Keresés

Részletes keresés

drogi_ Creative Commons License 2005.01.04 0 0 5
Ettol fuggetlenul van itt eleg hozzaerto ahhoz (koztuk pl en is), hogy igeny szerint lehetett volna csinalni mashol egy gyorsabb, jobb, de gyakorlatilag ugyanolyan forumot, mint a regi.

Azzal amugy egyetertetek, hogy ez az uj nem egy tul varazslatos termek, es a regi hibait kijavitva, de a tobbi reszet valtozatlanul hagyva egy jobb forumhoz jutottunk volna?
Előzmény: atika29 (4)
atika29 Creative Commons License 2005.01.04 0 0 4
Szerintem a fő ok, hogy szeretünk itt lenni. Hiába vaksi, öreg és féllábú a macskánk, de mégiscsak a mi macskánk.
Előzmény: drogi_ (-)
drogi_ Creative Commons License 2005.01.04 0 0 3
Mondjuk a konnyebb berakassal en vitatkoznek. Persze szukseg lenne erre is, mert az emberek egy resze utal HTML-kodot irni, masik resze pedig utal klikk-feltolt-klikk-beszur jelleggel hsz-t szerkeszteni.

Minimalis proramozoi munkaval mindkettot tipusu felhasznalonak kedvere lehetett volna tenni, de igy szakmai szempontbol meglehetosen szarul van megcsinalva. (bongeszofuggetlenseg, regihez kepesti lehetosegek stb)

Szvsz ezzel az ujabb motorral sokkal nehezkesebb minden, raadasul nagyreszt adofizetoi penzbol lett megcsinalva. Valamint a valtas utan (es most is) sokkal nagyobb elegedetlenseget latok, mint az elozovel (annak a baja nagyreszt a lassusaga volt)
Előzmény: fokhagymabors (2)
fokhagymabors Creative Commons License 2005.01.04 0 0 2

érdekes is lenne, ha minden ilyen súlyú dolog miatt "mozdulna a tömeg". Szegénynek más dolga se lenne, mint ide-oda ugrálni, osz' egyszer kifáradna, és akkor nemhogy a teremtő Jóisten, de még maga ..... ...... sem tudná mozdítani az istenadtát.

 

Ez nem akkora jelentőségű dolog, mint gondolod. Nekem pl sokkal jobb, hogy könnyebben be lehet rakni képet, linket, és nincs szétbarmolva az oldal marhanagy fotókkal.

Előzmény: drogi_ (-)
drogi_ Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1
De leteznek olyan forumok, amik sokkal tobbet tudnak ennel, es sokkal kenyelmesebben is hasznalhatoak. Ha az itteniek nagy resze egyszerre atment volna mashova, ugyanarra a helyre, akkor vagy ra lettek volna kenyszeritve a "fejlesztok", hogy normalisabban megcsinaljak, vagy egyszeruen csak mindenki forumozott volna tovabb, csak mondjuk nem Indexnek hivtak volna a szolgaltatot.
Előzmény: kacagógerle (0)
kacagógerle Creative Commons License 2005.01.04 0 0 0

Szvsz azért maradtunk,mert először tényleg furcsa és barátságtalan volt ez az új felület,de mint minden mást,ezt is meg lehet szokni.
Előzmény: drogi_ (-)
drogi_ Creative Commons License 2005.01.04 0 0 topiknyitó
Meglatasom szerint az uj forummotor a felhasznalok nagy reszenek sokkal kevesbe tetszik, mint a regi. Az atallas utan sokan fogadkoztak, hogy soha tobbe nem jonnek ide, vagy nem irnak, stb. Azota megis ugy tunik, hogy az emberek nagy resze itt maradt.
Arra keresem a valaszt, hogy ekkora elegedetlenseg mellett miert jarnak megis ide ilyen sokan? Miert nem ment el a "mag" mas, kenyelmesebben hasznalhato, felhasznalobaratabb helyre? Miert nem mozdult el a tomeg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!