Pár hónapja hívtam én is, mert nem derül ki sehonnan, hogy hány főt vihetek ár a gyorsítósávon a repülőtéren a Signature kártyával. Le is akadt náluk is a rendszer jó pár percre... Szegény ügyintéző azt hitte, hogy valami egyszerű kérdéssel támadok, érezhető is volt az elkeseredettsége. :)
Az egyik AI ügyintézéssel kapcsolatos poszt alá írtam, hogy sok értelme nincs AI-t beállítani, mert mire eljutok odáig, hogy hívjam őket, addigra már átnéztem pár infót a weboldalon, kondíciók listát, illetve több AI felületen is feltettem a kérdést és nem jött konzisztens válasz. Tehát egyszerű dolgoknál nem keressük, ami meg bonyolultabb, ott meg nem segít.
azt esetleg meg tudod mondani, hogy a Cititől átvett TOP Plus díjcsomagnál van díja (éves, "legyártási") a Visa virtuális bakkártyának? Sajnos nem találok róla sehol infót pl. itt sincs semmi:download Köszi előre is.
Kb. két hónapja szüntettem meg a gyerekek cseperedő számláját. Időpontot foglaltam az alkalmazásban. Az végül nem működött. Előttem is olyan érkezett, akinek volt és a kapott kódot egyikünknek sem fogadta el. Ez volt a negatív része. Húztam egy sorszámot, nem voltak sokan a fiókban, pedig a Westendbe mentem. Pár perc alatt, a foglalt időpont előtt néhány perccel már sorra kerültem.
Zökkenőmentes volt a megszüntetés. Az ügyintéző képben volt mindennel. A normál 30 nap alatt zárták le és tűnt el a netbankból a gyerekek számlája.
Szerintem ügyintéző függő is az élmény. Ezeket a számlákat kb. 2,5 éve nyitottam, akkor adtak 6 hónapon keresztül havi 2000 ezret és csak kártya díj volt. Végül nem használtuk. Az egyik gyerek kapott a Revolutban gyerek számlát, a másiknak meg még nem kell, majd csak kb. 2-3 év múlva. (a harmadik meg elmúlt 18, neki van már Revolut is). Akkor is teljesen gyorsan ment minden.
Nincs nagy mintavételezésem, mert nem járok fiókba, de ahogy írtam felkészült ügyintézőkkel találkoztam. Ebben az évtizedben a fenti kettő kivételével még 1x jártam fiókban, címváltozás miatt. Az is pár perc volt várakozással együtt. Most megnéztem, személyit, lakcímkártyát fel lehet tölteni a webes felületen, lakcímváltozás miatt be sem kell menni. Lehet, hogy megvolt ez pár éve is.
Ami az utolsó negatív élményem volt velük, az az előző évtizedben, amikor átvették a Citibankos számlákat, behívtak egy adategyeztetésre. A fiókban több ügyintéző volt, akiknél nem volt ügyfél, beszélgettek, az egyik kávét ivott és vártam vagy húsz percet. Az ügyintéző sem tűnt felkészültnek. Abból a műkörmös, centis vakolattal az arcon, hülye picsa fajtából volt. Látszott, hogy rühelli a munkáját, de vmit kellett csinálnia, hogy a kozmetikusra, meg a teázókra legyen pénze. Mire bevitte az adatokat, nyomtatott pár papírt, meg lemásolta az igazolványt nem kevés időmet elb.szták.
Ez a banda hihetetlen dolgokat csinál. A tőzsdei adatszolgáltatása (fizetős) rengetegszer dadog, sőt hibás értékeket is tud mutatni. Most meg tegnap utaltam a számlámra, mailben a tranzakciót ma rendesen visszaigazolta, csak éppen a pénz nincs a számlámon. Náluk van! Óriási csalódás.
Ez durva azért. Szerintem ezt nem tehetik meg jelzés nélkül. Részt vettem egy másik bank appjának fejlesztésében és eszünkbe sem jutott, hogy a vásárlás tranzakciót utalásnak könyveljük le....
Megvan a turpisság: utalásnak látszik a tranzakció és ezért nem írtak jóvá pontot. De az az érdekes, hogy sehol sem volt ez jelezve, hogy az appon belüli vásárlás utalás lesz. És ennek ugye lehet költségvonzata is egy hitelkártya számlán. Megreklamáltam....
Még jó, hogy csak egy megyeit vettél. Egy országosnál azért már látható összeg a 3 %, de még az 1 % is bosszantó, sok kicsi sokra megy. Majd írd meg légyszi', hogy mire jutottál velük.
És tényleg, most néztem, hogy már csak osztrák és szlovén matricát lehet náluk kapni. Néhány éve még a pécsi irodában vettem náluk (akkor még 4 % visszatérítés volt), de szép csendben azt is bezárták. Azóta a hivatalos oldalon veszem, másik kártyával.
Az érdekes lenne, ha még az 1 % visszatérítést sem adnák meg, úgyhogy én is kérdezem, hogy mikor vetted.