Tényleg hárman is írtak, de akinek elküldtem volna, nem tudja használni, ketten írtak, akiket nem is ismerek (betettem másik topikba is), így végül örülök, hopgy neked küldhetem.
Ehem-ehem. Nem vagy te véletlenül reklámszakember? :-) Az adataimnál ott van a címem, publikus. Oda jöhet. Persze csak ha a legjobb jelentkezőt akarod választani. :-)
Igaza volt. Amióta Ff-t használok, még semmi komoly vírusom nem volt. Az AVG leszed ugyan néha valamiket, de IE alatt jónéhányszor történtek fura dolgok a gépemen! :-)
Hát, az talán még csak fétis kategória - bár én nem nem értek az ilyesmihez. Amit leírtál, az alapján lehetne az illető egy keresztes lovag, aki otthonis munkaruháját viseli . Mondjuk, ha kellőképpen kényelmetlen, elfogadható határesetnek.
Szerintem az a legjobb. Az ilyen gépelem szabatos elnevezése csapszeg, és ez rugós. Ebből mindenki, aki megfelelő képzetségű, tudni fogja, miről van szó.
Bár találkoztam olyan elvetemült fordításokkal is, hogy legszívesebben a fejem vertem volna a falba - hihetelen, hogy miket tudnak kreálni a műszaki leírások fordítói, (tisztelet a kivételnek) pedig ha lemennének az alagsorba, és megkérdeznék a gondnok bácsit, egyből vágna rá három olyan kifejezést, ami közszájon forog.
Mondjuk, ez jó téma lenne akár a kommunikációs topikba is.