Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Simán megér ennyit ! Ha a tied el ne add ( még várj vele ) , ha eladó db , akkor gyorsan vedd meg !!
Nekem is van 10 db különböző (grp grpk grh gbr stb) , mind lövésmentes gyári állapotú , némelyik még ki se csomagolva (úgy van ahogy a mintaboltba meg lett véve) ! Ha most eladnám 350-400e Ft/db ár alatt nem adnám oda !
De nem eladó egy sem még várok vele , fognak ezek még többet is érni , (bár a forint is egyre szarabb)
Nos, valószínűleg ez (a korai GRP-k kivételével) a legjobban összerakott szériából való, a K 69xx számú sorozatból. Amikor lejárt az engedélyük, erre a száz darabra kapták meg az újabb MKH-t 2004-ben, úgyhogy jobban oda kellett figyelniük a gyártáskor. Ezt érdekességképpen mondom, csak azért hogy ebben nem lehet csalódni.
Az ár pedig folyamatosan emelkedik, az enyémet ebből a százból még 2005-ben vettem 50E-ért. Teljes szétszedés mellett többször át kellett mosni benzínben mire puha és sima lett az eredetileg reszelős működése.
Ha ez a fent említett gyártási számú sorozatból való, akkor neked kell eldöntened hogy ilyen ár mellett beszállsz-e az emelkedő árfolyamba, figyelembe véve a karcmentességét mivel a GRP-k kizárólag tapperolásra való, gyűjteményi darabok. :))))
A mai töltények már nem olyan stabilak mint régen, a mostaniak közül a Titan a legstabilabb. Ez mellett mivel az egy élesből (tudom hogy gyárilag) készített gáz-riasztó nem teljesen megbízható, nem önvédelemre való, inkább gyűjteményi darab, plusz sajna a FÉG nem minden darabja működik rendesen már gyárilag sem, sok rosszul, néha selejtesen összerakott darabot is piacra engedtek. Ez a gyártás vége felé közeledve egyre inkább igaz. Egy plusz szűkítővel kellene próbálkozni, úgy még működhet, gázzal meg inkább meg se próbáld.
Mi az oka, hogy akármilyen lelkiismeretesen takarítom mégis néha akad a FÉG GRP-9-es gázpisztolyom?
Azt gondoltam az idő és a kopás az oka. Sikerült vennem egy új állapotban lévő GRP-9-et és néha az is akad. Próbáltam különböző gyártmányú gáztöltényt, de azokkal is néha akad.
Azért érdekes, mert eddig volt több olcsóbb használt gázfegyverem, de egyik sem akadt.