Kaposváron is terjed az Amerikai Futball!!! Meg alapítottuk az Arany-Rókák Amerikai Futball egyesületet! Várunk minden érdeklődőt, irjatok minnél többen!
Az edzésekre és a 2012-es bajnokságra készülés első lépéseként szeptember 8.-án a városi sportcsarnokban tryoutot tart a Rókák csapata.
A tryout - más néven játékosválogatás - egy közös edzés, egy erőpróba, egy kis ízelítő az Amerika Futballból. Egy lehetőség, hogy kipróbáld magad, hogy megismerd ezt a sportot, hogy te is Róka légy.
A tryout 18:00-kor kezdődik egy közös bemelegítéssel, majd négy helyszínre osztva ismerkedhetsz meg a foci különböző részeivel, a négy helyszín feladatait végigcsinálva derül ki mi is a testhezálló pozíció a számodra a pályán.
Nem kell hozzá semmi más, csak egy - lehetőleg stoplis - edzőcipő, az időjárásnak megfelelő sportruházat és egy kis kitartás.
Gyere el te is, erősítsd csapatunkat a 2012-es bajnokságban!
Ha a tryouttal kapcsolatban bármi kérdésed lenne hívd Verbulecz Lacit (70/779-9744)
Kedves Mindenki! Jövő héten szerdán (azaz 10-én), este hatkor csapatgyűlés lesz a Tesco mögötti parkban. A megbeszélés témája az edzőtábor, a toborzás és a try-out, illetve az augusztus 27-re, Taszárra tervezett bemutató. Lehetőleg mindenki jöjjön el. Aki mégse tud, az akár ide is írhatja az építő jellegű gondolatait.
Ezzel egyetértek, alapból én is úgy gondoltam, hogy a tavalyi csapat + egy elit elkapó, egy elit falember és pár töltelék... na, egy ilyen offseason után elégedett lettem volna. És nem értem, hogy miért nem tették meg ezt a vezetők, de mást úgyse tehetek, mint bízok, hogy valahogy mégiscsak jól fog elsülni a dolog. De ha nem, hát akkor azért nem megyek a Dunának Kaposnak... :) Kutyakőkemény a sorsolásunk, necces pozitív szezont várok, és hogy csaka csoportelső jut a divizióból a rájátszásba...
ON
Ó, ha tudnád, hányszor megfordult már a fejemben, hogy lenézek hozzátok edzésre, csak a fősuli után már nem haza, Kaposvárra költöztem, hanem egy "faluval" arrébb, ezért így is ingázom nap mint nap a meló miatt, így sajnos nem fér bele. Pedig, de szívesen kipróbálnám, igazán csapatban a játékot, mert azért évente a haverokkal nyaralás alatt pl. a Balatonban dobálózni 3-4-en azért nem lehet ugyanaz... :) Bár a feelingje annak is magas. :)
Hát én sem vagyok túl pozitív... Az OL erősítést letudták azzal, hogy draftolták Carimit, amivel csak az a baj, hogy lehet benne bízni, hogy ő majd LT-ben 12 évig kirobbanthatatlan lesz, de bőven lehet, hogy úgy járunk vele, mint Chris Williamsszel. Másrészt nem érzem a Front Office részéről azt a hatalmas akaratot, hogy itt SB győztes csapatot építsenek. Lehetett volna hozni még egy top WR-t, egy top DB-t, és akkor azt mondom, hogy ez igen. De egyébként az igaz, hogy előrébb vagyunk ezzel a rosterrel, mint a tavalyival, DL brutál lesz, LBsor korrekt, a secondary elmegy. WR-corp felemás, QB-RB rendben, TE kérdéses (mondjuk amennyit Martz használja, lehet bőven elég a mostani keret), OL pocsék. Ha egy relatíve mobilis irányító három éven keresztül minden áldott évben az nfl legtöbb sackjét nyeli be, ott el kéne gondolkodni azért... /ON Köszi szépen, te nem akarsz csatlakozni? :)
De igen, go Bears! :) Kicsit elharapódzott abban a topikban a borúlátás, aminek mértékét nem értem, oké nem igazoltak még Lovie Smithék meghatározó OL embert, nem is fognak, de a tavalyinál rosszabb sem lesz (lehet) majd az OL... A csapat meg amúgy összességében sem lett rosszabb, hogy valamivel jobb lett-e, azt meg majd meglátjuk. Amúgy meg amilyen a Bears idei sorsolása elég kevés esélyt látok a WC-ra... Ezért kell megnyerni majd a csoportot. :))
De, hogy egy kicsit ON is legyek; sok sikert a tagtoborzáshoz!
Igen, az előző szezont a Pécs Gringosszal közösen nyomtuk, mert mindkét csapatnak megcsappant a létszáma, és így volt a biztosabb az elindulás. Ezért csak egy hazai meccset tudtunk játszani a tavasszal, de a jövőben mindenképpen változni fog! :) Ja, amúgy nem te vagy bowl.hu-n is a norris21? :P Most olvasom a Bears topicot és szemet szúrt :)
Az jó! Tavasszal hiányoltam, hogy nem láttam semerre a városban plakátot, hogy mikor játszotok hazai meccset. És így már attól féltem kifulladt a csapat, és vége... Meg mintha valahol olvastam volna, hogy a pécsiekkel álltatok össze, ebből is azt hittem. De örülök, hogy léteztek! :)
Ja, facebookom nincs, írjátok majd meg ide ezért pls, hogy mikortól él majd honlapotok! :)
A csapat él és működik, igaz, jelenleg nyári pihenőn vagyunk. A nyár végén újraindulnak a rendes edzések, és egy komoly toborzás is tervbe van véve, ősszel pedig mindenképpen fogunk játszani, hogy hány meccset, kivel, és milyen formában, az persze még nagyon képlékeny. A honlapunk jelenleg sajnos nem működik tárhely-problémák miatt, de hamarosan az is újra üzemelni fog, és ott, illetve a csapat facebookján biztos hogy minden aktuális információ megtalálható lesz. Sajnos nálunk a nyár mindig kevesebb történéssel telik. :)
Most zajlik az amerikaifoci vébé ausztriában, az eurosport 2, és az ORF közvetíti a meccseket, itt a teljes műsor:
Das komplette WM-TV-Programm
Vorrunde: 8. Juli 2011 19:00 Germany vs. Mexico LIVE, Eurosport2 9. Juli 2011 15:00 Austria vs. Japan LIVE, ORF 10. Juli 2011 22:00 Germany vs. USA AS LIVE, Eurosport2 11. Juli 2011 15:00 Japan vs. France LIVE, ORF 19:00 Canada vs. Austria LIVE, ORF 23:00 Canada vs. Austria WH, Eurosport2 12. Juli 2011 15:00 Germany vs. Australia LIVE, Eurosport2 19:00 USA vs. Mexico LIVE, Eurosport2 13. Juli 2011 15:00 Japan vs. Canada LIVE, ORF 19:00 Austria vs. France LIVE, ORF 23:00 Austria vs. France WH, Eurosport2 Finalrunde: 15. Juli 2011 15:00 Spiel um Platz 7 LIVE, ORF 19:00 Spiel um Platz 3 LIVE, ORF 23:00 Spiel um Platz 3 EH, Eurosport2 16. Juli 2011 15:00 Spiel um Platz 5 LIVE, ORF 19:00 Finale LIVE, ORF 23:00 Finale WH, Eurosport2