Keresés

Részletes keresés

adsonnet Creative Commons License 2005.02.11 0 0 1

Ma a birtokomba került a harmadik, ezúttal is cserélt új headset. Ez már sokkal jobb mint a második, egész pontosan ugyanolyan mint az első.

 

Ezek szerint az első nem is volt hibás, hiszen teljesen ugyanaz a jelenség, a mikrofon brummos, de én már beletörődtem, ezért az árért valszeg ez jár. (Vajh akkor miért cserélték ki az elsőt, és egyáltalán, miért nem próbálták ki átvételkor stb....) Persze volt olyan érzésem, hogy ember helyett robottal beszélek az ügyfélszolgálaton, ez a harmadik-negyedik alkalommal nyilvánvaló is lett.

 

 

Annak azért örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni a háromból egyetlen hibás készülékre a központi "mindenszintű" szervíz javaslatára.

 

A lényeg, hogy most már tudom - és ti is - ,hogy miért olcsóbb ez a típus a többinél. De az új legalább a telefon közvetlen közelében nem recseg és nem is sípol.

 

Szervízből pedig - ha szükség lenne rá - ajánlom a Retek utcait, a Szuglót pedig (egész pontosan annak ügyfélszolgálatát legalábbis) tessék törölni a honlapról!!!!! 

 

 

Tombolda Creative Commons License 2005.02.10 0 0 0
Pard0n.
Előzmény: adsonnet (-)
adsonnet Creative Commons License 2005.02.10 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Három hónapja vásároltam a fenti kütyüt, majd bezajosodott a mikrofonja. A csereként kapott darab egy napig bírta, ezután állandó sípolással kényeztette beszélgetőpartnereimet. Most várom a harmadikat, illetve már nem is várom...

 

A központi "mindenszintű javítások" márkaszervíz  ügyfélszolgálatáról pedig annyit, legszívesebben elfelejteném a viaskodást a kívül mázas belül nulla hölgyeménnyel, mivel empátiáról és segítőkészségről még biztosan nem hallott....

Sorbanállás közben egyébként mindig volt egy-egy HS-801 a sorban, efféle problémákkal.

 

 

Nektek is vannak hasonló rossz tapasztalataitok ezzel a típussal?

 

Mindenképp meg kell várnunk az öt cetli elfogyását a garancialevélről, mielőtt visszatérítést kaphatunk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!