Az mitől lehet, hogy ha dvd-re adatokat írok a Nero-val (amely kb 1 órán keresztül tart 2x-esen, majdnem teleírva) akkor az írás után üres a lemez és cd-meghajtóként ismeri fel az XP. Minden segítséget várok!
Kiarchiváltam a fontos adataim egy DVD-re, először RW-re aztán hogy az sikerült R-re.
Most megpróbáltam elérni egy picike kis pdf-et, róla, és be-kimeneti hiba van, legjobb esetben 0 hosszú file-t bírok kimásolni.
Az archiválás legalább 5 órámba telt. 50perc írás, 50 perc md5sum olvasás, előtte fenetudjamennyi iso-készítés, és fél óra md5készítés az iso file-ról.
A biztonság kedvéért csak 3.7Gb adatot írtam ki, hogy lássam a csíkot a DVD-n, hogy tényleg kiíródott valami.
k3b drága rendszeresen nem jutott tovább a tree írásánaál, de néha megaállt valahol félúton is.
Az utolsó legalább 3 órás session-ban végig csak a a k3b dolgozott (a kurvaanyját, hogy nem bírta rendesen elmondani mit kellett parancssorbam mondanom a cdrecord/mksiofs (illetve valamilyen más fs ami a dvd-é) -nek.
Szóval X laatt voltam kénytelen. A végén md5-ök újraolvasására is azt írta ki, hogy minden ok.
A dvd is kb addig szürkébb ameddig kell.
De akkor hova lett az adatok egy része?
Lehet csak kiolvasni nem tudom? Két DVD-olvasó egyike se tudja megszerezni azt a néhány file-t ami kéne?
Mit ellenőrzött md5-on, ha nem a másolat helyességét? Lehet már a hdd- iso file-ába se sikerült beírja az arvhiválandó anyag végét????
Hogy a fenébe kell rendesen DVD-t írni? Elkerülni a hibát, hogy megcsinálja a filerendszert, de nem írja ki az adatokat???
Meg hogy ne álljon meg 700 mb után?
Ez lett volna az első sikeres DVD írásom, ennyire nem lehetek hülye.
Hogy leeht ellenőrizni, egy DVD tartalmát, hogy a filerendszer mely része került ténylegesen kiírásra?????