Keresés

Részletes keresés

Helleluja Creative Commons License 2005.10.11 0 0 90

Kedveseim!

 mindent az emberi egy - család benne minden család szolgálatába kellett volna állitani, azaz mindent INGYENRE TÖKÉLETESITENI??? na most, mi is lehet a cél, mint pontosan megtudni mi ez, ami nekem a legcsiklandósabb, mi ez a titok, meg halál?

 abszi ulti e tudomány meg technika mellett vagyok de HARMÓNIÁBA a teremészettel, s nem akarok HADAKOZNI AZ EGEKBE, AMI A HAARP EGYIK CÉLJA lenne?

 nem akarok egy WILÁGTRÓNT MEG WILÁGKIRÁLYT, hanem abszi ulti csak keresni, a kiutat akkor is, ha most minden engemet szolgál, mert nem akarok EGY SÖTÉT CSAPDÁBA TUDATLANUL VERGŐDNI, s szeretteimtül, akiket a mindennapi előteremtése miatt, gyülölnünk kell, igen igen Édesanyám ha nem zavar el a háztól, aki haragos volt meg gyülöletes, nem lehetett volna belőlem ember, mert se munka lehetőség se enni való? na, most ez áll fent, az emberiség 80 + %kára kára?

 na, egy valamilyen elitt banda, valamit akar, amit mi 98 %ka az emberiségnek, nem érthet, nem szólhatunk bele, a saját sorunk alakitásába, s mondhatnám tovább, de mire jó ez a technika meg tudomány, ahol ha irán atomfegyverekhez jut, megmarad, mint iraq is ha van atomarszenája, ma atomhatalom = nagyhatalom, s nobody cant denny???

 tessék, nem zsidózok meg nem bántok senkit, szóval bele lehetne menni, a sürübe?

 kik azok akik nem félnek, s nem halnak meg?

 osztán még, nem beszélek egyikőtök ellen sem, csak a téma, mert kérdem, ezek készülnek fel, egy csillagháborura, de arra minket is fel kellenne???

 vissza, ne hogy azt mondjad, hogy náci vagyok, vagy faji megkülömböztető, hanem mint az a törzs, abszi ulti mi magyarok, természeti népek vagyunk, mert mi allá akarjuk rendelni mindent ami technika, bizon egy ember, legyen bárki, felette???

 élni, müvészet???

 

Helleluja Creative Commons License 2005.10.11 0 0 89

Tudósok s organikus lények?

 ami dögletes, hogy valakik, abszi ulti tudnának segiteni rajtunk, ugy mint vegyük az ősembereket az őserdőbe, rögtön ott ázsiába ahol a csunya mi, szökőár volt? gondolkozzatok, mert magamból indulok ki, s mosse nem tudok tovább menni, mint az a törzs, akik felmentek magasabb földekre, s hiába mondta volna a nyalaró - vicckendezőknek. jönn jönn jönn... a csunya na mi, gyertek velünk fel a magas földekre???

 na, abszi ulti itt vannak, az ÉGI - UFÓSAINK, akik nem közelethetnek meg bennünket, mert ezek POKOL GÉPEI be vannak lőve, hogy felrobbantsák a gollóbist, ha ők, meg mernek közeliteni bennünket, pedig ők, abszi ulti mindent rögtön tudtunkra adnának, mig ezek most, nem lenne szükségünk rájuk?

 itt most azt mondom minden e wilági tudósnak meg nagyságoknak, te azt hiszed, hogy én le nem fingom a tudományotokat, s most azt amiért elkárhoztatok, meg elkárhoztattak benünket, azt én mindent, ingyenre leegyszerüsitek, mert akik bigyókat akartok, tessék, mire jó. mondom ingyen nektek előállitom, de mire jó a haarp, ha figyelni a berepülőket, meg kirepülőket?  

 figyeljétek hogy rettegtek meg rettegnek tőllem, mert egyeszerü rugós meg lendkerekes meghajtással, most rögtön lehet mozgatni mindent, de mi lenne e wilág istenseggeikkel, meg ha nem tudnának benünket meggyilkolni testestül, lelkestül, s ki vannak hivva, tessék a nagy, e wilág nyilvánossága előtt, mit tudtok???

 azt hiszitek ük találták ki a spanol viackot, meg mind ezeket a vackokat, amit egyre méregdrgábban tálalnak, az ember felettiek, gigg azogg??? atomokkal roobantjuk a hozzánk voncolt, közelitő kőzeteket, ami nyersanyag, mint pozdorja, mert eggzer, mint az olajnak, annak is vége? főleg ha beindul kina, india?

 tessék, miért vágnek ki, rettegnek, ha kérdem, tehetünk az egész világ népei előtt egy próbát,  csak egy vita, s lássuk kiket akarna a nép, népek?

 no no le tata, ezek hullarablók, s csak a tokotok kell nekik?

 na, ez csak akik azt hiszik nagyfazonok, hol a népetek, családotok??? mutassátok meg, igy kell élni, erköcsösen - becsülettel, mindenkitül, még az istentül is függetlenül, amivel ha te követel, mindőnk eggenes arányban gazdagabbak leszünk, hitben lélekben, test, erre nincs, erre a burára az embernek nincs szüksége, na itt van a végük??? mind a kettőnkké?

 ha, kell, vicca vonom, sőt, dobbantsak is?

taki024 Creative Commons License 2005.10.11 0 0 88
Kedves Zsuzsánna, Anna!
Mint mondtad:
"sok mindent nem tudunk, melyet ő felfedezett, illetve nem teljességében ismerjük munkásságát. Sokféle mende-monda járja, ki tudja mi az igazság, csak találgatni tudunk."
Ez így is van. Ettől kezdve mindenki azt mond amit akar. Ezt én úgy gondolom, mint a Magyar Irodalom órán, a verselemzés, vagy a Művészettörténet órán egy festmény elemzése. Van mondjuk egy vers, amit a költő megírt mondjuk 200 éve. De azt nem írta meg, hogy mi történt előtte vele, vagy mi késztette a vers megírására. Ettől kezdve az egyik tanár ezt mondja, a másik azt. DE senkinek nem mondhatja, hogy a "költő azt gondolta hogy:.....". Kell az a kicsi szavacska: szerintem.

Egyszer megkeresett egy ismerősöm, aki reikit tanult. Hozott egy könyvet magával, s kérte segítsek neki a benne leírt kísérleteket értelmezni, mert őt ez érdekli, de olyanokat írtak le, amit ő nem ért. Elolvastam a könyvet, majd leültem vele. Röviden Neked is elmondom a lényeget:
- Szkeptikusan álltam hozzá, ennek ellenére rajtam működtette az energia sugárzást, ettől kezdve hiszem hogy a dolog működik,azaz hiszem, hogy létezik olyan "dolog" amely nem magyarázható meg jelen fizikai ismereteinkkel;
- A könyv szerzőinek az volt a célja, hogy egyszerű fizikai kísérletekkel bizonyítani tudja egy olyan különleges energia "létét" amelyet a hivatalos fizika nem ismer el, mert nem tudja s nem lehet mérni.
- A könyv tele van fizikai kísérletekkel, amelyek egyszerűek, s magyarázattal is szolgálnak, amelyek úgymond közérthetőek.
- Felületes fizikai ismeretekkel rendelkező átlak olvasó a magyarázatokat könnyedén elfogadja, mert "nagyon tudományosan hangzik, tehát biztos igaz". PEDIG az igazság az, hogy a kísérletekben leírt jelenségek valóban jelentkeznek, DE mindennek megvan a hivatalos fizikai tudással megmagyarázható megoldása...... csak az nem fér bele a könyv szerzőinek céljába....
Egyébként figyeltél? Rögtön van egy ellentét: egyszer azt állítják: "Mai hivatalos fizikai ismereteinkkel nem tudjuk magyaráni, s fizikai módszerekkel nem mérhető." másodszor azt mondják: " Figyeld meg az XYZ kísérletet: Az energia jelenlétében a fénypont elmosódik." Hoppá! energia=elmosódás ! Akkor az elmosódást kell vizsgálnunk, s kimutathatjuk az energiájukat (szándékosan nem nevezem meg, mert ahány irányzat, annyi név), és kész a mérőműszer!

Mindezekkel kapcsolatban a véleményem:
- hiszem, hogy vannak jelen ismereteinkkel nem magyarázható jelenségek amelyeket kutya kötelességünk kutatni, vizsgálni.
- ne rugjuk föl a mai fizikai ismereteinket (ez is divat), mert ha ez nem működne, nem lenne sem számítógépünk, sem lézerünk, sem CT, MRI, vagy PET, de a holdra sem mehettünk volna. MÁST kell keresnünk....
- van olyan tudás az emberiség birtokában, amely olyan eljárásokat, "energiákat" használ, amely működik, DE nem tud magyarázatot adni rá (mert nem tudja, honnan jött a tudás). Na itt a baj, mert magyarázat KELL a hitelességhez. S ettől kezdve jön a hókusz pókusz, meg isteni eredet, meg stb. stb. S hihetetlen handabandákat tudnak produkálni.... Ha a handabandára azt mondja egy tudós, hogy "handabanda" akkor kikérik maguknak, s hírdetik az összeesküvés elméletet....
Fentiek persze minden ismeretlen területre igaz... ilyenek vagyunk minden ismeretlennel kapcsolatban.
Majd később még írok Tesla munkáságáról is.
A Te elképzelésedre csak akkor tudok véleményt mondani, ha megismerem.
Kérdezz.
üdv.: taki
Előzmény: Zsuzsánna, Anna (83)
Helleluja Creative Commons License 2005.10.11 0 0 87

harapósok meg harptudósok?

 tudomány? minden ami tudomány, a fegyveresek ugyse engedik meg, hogy bármi, mondjuk egyszürü uton módon, hatalmas hatásu pusztitó reakciókat lehet beinditani, nos ezért veszélyes minden tudomány öszkézben? ugyanakkor teljesen degenera lebutitott tömegek, egyre butábbak meg tehetetlenebbek lehetünk csak?

 na, első a nemzeti öszhang, mig most a nemzetek felettiek, ezt a hangot, tüzzel vassal ördögökkel - démonokkal haarppal minden harapó fogóval, meg szeretnék semmisiteni az emlékezetetét is, hisz, pont a szeretet által, ami egy csomagba van, lehetne csak kimászni az egyre mélyebb sötétebb gödöröbül?

 abszi ulti, egy nemzettudatos tudja hogy ő örök életü, szelleme megsemmisithetettlen, s ezért nem akar senki burkát elvenni, de most a mienkét se, mert végeredményben, akik ezt az iskolát kijárják, szerintem sokkal de sokkal tapasztaltabbak lettek, ha nem jobbak?

 na, előbb utóbb a 2 ufós csapat, mint ahogy jósolva van, maga az ugfósok is, mármint itt vagyunk a fényesek, s most rögtön azonnal, ketté tudunk szakadni ugy, hogy egyik egyik, a másik másik?

 ugye nincs magyar ufós, nincsen ufós csak egy van? azaz mind mint egy, az örök egybe? nézzétek csak a szavak, ráadásul ufó, meg csösző - aljasok, mint van a szent házasság, meg szent háremság?

 uhuhufufufufuuuuu... borcza borcza farka tarka... piros tarka?

Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.10.11 0 0 86

Amikor történnek ezek a nagy katasztrófák, az embernek az az érzése, hogy a Mindenható leckézteti az embert.

A tudományos dolgokról pedig az a véleményem,hogy az átlag ember csak annyit tud, amennyit megengednek neki tudni vélni.

Ez olyan, mint a futball. Mindenki azt hiszi, hogy ért hozzá, pedig még labdába sem tud rugni.

De azért lehellke a fiad még megépítheti és kipróbálhatja az N-1-es autóját.

Én is nagyon szeretném még látni a kisunokámat.

Előzmény: Helleluja (85)
Helleluja Creative Commons License 2005.10.11 0 0 85

tévelygők s tekergők, egymást kereső ufósok?

 amit mondtál, okvetlen kell hogy válaszoljak rá, de a tópikhoz is szeretnék, mert nem akarok itt ufózni, s mivel antenna, arról is egy pár szót, meg amit mondtál, Istenemre, a TEJUTONOS MAGYAROKKAL EGYETEMBE s engemet is beöltöztettek fekete egyenruhába ( man in black) most megszálltul e tereket, mindenütt szerte e wilágokban, s elénekeltük a HIMNUSZUNKAT az üszamgyarokkal, minden magyar lelekeket belevonva, akik testünkben is, meg kivül is léteznek!? 

 pontosabban rögzitettem, s mikor nemsokára magyarországot akartuk megszállni, senki se tudta a HIMNUSZUNKAT végik énekelni!!!

 az antennával kapcsolatban ismét: a föld átmérője háromszorosa nagyságu antennával vettek körbe, s mindent de mindent az egyégvilágon tudnak róllunk, s mikor EGY HANGON LESZÜNK VELÜK, most megnyilik az ég is, de a földön is, már nekünk tökéletes kommunikációnk lesz, s mondom, mi egyénileg is, bennünk van minden, ami elképzelhetettlen hogy mi minden, de ahogy irtam, az atenna meg iránytü feltétlen?

 na, a szintiszta igazat irtam, s lassan minden ki fog tudótni!!! tudódni?

 vajon, a haarposok, vajon ellenünk, vagy mellettünk vannak, mert az usa magas székeiben ülők, bizon a csösző - aljasokkal vannak, meg talán minden kormány ma, általuk lenne? mert kérdem, mire jó a titkolódzás? hogy lehet ellensége az egyik ember, vagy egyok nép - ország a másiknak, ami észbontó?

 itt a többieket is kérdem, mert hogy valami köze van, minden eseményhez, s vajon a gondolataink befolyásolása is, az is? mi az, ami nem befolyásol, mert csupán, miért nem mondják meg az igazat, mert ők okosabbak, vagy másak? aha...

  szökőárak - földrengések - csunyamik meg mik, még?  mellesleg, lehet hogy pont, a kivédésén fáradoznának, de akkor mi a titok? amit tudok, csak egy kis magnetikus karolat, s azon a téren, a magnetikus mezőbe, semmi, mert 10zest is ellő tudnak idézni, de ezt nagyon olcsón meg lehet valósitani, mondjuk irán, indonézai, korea stb... nem beszélve a nagyokról, akik mégis valahol a felleggek allatt, egy kalap?

Előzmény: taki024 (81)
taki024 Creative Commons License 2005.10.11 0 0 84
Ahogy mondod. tudod mi volt a himnusz? "boci-boci tarka" VISSZAFELÉ énekelve :-DDD
Előzmény: petfol (82)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.10.11 0 0 83

Érdekes dolgokat írtál a topicba, melyek elgondolkodtatnak.

Mi, itt úgy gondolom nem veszekedni akarunk, hanem megvitatni mindazt a tudást, értesülést, vagy elgondolást, feltételezéseket, melyeket beírunk ide egymásnak, mert foglalkoztatnak bennünket.

Teslával kapcsolatban bizonyos fokig egyetértek veled, azonban az én ismereteim szerint sok mindent nem tudunk, melyet ő felfedezett, illetve nem teljességében ismerjük munkásságát.Sokféle mende-monda járja, ki tudja mi az igazság, csak találgatni tudunk.

Velem itt tudományos beszélgetést nem folytathatsz, mert arra alkalmatlan vagyok. De, ha érdekel sekélyes ismeretem és az azzal kapcsolatos elképzeléseim, abban partner vagyok.

És,ha Te az én elképzeléseimre tudományos magyarázatot tudsz adni, vagy azáltal elvetni a hipotéziseimet,nem fogok megsértődni, sőt megkérlek rá, ha van kedved.

Előzmény: taki024 (78)
petfol Creative Commons License 2005.10.11 0 0 82
Persze, az osztályos nővér engedékeny hangulatban volt.
Előzmény: taki024 (81)
taki024 Creative Commons License 2005.10.11 0 0 81
Szintén eltévedt UFOs olvtárs!
1x, a volt Estfm98.6 rádióban volt egy UFOs műsor. Nagyon érdekes volt, mert meginterjuvoltak 1 tagot, aki azt mondta magáról, hogy ő 1 igazi UFO. Kérdezgették, s ő kapásból válaszolt. Majd a műsor végén elénekelte a himnuszukat s azt mondta, aki UFO, az érteni fogja, s ő maga is el fogja tudni énekelni. S képzeld, néhány perc úlva betelefonált egy hölgy, elénekelte.... :oD
Előzmény: Helleluja (80)
Helleluja Creative Commons License 2005.10.11 0 0 80

Eltévedt pajtás!

 nem nagyon szólok bele én se, csak ha egy egy olyan szót látok, én csak betévedtem ide?  na én ufós vagyok, s mikor itt felébredünk, mindenkinek ugy tünik, ide betévedtünk, aztán mikor kikezdjük bontogatni az antenánkat, na mindenkibe aki ufós, van egy iránytü meg antenna, s mivel 2ufós tábor van, az egyik ugy ahogy mondod, el akarja pusztitanitani tani a másikat, addig őt is el lehet, s mikor már nem akarja elpusztitani, na nekem ijjen antennám van, saját, az az igazi? 

 csak rálöktem egy lapáttal, hogy ténleg eltévedtünk, volna, smirna, volna!?

Előzmény: taki024 (78)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.10.11 0 0 79

...legalább rendet raktál a gondolatainkban.

 

Előzmény: taki024 (78)
taki024 Creative Commons License 2005.10.11 0 0 78
Ide tévedtem, mert engem is érdekel(t volna) a téma.

De amit itt összehoztatok.... az nem semmi.
Egy fórumnak elvben az lenne a lényege, hogy beszélgessünk dolgokról. Köpködni még a kocsmában sem illik, nemhogy itt!
Számomra a beszélgetés lényege többrétű: aki szeretne többet tudni, az meg tudhasson olyanoktól, aki többet tud. Aki többet tud, elmondhassa annak akit érdekel (ez is fontos, mert senki nem foglalkozik kutatással, s bármilyen alkotással, hogy a sírba vigye magával). És még egy fontos dolog: a naivnak tűnő kérdések elgondolkodásra késztetheik a nagytudásúakat; ez egyrészt mélyítheti tudását, másrészt annak átgondolásra késztetheti, s végül rájöhet, hogy tudása sehol nincs....

Hogy a HAARP rendszerrel kapcsolatban még tovább növeljem a zavart, elmondanám én is véleményemet (nem fontos egyet érteni, ez az ÉN véleményem):

Aurora kutatás:
- Alaszka van a legközelebb ahhoz a ponthoz (mágneses északi sarok 10°-kal tér el a forgástengelyhez képest, épp Alaszka irányában) ahol a Napból érkező töltött részecskék legjobban megközelítik a földfelszint;
- Nemrég volt egy olyan rövid időszak amikor el is érték;
- A földet bombázó töltött részecskék vizsgálata rendkívüli fontoságú;
- A felső ionoszféra rétegeinek vizsgálata szintén rendkívüli fontosságú mind kommunikációt, mind a globális navigációt tekintjük, de mondhatom azt is, hogy a föld jövője tekintetében fontos mert itt képződik az ózon is, amelyet fontosságát nem kell ecsetelnem;

Antenna rendszer:
- Fázisvezérelt, irányítható antenna rács, amellyel keskeny nyalában lehet sugározni, és venni;
- sugárzott eneria annyi amennyi...;
- A telep által kisugárzott energia bizonyosan kevés ahhoz, hogy globális problémákat okozzon, de elegendő lehet arra, hogy lásd alább *;
- Qva nagy kiterjedésű antenna rendszerek vannak szerte a világban, amelyekről sokan semmit nem tudnak. Lezárt katonai területeken vannak, több km2 területen. Globális navigációs és kommunkációs rendszerek részei, mint pl. Loran, Decca, vagy az IHF sávban működő igen alacsony frekvenciás adó hálóatok, amelyek 10 kHz (!) körüli frekin müxenek. Azért ezen, mert meg tudják kerülni az egész földet, s néhány méternyire lejutnak a tengerek felszíne alá, hogy a tengeralattjárókkal kommunkálni lehessen. Tudja valaki mekkora energiával sugároznak?!
- Egy távolfelderítő lokátor MW-os impulzusokkal dolgozik, a Solti adó pedig 2MW-al, folyamatosan. Mégsem jut senkinek eszébe, hogy azért fogyott el tavaly a víz a Balatonból :oDD

Egyéb:
- Minden kutatásnak van civil és stratégiai fontosságú (katonai, vagy védelmi vonatkozású) része is.
- A kutatásokra általában érvényes, hogy legalább 10 évvel előrébb tart, mint annak eredménye közismerté válna.
- Katonai kutatások akár 20 évvel is lehetnek előrébb;
- Ha valaki katonai titkokat tud, s nem mondhatja el, az ne is kérkedjen vele, s jól fogja be. Ha meg csak ismert olyat, aki azt mondta, hogy a szomszédja hallott egy beszélgetést, ..... az nem titok.
- * Teljesítménye elegendő lehet arra, hogy pl. repülőgépet megzavarjon. Ezt ők is elismerik, ezért olyan időben végzik a kísérleteket, mikor repülőgép, műhold nem jár arra, (ezt lokátorral ellenőrzik is);
- Csomó olyan dolog van, amely civil alkalmazásban tevezett dolog: pl. napelem táblákkal fejlesztett energiát mikrohullámon akarják lesugározni a földre; illetve mikrohullámú energiával a földről táplált bolygóközi űrjármű hajtómű; mindezekhez rendkívül pontosan kell ismerni a földet körülvevő ionosz-, magnetoszféra állapotát, szerkezetét. Ezt is kell kutatni!
- Katonai alkalmazási példák is összefüggenek a földrajzi helyzettel: A volt Szu. területekről ebből az irányból lehet leggyorsabban megközelíeni az USÁ-t. Ez nem politizálás, hanem nemzetvédelem. Szóval ahogy zavarhatja a HAARP kísérlet a repülőgépeket, ugyanúgy veszély esetén ezzel a bombázó gépeket, int. kont. rakétákat, műholdakat le is lehet szedni. Ezért ez egy védelmi fegyver is egyben.
- Szegény Teslát is hagyjuk ki ebből a dologból. Zseni volt, a koránál jóval előrébb tartott bizonyos dolgokban. nagy kísérletező volt, s olyan dolgokat készített, amelyek miatt az emberek varázslónak tekintették. Két baj volt csak vele. Az egyik, hogy mindent nagyfrekis, nagyfeszültséggel akart megoldani, másik hogy elmaradt a kor matematikai ismereteihez képest, ezért nem tudott minden megmagyarázni s nem tudott mindent dokumentálni. Zseni fejében megvolt, megcsinálta, utána dokumentálta,mert volt hogy szükség volt rá. Aztán volt 1-2 dolog, ami csak a gondolataiban maradt.... mai napig is ezt keresik sokan.... Tudjátok milyen elektroszmogos lett volna a világunk mára, ha minden úgy valósul meg, mint ahogy Ő gondolta? ... vki feldobta azt a bizonyos 7,34 valamennyi Hz-et. A Tesla féle freki 0,1 Hz-e eltér az élettanilag gondolttól....

Nem vagyok szkeptikus, érdekelnek a megmagyarázhatatlan dolgok, csak az a baj, hogy talán kicsit többet tanultam a fizikát, minthogy elhigyjem azokat a tudománytalan handabandákat, amikor vki a jól definiált fogalmakkal vagdalkozik olyan dologgal kapcsolatban amiről halvány lila fogalma sincs.

üdv. taki

petfol Creative Commons License 2005.10.08 0 0 77

Passz. Nekem az iopnoszféra-kutatás elég hihető dolognak tűnik, mert ha csak a rövidhullámú kommunikációt tekintjük, már önmagában elég fontos terület.

 

Különben eredetileg a római mondás úgy hangzott, hogy: "A szabály nem tűr kivételt!". A természettudományokban ez ma is így érvényes. Ha találnának valamit, ami egyértelműen ellentmond teszem azt a relativitáselméletnek, akkor Einsteint is falszifikálnák.

Előzmény: Zsuzsánna, Anna (76)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.10.08 0 0 76

Mi az iskolában kórusban zengtük: a kívétel erősíti a szabályt.

Tehát minden szabály ellenére vannak szabálytalan dolgok.És vannak új dolgok. Sőt Einstein is bele mert vágni új szemléletmódba.

Szerinted a HAARP hálózat mire való?

Előzmény: petfol (75)
petfol Creative Commons License 2005.10.08 0 0 75

Mindig felvetődnek hírek, álhírek. Amiből nyugodtan kiindulhatunk, hogy bizonyos alaptörvények éppenúgy érvényesek a konyhában, mint a legtitkosabb katonai bázison.

 Biztosan nagyon érdekes, áttörés technológiákkal foglalkoznak a titkos bázisokon, de ezeknek is kell lennie valamilyen világos, fizikai alapjaiknak. Eddig mindig ez igazolódott be.

 

 Valójában a Föld időjárásában irtózatosan nagy energiák manifesztálódnak. Nem hiszem, hogy rendelkeznénk elegendő tudással/energiával ezek befolyásolásához.

Előzmény: Zsuzsánna, Anna (74)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.10.08 0 0 74

Gondolom, hogy kisérleti stádiumban vannak a dolgok, ezért is nagy a veszélye a felelőtlen kisérleteknek.

És, hogy pontosan hogy működnek, vagy hogy szeretnék működtetni, az gondolom a legnagyobb katonai titok körébe tartozik.

Mi, itt, akik morfondírozunk ezen az egészen, nem vagyunk tudósok, csak emberek, de olyan emberek, akiknek a bőrén kisérleteznek, vagy legalábbis fennáll a lehetősége ,hogy vannak ilyen kisérletek.

És, ha az általunk feltételezett kísérletek nem valósíthatók meg, annak csak örülnénk, ha az bizonyosodna be.

Mit tudunk/tudtunk az űrháborut előkészítő fegyverkezésről, hadműveleti tervekről?

Ugyanúgy semmit, csak feltételezzük a kiszivárogtatott hírekből, hogy ilyen is van.

Össze-vissza vagyunk hülyítve sok mindennel kapcsolatban.

Ma már azt is megkérdőjelezik,hogy a Gagarin fent volt az űrben, hogy jártak emberek a Holdon, hogy nem járt még  ember a Marson,stb.

Lassan már azt sem hisszük el, ami nyilvánvaló.

De meggyőződésem, hogy az emberek valamilyen úton befolyásoltak.És most nem az ufonautákra, hanem nagyon is emberi befolyásra gondolok.

Előzmény: petfol (73)
petfol Creative Commons License 2005.10.08 0 0 73

Ez az, mindig ez a gond a HAARP projekttel. Szó esik midnenféle különös, misztikus hullámokról, de hogy ezek milyen módon idézhetnének elő földrengést és szökőárt, azt végül is senki sem tudja megmondani.

Mert ha mondjuk a rádióhullámok révén lehetne földrengést előidézni, akkor elég lenne, ha a talajhoz nyomnám a fülem, és bejönne rajta a Kossuth.

 

Előzmény: _Fefe__ (72)
_Fefe__ Creative Commons License 2005.10.08 0 0 72

> Húúúú! Ilyen okos, megkérdőjelezhetetlen ember. Ez igen!

> Most már lezárhatod a témát azzal, hogy : uff, én beszéltem!

> Pedig, ha rajtad múlna, még pattintgatva csinálnánk a tüzet is, vagy nyersen

> ennénk a húst, mert úgy sem lehet tüzet rakni.

 

Ja. Ne állítsunk soha semmit, mert akkor akár tévedhetünk is. Mi lesz, ha esetleg tévedek, mikor valamit elutasítok? Semmi. Lesz olyan, aki foglalkozik a témával, és ő sikeres ember lesz, én meg nem. (vagy legalábis nem ettől leszek sikeres, hanem esetleg valami mástól, amiben meg én hittem és én foglalkoztam vele) És mi lesz, ha soha, senki nem mer a saját "józan esze" szerint szelektálni a világban fellelhető iszonyatos információhalmazból? Mindent elhiszünk, és ugyanannyira nem fogunk tudni semmit, mint ha a homokba dugnánk a fejünket és semmiről nem vennénk tudomást. Magyarul semmivel nem jutunk előbbre, maradunk a pattintgatásnál.

 

Én tudni vélek valamennyit a rádióhullámokról, meg a kvantummechanikáról, meg a kaotikus folyamatokról, ami alapján úgy gondolom, hogy így nem lehet időjárást befolyásolni, meg pillangó-effektust csinálni sem (utóbbinak pont az a lényege, hogy bármi apróságon múlhat a kaotikus folyamat végkimenetele, de nekünk a megfelelő pillanatban sejtésünk sem lehet arról, hogy hol, mikor kéne egy picit beavatkozni) De persze minden feltételezéseken alapul, az egész tudomány feltételezések rendszere, senki nem állítja, hogy tévedhetetlen, én sem.

 

Csak az nem téved, aki nem gondolkodik. Aki viszont gondolkodik, és mer állításokat megfogalmazni (köztük olyanokat is, mint amit én is írtam), az sok tévedés között akár valami hasznosat is kitalálhat. És EZÉRT nem kell már kővel tüzet pattintgatnunk. Uff, én beszéltem :)

 

Előzmény: Zsuzsánna, Anna (32)
alienita Creative Commons License 2005.10.06 0 0 70
Hja, ha én is bajai csillagász lehetnék:))))
Előzmény: Törölt nick (57)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.10.06 0 0 69

Jó éjt,... :-)

...és köszönöm hogy mindvégig  ittmaradtál velem, és végighalgattál.

Előzmény: Törölt nick (67)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.10.05 0 0 68

Colonel,...már mondtam , nem benned van a baj!(ezt most komolyan mondom!!!)

Te csak úgy reagálsz, ahogy talán (...sőt biztos) én is reagálnék ennyi minden hallatán!!!

Bevallom, lelki sérült vagyok, és pont ez az ok, amiért pont bennetek látom a menekvést...

Mint amikor csoport terápiára jár valaki, és elmondja a baját!

Csak az én bajom ez esetben nem a drog,vagy a pia, hanem pont a hadsereg múltja....

Nekem már az is elég, hogy legalább végig halgattál, ...hiszen igyis ég a pofám, hogy ennyi intim dolgot elmeséltem magamról és családomról!

Azt tudom, hogy úgysem élsz vissza a bizalmammal, és ez az 1 ami legalább megnyugtat...

Tudod csak az a szar amikor aludni megyek ,...mert sokszor(nagyonsokszor) még álmaimban is visszajönnek a megtörtént dolgok.

Viszont ha ezekután megkérhetlek 1 dologra, akkor az pont nem az lenne hogy befogd a szád, hanem hogy elmondjad az őszinte véleményed, vagy esetleg amit itt (is)beszéltek erről az emberek...

Jugóban sem sokan tudnak róla, mert az ottaniak(átlag emberek) elég tájékozatlanok.

Bevallom katonaság előtt én sem tudtam semmit ezekről a dolgokról!!!

Én viszont annyit elárulok  cserébe, hogy pl. UFOkkal kapcsolatos dolgokba nem avattak minket bele,mert szerintem ezzel nem is foglalkoztak(kellőkép)

Szóval erről tényleg semmi ottani infom nincs.....

De arra figyelj, ha a Horvát tengerparton jársz ne lepődj meg ha csak úgy előbukkan a semmiből 1 repülő...

Nem a semmiből jön ki, hane a hegy aljában levő jól elrejtett titkos startpájáról.

Legalábbis háború előtt még igy volt....

A búvár kiképzésem alatt nemmessze a bázisunktól ezt is a saját szememmel  élőben láttam,..és ledöbbentem.

Katona társaim pedig ezért kinevettek......hogy Vajdasági létemre ilyenekről még nem tudok..

Na de előtte pl. erről is honnan tudhattam volna....

 

Előzmény: Törölt nick (67)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.10.05 0 0 66

Colonel ..talán igazad volt.

 Kár is volt emlitenem az egészet mert csak újra feljött bennem ez a sok düh magam, és a volt hazám iránt......

Jó katona voltam,...de mit érek vele...

...semmit!!!

És elmondjam hogy mi a legszörnyűbb az egészben:?!

Nem esik messze az alma a fájjától!!!

..az-az a 14 éves fiam is fölvételezni fog 4 hónap múlva a rendész karra, mert később "Terrorista elháritó kommandós" akar lenni!

Most erre mit mondjak?!?

Majd fel robbanok a dühtől........

EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.10.05 0 0 65

Nem magam miatt majrézok, hanem a 2 gyerek miatt...

Úgy érzem szükségük van (még9rám.

Az a baj, hogy sajnos nem szüntettem meg 100% an az ottaniakkal a kapcsolatom

:-(

Hüjegyerek voltam bevallom, mert speciális alakulatba akartam menni katonának, arra nem is gondolva, hogy később ebből mekkora baj lesz!

Mindenhova minket vittek először(földeritő-búvárként),...a szart eltakaritani, majd biztositani a terepet.

És ráadásul az apám is pont abban az évben halt meg, tehát tudom mit jelent apa nélkül!

Nekem akkor moindegy volt, hogy élve vagy halva térek haza,...csak az volt a bibi, hogy a feleségem már várandós volt a fiammal!

Hadnemondjam hogy amikor hazaértem,.másnap a feleségem 6 hónapos 2 hetes terhesség  után megszülte a fiamat,...3 napra rá pedig jött ujra a behivó, az alakulatba...

Nem mentem vissza, és pont ebből lett a baj :-(

Ez a QRVA katonaság B@szta el az egész életemet, ezzel együtt a családomét is...

Hát ezért majrézok, ...hogy aztán kire maradnak?????!

Senad barátom is sok mindent tudott, és őt is elrakták lábalol,..ráadásul pont Pesten,...öngyilkosságnak beállitva az esetet...

Már mondtam a Szerbek már csak ilyenek :-(

Djindjic'(a politikus) is jóember volt ....de csak volt....

...és ez igy megy tovább...

 

Előzmény: Törölt nick (64)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.10.05 0 0 63

Tudod Colonel,..úgylátszik én is csak addig járatom a szám, még valaki(k) be nem fogja(fogják) ...végleg...

A Szerbek már csak ilyenek.

Előbb a golyó, aztán válasz ...

Sokszor a profik, (az az nem az alvilágiak, hanem a magasposztú politikusok) ezt kiskorúakkal(12-13 évesekkel) hajtatják végre(fényes nappal) , mert ők nem vonhatók felelőség alá,..az az ,  csak nehezen.

Belgrádban ez igy megy!

...és bárcsak ez is HANTA lenne...

De inkább nem zagyválok  ilyesmikről, mert tudom ez sem hiszi el senki , nem érdekel senkit, ...meg különben sem tartozik a HAARP témakörbe...

Csak az bosszant, hogy ez a sok szar ott ül a lelkem mélyén, tudván hogy nem mondhatom el senkinek,...feleségemneksem,gyerekeimneksem...

Mostmár remélem érted hogy miért nem emlitem a pontos részleteket, konkrét helyet,...stb.

...és ez mind pl. nem csak a HAARPpal kapcsolatos infókra  vonatkozik.

A probléma bennem van mert valahogy, valahol ki akarom adni magamból ezt a sok nyomasztó dolgot!

Erre más azt mondaná;hát menny el pszihológushoz...és neki mond el mind ezt....

....

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (62)
EXÖRSZÁJZBÚK Creative Commons License 2005.10.05 0 0 61

ok. ¤Zsuzsánna¤.....Colonel véleményét (kritikáját)már hallottam, a "Bosnyák kis antennákról".

"Hagsúlyozom, nem az a lényeg amit én  tudok, hanem csak azt szeretném megtudni, hogy Magyarországon tud e erről már valaki valamit"....

Anno a háború ideje alatt, vagy esetleg most beszélnek e ilyesmiről az emberek  itt Magyarországon?

 Ha van rá mód..COLONEL...másnak is adjál némi esélyt hogy elmondja(elmondhassa) a véleményét,...

 

 

 

 

Előzmény: Zsuzsánna, Anna (60)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.10.05 0 0 60

Lehet próbálkozni, csakhogy te nem tanultál pszichológiát.

 

Előzmény: Törölt nick (59)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.10.05 0 0 58

Látod, ha ezt a tudást osztottad volna meg velünk és nem azt lesed, hogy kit hogyan tudsz vérigsérteni, nem jutottunk volna ide.

Úgyhogy most már csak azt tudom mondani, hogy viszlát!

Előzmény: Törölt nick (57)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.10.05 0 0 56

A Haarp-projekt téma olyan, úgy gondolom nagyon sok értelmes embert érintő és érdeklő kérdés, amelyről itt egy páran szeretnénk értekezni. Gondolom, mindannyian, akik hozzászólunk a rendelkezésre álló anyagokat elolvastuk, vagy ha nem, egymást segítve a web-oldalak ideírásával hozzájuttatjuk, hogy mindenki elolvashassa.

Az anyagok megvitatása, a felmerült kérdések kielemzése érdekes lehet/ne/ha félművelt emberek nem akadályoznák állandóan.

Ha téged ÖREGEMBER érdekel, hogy erről mi, a valóban érdeklődök mit beszélünk, semmi akadálya, hogy kövesd, de csak olvasással az itt leírtakat.

De lépj ki a topicból!

Előzmény: Törölt nick (55)
Zsuzsánna, Anna Creative Commons License 2005.10.05 0 0 54

Nézd, nem tudom, hogy te ki vagy, de ha ennyire nem tudsz viselkedni nehéz lehet neked.

Megkérlek szállj ki a topicból, nem kellesz ide.

Előzmény: Törölt nick (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!