Sajnos nagyon jellemző amit itt az utolsó hozzászólásokban olvastam,nagy a széthúzás.De miért?Mikor egy kis nemzetnek össze kellene tartani,nem gyűlölködni!Nem engedhetjük meg magunknak,hogy két (több) részre szakadva egymást marcangoljuk!Itt mindenki magyar!ÉBRESZTŐ!!!!
Feltesz valaki egy teljesen hülye kérdést, aztán jön a siránkozás, hogy fröcsögés zajlik a túloldalról. Normálisak vagytok? Kérdezem mindkét oldal fröcsögőitöl és siránkozóitól.
Két szót ismersz,ismertek: 1. Anti 2. nem-----de ezt mindenre..........és kurvára kékvérnek érzitek magatokat.....,ettől függetlenül ti is papírral törlitek a picsátokat!!!!!!
Kedves PuPu remélem nem irónikus, szatírikus, mit ne mondjak szarkasztikus akarsz lenni. A múltkori jelentkezésed alapján tagjelöltként tartunk nyilván a Pató Pál Pártban. Tájékoztatlak, hogy a PPP december 29-én a Magyar Kártya emléktábla koszorúzással egyidőben (külön topik) Schneider József kártyafestő mellett emlékezik Pató Pálra és Háry Jánosra is. A készülő és az eddigi koszorúink szövege: a XIX század elfeledett héroszai emlékére. Ezek között a héroszok között tartjuk nyilván az első két helyen a fenti urakat. A rajzod mintha egy olyan utódot ábrázolna, amely két hérosz legjobb tulajdonságait egyesíti. Félek, hogy köztünk az a különbség, hogy, mit én (mi) halálosan komolyan veszünk, te egyszerű viccként sütöd el. Többet és mélyebben kellene fogllkoznod francia forradalom utáni magyar nemesség közt terjedő eszmeáramlatokkal.
Ma inkább már úgy kellene feltenni a kérdést, hogy milyenek a magyarul beszélő emberek????? Erre már könnyedén lehet felelni: SOKFÉLÉK!!!
- Akik tisztelik őseik hagyományait, akiknek számít a haza és főleg a nemzet, azok kb. 2 millióan vannak!
- Akik tojnak az előbbiekre és inkább az USAbeliekre szeretnének hasonlítani és a magyart mindenben elfelejteni, kb. fél millióan lehetnek!!!
- Akik nem tudják, hogy holnap mit esznek és magyarul is elég rosszul beszélnek, nem olvasnak és max. a VV-t, meg a BB-t nézik, ha van hol, kb 6 millióan vannak
- Előbbiből kb. 3 millióan kifejezetten nyomorognak és talán azt sem tudják, hogy hol vannak!!!:(((((
- Akik viszonylag jobban élnek, tudják, hogy kik, hagyják magukat a média sodrával vitetni és nem érdekli az ország sorsa, kb. 1-1,5 millióan lehetnek!!!!
Aki meg akarja ismerni a magyarokat, az próbálkozzon külhonban élőkkel!!!:)))))