Kedves Jideaux Tunder!
Nem szívesen viccelek asztaltársaim nicknevével sem, nyilván Jo Tunder ezt is viccesnek tartja? Én nem, de kell.
Több topic is foglakozott ezzel:
1.Ismét a matula.hu
Kedvencekben | TopikleírásÚj hozzászólásNyitotta:hippie.killer, 2004.10.22 09:47
Meg a frissiben törölt is:
2.Ki zsidó? IZsDb adatbázis
Hozzáadás a Kedvencekhez | TopikleírásÚj hozzászólásNyitotta:nurej, 2005.07.01 12:28 Hogy mik vannak!
Meg ahányról nincs tudomásom!
Fene tudja, mennyit töröltek, mennyiben szállt el beírásom.
Érdekes és meglepő volt viszont néhány asztaltárs reakciója, olyanoké, akikkel nemigen szoktam egy véleményen lenni, és olyanoké is, akikkel hasonló szokott lenni a véleményem!
Milyen 180 fokos fordulat állt be némelyikben!
Szóval kedves Jideaux Tunder!
Érdekes gyerekkorom volt, mert sok embert megismertem azok közül, akik visszatértek valamelyik zsidópusztító rendszer poklából. Élményeiket hallgattam, nem személyes élményeim voltak, de emberré válásomban meghatározók.
Azon tanáraim, professzoraim véleményét is tiszteltem, akik igen érzékenyen reagáltak lágerbeli viccekre, olyanokra, amelyeket egy ifjúszoci engedett el nemrégiben
A matula akciózását is undorral vettem: lehet röhögni, viccesre venni, meg is értem, de mégse helyeslem.
Valahol van egy szkennelésem az indexen, egy akkori ellenzéki – E. I. úr - Moldova kritikája a rendőrös könyvéről.
Keményen rasszistának írta le Moldovát a cigányokkal való rendőri viselkedés miatt.
1989 előtt.
Nem kerestem meg, hova illesztettem be, akit érdekel, megtalálja.
Meglepett viszont ez a reakció:
„Az a helyzet, hogy magam nem tudom hova tenni a Matula -t, de egyre jobban utálom. Kérdésem vajon a Jó Tündér ennyire bájosnak találná az ötletet akkor is, ha az a Magyar Forum Online-on jelenne meg? Zárt, jelszavas szélsőjobbos szerverek biztosan müködtetnek hasonló jellegü szolgáltatást.
Még akkor sem tetszik az ötlet, ha kiderülne, hogy a Matula szervere mögött egy véletlenszám generátor csücsül, és az adatbázis feltöltöinek cserébe meglehetősen rosszindulatu virust küldözgetne a szerver.”
Csak úgy csendesen megjegyzem, ezúttal HT –nek hogy a Magyar Fórumra történő hivatkozása találó volt!
Megkerestem az archívumban, megtaláltam. Valamikor 1993 – 94 táján egyes médiacenzorok bepanaszolták a Magyar Fórum humoristáját D.L. urat, hogy az ellenzéki politikusokat _-név szerint P.I. urat – nem „szőke norvég favágónak karikatúrázta”, hanem zsidó jellegeket adott arcának.
Ennyit a double standardról!
Ezek után eltelik tíz év, és egy nick felfedezi a matula mocskát, és elkezd élvezkedni rajta.
Kedves egészségére!
Szeretem hangzatosan függetlenedő asztaltársaim mocskait archiválni, ezt tettem az idevágó topicokkal is.
Nálam megmaradnak, mementóként.
Nem kiáltok moderátor után, felesleges.
Először, és remélem utoljára mondok kemény, és nem szalonképes véleményt:
Jideaux Tunder ezzel a topiccal kitörölheti a seggét, és elmehet Zuschlag mellé próbanácinak!
Matulástól, annak ujdondászaival egyetemben.
Kéjelegjenek, zsidózzanak, emeljék a színvonalat.
Szabad ország, szabadon lehet zsidózni, sőt zsidózgatni.
Váljék egészségükre!
„beírása az Index történetének egyik legundorítóbb beírása. Ezért gondolom fizetnie kell, és nem az Indexen. (moderátor, ez nem fenyegetés, mert én személyesen semmit sem kívánok tenni az ügyben, a Modus nem ír semmit arról, hogy miben reménykedhetek ezzel a fér..-gel kapcsolatban, namost ha le akartok tiltani, mondjuk végleg, akkor csak bátran, ki nem szarja le)”
Szóltam.
1. Jézus Krisztus zsidóként nem istenség, mert a zsidó vallás nem ismeri el annak.
2. Ha pedig keresztény istenség, miért szerepel a zsidó származásúak között ma is "élő ember"-ként, közszereplőként?
György Péter mellett még sok kiemelt vendégnek kellene ott lennie. Ha a tüntetésszervezésre van eszed, állíts össze teljes listát, nehogy már a jobboldalnak kelljen fáradoznia helyetted!
Szarmazast szinten nem tilos firtatni, en peldaul a legnagyobb nyugalommal megkerdezhetlek, hogy te mongolidiota vagy-e. Bar ez rossz pelda, talan egyertelmu, hogy mire celzok vele.
Olvastad a kriteriumokat?
A Molnar "feljelento" Balazsos jobbikot meg szerencsere ugy fogjak megint kivagni, ahogy az hozzajuk illik.
Jol latod, ez az adatbazis az olyan hulyekrol szol, mint ti. Orom latni, ahogy rendre, kiszamithatoan bekapjatok az ilyen horgokat.
"Feljelentette a Jobbik a Matula Magazint az Internet Zsidó Database (IZsDb) miatt a Fővárosi Főügyészségen. A pártot a héten értesítette a hatóság, hogy az ügyet átadták az I.-XII. Kerületi Ügyészségnek, mondta az Indexnek Nagy Ervin, a Jobbik választmányi elnöke. A kerületi ügyészség elrendelte a nyomozást, de többet nem lehet tudni az ügyről, nyilatkozta érdeklődésünkre az ügyészség igazgatási osztályának munkatársa, Dr. Mátyás Tünde.
Az IZsDb-be táplált magyar közszereplőkről azt lehet megtudni, hogy zsidók-e avagy sem. "Az számít zsidónak, aki szerintünk az" - írják a matulások a honlap mellé rendelt eligazításban.
A Matula Magazin pedigréje
A Jobbik szerint a Matula Magazin törvénytelenül gyűjtött adatot, és a "lista közzététele" az adatvédelmi törvénybe ütközik. "Jellemző, hogy akik az elmúlt időben antiszemitizmust kiáltottak, azok e lista esetében mélyen hallgatnak. Úgy tűnik, hogy a matula.hu-nak megfelelő a pedigréje; adatgyűjtésük nem zavarja a zsidó szervezeteket" - nehezményezi a Jobbik közleményében a felelősségre vonás elmaradását."
Na, mivel összevonták az topicodat az általam ma nyitottal - ez volt a címe: Náci Matula zsidózik ! -, hadd modjam el itt, hogy szerintem a Matula ilyen alpári zsidózásának egyik célja éppen az volt, hogy úgymond "bebizonyítsa" Lovas zsidó mivoltát.
A Fővárosi Bíróság nem jogerős ítéletében feloszlatta a Vér és Becsület Kulturális Egyesületet. A bíróság arra hivatkozva döntött így, hogy a szervezet rendezvényein mások méltóságát sértő kijelentések hangzottak
Hurrá! Megint benneleszünk a nemzetközi sajtóban - mint a legantiszemitább nép. És mint a demokrácia fellegvára - ahol nem tiltják be a betiltott szervezetek náci tüntetéseit.
Befogadó/toleráns ország is vagyunk - nálunk gyülekeznek a nemzetközi skinek. Hajrá!
Nemzetközi szkinhed- találkozót szervez a Vér és Becsület 2005. február 8. 12:27
Több mint félezer hazai és külföldi szkinhedet várnak a Vér és Becsület Kulturális Egyesület (VBKE) szombati becsület napi megemlékezésére, amelyet ezúttal teljes titokban készít elő a szervezet – írja a Magyar Hírlap.
Domokos Endre János, az egyesület szóvivője a lapnak azt mondta, hogy szeretnék magukban, méltóságteljesen ünnepelni a német és magyar katonák 1945. február 11-i várbeli kitörésének évfordulóját. Mivel tartanak attól, hogy a hatóságok, illetve egyes politikai és társadalmi szervezetek esetleg megpróbálják meghiúsítani vagy megzavarni a rendezvényüket, nem hozzák nyilvánosságra a találkozó helyszínét.
Az egyesület az érdeklődők számára csak péntektől ad felvilágosítást. A VBKE tervezett megmozdulásáról a rendőrség már értesült, és nem tiltották be a gyülekezési törvény alá tartozó rendezvényt. Megfelelő létszámban biztosítják majd a demonstrációt.
Ez így nem jó magyarázat Soltika legalábbis a konkluzió, mivel amikor megvalósításra kerülne a sor, utána egyértelműen bizonyosodna az ,hogy mindössze az oszd meg és uralkodj politikája állt mögötte, mivel javulás nem állna be a végső megoldással.
Emiatt nem áll érdekében a hivatkozónak a megvalósítás, mert kiderülne a blöff.