Nem tudja valaki, hog ki rendezte a Harry Potter 6-ot?Nagyon fontos lenne.Mert nem akarok abban a hitbenélni, hogy David Yates rendezte.Ha valaki tudja, feltétlen írja meg.LÉGYSZÍ!!!
Gyere a Harry Potter - HALADŐKNAK!!! topicba, ot már közel 20.000 hsz-nál tartunk. Sok mindenről van ott szó, többek között a hatodikról is. Ajánlom még a www.mezesfalas.com oldalt
Jaj, ez nagyon jó hozzáállás, imádom az ilyeneket. Én egyébként idén leszek 40, tehát rég kinőttem a dedós korból. Nem muszáj megfogadni, de adok egy tanácsot: semmit se fikázz le, amit nem tapasztaltál meg, mert könnyedén beéghetsz. A HP sorozat ugyanis korántsem gyerekkönyv, még ha ez eleje annak is tűnik. Csak gyerekekről szól. Akárcsak a Legyek ura (Golding). Szóval vedd a fáradságot, és olvasd el az első részt. Gondolkozz: nem véletlenül adtak el többszázmillió példányt belőle a világon. HA elolvastad, és nem tcc, gyere vissza, megbeszéljük.
Angol nyelvű Harry Potter hangoskönyvek, Jim Dale előadásában eladók. A teljes és eredeti terjedelmű kiadás.
A sorozat eddig megjelent mind az 5 tagja eladó!
HP & Sorcerer's Stone - 7 CD HP & Chamber of Secrets - 8 CD HP & Prisoner of Azkaban - 10 CD HP & Goblet of Fire - 17 CD HP & Order of the Phoenix - 23 CD
Nagyszerűlehetőség minden Harry Potter rajongónak, hogy fejlessze angol nyelvtudását, miközben a kedvenc könyvét olvassa/halgatja!
A gyűjtemény együtt is eladó, ill. külön is megvásárolhatók a könyvek.
Emellett eladó a sorozat első 5 tagja könyvalakban is. Brit verzió, gyermekborítóval. 1-4. puhakötésben, többször olvasott, az 5. keményborítású, csak egyszer forgatták.
A könyvekre és a CD-kre itt licitálhatsz: http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=2955890
vagy keress meg e-mail-en: genie86@freemail.hu
Köszönöm az érdeklődést, Liz
-------------------------------------------------
HARRY POTTER AUDIOBOOKS for SALE!
Harry Potter AudioBooks, read by Jim Dale are for sale! Complete and unabridged version.
All five books from the series for sale!
HP & Sorcerer's Stone - 7 CDs HP & Chamber of Secrets - 8 CDs HP & Prisoner of Azkaban - 10 CDs HP & Goblet of Fire - 17 CDs HP & Order of the Phoenix - 23 CDs
Great opportunity for Harry Potter fans to learn English while reading their favourite books!
Can be sold separately are together.
I would like to sell my used HP books as well. UK editions, with the children-version cover. 1-4. paperback (well-worn), 5. is hardcover and only once read.
You can bid on these items here: http://www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=2955890
Keresgéltem azóta, és a legfontosabbat már megtudtam, mégpedig azt, hogy a könyv nyár közepén megjelenik. Persze angolul, de ha az ötödikkel elbírtam, ez is menni fog. Csak az ujjaim fájtak a szótárlapozgatástól. Hiába, nem bírok várni egy évet.
Hát ez elég hervasztó. Kerestem egy topikot, ahol talán már felszedhetek némi pletykát a hatodik kötetre vonatkozóan, amit már alig várok. Erre meg itt van ez a veszekedés. Egyébként amennyi rajongója van a könyvnek, tényleg azt hittem, hogy itt már vagy ezer hozzászólás van.