Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.23 0 0 5

Nyugdíjas Forma1!!!

Helyszín: Hungaroring.

10-10 fős nyugdíjascsapatok versengenek az első helyezésért.

Feladat: A pályát körbefutni ötször, bevásárlókocsit tolva. Szükség esetén a boxban lecserélhető a köröző ember. A csapat nem köröző tagjai a körönként kötelező kerékcserénél szorgoskodnak. Megengedett az ellenséges csapat botokkal történő mindennemű akadályozása.

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.23 0 0 4

Én előszöris a Miért nincs magyarsitcom.? topikban leírt Sör c. szappanoperát valósítanám meg, biztos nagy örömmel nézné ország-világ.

A 0. hsz-ről jutott eszembe:

Hajléktalan karaoke!!!

Örökzöld slágerek a Hajléktalan-Megasztárban! Hejős Zsiga elénekli a Hejj, te rigó! c. dalt, K. Mária pedig a Limbóhintóval hódít!

A győztes nyereménye egy négyszemélyes, vízálló Tesco-sátor, 3200 forint értékben!

elefantkillah Creative Commons License 2005.01.19 0 0 3

miért lenne ízléstelen és beteg??

kitaláltam egy újat:

pókfoci bajnokság, ahol csak meztelen modellek indulhatnak!!

pont mint a teremfoci!!

Előzmény: elchico (2)
elchico Creative Commons License 2005.01.19 0 0 2

ez jócskán izléstelen és beteg, ráadásul nem is vicces.  gyakorolj öncenzúrát, nem?

Előzmény: elefantkillah (0)
elefantkillah Creative Commons License 2005.01.19 0 0 1

második ötlet!

rapid sakktorna testépítőknek!!

ebben a szép műsorban intelligens kigyúrt fiúk sakkoznának a nagy nyilvánosság előtt. erre miért is van szükség?? a lékó - kramnyik meccset nézve döbbentem  rá, hogy fogalmam sincs, mit miért csinálnak (pedig szoktam sakkozni). ergo az egész dolog egy idő után teljesen érdektelenné vált számomra, mert nem szeretem hülyének érezni magam. bezzeg ha átlagemberek sakkoznának az sokkal szórakoztatóbb lenne!! főleg ha olyanok, akik az agytorna helyett inkább a testedzést kultiválják!!

számos mulatságos jelenet forrása lehetne egy ilyen torna, lehetne fogadásokat is kötni, hogy az adott adásban, például hány susztermatt lesz!

elefantkillah Creative Commons License 2005.01.19 0 0 0

nagyon jó kezdeményezés ez a topik!!!

Hajléktalan Legyen Ön is Milliomos!!

Igazán elkeserítő, hogy ebbe a szép kvízműsorban csak azok játszathnak, akik a társadalom nagy része által "általános műveltség"-nek tartott dologban jók. szerintem olyan ostoba kérdések, mint hogy melyik operában hangzott el ez és ez az ária nem sok embert mozgatnak meg és ez az egész egy idő után unalmassá válik, mert olyan kérdések merülnek fel, amelyeknek semmi köze a mindennapi élethez. ráadásul csak olyan játékosok vehetnek részt, akiknek van pénzük, idejük és energiájuk, hogy ilyen fölösleges dolgokkal terheljék az agyukat!! igazán korrekt dolog lenne, ha a hajléktalanoknak is rendeznének ilyen kvízjátékot, ahova nem kell kiöltözniük és a műsorvezetőnek is hatnapos ruhában, borotválatlanul kellene vezetnie az adást. Az asztalon nem víz lenne, hanem valami tömény, vagy valami igényesebb kannásbor! a díszlet sem ez a csilivili diszkós dolog lenne, hanem kartondobozok, kukák, miegymás. a legfontosabb persze a kérdések köre, itt nem hülye operás, esetleg irodalmi kérdések lennének, hanem olyasmi, amire az utcán élők is tudnak válaszolni! pl.

- mikor megy az utolsó metró kőbánya kispest felé a klinikákról, azaz mikor kell elhagyni az állomás területét?

-  hány százalékos a kadarka?

- Hány kört megy az ötvenes éjszakai mielőtt a garázsba állna?

- hányan férnek be egyszerre a nyugatinál lévő hajléktalanszállóba?

meg iylenek. én biztos élvezettel nézném az adásT!!!

elefantkillah Creative Commons License 2005.01.19 0 0 topiknyitó

első

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!