Sziasztok!
Majdnem teljesen új, nagyon jó állapotú komplett felszerelés eladó egyben, vagy részenként.
Zárójelben összehasonlításképpen az új ár.
Adams A2000 XL Fekete légbetétes sisak fekete ráccsal 23000Ft (Új ár:
34900Ft)
Gear 2000 L-es 1 csatos vállvédő 15000Ft (Új:22000Ft)
Edzőgatya övvel térdvédővel 2000Ft (Új:5000Ft)
McDavid Protektoros nadrág szivacs csípő és comvédővel 6000Ft (Új:10000Ft)
Adidas Corner Blitz 41 1/3-os 12000Ft (Új: 16900Ft)
Edzőmez fekete 1db, fehér 2db 1500/db (Új: 2500/db)
Egyben: 55000Ft (Új teljes felszerelés cipő nélkül, egyszerűbb sisakkal:
64900Ft)
Érdeklődni: kistvan83@gmail.com
István
Sziasztok! Sérülés miatt abba kell hagynom a sportot, szeretném eladni a felszerelésemet. Fél idényt használtem Adams A2000-es sisak L-es, WR ráccsal (Komoly sérülés nincs rajta, csak festék felülete) Benson Condor 1-es vállvédő L-es Nike RB Kesztyű Hexpados protektor a csípőnél és Bike RB combvédő (könnyített) Meccs nadrág + öv
Az ár alkuképes. Msn cím: sutibalazs@hotmail.com, tel: 06204454191
Sziasztok Csabi vagyok! Elöször szeretnek bemutatkozni;Roznjik Csaba vagyok a Bp. Wolves csapatban jatszok(az Arenan a vedelem MVP lettem) de Nürnbergben elek.Egy szuper dologra szeretnem felhivni a figyelmeteket!Megnyitottuk American Football Shop-ot.Nezzetek be az oldalunkra!Kedvezmenyes arak,szuper felszerelesek.Mivel sokat tartozkodok Magy.o.-on ezert szallitas is lehetseges.
civil kezdemenyezes keretein belul szeretnenk meghivni titeket, hogy jojjon el toletek egy kepviselo (csapat marketingese/pr felelose,/rendezvenyszervezoje/vezetosegi tagja, hirportal uzemelteto, ujsagiro, szurkolo, szulo, etc) egy interaktiv, moderator altal vezenyelt otletborzere, melyen a mai magyar amerikai football elet reklamlehetosegeirol/hatarairol/kozponti iranyitasarol (mafsz) lenne szo. a cel, hogy egy olyan memot es javaslattervet kuldhessunk a mafsz-nak, ami talan elorebb mozditja a kicsit lassan docogo marketing szekeret ebben a sportagban. ehhez a csapatok, szurkolok, szulok, mafsz, szponzoracio etc osszetartasa/osszefogasa mind-mind egyuttesen kellene.
a helyszin es az idopont: most vasarnap, 2009. november 23. 15:00 Pizzárium étterem, Újpest központ, Árpád út 66.
remeljuk el tudtok jonni.
a resztvevok, akik mar visszajeleztek: csapatok marketingesei, mafsz titkar, lelkes amatorok/forumozok.
koszonettel, udvozlettel,
agota lelkes amator (ex mafsz marketing ugyintezo)
Ez az oldal egy korábban készült, még meg nem jelent riport szövegét tartalmazza.
Azért gondoltam úgy, hogy szükség van egy ilyen oldalra, mert szerettem volna egy helyet ahol mindkét félnek és természetesen másoknak is adott a lehetőség, hogy hangot adjanak a véleményüknek. Ezen kívül szerettem volna, ha a mi szemszögünkből is megismerik a történteket, és esetleg tanulnak belőle, ott ahol hasonló problémákkal közdenek, és nem ítélkeznek felettünk a hallottak alapján.
sziasztok. egy XL-es fal vállvédő és sisak ráccsal ( kb 10 edzésen használt) eladó, + padeket is tudok adni ha szükséges, 35-40 ezer forintért. Ha érdekel valakit akkor vegyen fel msnre: lebroonjames23@hotmail.com, vagy irjon 1smst: 06202744076
Ha kell lefotózom.
tibo ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot én is irok emailt :)
A www.szurkolok.hu portal - mely egy eve indult, es jelen pillanatban 5 sportaggal mukodik - tervezi, hogy a magyar amerikai focit is felveszi sportagai koze.
A honlap kulonlegessege abban rejlik, hogy minden felhasznalo valaszthat sportagankent egy csapatot, es annak a meccseire szavaz. Meghozza szavazhat a sajat csapata altal jatszott osszes meccs eseten mindket csapat jatekosaira, edzoire, szurkolotaborara, valamint a jatekvezetokre, mindegyik esetben 1 es 10 kozott. Ezeket a szavazatokat adjuk ossze, es ebbol all a szurkolok altal keszitett sokfele ranglista.
Emellett az oldalon vannak hirek - kulso, irott es elektronikus mediabol szarmazo egyarant, valamint nemsokara mar tobb, sajat "hobbi-ujsagiro" altal keszitett cikk, lehet tippelni a soron kovetkezo meccsre, van osszegyujtott galeriank, havonta egy 13+1 kerdest tartalmazo kvizunk is van minden sportagban, es igyekszunk minel tobb uj tartalmat is belesuriteni.
Ez eleg sok munka ahhoz, hogy a jelenlegi allomanyunk ujabb sportagakban is vinni tudja. Ezert a szurkolok.hu keres olyan, elsosorban sportmanias embert, embereket, akik szivesen vallaljak, hogy napi rendszeresseggel karban tudjak tartani az oldal amerikai foci reszleget. A sportag egyik sajatossaga, hogy eleg nagy elhivatottsag kell hozza, hogy valaki kitartson mellette, ezert gondoltuk ugy, hogy reszint a csapat honlapjanak keszitoi, a csapat jatekosai, nekik az ismerosei, vagy a szurkolok kozott talan van, aki ezzel a kitartassal, maniaval tudna a honlapunkat segiteni, igy is nepszerusitve a sportagot.
Abban az esetben, ha lesz egy-ket ilyen onfelaldozo jelentkezo, aki felviszi az eredmenyeket es szerkeszti a hireket, akkor olyan lelkes szurkolokat, vagy akar jatekosokat is szivesen latunk, akik egy-egy meccs elott, vagy utan irnanak egy hosszabb-rovidebb cikket.
Arra szeretnelek kerni, hogy terjeszd, terjesszetek ezt a felhivast, es aki szivesen csinalna ezt, az irjon nekem egy e-mailt a poronyib@szurkolok.hu cimre!
Ugye már hallottad, hogy Londonban rendeznek októberben egy NFL alapszakaszi meccset (Giants-Dolphins)?
Ugye már azt is hallottad, hogy többszázezren igényeltek jegyet?
Ugye azt is tudod, hogy jó lenne kimenni a meccsre?
Ugye azt is tudod, hogy az MAFSZ és az Ibusz már szervezi az utat?
Ugye azt is tudod, hogy minél hamarabb regisztrálod e-mail címed a www.mafl.hu , vagy a csapatok oldalán található banneren, e-mail -ben megkapod a legfrissebb információkat a mérkőzéssel kapcsolatban, és annál biztosabb, hogy lesz jegyed?
Akkor mire vársz? A jegyek száma erősen korlátozott!
Újra indul az MAFK Tippjáték értékes nyereményekért! Játssz, és nyerd meg a 70.000 Forint összértékű nyeremények egyikét! http://www.mafk.hu TIPPJÁTÉK!
Egy alrovatot szerkesztek, elsősorban laikusoknak címezve az amerikai fociról. Próbálom a hazai helyzetet,csapatokat minél jobban bemutatni.
Ehhez kérném a segítségeteket, hogy ha van kedvetek, küldjetek nekem infókat,híreket,képeket, vagy bármit,amit szeretnétek hogy minél többen megtudjanak Rólatok!