sziasztok! az én képeim: http://maya3d.hu/mookid/efott/index.html
nagyon kevés meg kicsik (PS-ben nem tudtam átállítani az automatikus méretezést), ha valakit érdekel, elküldöm a teljes méretű változatokat. majd lesz is még több.
Egy régebbi cikkéből: <i>"Még a kiváló tájékozódási képességeiről ismert Lassie is nehezen talált volna oda a szentendrei Komplex Rendezvényközpontba, ahol..."</i>
Nyugodtan olvass el még egy-két velvetes cikket, ezek a szigetre is az újságíróknak fenntartott vip-táborból ugranak ki 3 percre, semmi több. Azt meg ne várd, hogy UP (gyk. Uj Péter) is lenézzen , benne van annyi sznobság és finnyásság, h az efott kevés legyen, csak sziget meg esetleg Mezőtúr, oszt csá.
Te ott voltál és tudod mi történt, az is mókás, h egyáltalán írtak az indexen az efottról (mivel nem sziget-közeli rendezvény, alig van marketingje, mint pl a Volt-nak!), meg h kedden már írtak prg-ot...
Nekem egy évben 2 nagy fesztivál van : Gastroblues és Efott! (...pedig a sziget csak 6 hév-megálló!)
"EFOTT-menü nyolcszáz" - hirdette a kedvezményes étkezési lehetőséget egy velencei vendéglő, innen tudtuk, hogy jó helyen járunk, de mivel egy nyamvadt tábla sem volt kirakva, ami jelezte volna, hogy merre haladjunk, közel egy órát autókáztunk a péntek délutánban a több évezredes múlttal rendelkező városban, mire megtaláltuk az egyetemisták és főiskolások találkozóhelyét"
Én életemben először jártam Velencén, de érdekes módon minden elsőbbségadás-táblára fel volt akasztva egy EFOTT parkoló erre-arra. Egyből megtaláltunk mindent, 0 perc kóválygással.
"Pedig esküszöm, nincs gond a tájékozódási képességeinkkel és átlagos intelligenciahányadossal bírunk."
Devan, DEVAAAN! :) Azt az átlagot meg lehet hogy az elmegyogyóban mérték ;)) (Én kérek elnézést az ápoltaktól)
"Hajnalban aztán elvesztettem a sátorszüzességem. Életemben először feküdtem be egy sátorba aludni, és azt hiszem, utoljára. Göröngyös, koszos és kényelmetlen."
Bazz... Ezt a nőt péntek délelőtt zavarták ki minden előzmény nélkül az EFOTT-ra?! Asse tudta hogy mi fog rá várni? Hát a Westend padlója valóban tisztább és simább, de talán nem ártana cikkírás előtt is már egy kicsit világképet tágítani. Vagy nem kell cikkeket fabrikálni és nincs gond:)
hat igen, a szervezes mindenkepp hagyott maga utan kivannivalokat, de amellett hogy a szervezok igyekezhettek volna jobban is, szerintem a rendszer is kicsit hibas (legalabbis ha ugy nez ki, mint ahogy gondolom). mert minthogy minden evben mas rendezi az EFOTT-ot, ezert aztan minden rendezogardanak valamennyire uj a rendezveny (legalabbis ami a szervezes buktatoit illeti). mindenkeppen jo lenne a palyazat kiirasaba beletenni azt, hogy a szervezes tanulsagairol egy valahany oldalas beszamolot kelljen leadniuk a szervezoknek, ami alapjan a kovetkezo ev(ek) rendezoi elkerulhetik, hogy ugyanazon hibakba essenek.
Jok a kepek, tok jo, hogy ennyit es ennyien fotoztatok (en feltem volna, hogy kisse becsipve megserul v. elhagyom a masinat...).
A szervezeshez igy utolag annyit hozzatennek, hogy lett volna mit tanulni a tavalyiaktol. A bortura a MOL-kut melle _nagyon gaz_ volt, 40 embert bezavarni a 20 fos mini pincebe, kozejuk vagni par zsiroskenyeret (fejenkent csak fel szelet!) meg par kancso igenytelen bort az azert eleg kinos szervezes.
Esetleg Sukoron es Agardon is vannak jo pincek, ha szervezok hajlandoak buszt keriteni es atvinni a nepet. Gyongyoson 2 eve ezek nagyon klasszul voltak megoldva.
A wc plusz zuhany kerdeshez inkabb nem mondanek semmit, mert kimoderalnak.
Az elso napi beengedes koruli gondok miatt elnezest kertek, de ezzel is ugy vagyok, hogy nem utolag kene gondolkodni...
Szinten a fejetlenseg jele volt, hogy akar orankent valtozott, hogy mibol mennyit lehet bevinni, 4, 2 v. 1 sort fejenket, uditobol hasonlokeppen.
A szervezoket csokoltatom, legkozelebb tobb esszel es erovel kene nekivagni. Vagy inkabb ne is.
Mindezek ellenere is azert azt hiszem mi jol ereztuk magunkat :)
a tegnapi beengedesnel nem voltak a 'fiuk' a helyzet magaslatan, mi kb erkezestol szamitva 7 ora utan jutottunk be, mondjuk ebbe benne van a rohangalas is ossze-vissza:)
tuti nem keszultek fel ekkora embertomegre... szoval kerdes anyazzunk vagy mar anyaztak elegen?:) vegul is miota bejottunk mindenki kedves minden szep es jo, kiveve a hidegviz a zuhanyzoban:)