Abban szeretnék segítséget kérni,hogy a gépkocsi GPS-en van Magyarország térkép,de nekünk kellene Európa térképe is.A GPS WayteQ márkájú.Aki tud segíteni,a tarjannenagyroza68@gmail.com e-mail címre írjon!Köszönöm szépen a segítséget előre is!Róza
olyan biztos létezik, hogy a google maps-en tervezett útvonal KML vagy KMZ file-ját átrakod akár garminos cuccra, akár IGO-sra és az alapján navigálsz
az egyes szoftverek eltérő algoritmus alapján terveznek útvonalat, igy még akár egy garmon PC-s térképen tervezett útvonal is eltérhet attól amit egy garmin GPS számol magának, ezt küszöbölnéd ki azzl hogy a KML fileban megadott útvonalat használod
Bocs, ha hülyeséget kérdezek! Létezik e olyan autós GPS amin google maps térkép működik? A helyzet az , hogy ez alapján számolják el nekem a km-eket és ez soha sem egyezik az én gps-em km-eivel. Természetesen mindíg a google-n lévő a kevesebb.
Kaptam egy Sony tv-u73tc típusú GPS-t. Nem mai darab, és szeretném frissíteni a térkép softverét. Ahogy olvasgattam az IGO-van nem stabil, ezért az eredeti térképet szeretném frissíteni, ami ha jól tudom navteq. Szóljatok ha rosszul tudom. Hol találok friss térképet ehez, és hogy teszem rá?
Akkor ne haragudj , hogy megzavarlak kérdéssel , nekem is van egy Superpad 3 Android 2.2 vel és semmit nem tudok rá letölteni, igaz nem is vagyok tapasztalt bár a telefonom LG p500 Android 2.2 és mondjuk tudok rá letölteni ill. használni, de a tabletre semmit. Ha felmegyek a Marketra állandóan az Lg telefont írja be, szóval gps ről még csak nem is álmodhatok, pedig most szart be a kocsimban szóval semmire se tudom használni a a Superpadomat vagy csak hülye vagyok hozzá.Szóval valami tanács kéne.
Sziasztok olyan problémám lenne hogy vettem egy CNS ZEN-t de nincs rajta térkép honnan tudnék letölteni és hogyan tudnám feltelepíteni ??? Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Van egy Flytouch SuperPad 3 táblagépem amihez jár egy gps antenna. Ezen a masinás androidos alap van. Milyen gps-es programot lehet , érdems feltölteni rá. a kis gép amúgy meglepően jó főleg az árához képest. Navigációs cuccok terén teljesen járatlan vagyok.
Kártya nélkül, övre akasztható karabinerrel, eredeti dobozával min. 70000ft-ra gondoltam. Előlapon van egy mákszem nagyságú karc rajta, de a működést nem zavarja.
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Van egy Colorado300-as Garminom és sajnos véletlenül letöröltem a gyári kártyájáról a térképet. Maga készülék tökéletesen működik, csak sajna térkép nélkül nem tudom használni. Már azon gondolkoztam, hogy eladom így ahogy van.
antireklám egy tisztességtelen cégről aminek a neve Worldgate
Aszódi Zoltán
WorldGate Kft,
Gyanúm sajnos beigazolódott. Meglátogatott egy ismerősöm akinek a készülékére feltöltöttétek az utolsó előtti frissítésemet, ami már copyright volt.
Mivel hülye nem vagyok a térkép könnyen beazonosítható, és mivel elővigyázatosságból mindenki egyedi jelölésű térképet kapott az is egyértelmű hogy kitől származik.
Minden lehetőséget megragadok és minden fórumot arra hogy egy ilyen tisztességtelen más munkájából élő patkány céget és embert erről az oldaláról is megismerjenek.
Persze a fentiek miatt semmilyen együttműködést veletek nem tervezek, sőt ...... Felszólítalak, hogy a lapotokról a térképemet azonnal vegyétek le, és eljárásotokat szüntessétek meg
Segitséget kérnék! Romániaba, Erdély, Parajdra megyek pihenni. Részletesebb térképet keresek Igo 8.3..ra4 A mostani 2009.02 TOPMAP nem részletes. Nem tud utcákat. csak városközpontot. Van ennél jobb? Köszi.
Nagyon szépek kérek mindenkit hogyha tud segítsen nekem. Vettünk egy CNS PRIMUS nevű navigációs rendszert a héten viszont csak egy féle programot ajánlanak hozzá és nem találom sehol csak egy helyen a MAJOMPARÁDÉ torrent oldalon. Viszont oda meghívó szükséges....Jó lenne ha valaki tudna abban segíteni hogy honnan tudnám letölteni ezt a progit...(SYGITS DRIVE) vagy elküldené nekem a linket és én természetesen többszörösen visszatölteném, vagy erre a helyre egy meghívót....Köszönöm a Figyelmeteket és a segítséget Orsi.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Tegnap vettem egy Garmin Nüvi 765T -t használtan Németországból, de csak európa térkép van rajta. Szeretnék rá egy részletes Magyarország és egy részletes Románia térképet, mert elég sokat tekergek erdélyben is. Honnan tudnám ezeket letölteni mondjuk ingyenesen, és hogy kell ezeket telepíteni? Köszönök minden segítséget!