Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szeretttem volna levelet küldeni Neked, de sajnos csak ezt a válasz kapom a g-mailtól:
HibaA(z) Címzett mezőben lévő mikloslaszlobp@gmail.com- címet nem ismerte fel a rendszer. Kérjük, győződjön meg arról, hogy minden címnek megfelelő a formátuma.
Sajnos őrzés híján ezek az "ojjektumok" esetenként hontalan honfitársaink menedékévé válnak, azon belül is az etnikum az, aki van elég merész ide huzamosabb időre beköltözni.
Pont így járt a "kis szirénás kádárkocka" is, ami a főváros egyik peremkerületén van.
Aztán persze vannak a kisebb helyek, amik más tulajdonúak, de az említett módon kifosztásra kerül (például Sváb-hegy).
Tizenötbe konkrétan egy méteres betonfalat raktak a bejárathoz, hogy ne menjen be senki. Pedig nem is nagyon tud róla bárki is. De talán ez a legtisztább, úgy voltak vele, ha szükség van rá, kibontják.
Nyilván ezeket a dolgokat leginkább azok szívjuk meg, akik szeretnének csupán fotózni bemenni, akár az üres helyre, de a fentiek miatt lezárásra kerül. Azt felnyitni meg más világ, nem fotósnak való.
Fontos lenne létrehozni egy külön fórumot a védett vezetési pontok szerelmeseinek.
Szinte minden tanácsháza (jelenleg városház) alatt (volt ahol a közelben) volt kialakítva egy vezetési pont. Nagyobb városoknak volt tartalék védett vezetési pontja.
Szinte minden megyének volt egy tartalék védett vezetési pontja (ami távolabb volt a megyeházától).
Budapesten volt 4 darab fővárosi (3 pesti oldal, 1 budai oldal), ezen kívül néhány kerületnek is volt tartalék védett vezetési pontja.
mikloslaszlobp@gmail.com-ra írjon akit ez érdekel és beszélünk.
Egyébként ezek a helyek elavultak mára. Nem használják őket. Sokszor feltörik, kifosztják, ezért ne nagyon adjatok meg címet.
A Baranya megyei PV nem Hosszúhetényben van szerintem, annál közelebb, egy eléggé frekventált helyen, de közelebbit úgysem írok. Amúgy is a jelek szerint kezelésbe vette egy civil(?) szervezet.
Sajnos már megtalálták, nincs még megrongálva, egy poroltót fújtak ki de még szép belűlről. Közvetlen a VP felett van egy PV óvóhely is de az ajtaját "kollégák" említették hogy bezárták bentről, illetve a külső nyitó lángal le van vágva.
Nem régen "hangos" téma volt, hol vannak a PV vezetési pontok, hely megnevezése nélkül itt van egyről néhány fotó. Saccra 30 évvel ez előtt polgári fegyveres őrség védte, jó állapotban volt, járművek is voltak, mára a külső fotók jól mutatják az állapotát.
Köszönöm, akkor ez a híres M zárolt ,pl 15km-t megtett teherautók, soha be nem indított páncélosok, stb tárolója volt, mondjuk felülröl nézve nagyon nagy.
Találtam minap, holnap teszek be képet,illetve ma Herend felett volt BARS 501 alatt van vmi,ami laktanya lehetett, ma már nem az valszeg.
Fogalmam sincs. Néha elkezdem nézegetni a Google Earth és a fentrol . hu képeit, és időnként ráakadok egy-egy kérdőjeles dologra. Az most mindegy, hogy katonai vagy polgári. Erre a területre is így találtam rá.
Ócsától délre (pontosabban délkeletre) én ezt találtam. Kiképzőbázisra nem igazán hasonlít.
Ráadásul, két terület is van ott, ami szóba került. A kisebb területen belül az évszámot visszatekerve egy nyílhegy formájú alakzat jelenik meg, mintha egy nagyméretű antenna lenne.
A nagyobb területen több antenna is látható nagyításban.
Ebben a hozzászólásban egy ócsai és egy inárcsi objektum van megemlítve. S mint írtam, Inárcs közelében nem találtam semmit, Ócsa mellett pedig a bekeretezett területeket. Ezért is érdekelne, mire gondolt VoltKatona(Lee) olvtárs.
Nem, a monorit ismerem. Amit idéztem, abban ócsai és inárcsi objektum szerepelt, monori nem. Az ócsai alatt - gondolom - arra utalt a hozzászólás, ami a településtől délebbre van. De Inárcs közelében én nem találtam semmit, ami objektumra emlékeztet, s ezért vagyok kíváncsi, mire gondolt a topiktárs.
Mondjuk, arrafelé van antenna bőségesen. Ott van mindjárt Gyál mellett a ferihegyi vonatkozású telep, aztán délebbre az ócsai valamilyen bázis (nem tudom, mi lehet), még délebbre meg a monori. Földrajzi oka lehet, hogy így alakult vajon?
Nem rakom fel, mert lehetetlen megtalálni.Aktiv objektumot se rakok fel, csak nézem épül e új épület, stb.
Egyébként van még vmi Monok és Szerencs között a erdőbe, a bekötő uton van kamera, meg sorompó, szerintem aktiv lőszerraktár lehet ott, de nagy területen.