Keresés

Részletes keresés

elevenke2 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 183
Orbán Viktor elfogadta a meghivást.
Előzmény: Törölt nick (18)
qncogi Creative Commons License 2005.01.18 0 0 182
:)))))
Előzmény: özv. Bitera Sándor (181)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.01.18 0 0 181

Orbán egy gyáva alak.

A Gyurcsány füttyent egyet az Orbán meg lohol mint egy tacskó.

:o))

Előzmény: pancer1 (179)
pancer1 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 180

Hát senkit nem dob fel a hír?

Lassan már a hol és mikor, válassza meg fegyverét-nél tartanak, itt meg senki ?  :-)

Előzmény: pancer1 (179)
pancer1 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 179
Wahkopem Zomos Creative Commons License 2005.01.18 0 0 178
Szerinted ezek ártottak ? Bruhaha. Kósának nőtt tőle a népszerűsége. Gyenge PR fogás volt csupán, majdnem olyan, mint amikor önmegkötözte magát az a kisgazda képviselő.
Előzmény: összecsórt fontok (154)
zsele5 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 177

Na, gondolhattam volna, hogy sikerül kihozni belőled az ilyesfajta vicsorgást.

Tudhatnád, hogy aki elveszíti a higgadságát és szitkozódik, pocskondiázik az egyuttal saját maga bizonyítja adott csörtében a vereségét úgy, hogy még nevetségessé is válik.

Csak ne lehetne ennyire kismerni benneteket, önmagától nem kicsit elszállt humánértelmiség. ;ĐĐ

>>Maradjunk annyiban, hogy rátok a Homo Sapiens névnek csak az első fele érvényes. Sapienti sat.

Te figyu. Nekem jöhetsz itt a latin idézeteiddel, a közbeszédben általánosan használtak kivételével nálam nincs kommunikatív hatásuk. Teljesen mindegy, hogy ezeket vagy valami törzsi szlenget használsz, nem dühít, nem aláz mert nem értem.

Példaként gondolj arra, hogy az angol királynő fogadásán akár egy kacskaringós káromkodást ist is értékelhetnek megtiszteltető alkalomra írott költeménynek, ha a sorok mögött jó az időmérték, az előadó kellő pátosszal fűzi szavait.

A sűrűn alkalmazott latin és egyéb magvas idézetek egy-egy helyzetképre egyébként sem jelentenek mást mint, hogy a használó számára nem áll rendelkezésre saját képzelőerő, vagy saját képzelt magas szellemiségét ezekkel kívánja aládúcolni.

Az ilyesfajta idézetekkel nem árt vigyázni, ha emlékeznél arra, hogy a napokban már helyreigazítottak a helyes írásmód ill./vagy betürend tekintetében, amikor is hasonló eszközzel akartál felsőbbrendű tudásodról bizonyítékot adni.

Előzmény: beezer (175)
beezer Creative Commons License 2005.01.18 0 0 176
PB, te mindig elnyered a csodálatomat. most is.:))))))))
Előzmény: Probatbicol (171)
beezer Creative Commons License 2005.01.18 0 0 175
Kisfiam már megint tévedni tetszel. Barbie, a lyoni hóhér a hozzád hasonló büdös nácik haverja. És ne hidd, hogy ez sértegetés. Sajnos a fórum nem teszi lehetővé, hogy igazából megírjam a véleményem a magadfajtáról. Maradjunk annyiban, hogy rátok a Homo Sapiens névnek csak az első fele érvényes. Sapienti sat.
Előzmény: zsele5 (167)
beezer Creative Commons License 2005.01.18 0 0 174
Nem latinból fordítok. Csak volt gyerekszobám.
Előzmény: mos (165)
taltam Creative Commons License 2005.01.18 0 0 173

Miiiii??????

NEMZETI konferencia?

Talán országkonferencia, vagy ilyesmi...

Ne adjunk lovat a hőzöngő, maradi nacionalisták alá!

Mi ez itt, nemzetállam???

Quijo Creative Commons License 2005.01.18 0 0 172

Sajnálom, hogy paraszti dühömben finggá silányítottam szarkeverésteket. Csak azért nem szívom vissza, mert nem én durrantottam. Elismerem, miután kilépek ebből a topicból, joggal mondjátok majd: büdös volt neki a levegő.

Akik maradnak, azoknak jó szipózást! Béke veletek!

Előzmény: Probatbicol (171)
Probatbicol Creative Commons License 2005.01.18 0 0 171

Kikérem magamnak, hogy a fingáshoz bármiféle negatív kontextust kapcsoljatok!

1. Ahogy idősödik az ember, a fingás az emberi lét egyik legfontosabb megnyilvánulása és kifejezési formája, mintegy annak a jele, hogy az ember még él, és képes olyan teljesítményekre, mint egy fiatal.

2. Másfelől a fingás ugyanúgy a kiválasztás formája, mint a köpés, hányás, szarás, pisálás, tüsszentés, sírás, izzadás, takonyfolyás, ejakulálás, vaginanedvesedés, menstruálás, fikázás, slejmolás, tehát teljesen természetes biológiai jelenség.

A fingás nevében tiltakozom az ellen a diszkrimináció ellen, hogy miközben teljesen szalonképes azt mondani: "megyek pisilni" vagy "kifújom az orrom", közben szégyenkezni kelljen, ha az ember fingik egy egészségeset.

3. Mindenkinek ajánlom figyelmébe a SOUTH PARK azon epizódját, ahol kiderül, hogy a visszatartott fingás spontán szenesedéshez vezet (a fingvisszatartók hirtelen meggyulladnak és elégnek), ezért a polgármester elrendeli, hogy minden lakos köteles naponta többször, rendszeresen fingani. Sajnos azonban ez az akció a globális felmelegedés tovaterjedéséhez vezet, tehát vigyázni kell a megfelelő arányokra.

Előzmény: AliceCsodaországban (169)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.18 0 0 170
Ja elfelejtettem ideírni, hogy ez most egy nagy off volt... :-)))
Előzmény: AliceCsodaországban (169)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.01.18 0 0 169
Hát én egyáltalán nem vagyok zselé kartéccsal egy plattformon sőt... de a te reagálásod egy iskolapéldája a rossz píárnak. Mert ott támadod, ahol mindenki más együttérez vele. A parasztvakítás szót én már milliószor hallottam itt a fórumon, semmi de semmi előitélet nem kapcsolódik hozzá, ez csak egy szólás. Tényleg nem értem, hogy te miért akadtál fenn ezen, viszont kénytelen vagyok beismerni, hiogy zselé kartács reagálása itt és most erre a beirásra nagyon is frappáns volt, és még azon sem tudok fennakadni, hogy beismerte hogy ő fingani is szok (én is szokok sőt egy átlagember - te is - napi 17-et fingik általában titokban és sunyítva...) szóval nem értem eztet a nagy problemát.
Előzmény: Quijo (158)
zsele5 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 168
Irogatni irogat, csak be is égeget vele.;)))
Előzmény: mos (165)
zsele5 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 167

Szokjál le a bizalmaskodásról.

Barátod ám neked a lyoni hóhér.

Előzmény: beezer (162)
zsele5 Creative Commons License 2005.01.18 0 0 166

Azért, mert megpróbálsz erkölcsi fölény pozíciójába kászálódni, az még nem jelenti, hogy igazad is van és sikerül is.

Próbálkoznod lehet, az antiszemitázgatós barátocskáddal ebbéli minőségben egyébként egy platformon vagy, látom előjön az összetartás is ezen apropóból.

A rokonságotokból vett hatásmechanizmus hasonlat egyébként is sántít.

Ott folyadék halmazállapotú mirigyváladékról van szó.

Mocsmkolódni csak szakszerűen tessék.

Előzmény: beezer (162)
mos Creative Commons License 2005.01.18 0 0 165
Csak kérdem. Láttam, hogy gyakran írsz latin idézeteket.
Előzmény: beezer (164)
beezer Creative Commons License 2005.01.18 0 0 164
Mert?
Előzmény: mos (163)
mos Creative Commons License 2005.01.18 0 0 163
Latinról fordítasz?
Előzmény: beezer (159)
beezer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 162
Bocsánat, az előbbiek nem minden szkunkra vonatkoznak. zselé barátunk alul-felül bűzölög.
Előzmény: zsele5 (160)
zsele5 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 161

Látom neked is megragadta a fantáziád az  életkép.;ĐĐĐ

Előzmény: beezer (159)
zsele5 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 160

>>De végezz közvéleménykutatást: ki gondol manapság Dózsa népére, ha parasztvakításról beszélnek előtte?

Hanem kire gondol akkor, ha parasztvakításról beszélnek?

>>Ugye, azt Te sem gondolod komolyan, hogy a paraszt szó használatát kifogásoltam?

Ha nem azt gondoltad, akkor mér ebbe kötöttél bele?

Röhögteted ki magad az érzékeny értelmezéssel és a feltupírozott problémával.

Maradjunk abban, hogy a topicban aki számít és akinek a kommunikáció szólt, minden bizonnyal értette és helyiértéken kezelte a parasztvakítást.Közlöm, hogy intelligens ember elfogadja adott mikrokörnyezetek konvencióit. Amennyiben még nem tűnt fel, az Internet és benne az Index szubkultúrájának deklarált sajátosságai lehetnek stílus terén.

Ezek egyike a stiláris és helyesírási elemek nem mérvadó volta, valamint az Index esetében egy enyhén alpári, alvilági szlenggel tűzdelt szóhasználat 'ala Rejtő hősök, megtűzdelve álnépies írásmóddal.

A fingásról és egyéb természetes élettani funkciókról annyit, hogy nem véletlenül lett számodra lejegyzetelve, gondoltam, hogy ennyi telik tőled lazaság dolgában, több órán tipródsz sértett dühödben, miközben orrod alatt érzel egy átható penetráns illatot a társult életszerű képpel retinádon. Gondoltam, hogy megnehezíti és egyuttal kötelezővé teszi számodra a riposztot, amit megtámogat vélt szelelmi fölényed tudata is.

A magam részéről ritka jót röhögtem, mivel tudtam, hogy az én virtualice fingásom után, vöröslő arccal te fogsz elrohanni kezet mosni.

Az Indexes közmegegyezéses párbajszabályok szerint én a magam részéről ezzel reagáltam le az ostoba személyeskedésedet és az igen gerinctelen próbálkozást, hogy antiszemita látszatkeltéssel próbáltál szándékod szerint operálni.

Ha úgy érzed, le akarod meccselni a sértettségedet, állok elébe.

Férfiasan ki-ki alapon, ne kelljen ilyen  seggbebaszott hercegnő módjára leljasodnodva mealázni magad, hogy gyengécske állatkerti hasonlatokkal kelljen lövöldöznöd.

Rajta.

beezer Creative Commons License 2005.01.17 0 0 159
Is? én nem vagyok az. Csak egy szerény fordító. Ilyeténképpen kerülök kapcsolatba a nyelvvel. És asszem ezzel zárhatok is, hiszen vitánk, az nincs. Legföljebb annyi, hogy deviszont a szkunk nevű görényfajta kézenállva bűzölög. ezt ajánlom zselé olvtársunk figyelmébe.
Quijo Creative Commons License 2005.01.17 0 0 158

Köszönöm, hogy megtiszteltél a reagálással, Beezer!

off

Régi kifejezés a parasztvakítás, valóban, tudom, a diplomám szerint nyelvész vagyok magam is. S régi a gyakorlat is, tudom, parasztcsaládban születtem. Túlságosan régi.

Ugye, azt Te sem gondolod komolyan, hogy a paraszt szó használatát kifogásoltam? (Normális ember nem kifogásolhatja a zsidó vagy a cigány szó használatát sem.)

Senkinek sem jutna eszébe, hogy kifogást emeljen a parasztész (józan!), a paraszthajszál, a parasztvezér s megannyi más kifejezés használata ellen. Ahogy a cigányzenét és a cigánypecsenyét vagy a zsidócseresznyét és a zyidónegyedet sem kéretik másnak nevezni. De végezz közvéleménykutatást: ki gondol manapság Dózsa népére, ha parasztvakításról beszélnek előtte?

on

Zsele5-nek akartam még mondani, aki - mint írja - egyik lábát felemeli, amikor fingik:

az állatkertben megfigyeltem, hogy a görények mind így csinálják!

Előzmény: beezer (152)
Probatbicol Creative Commons License 2005.01.17 0 0 157
Nem beszéltek volna róla annyit, ha Clinton nem hazudik az esküdtszék előtt.
Előzmény: zsele5 (155)
Probatbicol Creative Commons License 2005.01.17 0 0 156

Az a baj, hogy:

1. Mindkét oldal szítja a másikkal szembeni negatív PR-t, de nem fogja fel, hogy ezzel saját magának is árt,

2. A negatív elemek tönkretehetik a pozitív törekvéseket is.

Előzmény: összecsórt fontok (154)
zsele5 Creative Commons License 2005.01.17 0 0 155

A szex és a politika nagyon termékenyen hatnak egymásra.

Monica szaxizásán is milyen jót röhögtek az amik, imádtak beszélni róla.

A Ficus Kukisz aspektus pedig pazar.;ĐĐ

Előzmény: Probatbicol (151)
összecsórt fontok Creative Commons License 2005.01.17 0 0 154
Az, hogy Orbán Viktor elhagyta a gyerekét, nem volt igaz; az hogy Kósa Lajos kurvázott, nem volt igaz; de ártott, és ezzel a célját elérte.
Előzmény: beezer (150)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!