Szia!
AVON tanácsadónő vagyok, és ha érdekelnek az AVON kozmetikumok, szívesen vinném minden hónapban a katalógust ha IV. kerületi, vagy környékbeli lakos vgay, hogy Te, és hölgy rokonaid, ismerőseid rendelhessenek belőle. Érdeklődni lehet itt a topicon, vagy a dina@levelehu-n. Katalógus és egyedi akciós ajánlatok megtekinthetőek a http://avontermekek.fw.hu oldalon. Egyedi akciós ajánlatok
Edina
Azoknak a véleményét szeretném kikérni, akik megvásárolták az avon Callie choker szettjét, hogy nem volt túl nagy? Vagy épp szűk? https://avononline.avon.hu/e-katalogus/201808/128 A testalkatom átlagos.
Olyan Fórum topikot kerestem ahol nagy %-ban Nőnemű felhasználók vannak. Egy kis segítségre lenne szükségem. A fotókon látható mosószer adagolót keresek, hátha van valakinek a mosószeres fiók / szekrény mélyén és nem használja. Régi Ariel mosószer kupakja volt.
Szolnok megyébe keresem leendő vevőimet, illetve tanácsadóimat! Ha úgy érzed megpróbálnád, vagy csak minden hónapban szeretnél egy új katalógust írj erre az e-mail címre, és megbeszélünk mindent: la.zsanett94@gmail.com
Sziasztok!Nógrád megyében keresek olyan vállalkozó szellemű hölgyeket akik szívesen regisztrálnának az Avonhoz és csatlakoznának egy nagyon jó csapathoz.Ha érdekel írj! Email címem :birotiborne526@gmail.com. Bővebb információt itt írok :-)
Like-oljátok az oldalt és osszátok meg a benne található nyereményjáték bejegyzést, és egy szerencsés megosztó 5000ft értékben választhat magának terméket a februári katalógusból!
Avon tanácsadó lettem.. Ha szeretnél rendelni az Avonból és nem tudsz kitől, írj nekem.. Ha nem a közeledben lakom, akkor postázok is szívesen.. Lépj kapcsolatba velem a belkonikoletta@gmail.com e-mail címen. Egyedi akcióim is vannak. Üdv.: Belkó Nikoletta Avon Tanácsadónő
bocs, ha rossz helyre írok, de érdeklődnék egy hydroface nevű krémről. Nagyon sokszor látom a reklámját, de nem tudom, meg merjem-e rendelni. Ha valaki próbálta már: tényleg olyan jó? köszi előre is!
Szia! Avon tanácsadónő vagyok Baranya megyéből Komlóról. Ha szereted az Avon termékeit akkor írj és mutatok katalógust! Nálam lehet rendelni! Távolság nem akadály, postázok is ha kell, vagy ha a közelben laksz elviszem a rendelt termékeket.
ha jár még erre tanácsadónő, meg tudná mondani, hogy az avonnak van még pézsma illatú tusfürdője/habfürdője? Régen volt azt tudom. A legutóbbi katalógusban csak orgona, fehérliliom stb illatban láttam.
ha még aktuális, jelentkezz nálam: 06 30 4098544. (Esti órákban tudom ezt a telefont felvenni.) Koordinátor vagyok és éppen új tanácsadónőket keresek. Üdv, Timi