Szerintetek honnan lehet felismerni a kapcsolat elején, ha egy férfi kurvák szolgáltatásához van szokva? Ez beszélgetések során úgysem derül ki és sokan szeretnénk elkerülni az ilyet. Hogyan vilsekedik az ágyban és egyébként is?
Berhida, K B...ke. Mondom neki hozzon magával még egy belevaló csajt. Hozott egy 20 körüli R csat. Úgy álltak a hegyes, kemény csöcsei, hogy kabátot lehetett volna rá akasztani. Hát annyira baszta a fantáziámat, hogy a hegyes csöcsét a B pinájába toltam. Tetszett nekik ekkor meg a seggébe toltam. Ilyet csodálatos seggbaszást még filmben se láttam....
Sehonnan. Még ha vele élsz sem. Nekem volt két pasim is akik kurvához jártak aktívan amíg velem éltek. A libidójuk, étvágyuk és az odaaádsuk mit sem változott.... semmi jele nem volt.
Ez a hely, ha jól veszem ki Papi42 szavaiból, akkor Veszprém, Dózsaváros Penny üzlet mögötti késdobáló. Bár én nem találtam a neten ilyen késdobálót. Minden esetre érdemes lenézni oda :-)
Szia! Veszprémben tudsz még esetleg valami tippet/csajt, hogy hol érdemes szétnézni? Az állomás környéke mostanában totál kifújt, ott most sehol senki... Köszönöm :)
ne is mondd nagyon jó csaj volt számtalanszor voltam vele mindent meg lehetett beszélni vele tenyérbe ömlő mellek szép formásak voltak és sosem nézte az időt jó volt. Kár hogy már nem hirdet valakinek nincsen meg esetleg régről a telefon száma?
Nem csak ő tűnt el sajnos, Csongrádon volt egy hirdető baby_bianca ő sem hirdet jó ideje pedig jó csaj volt formás fenék nagy mellek sajnos nem tudom mi lehet vele pedig jó lenne menni hozzá.
Nyáron még dugtam jó párszor, de sajnos nagyon eltünt. Vannak még sokan, hasonlók a környéken. Szerdán 2fiatal csajt vittem el, akik nagyon lelkesek voltak.
Hamarosan járok Hatvan felé. Adhatnál tippet, hogy Gyöngyösön hol keressek.
Ja, és Veszprémben a Dózsa-városi P***y melletti késdobálóban dekkol egy fiatal fekete cigus csaj. Mindenki szívatja mert az agya is fekete. Pár rund italért bárkivel elmegy. Na, hát vele nem volt gusztusom... ügy láttam, mint ha terhes is lenne....