Sok különböző nick írogat a DK-ba, mind különböző karakter - talán ettől (is) szép az egész. De ki az, aki csak szégyent hogy a Drukkerkocsmára?
A szavazatok összeszámlálását vállalom.
"Valaki elmagyarazhatna nekem, miert olyan nagy dolog Kanadaban kamionsofornek lenni ?"
Mondd, es Izraelben konyhan dolognzi miert olyan nagy dolog? Vagy egy olajkitermelo bazison (vagy hol, en nem tudom)? Vagy az hogy eljut az ember Londonba, es ott meg jol be is rug?
Szerinted ezek akkora dolgok, hogy itt kell ra magad verned? Szerinted ez a vilagon masnak meg nem adatott meg? De hogy szukitsuk a kort: a DK-ban? Kis tulzassal ezek a dolgok banalitasok, te meg ugy irsz roluk mintha megnyerted volna az 5 milliardos fonyeremenyt a lotton.
HOL VOLTAL TE 30 EVESEN ( vagy akorul ... ) ? A LATINAI MENEKULTTABORBAN ? A LAGERBEN ? AZ OLASZ ALLAM ETETETT,ITATOTT,ADOTT SZALLAST,AMIG NEM TALALTAL EGY RABSZOLGAMUNKAT A RONCSTELEPEN ?
Ez ugyan nem a tenyes topic, de azert ne feledkezzunk meg a TENYEKROL sem ...
megprobalom neked elmagyarazni a hat sekel tortenetet .
NEM A KIBASZOTT HAT SEKEL VOLT A LENYEG, HANEM AZ, HOGY AZT A JATEKOT ELETEMBEN ELOSZOR JATSZOTTAM, ES SIKERULT VELE NYERNEM . Sima 14 meccses toto volt, annyibol kulonbozik a magyartol, hogy a felidei eredmenyekre kell tippelni .
Melo . JO penz, nem vitatom . Ne nekem , magadnak szamolj el azzal, hogy amikor a lanyod elvesztette az anyjat , es esetleg hetekig nem latta az apjat, akkor megerte -e "ket fillerrel" tobbet keresni, mint ha ott helyben vallaltal volna melot . Tudom, anyos vigyazottra, de akkor is ... te dolgod, a te eleted, te dontottel. Hogy jol-e, azzal szamolj el magadnak. Tudom, hogy ez neked eleg furcsa, de a penzen kivul van mas szempont is a munkavallalasnal.
Ott kezdodott, hogy azt allitottad, nem tudok ovadekot letenni,hogy elhagyhassam Izraelt. Kiderult, hogy nem kell ovadek ... :)
Utana nekem, akinek nincs annyi penze, hogy kimenjen a tengerpartra, vegigutaztam a teljes Sinai felszigeten . OK, jot rohoghettel cserebe a medalon ( azota oda lett ajandekozva , tehat mar ez is targytalan ) .
Utana en, aki soha nem jon Europaba, valahogy idetalaltam Londonba .
Csoves vagyok, de azert egy honapja itt vagyok , ettem, ittam ,szorakoztam eleget, es fogok is .
Lassan el kene gondolkoznod, hogy meddig akarod egetni magad az allando fals hulyesegeiddel ... nekem mindegy, de te 1re duhosebb leszel.
Ami a verekedest illeti : ezzel nagyon vigyazz ! 1x orrbanyom valaki, aztan a lelki bajok melle meg fizikai seruyleseid is lesznek ... akkor majd igaz lesz rad is az, mint a Radio utcai ciganyokra, te is HALMOZOTTAN HATRANYOS HELYZETU leszel .
de amugy ez most neked nyomos érv ha valaki odaáll egy internetes vita miatt és verekedni hivod? sztem akkor már rég háboru lenne ha mindenki verekedne ilyen viták miatt
a meccseken másabb a tészta (lásd Football Factory ben is van erre utalás)
de ilyen dolgok miatt nem mondhatod rá hogy csicska vagy ez meg az, csak abban az estben ha ő is azt mondja jólvan ott leszek és akkor találkozunk és mégse megy el a megbeszélt időpontra akkor látod mondhatnád hogy csicska meg stb stb... de igy nem!? lehet hogy józanéletű ember és ő igy látja a dolgokat nem egyből anyázni kell meg szopatni meg a többi...
érted? remélem
mert ezt se sértőszándékkal irtam csak ugy nah mind1
Valaki elmagyarazhatna nekem, miert olyan nagy dolog Kanadaban kamionsofornek lenni ? Nehany helyen megfordultam mar a vilagban, de ez a melo mindenhol csak egy sofori allast jelent . Jo penz, de szopos munka. Erre vergodni szerintem eleg necces .
Habi !
Nekem nem kell hinned, de azert kerdezz majd meg par embert szuroprobaszeruen a pesti utcan , hogy ok is ugy el vannak -e ajulva a kamionsofori karrieredtol ! Ott a lamer Kisgonosz.Kb. 1000x komolyabb helyen melozik(melozott...) ,mint te, megse veri a nyalat 24/7 modban itt a neten .