A Budapest Wolves nyílt próbajátékot, tryout-ot hirdet augusztus első hétvégéjére. A próbajátékon a Wolves első és második, illetve junior (utánpótlás) és női csapatába keresünk játékosokat. Tapasztalt, illetve kezdő játékosok egyaránt kipróbálhatják magukat!
Balatone feszt pénteken megyünk asszonypajtással 12:15ös vonattal mert nem tudtam szabit kivenni előbb sajna továbbra is a chilis bab és a rakott káposzta konzervre esküszöm vajon nekünk is sikerül felrobbani a gázmelegítővel ??? Tényleg hoz valaki gáz melegítőt mert nincs sok "kedvem" venni :)
Leszek még Szigeten munka mellett egész héten "egyedül :) "
És leszek SZIN-en is asszonypajtással meg a Bközép felével + még néhány régi ismerőssel.
és továbbra is fenntartom, hogy kéne velencei sátrazást is csinálni múltkor olyan jól viseltek minket az ilyen helyet nem lehet kihagyni :) plusz vannak remek főzési ötleteim, ha esetleg valaki igényt tartana a múltkori eset után egy újabb kajára :)
Mi megyünk barátnőmmel Balatone-ra, Veszprémből megyünk, kocsival. rendkívüli tapasztalattal rendelkezek campingezés és műkaják terén :) egyébként SZIN-re is megyünk, Szegedre, ha valakinek mond ez valamit, és csábítóan hangzik.. csak mert lehet közös jegyet venni Balatone feszttel, és úgy még ólcsóbb. sőt, ha valakit érdekel, most van itt Veszprémben az Utcazene fesztivál (www.utcazene.hu) sok sok jó zenekarral, 5 napon keresztül, és ingyenes. ja, amúgy vasárnap jöttem meg olasz honból, 11 napos reggae fesztiválról :) jó ez a nyár, csak már edzeni is kéne ;) egyéb ötletek a nyárra?
AKit érdekel vagy érintett az jelentkezzen. :D (Tudjuk meg végre a pontos számokat. :D)
Közérdekű, ami kell: Sátor, kaja, váltó ruha, fürdőruci, némi költő pénz és indulhat egy remek buli. Ha valamit kihagytam egészítsétek ki. (Ki milyen konzervre, levesre esküszik???:)
Ugyanakkor nagyon fontos nem elhanyagolható, hogy mivan a Matyi feszttel (rossz nyelvek szerint idén is elmarad, pedig jó beharangozója volt) ???