Keresés

Részletes keresés

drogi_ Creative Commons License 2005.01.05 0 0 8
ha valamennyire tudsz angolul, akkor ugyis el tudod olvasni a telepitesi/hasznalati utasitast, a benne szerplo (honlapon levo) osszes szoveget aztan nyugodtan atirhatod izlesed szerint magyarra
Előzmény: hosszúlábúapu (6)
Mallory Creative Commons License 2005.01.04 0 0 7
Izé, bocs, ez én vagyok, csak más volt bejelentkezve a gépről.
Előzmény: hosszúlábúapu (6)
hosszúlábúapu Creative Commons License 2005.01.04 0 0 6
Köszönöm, jó az ötlet, utánanézek (bár első blikkre a google nem talált magyar site-ot, de hátha. Legrosszabb esetben valami angol nyelvű cucc is jó lesz).
Előzmény: drogi_ (5)
drogi_ Creative Commons License 2005.01.04 0 0 5
Igazabol nem bonyolult a dolog. Esetleg nezzel korul vmi free engine utan, pl sourceforge.net -en vagy hasonlo helyeken. Valaki biztos csinalt mar ilyet, Google-ben is erdemes kutatni.
Előzmény: Mallory (4)
Mallory Creative Commons License 2005.01.04 0 0 4
Hát ennyit azért nem szívesen molyolnék vele (PHP-t még soha nem használtam)... Reméltem, hogy létezik valami jó kis wizard vagy ilyesmi... :-(
Mindenesetre köszi a tippet.
Előzmény: drogi_ (3)
drogi_ Creative Commons License 2005.01.04 0 0 3
Fontos, hogy a tarhelyen milyen lehetoseged van. En legkezenfekvobbnek vmilyen PHP-s megoldast talalnek, ami fajlba irja a cuccot, esetleg egy (mondjuk MySQL) adatbazisba.
Előzmény: Mallory (-)
gulyasg Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2

Lehet kérni mindezt lámásan is? :)) Esetleg e-mailben kiküldhető válozattal megspékelve?

Mallory Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1
Köszi a nullázást!
És: topic, fel!
Előzmény: 4KEREKES (0)
4KEREKES Creative Commons License 2005.01.04 0 0 0
O szavazaatom:))
Mallory Creative Commons License 2005.01.04 0 0 topiknyitó
Kedves segítőkész Tasztaltársak! Egy olyan kérdőívet szeretnék készíteni, amit elhelyezek a saját tárhelyemen, a kitöltő emberek kitöltik (válaszok radiobuttonnal + text mezőkben), majd a kitöltés befejezésével az adatok rögzítésre kerülnek valamiféle fileban/adatbázisban és/vagy "elküldődnek" nekem mailben. Meg lehet ezt valahogyan valósítani viszonylag egyszerűen (nem vagyok teljesen láma, de ilyesmit még sohasem csináltam). Minden segítséget (és esetleges részletes leírást) hálásan köszönök előre is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!