Eladó az Age of Empires III + The asian dynasties kiegészítő. Csakis együtt külön nem. Hiszen az alapjáték nélkül nem fut a kiegészítő.
5000Ft együtt. Piaci árhoz képest sokkal olcsóbb.
elérhetőség:
conquistador.andrew@gmail.com
u.i.:
ugyanakkor cserét is elfogadok.
A pénz arra kell, hogy hozzáadva mettudjam venni a mostanság megjelent dvd változatot, ami tartalmazza a III. rész minden kiegészítőjét de nem kell 2x. Ezért akarom eladni.
drága hölgyek-urak!
Szeretném eredeti Age of Mythology-mat - régi kiadás - angol verzióról németre cserélni ill. age of empire 3 + asian dynasties-t is. Kérem akit érdekel a csere az írjon nekem ide:
conquistador.andrew@gmail.com
Letöltöttem a demót, de szerintem nem fut ideálisan, mert magas felbontáson is elég ronda a grafika, ráadásul néha lassul is. A beállításoknál sok settinget nem is lehet medium felé vinni. A gépem: 2.67 GHz-es proci, 512 MB RAM, Radeon 9250 videókártya, asszem 128 MB. Legutóbbira gyanakszom, hogy gyenge lehet. Igazam van?
Hát nem találtam, hogy ezt hol lehetne állítani. Nekem ugyan angol nyelvű van, de találtam egy olyat a játékosok beállításánál, hogy AI, ami lehet a mesterséges intelligencia, de ott nem lehet defaultot (sem semmit) állítani, hanem fileokat lehet kiválasztani. Ez megtörtént, különböző fileokat választgattam ki, de a hatás elmaradt....
Ha van időd és kedved még segíteni, akkor köszönöm kedvességedet...
Köszönöm a választ, ki fogom próbálni, és megírom mi történt. (Azt csak remélem, hogy megtalálom egyáltalán, hogy ezt hol lehet állítgatni... Profi vagyok egyébként :))) )
Betoltam a kérdésed egy másik fórumba, ezek jöttek rá:
Esetleg mesterséges intelligencia nem ártana...
Kérdésem: Bővebben?:) Ez nekem annyira nem világos. Tudom én vok a hülye:)
Válasz:
Állítsd be a mesterséges intelligenciát Default-ra! Úgy vettem észre, hogy - bár rengeteg típus van - egyik sem működik a "default-on" kívül. Talán valamilyen patch segíthet a problémán, nem mélyedtem el a témában...
Csak gondoltam újfen felhozom, hűátha valaki tud segíteni:
Szóval AOE III-ban mit kell tenni ahhoz, hogy épített pályán a számítógép által vezérelt ellenfél ne csak ácsorogjon, hanem kezdje el építeni a városát stb...
Ha magam építek pályát, akkor a lerakott ellenfél meg sem mozdul. A felderítője és a "jövendőbeli városközpont" csak csücsül, de nem csinál semmit.
A játékosok beállításánál természetesen magaman "human"-nak, a többi játékost "computer"-nek állítottam be, más csapatban vannak, de csak állnak, álldogálnak, ha oda megyek, akkor rám lő a felderítője ugyan, de nem kezdenek fejleszteni.
Pedig egy általa generált világot próbáltam (többször is) átalakítani, nem teljesen tiszta lappal indultam.
Ha valakinek van tippje, hogy mit állítsak be, segítsen!
Nem tudom, hogy jár-e még itt valaki, de szeretném megkérdezni, hogy amikor mentem a játékot és később be akarok lépni az elmentett játékba, akkor mit kell tenni ahhoz, hogy ne legyen kiírva : "a játék szünetel", és tovább tudjam játszani a már megkezdett játékot? Már minden billentyűt kipróbáltunk, de nem indul a játék.