Keresés

Részletes keresés

Alkapánó Creative Commons License 2022.05.23 -3 0 230
lazarbogi999 Creative Commons License 2021.05.31 -4 0 229

Sziasztok! Nálunk most csakis a belföldi nyaralás jöhet szóba. Tippeket kérnék, hogy merre érdemes indulni. visegrádra ahogy mindig, most is visszamegyünk (linkeltem), úgyhogy az ország más pontjai érdekelnének. Köszönöm a segítséget

novakdav1208 Creative Commons License 2020.12.31 -3 0 228

Sziasztok! Mi éppen most keresünk újra szállást valahol belföldön, ahova elmehetünk a korlátozások után, ezért jutott eszembe egy korábbi tapasztalat... Visegrádon voltunk legutóbb kutyával és gyerekkel egy különálló apartmanházban (ami egyébként egy hotelhez tartozik, ahol simán tudtunk wellnessezni, egyébként is ott voltunk a közelben), és mi nagyon elégedettek voltunk! Meleg szívvel ajánlom mindenkinek gyerekkel, kutyával is! Itt van róluk még több infó, akit érdekel: https://hotelhonti.hu/kutyabarat-szallas.html

szelíd galamb Creative Commons License 2011.02.04 -3 0 224

Sziasztok!

 

Ezt a túrázást ajánlom:

 

www.barlangtura.hu

 

Üdv,

szelíd galamb

szelíd galamb Creative Commons License 2011.02.04 -4 0 223

Kedves Mindenki!

 

Ha akartok kirándulni egy jót, ajánlom ezt:

www.barlangtura.hu

 

Üdv, Mindenkinek!

szelíd galamb

bejjaba Creative Commons License 2009.06.30 -1 0 219

Sziasztok!

Egy jó pihenési lehetőséget ajánlok Nektek,ha gyerekkel szeretnétek nyaralni.Augusztus 14.és 16.között a Pilisben lesz baba-mama tábor.Felső korhatár nincs,és egészen kicsiket is várunk szeretettel.Ha szeretitek a jógát,a masszázst,a természetet,Benneteket várunk Máriahalmon.A kicsikre szakképzett felügyelők vigyáznak,és szerveznek nekik jó kis programokat.A részletekről olvashattok az anyakparadicsoma.blogspot.com.és a www.biofalu.hu oldalon.

Juszuf_FAN Creative Commons License 2009.06.18 0 0 218
Sűrű elnézéskérések közepette kérek bocsánatot, amiért kétszer is postoltam a kommentet, megnyílva és elgondolkodva maradt itt a böngésző ablaka vagy 20 percre, és a mehet-re még egyszer elküldte a kommentet. Bocsi!!!
Juszuf_FAN Creative Commons License 2009.06.18 -1 0 217

Kedves Kisgyermekes Családok!

Egy őszi programra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amellyel kapcsolatban egyelőre előzetes igényfelmérést végzünk.

Már eddig is több alkalommal szerveztünk Ringató hetet az alsópáhoki Kolping Hotelben, 2009 őszén pedig megszerveznénk a "Ringató-Kolping napokat". A három vagy négy napos rendezvény keretében természetesen lennének Ringató foglalkozások, emellett kiváló szakembereket hívnánk meg előadásokat tartani, továbbá a program során gyermekorvosokkal, gyermekpszichológussal, védőnővel és további vendégekkel való kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílna.

A részleteket a http://www.ringato.hu honlapon tudjátok megtekinteni! A tájékoztató árak is ki vannak írva.

Juszuf_FAN Creative Commons License 2009.06.18 -2 0 216

Kedves Kisgyermekes Családok!

Egy őszi programra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amellyel kapcsolatban egyelőre előzetes igényfelmérést végzünk.

Már eddig is több alkalommal szerveztünk Ringató hetet az alsópáhoki Kolping Hotelben, 2009 őszén pedig megszerveznénk a "Ringató-Kolping napokat". A három vagy négy napos rendezvény keretében természetesen lennének Ringató foglalkozások, emellett kiváló szakembereket hívnánk meg előadásokat tartani, továbbá a program során gyermekorvosokkal, gyermekpszichológussal, védőnővel és további vendégekkel való kötetlen beszélgetésre is lehetőség nyílna.

A részleteket a http://www.ringato.hu honlapon tudjátok megtekinteni!

manóbácsi Creative Commons License 2009.04.19 0 0 215

 

   Sziasztok Fórumozók!

 

   Júliusban autós-motoros túrát szervezünk Erdélybe 60 fő számára! Már vagyunk 27 en autósok motorosok vegyesen. Akit közületek érdeklődne a jótékonysági

baromilag olcsó egy hetes nyaralás az írjon a motorostura@citromail.hu-ra!!!

                    Várlak titeket is  Manóbácsi Kaposvárról

gyongyhaju lany Creative Commons License 2009.04.16 -1 0 214
Csak olyan van. Keszthelyi-hegység, Balaton-felvidék, Tihany - rengeteg jó kirándulóhely.
Szállás ügyben nézd meg a vonatkozó topicokat, most volt róla szó.
Előzmény: Adam70 (213)
Adam70 Creative Commons License 2009.04.15 0 0 213
Sziasztok!


Tudtok a Balatonnál olyan helyet, ahol jókat lehet túrázni? Gyerekbarát szálloda vagy apartman is jó lenne a környéken.


Ádám
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.12 -1 0 212

sziasztok

 

Mi horvátországba Omisba járunk már évekota két gyerekel homokos a tengert part

nagyon jol elvanak a gyerekek is meg rengeteg látnival van a környéken nagyon jo családi túrákat lehet szervezni pl. Rfting,canyonig túrákat hajó kirándulásokat,gyalog túrákat stb.

holkri Creative Commons License 2008.06.09 0 0 211
Sziasztok!

Látom, sokan szerettek belföldre utazni!
Íme egy kis segítség, hogy könnyebb legyen jó célpontot választani!
http://www.utazzgyerekkel.hu
almart Creative Commons License 2008.03.18 -1 0 209

Szia!

Mi 2 eve Horvatorszagban Eszak-Dalmaciaban voltunk Zadar mellett Holiday Village Zatonban.

Az uj appartmanokban latunk,nagyon szep es tagas,volt 2 ketagyas szoba,egy nappali szethuzhato uloresszel. En pl. azon aludtam a kicsivel,o belul,en kivul,igy nem tudott legurulni,kulon WC,furdoszoba,felszerelt konyha,plazmaTV,masszazszuhany,szoval szuper volt. Ez egy udulokozpont,appartmanokkal es kempinggel,a teruleten uzletek,ettermek,orvos,fodraszat...... ,minden amire szukseg lehet.Itt a honlapjuk. www.zaton.hr

Tavaly Ausztriaban voltunk,Karintiaban a Worthi-tonal. Ez a resz az olasz-szloven hatarnal van,mar-mar mediterran hangulata van,es a to a legmelegebb vizu osztrak to. Gyonyoru tiszta,es rengeteg a latnivalo a kornyeken. Itt is appartmanban laktunk,mi az 5-7 szemelyesben,itt is volt egy 3 agyas haloszoba,nappali 2 kanapeval,de tutira van racsos agyuk is,mert pl. az appartman honlapjan szerepel a babysitter szolgalat.Ha tobb,mint 5 szemely megy,akkor van plussz egy szoba,amit hozza lehet nyitni az appartmanhoz.

A haz korul hatalmas udvar,kert,tele jatekokkal,ingyenes akkumulatoros kisauto hasznalat,Go-Kart,kertihaz,biciklihasznalat,napernyok,napozoagyak....,sok-sok minden.

Az appartman nincs kategorizalva csillagokkal,mi is 3 gyerekkel mentunk,es direkt olyan helyet kerestunk ahol nem kell attol parazni,uristen most mit tesznek tonkre a gyerekek. A konyha jol felszerelt,fozolap.suto,huto,vizforralo,kavefozo,mikro,edenyek.Kulon WC,furdoszoba,eloszoba. A szallashoz jar ingyenes furdoberlet. A kornyeken RENGETEG latnivalo,ha erdekel,akkor majd irok bovebben,kimondottan olyanok,amiket gyerekek is elveznek,nem csak a furdes,napozas.Az appartman cime,www.ferienkinderparadies.com.

Irj batran,ha erdekel. Ja es a tavolsagokrol annyit,hogy Horvatba Gyor kozelebol 3-4 magallas mellett 10 ra alatt ertunk le. De a gyerekek,foleg a kicsi miatt tobbszor is megalltunk,enni,inni,pisilni,ezekkel elment jo egy ora.

Karintiaba szinten 3-4 megalloval kb. 6,5 ora.Max.7.

Előzmény: bRIZSA (205)
berku Creative Commons License 2008.03.03 0 0 207
Szia! Nézd meg az "Utazás Horvátországba..." topicban a 61199 számú hozzászólásomat. A helyet mi a német nyelvű TUI katalógusban találtuk, isteni volt, tele volt kisgyerekesekkkel. A családi kunyhóban 5 ágy volt.
Előzmény: bRIZSA (205)
bRIZSA Creative Commons License 2008.02.14 0 0 205
Sziasztok!

Remélem még él ez a topic!

Szóval gondban vagyunk a nyaralással, a horvát tengerpartra szeretnénk menni, de nem nagyon találunk olyan szállást, ahol 4 gyerekkel (bár az egyik még csak bébi) elférünk és legalább félpanziós ellátás is van. Ha volna tippetek, esetleg valakinek tapasztalata ilyen téren, az sokat segítene.
Szóba jöhet más célpnt is, de a gyerkőcök ragaszkodnak a "nagy vízhez" és a bébike miatt nagyon messzire nem autózhatunk.

Előre is kösz
Tralfamador Zog Creative Commons License 2007.06.25 -1 0 204
Hunguest Hotel Galya, valami akciós hétközi időpontban - akkor olcsóbb és nincs is tömeg. Csudaklassz
Előzmény: danidada (203)
danidada Creative Commons License 2007.06.21 -1 0 203

Sziasztok!

5 hónapos babánkkal szeretnénk pár napra elutazni, hűvösebb, zajoktól mentes övezetbe, országhatáron belül. Ha vkinek lenne konkrét javaslata, ahonnan kellemes tapasztalatokkal távozott, megköszönnénk.

theiss Creative Commons License 2006.05.29 0 0 202
A tisza mentén rengetegszép helyet találni..
Nemkell messzire menni, olcsó és gyönyörű.

Érdemes körülnézni ezen a honlapon:
http://www.theiss.hu

Racti Creative Commons License 2006.04.20 0 0 201
Sziasztok! Van valakinek kedve egy hétvégi kiránduláshoz? Április 29-30-án megyünk, Bp., Zólyom, Bajmóc, Árva, Liptószentmiklós, Besztercebánya, Bp. útvonalon. 11000 Ft-ból jön ki fejenként, ebben a szállás, reggeli, ebéd, vacsora és a busz van benne. Rólunk annyit, hogy gyerekes családok vagyunk, lazák, és rugalmasan alakítjuk a programokat. A részleteket megtaláljátok a www.mone1.com -on.
Szeleburdi Csalán Creative Commons License 2006.04.06 0 0 200
berku Creative Commons License 2005.09.12 -1 0 198
Szia Amamsik! Látom sikerült tartalmas kirándulást összehozni! :-)

Én meg csinálok itt is reklámot Nyíregyháza –Sóstónak. Azt hiszem ez tényleg ideális kirándulóhely gyerekeknek. Mi a kisoroszlánok miatt mentünk, de az egész állatkert nagyon jó! Tágas kifutók, sok érdekes állat, vidámparki elemek. A kisoroszlánokat pedig tényleg a látogatók előtt gondozza az anyukájuk. Van csónakázótó, tófürdő, külön strand, minden nagyon tiszta és rendezett. Klassz új játszótér, a skanzenban is játszótér.

Épp zajlott a városban a Vidor fesztivál, ingyenes világzene koncertekkel.

Mi végül a Tara hotelban száltunk meg. Rajta vannak a neten, az e-mailre valamiért nem válaszoltak, de telefonban készségesek. A szobák SZOT stílusúak (két csillagos hotel), de tiszták. Nekünk fontos volt, hogy egybenyíló szobáink legyenek, mert mindkét gyerek kicsi, itt találtunk. Az étterem és az úszómedence pedig már fel van újítva és nagyon jól néz ki. Mindez 8.800 Ft négyünknek egy éjszakára (reggeli nélkül.)

Előzmény: amamsik (197)
amamsik Creative Commons License 2005.09.12 -1 0 197

Sziasztok, szia berku, szia cst!:)

 

Most hétvégén mi is kipróbáltuk a Nádas Panziót és bejött:)

 

Mi voltunk az egyetlen kirándulóvendégek, rajtunk kívül egy 8-10 fős középkorú férfitársaság volt, céges elhajláson, de ők a grillterasz és az appartmanok részen mozogtak, mi pedig a játszótéren és a főépületben, úgyhogy nem zavartuk egymást:)

 

A hétvége programja pedig ez volt:

szombat: puszta-zoo, lovaskocsikázás, ebéd a kilenlyukú hídnál, pihi a panzió kertjében, vacsora a Fehér Amúrban

vasárnap: csónakázás a tanösvényhez, tanösvény bejáráa, Kisköre vízlépcső megteikintése, ebéd Kiskörén és haza.

 

Tartalmas két nap volt, a gyerek is nagyon élvezte - az állatsimogató különösen bejött neki és a pusztán meg csacsifogaton utazhatott:)

Tralfamador Zog Creative Commons License 2005.09.02 0 0 196
Tegnap 33.990-ért láttam a Nyugati mellett, a Teréz krt. páratlan oldalán, Vaudot, nagyon jól nézett ki, hálós volt, sok rekeszes, meg minden.
Előzmény: B-road (194)
csirketojas Creative Commons License 2005.09.01 -1 0 195

Szia,

Hatranyai: a hordozo kb. 4 kilo. Ehhez jon a 11 kilos (2.5 eves es sovanka, no) gyerek, ruhaban mondjuk 12-13 kilo. Es mivel van a hordozon ket nagy zseb, ebbe aztan pakolunk apait-anyait, amit csak tudunk. VAgyis mar 20 kilo korul es folott jarunk. Igy csak Apa birja el.....:-D

En meg kenguruban cipelhetem a kisebbet, aki ruhaban 9 kilo folott van. :-(

(Mi nem vettunk hozza se eso- se napvedot, eddig nem is hianyolta a gyerek. :-) )

 

A Brendon-ban is biztos talaltok (Chicco, stb.), bar nekem az a tapasztalatom, hoyg a Brendon igen nagy arressel dolgozik. :-(

 

Nezd, rakerestem a google-lal, az online bababoltok is arulnak ilyeneket:

http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=455

http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=REC005

 

NEm akarlak felrevezetni, de mi a Mammut II-ben lattunk tenyleg eleg sokfelet, de ez tavaly volt. Azt hiszem, a III. emeleten a Baby Studio-ban. MOstanaban nem jarok arra, nem tudom megnezni, hoyg meg mindig van-e, de talan valaki a topicbol meg tudne neked nezni.

 

Kulonben hasznaltan is eleg jokat lehet kifogni, es nagyon olcson. Keress ra a hátihordó szóra a neten, sok találatot kapsz.
Cst.

Előzmény: B-road (194)
B-road Creative Commons License 2005.09.01 0 0 194

Legeloszor en is csak a Tatonkarol tudtam (montexben lattam, de akkor nem neztuk meg, most mar nincs). A hatizsakom is tatonka, ugyanez a hatresz (V1).

Neked nem tul meleg?

Milyen a nap-vedoje, es a nyakmerevito (vagymi)-t hasznaljatok? Mekkora a pici?

 

Ugy kb 30-40-et szannek ra, es szeretnek valami jobbfelet.

 

Kosz a montex-tippet. Biztos benezunk oda, ha mindenigaz megnezzuk a Brendon-t is, es az is Vaci uton van. :-)

Előzmény: csirketojas (192)
B-road Creative Commons License 2005.09.01 0 0 193
Kassara en is gondoltam, kozel is van... most mindenesetre ha mar pesten jarunk szetnezunk, aztan lehet hogy a kov hetvegen kimegyunk kassara! :-)
Előzmény: Tralfamador Zog (191)
csirketojas Creative Commons License 2005.08.31 0 0 192

Szia,

A Mountex boltjaiba. http://www.mountex.hu/

A legnagyobb boltjuk a Vaci utcai: http://www.mountex.hu/index.php?ac=shop&value=14

 

Mi Tatonka Baby Carrier-tvettunk , nekunk nagyon bejott, a fiam, ha meglatja, hogy keszitjuk ki, mar a lakasban bele akar ulni. :-)

 

De ha olcsobb tipust keresel, a Mammut II-ben a Szena teren, van egy bababolt, ott is arulnak 8-10 felet.

 

Cst.

Előzmény: B-road (189)
Tralfamador Zog Creative Commons License 2005.08.31 -1 0 191
És biztosan olcsóbb is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!