Ma kaptam ezt az e-mailt. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ez valóban igaz, hogy ez megtörténhet. Szerintetek EZ NORMÁLIS DOLOG????
"Szia!
Légyszíves olvasd el ezt az üzenetet, s ne ignoráld! Ez nem egy "hülye"
körlevél...
Most együtt kell dolgoznunk!
Egy honlapot, amelyet már kb 1 éve be tudtunk
záratni, most ismét
visszajött. Mégegyszer be kell tiltatnunk!!!
Egy japán New York-ban macskákat tenyészt és ad
el, amelyeket BONSAI CATS-nek hívnak.
Ez még teljesen hétköznapinak
tűnik, DE!!!!!!!!: a
macskák egy izomlazító szert kapnak, s ÉLVE üvegekbe
lesznek zárva, ahol
életük végéig élnek!!!
A macskákat egy csövön keresztül etetik, s egy kis
vezeték van bevezetve a vizelet stb-nek.
A macska csontszerkezete hozzáilleszkedik az
üveghez, hisz még
növekedésben
vannak.
Ez az embertelenség New Yorkban, Kínában és
Indonéziában a legújabb divat.
>
Ha kibírod, nézd meg a következű honlapon: http://www.bonsaikitten.com
A protesztáláshoz, a listának 500nevet kell tartalmaznia.
Légyszi másold a szöveget egy új üzenetbe és írd a
neved a végére és
küld el mindenkinek, akit ismersz!
Ha látod, hogy a lista elérte az 500 nevet, légyszíves küld el
anacheca@hotmail.com -ra."
vhogy lenduletbol elkuldtem a q anyjaba aki a levelet kuldte es szemetelte vele postafiokom. Aki ilyet elhisz, tovabbad, foglalkozik vele, az elhisz mindent, naiv buta ember.
hMMM...A TOPIC MÉG MINDIG NINCS TÖRÖLVE + A NETEN MÉG MINDIG KERING EZ A LEVÉL, AMIT MOST MÁR OKÉ, HOGY NEM TERJESZTEK TOVÁBB, ÉS SZOLTAM IS ANNAK, AKINEK ELKÜLDTEM, HOGY HÜLYESÉG, DE MI VAN AZZAL, AKI NEM TUD ERRŐL A CIKKRŐL, AMIBEN KIDERÜL, HOGY KAMU?!....SZVAL EZ ÍGY VICCES, MERT ÉN PL. MA KAPTAM EZT A LEVELET...NO MIND1...
For centuries, people in the West have marveled at the delicate beauty produced by Oriental artists and sculptors. From gardening to tattooing to dance and martial arts, these craftsmen have enthralled us with complex forms and simplistic perfection. One of the most fascinating of the visual techniques to emerge from this highly cultured region is the Oriental art of miniature sculpture. Who has not been stricken with the expressive grace of Japanese Bonsai? Though once the sole province of Bonsai masters within Japan, Bonsai plants have been available to fortunate consumers throughout the world for some time. With this in mind, we are proud to now offer to you the animal complement of this art form; the Bonsai Kitten.