Keresés

Részletes keresés

e_dora Creative Commons License 2005.04.24 0 0 711
(p.s.: a válaszom a hozzászólásod első felére vonatkozott, a másodikat, amiben többek közt hazugnak, okoskodónak, dillettánsnak és siránkozónak nevezel, azt csak most volt szerencsém átnézni... utóbbira nincs más mondanivaló, minthogy butaságokat írtál, legalábbis, ami engem illet. és jónéhány általánosításod is téves a zenészekről, fanokról stb. úgy tűnik, a végére kicsit elszáltt veled a ló:)
Előzmény: Soffi (707)
e_dora Creative Commons License 2005.04.24 0 0 710

minden relatív.. pl. ehhez képest :)

Előzmény: Demonator (708)
e_dora Creative Commons License 2005.04.24 0 0 709

öhh,, mindenkitől elnézést, most hosszú leszek én is :)

 

....

 

hú, most már kezdjük érteni egymást..
nos, az, hogy én hogyan ítélek meg dolgokat, az hadd legyen az én személyes ügyem, púp a nyakamon.. :) tisztában vagyok vele, hogy szubjektív, de ettől még elmondom, és nem kötelező, hogy úgy legyen.. persze, nem fogom minden mondatomba beírni, hogy "szerintem", mert minek.
a művészetekről nagyon idealista képem van, amiből nem engedek, mert részint ez a kép az, ami számomra a műélvezet nagy részét adja, hogy azt képzelhetem, hogy valami őszinte belülről jövő igaz emberit hallgatok, és annak örülök magamban.. szal nálam a szórakoztatóipar dolog kiesik azon a ponton, ahol egy szint alá esik a hitelessége. persze, sok tvsztár dolog is bejön nekem, rasmus, korn, anastasia stb - mert ott csak hallgatok, nem nézek utána, hogy hova jártak iskolába, ki kinek a haverja, éjjel mit csinálnak, sajtos vagy hagymás chipset esznek-e és van-e szilikonmellük. Tehát nincs rálátásom, hogy mennyire igazi a dolog; és nem is érdekel. Aztán van olyan, amikor valahol vmiért erőteljesebbek kibuggyan a művész személyisége, és akkor bizony az egész műélvezet megy a levesbe. Pl a metallica-napster pénzhajhász ocsmányság ügy, amióta akármire is tisztelem a metallica zenei teljesítményét, nem tudom meghallgatni, mert olyan szinten leragad a tudatom a felmenőik vulgáris jelzővel illetésében a gyomortájékon jelentkező undor kiséretében.
Szóval az ilyen effektusok, ha valaki közelebbről figyelemmel kisér egy bandát, tagokat, interjúkat, és ehhez képest a megjelenést, zenét, akkor jóval erősebb ez a dolog, számít. És ahogy írtam, méggázabb a szitu, hogy miközben 4-5 ember különböző személyiségfejlődési irányba megy, addig a közönség ezt a halmazt úgy érzékeli, hogy "a zenekar". Szal szerintem egy ilyen "a zenekar" halmaz közelről végignézett változásában lehet egy olyan határ, ahonnan  már -egyéni érzékenységtől függően- a rajongó nem tudja befogadni a dolgot, mert annyira idegen tőle, hogy azokkal az emberekkel fenekestül felfordul a világ, felfoghatatlan. Hogy a "szexpiastex meg a rakendról" vad fiatalból mondjuk hideg üzeletember lesz puhapici kommersz akkordmenettel, amilyet ma már egy szoftver is legyárt az ember helyett. És akkor vagy arra gondol, hogy az illető még mindig vad, okos, erős, és csak hazudik, pénzért, sikerért, vagy arra hogy lám-lám, mindenkit megtör az élet, manapság már 30nál indulnak a nyugdíjasévek. Mindkét verzió lehangoló. De a legnagyobb gáz szerintem, amikor egy hosszú életű zenekar változik, hogy nagyon kevés mutatkozik meg abból, hogy mi van e mögött.
Ezért is tartom pl kurvajónak BDL beírását, hogy mostantól úgy lehet rágondolni, mint egy emberre, hirtelen értelme látszik annak, amit csinál. Sok zenész egyszerűen gyáva így megnyilatkozni, pedig szerintem itt kéne kezdődnie az egésznek. Persze ez már nem erről a szakmáról szól, csak az emberekről, általában, akik még saját magukkal sem mernek szembenézni, nemhogy kifelé mutassanak bármit.
Szóval nekem pl szimpatikus, hogy valaki megtanul egy hangszeren játszani, kipróbálja, lelkes, barátokkal van, rendelkezik önkritikával, és egy halom emberi tulajdonsággal. És amikor egy zenekarnak kifejezetten az image-ét támadják (Huli, MM), akkor el kell gondolkozni rajta, hogy miért, és nem az a megoldás, hogy "hülyék vagytok, nincs igazatok, mi nem is vagyunk ilyen-olyan", hanem azt érdemes talán megmutatni, hogy akkor mégis mi az, ami igaz. Erre van az interjú, a fórum is, és erre való igazából az egész dalszövegesdi is. Csak néha nem jön át, néha nincs is, ami átjöjjön, mert mondjuk aki írja, maga is csak bújkál, maszkban, mindenki elől.
(uff)

Előzmény: Soffi (707)
Demonator Creative Commons License 2005.04.24 0 0 708

Hello mindenki!

 

Örömmel olvasom hogy Én is voltam példakép valakinek!Igazám sajnálom ha csalódást okoztam de ez sárdobálás ami itt folyik,számomra érthetetlen.

 

 

A Hooligans és a Kiss Forever Band az év második felében közösen turnézik ha minden igaz.Talan jön az MM is?

 

Csók mindenkinek

Pocky

 

 

Soffi Creative Commons License 2005.04.24 0 0 707

Ok, most már értem mire gondolsz!

 

Azért nem értettem, mert nem tudtam a két zenekrra rá illeszteni, akár hogy is igyekeztem...! :)

 

Amit írtál, az tökéletesen így van,  általában, amire akarjuk mondani, és úgy gondoljuk, DE..........

 

"kérdés, hogy ki mivel éri el a nagy rajongótábor méretet, azzal, hogy lead önmagából, hogy gagyi lesz, vagy azzal, hogy annyira jó... " ( Ezt írtad )

 

jelen esetben, a Hooligans és a Machine Mouse zenekarra ez nem vonatkozik, mert ez is nézőpont kérdése, hogy te hogy itéled meg és mit tartasz gagyinak!

Valakinek meg a Metallica vagy a Red Hot a gagyi..... :))

 

Lehet, hogy sok ember a régi dolgokat tartja gagyinak ami miatt siránkoztok- és most, ha úgy nézzük, zeneileg gagyibbak is voltak, hisz fejlődtek sok dologban.

 

Mint írtam, az idők és az emberek változnak....

 

Szal, honnan tudod, hogy ha 1 árva fillért nem keresnének vele, és senkit vagy kevés embert érdekelne,  akkor nem ilyen zenét játszanának mint most?

 

Miért nem lehet felfogni, hogy ők az ilyen zenéket szeretik, és persze más egyebet is, Pl jelen esetben,  Van Halan, Red hot, Mötley, Beatles.....stb   és ezekből is táplálkoznak..... És mivel a felsorolt zenekarok, nem magyarok, így nem is másolók ?:))) Na ez is nevetséges :))

Nem bántani akarom őket, de ha így nézzük, akkor ők semmivel sem nagyobb másolók, mint a Machine Mouse

 

Azért mert nektek az akkori Holligans és MM  őszintébnek tünt, mert nem voltak annyira népszerüek sem, az már a ti bajotok...

 

Honnan tudjátok, hogy akkor amikor azokat a számokat csinálták, ami nektek bejön, abból a korszakból, hogy nem akkor " adták el " magukat? :))

 

Azt a világot is szeretik, meg ezt is, ahova érkeztek, és kész!

 Senkinek nincs joga elítélni őket ezért, persze kritizálni lehet, mert,Kinek a pap.....stb :) ( hogy éljek ezzel az elcsépelt szlogennel már megint :D )

 

Az már izlés dolga, kinek mi tetszik,de ideológiát gyártani és hazugságokat mondani, azt már NEM kellene!

Persze, joga van  mindenkinek ehhez is, mert ki kell tünni valamivel, ha mással nem lehet,  akor ilyen okoskodással. :))de azért,  fogadja el a kritikát azoktól, akik jobban benne vannak ezekben a dolgokban és értenek hozzá, mint pl, ÉN! hihihi :))

 És még annyit, hogy,

 

veszitettek, néhány rajongót,  (titeket és még néhányat )de viszont nyeretek sokkal többet, amiből meg is élnek, és ismétlem, szeretik csinálni ezt a zenét, még ha azt akarjátok beadni, hogy pénzért eladták magukat és azért ilyen a zene.

Egy zenésznek vagy akármilyen művésznek az a lényeg, hogy minnél több emberhez szóljon és olyat alkosson nekik, amit szeret!

És higyjétek már el, hogy a Tóth Tibi lenne az első ember, (aki a dalokat írja) aki leköpné saját magát a tükörben, ha nem saját magát adná zeneileg és egyéniségileg!

Aki másképp gondolja, az nem ismeri őt és csak okoskodik!

 

És való igaz, hogy a MM egy bejáratott ösvényen akar haladni és volt köze a Hooligans sikereinek, hogy újra alakultak. és?????

Ki nem xarja le?

 

De ők is szeretik ezt a fajta zenét, ami nektek siránkóznak nem jön be, még ha megpukkadtok, akkor is! :))

 

Nem a 30 asoknak akarnak játszani akik még emlékeznek a régi dolgokra és ez ne fájjon tektek!

Senki ne itélje el ezért őket, mert mindenkinek joga van megválasztani, kinek akar szólni, még  ő nekik is!

És ezt miért ne tennék régi név alatt? Hiszen akik most szeretik, vagy fogják szeretni, azokat Kulvára nem érdekli ez, mert nem is hallottak róla. ( a Névre gondolok )

Nekik új, és tetszik, ez a lényeg!

 

U.I.

 

Bocsánat a sok helytelen fogalmazásért, de nagyon másnapos vok! ::)))

De leglább őszinte volt! :))

És fel a fejjel, nem kell szomorkodni! :))

 

Üdv, Soffi.

 

Előzmény: e_dora (699)
e_dora Creative Commons License 2005.04.23 0 0 706

-nézd, az, hogy te kiskorodban kevesek által szeretett zenét hallgattál, aztán "érettebb" lettél, az nem jelenti, hogy a sokak által hallgatott zene jobb

-az, hogy ha azt hiszed, hogy mások sznobságból fújolnak arra, ami nem tetszik nekik, az nem csak téves de még rosszhiszemű is

 

egész biztos vagyok benne, hogy rosszul értelmezted, hogy as_roma azért nem hallgat hulit, mert már sokan szeretik. nekem eszembe sem jutna ezt feltételezni. ettől függetlenül a két dolog közt nyilván van összefüggés...

Ha körülnézel a világban, akkor sajnos a népszerű zenekarok túlnyomó többsége nem a tehetsége vagy a tudása, értéke miatt van ott, ahol. De ez nem azt jelenti, hogy nem szabad népszerűnek lenni, mert az rossz, hanem, hogy nem mindegy, hogy hogyan. Nem hiszem, hogy le kéne sznobozni valakit, aki egy zene egyediségét, mondanivalóját, minőségét, profiságát, hangzását fontosabbnak tartja, mint a zenész kinézetét, az énekesnő melleit, köldökét, pináját, a primitívséget, a PR-t, a szórólapokat meg cikkeket a Blikkben. Vannak olyanok, akik így születnek, mondjuk szőkén, kis seggel és mégkisebb aggyal - ilyenkor minden rendben. De amikor az ember szeme előtt játszódik le az a folyamat, ahogy egy zenész prostituálja magát a sikerért, akkor a finnyásabbak joggal fintorognak. Ez persze lehet, hogy még így is hiteles, lehet, hogy nem ámítás, hisz a legtöbb embernél a "felnőtté válás" és "érettség" fogalma egyenlő az önbecsülés elvesztésével és a halálig tartó kimagyarázkodással kisért meghasonlással. Ez tény. Csak rossz látni.

Ezt most úgy általában írtam, nehogy konkrét bandára értse vki!

Előzmény: Soffi (698)
BigDaddyLaca Creative Commons License 2005.04.23 0 0 705

Szeva Pálinkás Tomi!

Örömmel olvastam a soraid mert számomra ez a normális értékelhető beszélgetés két ember között még ha tele is van kritikával!

A Trafóba nem tudok elmenni, bár kecsegtető a duplajéger, de majd egyszer valahol valamikor.

A szülö-gyerek viszonnyal nagyon megfogtál mert én is pont ezen melózom, hogy tudnám a gyereknevelést olyan irányba terelni hogy a "pléjsztésön,számítógép,nájkicipő,kurvajómobil5évesen" világban mennyire tud felülkerekedni az őszinte apa-fia kapcsolat! Nem könnyű!!

A gyöngyszemeidet viszont be kell valljam én nem tudom értékelni, és gyorsan hozzáteszem, lehet az én szellemi korlátoltságom miatt van, de ha ezzel embereket mozgatsz akkor háleluja. Tudod kinek a pap szindróma megint!

Viszont én nem kezdem el szétcincálni! Te írtad, ha neked jó és üzen, akkor ennyi!

Csak írtam ide még azért, de ilyenkor má van kedvem hozzá!

Ui: Nem mentegetőzés, de a Kánaán lemezen nagyon sokat figyeltem Kiss Endy instrukcióit! Az ő ötlete volt azabizonyoshuligörlszhulibojsz, mert mindenképpen szerette volna ha megjelennek a korszakok a zenekar életéből! HÁÁÁT így sikerült!

Megjegyzem tetszett amit a Soffi írt, de hát ez természetes az én esetemben!

Üdv

Előzmény: diesel()diablo (695)
as_roma Creative Commons License 2005.04.23 0 0 704

Dóra pontosan leírta, hogy miről is van szó.

Te teljesen mást értettél az alatt, amit írtam, de akkor lehet, hogy én foglamaztam félreérthetően...

 

off

A Hooliganst nagyon-nagyon szerettem, és hatalamas zenészeknek tartom őket továbbra is.

Viszont A Kánaán(?), Szenzáció és a Virus albummal sem zeneileg, sem szövegileg nem tudok azonosulni. Nekem nem hiányzik az egy zsák whisky sá lá lá, holigörsz, hulibojsz refrén, és zeneileg is sajnos olyan irányba mentek el, ami nekem már nem tetszik, és többi sznob haveromnak/barátnőmnek sem... 

Ennyi, hozzászoktunk a jóhoz...

A kólát télleg nem szeretem.  :)))

on

 

még 1x elnézést az offért , de így remélem tiszta

Előzmény: Soffi (698)
as_roma Creative Commons License 2005.04.23 0 0 703

Szia Bence!

 

ismeretségünk egyoldalú. :))))

Előzmény: Locsmándi Bence (700)
as_roma Creative Commons License 2005.04.23 0 0 702
atyaisten!
Előzmény: Soffi (698)
Soffi Creative Commons License 2005.04.23 0 0 701

Épp, hogy értem!

 

Azért írtam amit írtam..... :)

Előzmény: e_dora (699)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.23 0 0 700

Szia roma!

 

Ismerjük mi egymást?

 

b.

Előzmény: as_roma (694)
e_dora Creative Commons License 2005.04.23 0 0 699

szerintem nem érted a dolgot, nincs egyértelmű összefüggés a rajongótábor mérete és a jó zene közt.. van sok jó, amit kevesen ismernek, van, amit azért mert szar és ugyanez nagyban. kérdés, hogy ki mivel éri el a nagy rajongótábor méretet, azzal, hogy lead önmagából, hogy gagyi lesz, vagy azzal, hogy annyira jó...

pl elég sokan ismerik a Pink Floydot, és sokan Britney Spearst. A kettőből csak az egyiknek kellett ehhez köldökig vetkőzni...

Előzmény: Soffi (698)
Soffi Creative Commons License 2005.04.23 0 0 698

Embörrrr!!!!!

 

Nem akarlak megbántani, de te elég nagy sznob lehetsz, de lehet, hogy ezzel csak dicsérlek téged, mert te is sejted szerintem, hogy az vagy!

 

Te azért nem hallgatsz ha jól értelmezem, most már Hooliganst, mert már nem félházas helyeken nyomnak, hanem sokkal népszerübb lett és a dalaikat is játszák a rádiók  ( örömükre, hogy így nagyobb táboruk lehet ) már nem szereted és nekünk vagy nekik fenyegetőzöl, hogy meg sem veszed a lemezüket? :)))

Biztos te a coca cola-t sem szereted csak azért, mert azt többen szeretik mint a málna szörpöt és ezért már nem is jó ital :)))

 

Át tudom érezni, mert kb, gyerekkormoban voltam én is ilyen, hogy olya zenekart jobban szerettem, amit kevesen ismertek, de mikor már sok ember kedvence lett, már nem kellett nekem :))

De az kb, 20-25 éve volt, és egy kicsit érettebb lettem azóta, igaz nem sokban :)) De ebben biztos :)))

Szerintem te még ott tartasz :)))

Én már csak azzal foglalkozom, mi jön be elsőre.

Kit érdekel, hogy te meg néhány "kisebbség", akik a régit szerettétek, megveszitek vagy sem az új megújult lemezeket és csak sznobságból fújolnak, mert igenis, igazán remek a Holligans új lemeze, mint ahogy a  királylányos is!

Én személy szerint, azt hittem, nem fogják az előző lemezt megfejelni, de tévedtem! Sőt, több lapáttal rá is tettek!

 

Nem is nektek akarnak szólni elsősorban, akik szemellenzősek és nem nyitottak az újra. Ők azt  játszák amit szeretnek most már, mert az idők változnak mint ahogy az ember is. Ez vonatkozik a Machine Mouse-ra is! Miér kellene neki ott folytatni, ahol 1995-ben befejezték?:)))

Akkor meg az lenne a baj, igaz ti kevesek örülnétek :)))

 

Vagy te ugyanolyan ember vagy most is, mint 10 évvel ezelőtt? :)

Erre kiváncsi lennék ... :))

Még annyit,  (de ezt már nem csak neked írom, hanem a többieknek is), hogy már az is nagyon uncsi, hogy ki kit másol és mi volt előbb, a tyúk vagy tojás.

Miért nem lehet elfogadni, hogy a két zenekar vagy 15 éve ismerik jól egymást és valahol barátok is és a hasonlóság az ezért is van, legyen az zene és öltözködés...

Mind két zenekar, ha csak a külsőségeket nézzük, tök régóta hasonló, és nem egy hirtelen másolásról van szó.

Ha esetleg mégis igazatok lenne ebben a "másolásban", amiben nem értek egyet igazán, akkor is, miért csak itt ciki ez?

Tudjátok kint hány AC/DC-is meg BON JOVI-s zenekar van, akik még gyakran az eredetit is túlszárnylják népszerüségben, és nem cikizik ki őket, ha egyszer azt a világot szeretik a " másolók ".

Most azért, mert abban a stilusban már játszik valaki, akkor már más nem játszhat hasonló zenét?

Ha mondjuk a Red Hot meg a Mötley és a Beatles magyar lenne, akkor a Hooligans is másoló lenne valamilyen formában a szemetekben? ( mert ezekből táplálkoznak )

Megmondom!

Igen az lenne! És????????????

ki a falloszt érdekelne rajtatok és még néhány irigy emberen kivül?

Ha jó a zene és van tábora és szeretik azt a zenét csinálni és még ezen felül meg is élnek belőle, akkor???

Miért fáj az nektek?????

Akik szeretik az ilyen fajta zenét, ( nem ti ) azok csak örülnek, hogy vannak még több hasonló zenekarok akiket szerethetnek.

Nem kell irigykedni, mert nagyfokú irigységet  érzek a kritikákban.

Van aki azért fikázik, mert marad egy nagy senki,  és van aki azért mert még igazán nem bizonyitott és van aki, csak nagyot akar mondani, hogy itt a neten valakinek érezhesse magát :) (kinek nem inge....) :DD

Mindenki döntse el ki hova tartozik! :)

 

Még annyit, hogy

 

A MM semmi képpen nem a pénz miatt alakult újra, mert ha ismerné őket jobban akik ezt mondták, akkor tunák, hogy ez nevetséges :))

Nem egy elveszett emberek, és nem a napi betevőjük miatt alakultak újra, hanem mert szeretik ezt a fajta zenét, mint amit magy.országon, a hooligans képvisel, de nem annak a másolata, de ezt már kifejtettem :)) Megint, a tyúk meg tojás....

 

Sok sikert a Machine Mousnak, mert nagyon jók és az új lemez  10 pont.

 

U.I.

Kedvencem a második rack, a Machine Mouse, mert modernebb mint a régi, de érzek egy fajta folytatást 1995-ről :)

És nagyon tetszik a szöveg, azon felül, ahogy a zenekar tagjainak a neve benne vannak :))

Ki ráz a hideg mindig amikor hallgatom :))

 

Soffi :)

 

 

 

 

 

 

Előzmény: as_roma (694)
e_dora Creative Commons License 2005.04.23 0 0 697

(off. már megijedtem, hogy elriasztottalak a titkos fegyverrel, lol)

 

on. filozófiai kérdés.. nálatok hány %, hogy 1.Ki 2.Mit 3.Miért 4.Hogyan csinál? vagy esetleg csak mit/miért..? Nekem igazából mind számít. Mondjuk, mit-miért-hogyan-ki a sorrend.. Ez most arról jutott eszembe, hogy a Dancet régen szerettem, tetszett, és ebben pl baromira nem érdekel a ruhájuk. Persze azon is múlik, hogy egy-egy ilyen aspektus mennyire erős, szóval lehet valaki annyira ronda vagy idióta, hogy ezzel nullázza le magát.

 

A MM "elsőlemezes" kérdést szó szerint én sem értem, de nyilván a helyzet vmi ilyesmi, főleg, ha ugye, más nevük volna. Gyakorlatilag nem emlékeznek rájuk.

De hogy kényszer volna rajtuk azt kétlem. Valamit valamiért... mindenki annyira hajol be, amennyire gusztusa van.

Előzmény: diesel()diablo (696)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.23 0 0 696

ehhez hozzátenném, hogy nekem a huligans ott ásta el magát, mikor megkérdezték tőlük a hammerben, hogy ' de sárcok, nem éreztétek magatok szarul a dance-korszakban azokban a szörnyű egyen-bőrszerelésben? ' válasz' hát a managerünk ezt mondta"

 

jó, lehet, kcisit torzítva adom most itt elő (rég volt) de ez volt a lényeg. egyébként geci jó hangja  avan csipának!

Előzmény: as_roma (694)
diesel()diablo Creative Commons License 2005.04.23 0 0 695

laca, szia! na, figyi, először is, az élet nem arról szól, hogy igazolod magad olyan dolgokkal, amik a te szájízad szerint szaglanak.

mint írtam, a szövegeidet kritizáltam, mert szerintem szarok. jó, ezt le lehet írni eufemizálva is, meg minden, de nem látom értelmét, mert az eufemizmus alapvetően egy kedveskedő őszintétlenség. és azt ios hozzátettem, hogy ezzel nem téged tartalak szarnak. ahogy te is elismered, nem költő vagy, tehát nem is veszem olyannak a soraid, hogy azok azt mutatják, hogy te ki vagy, érted. szal ezért nem értem a megbántottságod (vagy akármid), hiszen.

név: már 5 éve írok ide, rendszeresen, ismernek azok, akikkel kapcsolatban vagyok. mindig ezen a néven, ill. ilyen dízel-félékben nyomultam (volt, hogy letiltottak, azért:-) szal, ha kell, akkor ideírom: pálinkás tamás, zenekar isten háta mögött, énekelek, gityózok, ilyesmi. kopasz, nagyfejű, ah képről akarsz azonosítani. gyere le kedden koncira a trafóba, és akkor meghívlak egy duplajégerre (aztán te meg vissza, naturalmente), és ott megbeszélhetjük a cuccokat. ja, most olvasom, hogy nem veszed erre a fáradsgot. oké, de akkor be fogok baszni, a csajom meg majd megint veszekszik velem, én meg elakadó nyelvvel fogok mentegetőzni, hogy dehát a bigdadi miatt volt az egész! szal miattad iszom, te állat! nyeeeeeehheeeehheee!

aztén:"Jó, ilyenre sikerült de legalább befutottak vele!" - ez itt már a  nagy magyar ízlés kérdése, rajtunk felül áll, hogy ki fut be, és ki nem. igaz, lehet hozzá csúnyán alkalmazkodni. ez ebben az esetben, mámint mm, azt hiszem, fennáll. 

 

ui-hoz: bárcsak, báááárcsak értene anyám annyira, amennyire szeretném! de sajnos ezek az idők nem arről szólnak, hogy a gyereket értsük, és értessük meg magunkat vele. azt hiszik, hogy a szeretet abban nyílvánul meg, hogy pénzt kell keresnem, hogy tudjunk nyaralni a családdal, meg hogy legyen kis leketromos motor a 9. szülinapra a kisfiamnak. és nem az, hogy őszinték legyünk vele és magunkkal is, vele szemben. mindegy.

 

szal, nem gondoltam volna, hogy valaha szövegemet fogok ibndexre írni, ráadásul nemhogy ebbe a topikba, de akkor tessék. de aztán nehogy mm-sláger legyen belőle :-)))

 

"a némán eltűnő, félig rendhagyó

makacsság

lesz majd támaszul, s közeli rokoni viszonyulásban

a józan ésszel

 

a szívben fürdető, féltő elmarás magamtól

tesz majd áruló igazságot végre

köztünk

vagy inkább közénk

 

s kérve kéri tőlem

az egész számmal osztható

férfias kinyilatkoztatást

körülbelül így:

 

voltaképp' innen is látszik a táj

hiába szállított arrébb

ez a vagonnal szétsúrolt

sínpár"

 

szal, viszlát bid daddy el:

 

szopatok itt, haver, és szopatok ott

tudod a big dadi mindig így szokott

megbasztam haver az összes ringyót

kifacsarták a gecik a gringót

egész éjszaka dugtam őket

szeretem elvinni az ilyen nőket!

többek között ezt kérlek, 97-98 tájékán ordítva a kocsiból kifelé énekeltük a haverommal! egyik kedvenc magyar albumom (össz-zeneileg) a jégre teszlek!

Előzmény: BigDaddyLaca (676)
as_roma Creative Commons License 2005.04.23 0 0 694

1. milyen első lemezes banda????

 

2. háligandá???? 1. 2. H. lemez teljesen korrekt, 3. lemeztől folyamatos csúszás, persze ez értékrend kérdése.... de mi kb. 10 ember, akik jártunk Hooligansra, amíg félházas koncerteke adtak, most már nem megyünk (a zene miatt )+ megvettem a zúj lemezt, és gondolkodom a kuka műveleten??? szomorú vagyok e-miatt, mert rettentően tehetséges zenészek....  sz'al milyen kompromisszum???

 

3. Pocky mester, akit nagyon tisztelek,és 10 éve baromira nagy példakép volt számomra, véleményét megdöbbenve olvastam. Egyáltalán nem értek vele egyet, sőt csalódás volt, és nem akarom elhinni, hogy ez az ő irománya volt....

 

4. Lacának a privát életben sok sikert, és boldogságot kívánok, de mint ahogy Diesel írta, ez szánalmas,  "huligőrlsz hulibojsz stb...  "

 

5. valszeg soha nem fogom hallani az új MM albumot, mert párunknak, az a szellemiség,  amit képvieselt a zenekar anno, már nem létezik.

Sajnálom, hogy nem sikerült új nevet kreálni, és ezzel felszakítitottak olyan sebeket/érzéseket , ami nagyon nehezen gyógyult anno...

Nekem pl. Bence pengetője évekig ereklye volt, kb olyan, mintha Slashtől kaptam volna....  pl. most jutott eszembe, ahogy a pecsában knockin' on heaven's door-ra állt be a banda 94-05-22-én, és mi akkor még csak kintről csodáltuk őket, hogy utána tátsuk a szánkat a műsoron, amit elővezettek számunkra hibátlanul.... 

Na jó be is fejezem, mielőtt Bence még magához nyúlna a sok dicsérettől, de azt el kell fogadni, hogy itt nem az új ellen vannak az emberek, hanem a régi mellett....

 

 

   

 

Előzmény: MVP (693)
MVP Creative Commons License 2005.04.22 0 0 693
Nem fogja elsirni magat remelhetoleg senki. Ha valamit ezek utan megtudhatunk itt barkitol az erintettek kozul, engem erdekelne valami. A zeneiparban sajnos mar rengeteg dolog van ami fontosabb, mint maga a zene. Egy elso lemezes bandanak szamomra nyilvanvalo, hogy kell kompromisszumokat kotnie, addig amig olyan eros lesz, hogy diktalhat es igazan azt csinalhatja amit akar. Mennyi lehet abbol amit latunk az uj MM-bol szandekos? Mere mehet ezutan? Lojetek!
Előzmény: e_dora (692)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 692
sztem semmi fenyegetőt nem írt, se ő, se más.. (de még ha írt volna, akkor is primkó így beszólni. velem is előfordul, nem azért mondom, csak én tudok róla, hogy mikor mit csinálok...)
Előzmény: Alexrose72 (691)
Alexrose72 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 691
Nekem meg az a furcsa, hogy nálam veszed észre.
Előzmény: e_dora (690)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 690
nekem úgy tűnik, hogy most te nyomod primitívben.. izmos-e vagy? :)
Előzmény: Alexrose72 (687)
Alexrose72 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 689

Nem is rád gondoltam Bence. Te egy más világ vagy, hálisten.))

Előzmény: Locsmándi Bence (688)
Locsmándi Bence Creative Commons License 2005.04.22 0 0 688
Én a VIII. kerülteben lakom, de nálam sem divat...
Előzmény: Alexrose72 (687)
Alexrose72 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 687
Pont annyi értelme volt, mint az előttem szóló "izomcsávó" (ha-ha) fenyegetőzésének. Ez lehet, hogy a nyóckerben bejön, nálam nem.
Előzmény: e_dora (681)
Alexrose72 Creative Commons License 2005.04.22 0 0 686
Megkaptam Véletlen volt. Megszűntettem.
Előzmény: e_dora (681)
e_dora Creative Commons License 2005.04.22 0 0 685

jajmá nem kell besértődni.. nem erőszak a disznótor,

de azért talán észrevetted, hogy mások is vannak itt, néha még normálisak is.. :)

az, hogy egy másik fórumon esetleg kevésbé képviseltetik magukat a szélsőségek, meg egyátalán bárki, azért lehet, mert kevesebben olvassák, s az a kevés is maga a célközönség, kivülállók nélkül.

szóval sztem írj, ha kedved van és mondandód, és ne ha nem - ahogy eddig is.

Előzmény: BigDaddyLaca (683)
Fafara Creative Commons License 2005.04.22 0 0 684
hát pedig most akartam megkérdezni, hogy te milyen irányba vinnéd a zenét, ha rajtad múlna a dolog egyedül?
Előzmény: BigDaddyLaca (683)
BigDaddyLaca Creative Commons License 2005.04.22 0 0 683

Bence!

Én már többet nem fogok itt jelentkezni, mert csak helyesbítést szerettem volna a személyemmel kapcsolatban, de rájöttem arra hogy én itt úgysem lehetek, se szép, se okos, se semmi! Tehát tudatosan távol fogom magam tartani ettől a topiktól, nehogy véletlenül akár dühbe guruljak ilyen diablo féléktől! Megkérdeztem másokat is a félreértésemről és tényleg félreérthető az a hozzászólás!

Ezért mégegyszer elnézést kérek mert lehet hogy okos nem, de azért inteligens próbálok lenni és maradni!

További minden jót: Laca 

Előzmény: Locsmándi Bence (680)
MVP Creative Commons License 2005.04.22 0 0 682
Par embert aki itt hozzaszol testkozelbol erint ez, velemenyt kapunk elsokezbol ami erdekes. Orulok, hogy Te szakitasz idot rank mikozban a hideg maghasadas megoldasan emeszti fel idod nagy reszet. Nyugodtan homalyosits fel am bennunket halandokat, hatha a ket-harom mondatot ossze tudsz fuzni Te is.

Onnantol mikor "Rad kuldok valakit" meg legalabb bemutatkozom. Alap. Lacinak igaza van. Csak hat a sototbol konnyebb. Nevetseges...
Előzmény: Alexrose72 (677)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!