Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.08 0 0 9

Ha beregelnék a kerekpar.hu-ra, akkor én is 5-öst adnék a Szökevénynek. Iszonyat, hogy mások hogy tették tönkre a bringám, hivatásos szervizesek és ők mit csináltak vele. Utóljára mikor voltam, kitörtem az örömtől, szerintem az egész utca hallotta:"b.....meg....a mocskos...ez, ez....kkkkkkuuuurvaaa......biiiip...EZ .JOBB, MINT NŐVEL !"

Aztán ugye mentem virágüzletbe, ahol csaj volt az eladó és utána esett le, mi van ha hallotta a kitörésem. Ami tuti. De akkor már messze jártam, menekültem nehogy valakibe botoljak, aki hallott mindent.

 

Scott MTB-m van.

Az ilyen:

 

Amúgy átköltöztek a Miskolci utca 119-be (1141). Már nem a 66-ban vannak.

 

https://kerekpar.info/hely/szokeveny-bringa-IK

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.08 0 0 8

Hát ez nem Oktogon környékén van, de erről a helyről mindig elégedetten távoztam.

 

Máshonnan nem.

 

A vicc az, hogy amit más bringaszervizek elbaftak, azt ők hozták helyre.

Mindig ciki volt, hogy hozzájuk viszem a rinyálásaimmal a bringám, hogy mit és hogy barmoltak el a kicsi drágámon és kik. Okkal bamegoltam, de mindig mintha tanultak volna pszichológiát vagy fene tudja, szal nem akadtak fenn a kitöréseimen. De nem értettem, hogy hogy van az, hogy valaki kerékpárral foglalkozik és elizél egy bringát. Szándékosan is volt, hogy vissza kelljen mennem oda, ahol el..... Olyasvalaki igazolta a szándékosságot, aki ama szervizesek mellett szeretett volna érvelni, csak elbénázta. Nem a megfelelő szavakat használta mondatszerkesztésében, persze semmi gond, minden tapasztalat jobbá tesz. Amúgy be is volt nyomva az a szervizes, meg piaszag, az lett volna csoda, ha.

 

Szal Szökevény kerékpárbolt, itt az fb profiljuk.

https://hu-hu.facebook.com/szokevenybringa/

harmonikás Creative Commons License 2012.07.25 0 0 7

Ja, ma egy coracélból (rozsdamentes) nyerget kellett hegesztenem, a múltkor egy riksának tőrt el a nyerge, szakad ki az anyag a hegesztés mellett, akkor meg azt.

Előzmény: harmonikás (6)
harmonikás Creative Commons License 2012.07.25 0 0 6

Kezdem érteni, hogy miért hajtottak el a boltosok amikor felajánlottam, hogy a törött kerékpárokat meghegesztem. Ma hegesztettem egy nyerget, ami alapból negyven ezerbe kerül. Ott az egyik rúd tőrt el, lazán meghegesztettem. Nem tudom, hogy kinek milyen messze van az októgontól a bécsi, de ha nem annyira, és pont egy vázat kellene  hegeszteni, jelezze PÜ-ben. Amúgy ha meg valaki tudja az ötvözetét a kerékpárjának, azt az anyaghóz tartozó hozanyaggal tudom összehegeszteni, így mintha nem is tört volna, nem is repedt volna a bicaja. Ha jó volt a hegesztésem a turbinalapáthoz, és a vasúti fékrendszerhez, gondolom, hogy ide is jól jönne.

vasgyári capriccio Creative Commons License 2010.08.29 0 0 5
:))
Előzmény: vincaminor (4)
vincaminor Creative Commons License 2009.07.04 0 0 4
M.É.H.?
Előzmény: Scoofy (3)
Scoofy Creative Commons License 2005.02.14 0 0 3
Hanem hova?
Előzmény: _ Liar _ (1)
messengerina Creative Commons License 2005.02.09 0 0 2

Szia!

 

Kérdéseket tehetsz fel a Kerékpáros Topik 2.0-ban. Ott nagyobb eséllyel kapsz választ.

 

Üdv,
Messi

Előzmény: Scoofy (-)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.09 0 0 1
ne oda vidd :)
Előzmény: Scoofy (-)
Scoofy Creative Commons License 2005.02.09 0 0 0

Ja, de ha valakinek van tippje, hogy hogy lehet elszakadt láncot otthoni eszközökkel (foggal-körömmel) megcsinálni, akkor aztis megköszönöm :)

 

P.

Scoofy Creative Commons License 2005.02.09 0 0 topiknyitó
Hello!
 
A kérdésem: ismer vki bicikli szervízt az Oktogon környékén? Kicsit leamortizáltam a bicajom, és meg szeretném javíttatni...
 
Köszi
Péter

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!