Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Добрый день форумчане!! Кто-нибудь знает назначение объекта К-4? А остальные объекты "К", насколько мне известно, были К-3 или П-50 для бункера Президента. А что насчет остального?
Köszi, bár a linken lévő cikkel nem igazán értem, mire kellene jutnom... az ország más részein vannak régi laktanyaépületetek? (igen, vannak, felénk is van néhány)
Ha megnezed a regi VSZ légi térképet, ott rajta vannak a lőterek, mert kézifegyvernél azt hiszem minimális rep.magasság 2500m, harckocsi és tüzérséginél talán 6000 m, de azt meg kell néznem, biztos e.
Helló, Kunfehértó és Kéleshalom között lehetett honvédségi gyakorlótér 1960-ban? Nézem a fentrol.hu-n több futóárok jön megy, csak nem tudom, hogy még a hidegháborús rendszerben épültek-e?
Orfeusz rendszer része volt, volt belőle 5db ilyen az országba, Nagy hárs az egyik.
Volt Keszthely Görbe Tetőn, Pécs Tubes,Széchenyi hegy Budapest azt hiszem, Kékesen is volt a Tv tornyon antenna hozzá, mind nem jut az eszembe hirtelen.
Néztem a google maps ot, a tv toronyhoz visz fel rongy út, ott van előtte autós parkoló, onnan jó a rálátás Alföldre.
Egyébként ez Nagy Hárs hasonló lehet, mint a köszegi Keresztkút volt lehallgatóbázis, az antenna valszeg áram alatt van, Köszegen zümmög a torony, a felvonó lámpa világít, esténként a tetején a piros lámpa is, meg van rajta antenna is-kábel előkészítés is van rajta, kamera figyeli csak a tornyot, ha valaki felmászna rá, lehet feljön a rendőr a városból, mert maga az obejktum kerítése nagyon hiányos már.