Sajnos bjviszk -ként kitiltottak, pedig csak az engem megszólítóknak válaszoltam mindig, amint most is teszem :
TKR - vTKR
A szoftverek és rendszer -ek működnek - többek között - Windows, Android, Debian GNU/Linux, Gentoo Linux és Ubuntu, de például Mac OS X és OS/2 operációs rendszerek felett is!
Nem, nem vagyok spammer. Továbbra is az SAP -hez szólok hozzá, mert továbbra is SAP alternatívát is forgalmazok, sok minden más mellett. A mai napi "igém" a következő:
Minden teremtés pusztítással kezdődik.
Eljött az ideje egy teljes királycserének? A TKR 16 és a TKR Total King Replace ebben is a segítségedre lehet!
Is it time for a complete change of king? The TKR 16 and the TKR Total King Replace in this as well can help you!
A Termék Kezelő Rendszertől a Termeléstámogató és Kezelő Rendszeren és a Tartalom Kezelő Rendszeren át, egészen a Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszerig, az összes TKR rendszerváltozat csak az Ön és Vállalkozása hatékonyabbá és eredményesebbé tételének megkönnyítésére készült. A Teljesen Kész Rendszer és a Talánegyszer Készenlesz Rendszer eredményeit és lehetőségeit felhasználva, a Tapasztalat Kezelő Rendszer egyszer csak Tudás Kezelő Rendszerré válik, ha megismeri és használja. www.banjozsef.hu banjozsef@banjozsef.hu Bjsoft Bán József
Nincs gépenkénti licensz, csak maga a megoldás kerül nemsokba. Havi verzió jelenik meg, amelyben a javítások aránya 10-12%, a többi újdonság és innováció.
Az ára is kedvező, bár kezd felfelé menni, ahogy bővül a rendszer.
ENTERPRISE rendszereik 3-400e Ft-tól vanak, bevezetés kb. ugyanennyi. Szóval 1-1.5 körül megáll egy nagy rendszer is.
Persze, hogy nem a vetélytársa, mert nem is annak készült. A TKR -t az SAP és a NAVISION ( a többi nagy és integrált rendszerről nem is beszélve ) helyett javaslom. Egyébként először a www.banjozsef.hu tanulmányozás és kipróbálás, majd egy DEMO TKR telepítés, beüzemelés, átmeneti éles használat a javaslat. Miután ez megvan ( általában 1 hónaptól 10 évig szokott ez az időszak terjedni ) és még a cég vagy a vállalkozó is létezik még és továbbra is rendben van minden, csak ezután javaslat egy TKR-Licenc vásárlás ( TK élesítési procedúra és használatbavételi engedély ).
Sziasztok, a társairól nem tudok sokat, de ha SAP-ról akartok közvetlenebb stílusban kérdezni, mint egy sales-estől, akkor a SAPtippek.hu erre jó lehetőséget biztosít. Illetve maga a saptippek.hu talán nem, de a SAPtippek fórum már igen!
Az SAP és társai helyett a javaslatom inkább egy TKR + egy könyvelő valamilyen könyvelő szoftverrel. A TKR beüzemeléséhez egyébként nem kell más, csak egy Windows operációs rendszer. A szoftver 4 éve nem változik és még 4 évig biztosan nem is fog változni. Egyébként 21 éves már a rendszer és most főleg a kisebb változatok forgalmazása az aktuális.
Mi a véleményetek az SAP, Scala, Libra hármasról? Melyik miért jó-rossz? Nagyobb cégeknek milyen vállalatirányítási rendszer létezik még Magyarországon?
Akciónk keretében mindenki számára elérhetővé tettük a Delta Integrált Vállalatirányítási Rendszer alap verzióját, amely INGYENESEN és beépített korlátozásoktól mentesen, teljes értékű programként használható.
egy személyes vélemény: én a Navision előtt SunSystem 4.2.6-ot használtam, na, annál fényévekkel jobb a kezelhetősége, felhasználóbarátsága. viszont rajtuk kívül más rendszert még csak nem is láttam sajnos, így azokkal nem tudom összehasonlítani. de az én véleményemet sem veheted teljesen függetlennek...
a Microsoft kis- és középvállalatoknak ajánlja, az ára a megvásárolt funkcióktól (ha nincs rá szükséged, akkor nem kell a teljes funkcionalitást megvenni) és/vagy a konkurens userszámtól függ. Szerintem a Ms azért is mondja, hogy kkv-nak való, hogy hagyjon piacot a másik ERP rendszerének is. Hogy mit tud a Scalahoz képest, azt nem tudom, mert olyat még nem láttam. Van benne termelésirányítás, CRM és szervíz modul is, illetve mindent tud, amit az ügyfél kér, mert a partnerek fejleszthetik, illetve ezeket a fejlesztéseket értékesíthetik, így a másik partner is fel tudja használni a fejlesztéseket.
Tök jó lenne, ha a franciáknak meg az olaszoknak befut egy megrendelésük egy svéd vevőtől, akkor azoknak az alkatrészeknek időben megkapnánk a mennyiségét, amit nekünk kell legyártani.
(termelésirányítás vagy mi a fene)