Keresés

Részletes keresés

Miki69 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 24

A MÁV problémáit már csak egy privatizációval odakerült IGAZI tulajdonos tudja megoldani.

_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.03 0 0 23
vagy éppen olyan meleg hogy nem birsz ki benne két orát...
Előzmény: NORMÁLIS (-)
igen7 Creative Commons License 2005.02.03 0 0 22
a lényegi felvetésekre nem válaszoltál, és ezáltal azt sem tudtad igazolni, hogy a topicnyitódban általad állitottak igazak lennének.
rólad ennyit :)
Előzmény: NORMÁLIS (21)
NORMÁLIS Creative Commons License 2005.01.31 0 0 21

Nem! -Nyilván.

Ebben a világban csak a baller szófosó hősök élnek, akik telenyálazzák a Fórumot komcsi hozsannával, lényegtelen hadovát szórva a szerencsétlen olvasóközönség elé. Lényegében ugyanazt csinálják, mint a dumakormány, ez is a dolguk.

Az említett cégnek dolgai csak akkor vannak, ha jobboldali a kormány, de akkor vaskosan. Amint baller banda telepszik az országra, azon nyomban minden OK. Most, amikor kritikus pénzügyi helyzetbe lavírozták magukat, nem jut semmire a korábbi mértékben. Ez egyre nyilvánvalóbb. A vonatok átszállásos átszervezése is a megszorítás jegyében ment by magyar_billgates. A fűtés csak egyszerűen szünetel.

_________

Az egész arról szól, hogy: nincs pénz. Helyette van "jólét". Persze.

Előzmény: igen7 (18)
aaaahhh Creative Commons License 2005.01.31 0 0 20
Az angol utasok örölnek, ha megérkeznek a célállomásra. Élve.
Tamás Creative Commons License 2005.01.31 0 0 19
Nem, ő abban a világban él, ahol Gyurcsányra/Kókára/lendületre meg ilyesmire megy a fizetés. Sajnos, csak az álmaiban létezik, de mégis kivetíti ide nekünk... :-)))
igen7 Creative Commons License 2005.01.31 0 0 18
képzeld, én meg az idén még senkitől nem hallottam, hogy hideg vagonban utazott volna, viszont 2001-ben legalább 5ször utaztam ilyenben. vesszen matolcsy is meg az összes fideszes gazdasági miniszter, mert annak meg ők voltak az okai.
ja és ők züllesztették le a mávot, azóta ilyen. :)

Egyébként meg te tévedsz de nagyon nagyot.
mégegyszer leirom: a fűtést vagononként lehet be vagy kikapcsolni. ezt bárki megteheti, akinél van megfelelő csavarhúzó, és szokták is különben kaller nélkül is.
továbbá egy több mint 2000 KW teljesitményű mozdony teljesitményének elenyésző része megy fűtésre, tehát ezzel takarékoskodni érdemben NEM lehet.

Milyen szárnyvonalakat szüntettek meg eddig? én egyről sem tudok.

A legnagyobb baromságod meg a privatizálás ellenességed.
Szerinted a MÁV az elmúlt 15 évben jól működött?????
Hát akkor figyelj:
kb 8 éve ingázok lassan BP és Miskolc között. Ez alatt az idő alatt a menetidő nőtt! ha nem is sokkal. A vagonok állapota jelentősen romlott, pedig már az elején sem nagyon volt hova. A vonatok hossza szintén igen erősen lecsokkent, és igy lényegesen több lett azok száma, akiknek állniuk kell.
Szóval privatizálják csak el, rugják ki az alkalmazottak legalább felét (kb ennyit kellene sztem ahhoz, hogy rentábilisan működjön).
Szerintem örülnél te , ha az itteni vasút az angol szintjén lenne.

na mindegy, nem fárasztom ezzel magam,de mondd, te ebben a világban élsz?
Előzmény: NORMÁLIS (16)
szedmák bakter Creative Commons License 2005.01.31 0 0 17

Ha valakit vigasztal,én sokszor tapasztalok hideget Volán-járatokon is.

Nem tudom miért-szolidaritás a vonatozókkal,vagy dízelkocsija van a sofőrnek..:-(

NORMÁLIS Creative Commons License 2005.01.31 0 0 16

Nagy tévedés! Ráadásul több szinten.

Előszöris azért, mert a kurva nagy jóléti rendszerváltásban iszonyú tempóban züllesztik ezt a céget is.

Másodszor soha annyiszor nem hallottam, hogy jéghideg vonatban utazott valaki, mint most.

Harmadszor egy Kóka nevű tette tönkre épp most az utazást, mert egyszer utazott Nyugaton valami átszállással, és az milyen de baromi jó... (ez a lehető leggecibb közlekedésátszervezés úgy 60 év óta, a szárnyvonalak bezárásán kívül - mert rengeteg embert érint - akik között úgylátszik nincs polfórumozó...)

Negyedszer ha el meri piratizálni ez a rohadék komcsi horda a MÁV-ot, akkor az afrikai vasdöcögények szintje nincs messze. (lásd Anglia, csak ez magyar megközelítésben...)

Úgyhogy vaskosan politika, csak éppen nem Orbán szőlőszeme és Gyurcsányi békái a téma, amikhez mindenki tud valami marhaságot hozzáfűzni.

Előzmény: igen7 (15)
igen7 Creative Commons License 2005.01.31 0 0 15
ehhez semmi köze a politikának, a vagonok annyira régiek és rosszak, hogy van amelyikben nem megy a fűtés.
Én speciel utoljára még orbánék kormányzása alatt utaztam fűtetlen vagonban, szóval akkor ennek valójában ők az okai??
ebbe a kérdésbe hülyeség volt politikát keverni.
egyszerűen a máv egy tróger szerencsétlen vállalat, amit már régen el kellett volna adnia az államnak.
Előzmény: NORMÁLIS (14)
NORMÁLIS Creative Commons License 2005.01.31 0 0 14

Persze, arról szó sincs, hogy Orbánék alatt hudejó volt minden. A mocsok a vonaton az nálunk évszázados hagyomány, nem is éreznénk jól magunkat nélküle...

Viszont most a "minden szinten megszorítás" mintha tendencia lenne, és még csak most kezdődött. Mert ha napvilágot lát néhány hiányadat, néhány mutató az első negyedévről, valamint az EU permanensen összehúzza szemöldökét, akkor a Lopcsány kormány turbó-kapcsolja idióta kapkodását.

A vonatokra ebből annyi tartozik, hogy jólétileg nem fűtenek. És annyi, hogy kicsesztek a vidéki utazókkal (ez elég sok ember). Értem ez alatt azt a tendenciát, hogy ez a kormányzat megszünteti a postákat, az önkormányzatok csőd felé araszolnak, és mindemellett még az utazás is sokkal körülményesebb. Kicsit szívatásjellegű ez. 

:(

Előzmény: Powersystem (12)
Powersystem Creative Commons License 2005.01.31 0 0 12

ÉS ez csak most tünt fel?

Orbánék alatt rendszeresen jártam szombathelyre ahol a kocsik a nyári hőségben is fűtöttek és ugyanolyan koszosak, pudvásak voltak mint most.Persze az akkori és a mostani kormány sem tette semmit.

Szal ez már évtizedek óta így megy!

Aval Creative Commons License 2005.01.31 0 0 11
EZT valóban kihagytam! Jó szarul sikerült átszervezniük a menetrendet, ami senkinek nem jó, csak nekik. Eddig is útáltam átszállni, pedig jobb esetben csak egyszer kellett, most meg minimum a kettő!!!
Előzmény: NORMÁLIS (9)
NORMÁLIS Creative Commons License 2005.01.30 0 0 10

goto 9

Amúgy a jóléti lakossági utazóközönség marha jól fogadja azt, amikor nincs fűtés, de mire befészkeli magát, szállhat le, szaladhat, szállhat föl. Úgy együtt ez már bájos, nem?

Előzmény: Fricy (8)
NORMÁLIS Creative Commons License 2005.01.30 0 0 9

Ez eddig mind Nyugat-Balkán. Viszont ebbe a nagy jólétbe most fért bele a Kóka-féle átszállósdi. (fogadjunk, hogy azt sem tudja, mit csinált ezzel)

Hallottam olyat, hogy Bp-től ment (volna) valaki 200 Km-t Keletre, és azt lehet úgy kifogni, hogy 3-szor (!!) kell átszállni: Cegléden, Szolnokon, meg Debrecenben vagy Püspökladányban. Úgy átkozódnak a népek (jóléti lakosság), hogy szüzeknek fülháló kell.

:(

Előzmény: Aval (6)
Fricy Creative Commons License 2005.01.30 0 0 8
Székesfehérvár-Déli között járó voantokon mindig megy a fűtés. De én is hallottam már olyanról, hogy vagy a fűtés vagy a világítás ment a vonaton, a kettő egyszerre nem működött. :) De ehhez mi köze Kókának? Évtizedek óta züllesztik a MÁV-ot. Ő pár hónap alatt még nem tudott kárt okozni. Gumicsirke.
kiski Creative Commons License 2005.01.30 0 0 7

Csütörtökön utaztam oda-vissza Pécsre, de nem tudom, hideg volt-e a vonaton, mert egy perccel azután, hogy letettem a kabátom, mindkétszer elaludtam és csak a célállomáson ébredtem föl.

Aval Creative Commons License 2005.01.30 0 0 6
Nem csak a hideg a gond a vonaton, hanem az egész, úgy ahogy van! Büdös és koszor, és elromlott, és tönkrement, és "kérjük keressen másikat", és túlhideg, és túlmeleg, és nincs világítás, és nincs tájékoztatás, és még az utas van leb..va.
Előzmény: aaaahhh (3)
Spurius Titus Mamma Creative Commons License 2005.01.30 0 0 5
Szabadjegyet a melegekneeeeeeeeeeek!!!!
aaaahhh Creative Commons License 2005.01.30 0 0 3

Azt a pár órácskát mindenki kibírja, ennyi áldozatba még senki nem holt belé, az egész áldozat gyermekeink, unokáink jövőjéért van, meg azért, hogy HOLNAP majd már te is jobban élhess, ha már az Orbán-kormány így eltapsolta a pénzt. No meg lealább így nem lesz bajod abból se, mikor Demszkygrádban átszáll a jegesítet buszokra, villamosokra. Még elpuhulnál a vonaton, hallod-e te!

Te képes lennél és megennéd az aranytojást tojó tyúkot!

Aval Creative Commons License 2005.01.30 0 0 2
Hol van az a fórum, ahol lehet szidni a mávot??? Mert rengeteg elfolytott szitok van bennem a máv irányába!!! rettentő ami ott van!
Előzmény: Törölt nick (0)
NORMÁLIS Creative Commons License 2005.01.30 0 0 1

Jééé, van ilyen!!?  ;) 

Csak éppen nem tan'áltam benne olyat, hogy a "Kóka bekaphassa, oszt a Gyurcsányi is"! Az egy kiváló dolog, úgy pörög a lendületország, hogy minden szinten szorítgatnak. Kiváló, hogy a deákok havi 100000 Ft tandíjat fizessenek, oké.

De a vonaton hideg van.

Lehet, hogy spórolásból, szorítósdiból. Lehet, hogy csendes sztrájkból.

Előzmény: Törölt nick (0)
NORMÁLIS Creative Commons License 2005.01.30 0 0 topiknyitó

Kóka okosember reformjai betettek a vonaton utazóknak, lépten-nyomon hallok és tapasztalok olyat, aminek következtében igen sokat csukolhat ez a szerencsétlen. Reméljük édesanyja is jól van...

De a legjobb, hogy láthatólag a lendületes megszorítósdi kiterjed:

a., vagy szimplán a fűtés be nem kapcsolására,

b., a javítási keret totális lenullázására.

Eredmény ugyanaz: hidegek a vonatok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!