Djoko okosabb annál minthogy elveresse magát, az AO-n sem tette meg, majd kitalál valami kamu sérülést amit napi 77 kezeléssel sem lehet gyógyítani és így még nagyobb hős lesz mert elment a negyeddöntőig sérülten. Vagy az is lehet elődöntőig is elmegy és ott adja fel az első szett után, így el tudja kerülni a mészárlást.
Most olyasmit teszek, amit nem gondoltam volna évekkel ezelőtt, de még idén sem. Gyokónak szurkolok. Szeretném, ha eljutna Sinnerig, mert valami nagyon nagyot látnánk... nekem most ez ugrott be így a Lehecska meccs alatt. Idemo Novák!
20 év az. Viszont igaz, mert én nem tudok egyetlen egy olyan Gyokós tényleg nagyszerű meccsről az olimpiain kívül, ami elnyerte volna a tetszésemet. 2011 RG elődöntő lett volna az, de képtelen volt megnyerni, így az a kedvenc Fedes győzelmem lett.
Azt sem állítottam, hogy a moderáció mindig korrekt volt... viszont 2017 tavaszára egyszerűen robbanásig feszült a hangulat az atps-ben, és ez neked volt köszönhető.
Mi ez a felfokozott indulat a fórum nevető bölcsétől, a szmájlik koronázatlan királyától!444!
Na, idefigyi, az én elmeállapotom olyan, amilyen, majd idővel kezeltetem, de ígérj meg valamit, csináltass egy agyi ct-t mert gond van a rövidtávú memóriáddal. Egyébként elmondhattad volna mindezt egy hozzászólásban is, ezek az egysorosak nem agyzsibbasztóak. Érd be egy szmájlival:)
Kíváncsi lennék mi az a jó dolog amit a Djoko csinált mert én semmi ilyenre nem emlékszem de lehet majd még ezután következik. A visszavonulása mindenképpen jó dolog lesz, reméljük már nem kell sokat várni rá.
Hogyne lett volna, az egy Fedes bosszúja volt egy Nadaloson, és ezt nem gondolom, hanem tudom. Még azon is elgondolkozott, hogy tilt az egész fórumról. Azt fontos megjegyeznem, hogy a Fedes cimboráival arcpirító módon kivételezett, pedig voltak ott olyanok, valami M betűs (aki kb munin és doki keveréke volt) utálta Nadalt és az előbb említett nickek stílusában gyűlölködött, és soha nem kapott talán még figyelmezetetést sem, és arról nem beszélve, hogy sokszor Lacának is kijárt volna egy-két pofon, de be volt védve. Nekem senki ne mondja meg, hogy pártatlanul ténykedett és egyenlően kezelte a Nadal és Fedes tábort. Az, hogy nem modi és ritkán ír ide, az kb felér egy megváltással.
Az egy teszt volt... azon is elbuktál.
Most már teszt volt? Mert addig tagadtad, amíg elő nem kukáztam, hogy ugyanazokra a helyekre jártok. Nyugodtan lezárhatjuk ezt a részt, hogy megnyugodjál.
Neked az okoz örömet, ha beszólogathatsz minden nagy meccs után...
Nem okoz nagyobb örömet, mint munin haverod "örömei" egy-egy Nadal vereség után. Az ellen szokás szerint nem volt kifogásod, de erről regélek már hsz-ok óta.
Viszont nekem a sleppeddel ellentétben nem esik nehezemre elsimerni, ha Gyokó a 20 év alatt egyszer valami jót is csinált.