Keresés

Részletes keresés

ferkeindex Creative Commons License 2005.08.14 0 0 96

Sziasztok!

Efott 2005 képek: http://www.ferke.hu

Üdv!

Alhazred Creative Commons License 2005.08.02 0 0 95
Vagy ala Wanted?
Előzmény: Z1z0u (94)
Z1z0u Creative Commons License 2005.08.02 0 0 94
...vagy esetleg egy kis sárdagasztás ala Volt?
Előzmény: Alhazred (93)
Alhazred Creative Commons License 2005.07.29 0 0 93
Mekkora kurva nagy szerencsénk volt az időjárással, emberek, most gondoltam csak bele... tó ide vagy oda, ilyen hőségben el sem mentem volna kábé.
moo-kid Creative Commons License 2005.07.29 0 0 92
sziasztok!
az én képeim:
http://maya3d.hu/mookid/efott/index.html

nagyon kevés meg kicsik (PS-ben nem tudtam átállítani az automatikus méretezést), ha valakit érdekel, elküldöm a teljes méretű változatokat.
majd lesz is még több.
glycerin Creative Commons License 2005.07.28 0 0 91
Ja.. ez a velvetes csaj egy hülye nyafka picsa. Így tömören :)
Előzmény: Z1z0u (87)
tvik Creative Commons License 2005.07.27 0 0 90
Egy régebbi cikkéből:
<i>"Még a kiváló tájékozódási képességeiről ismert Lassie is nehezen talált volna oda a szentendrei Komplex Rendezvényközpontba, ahol..."</i>

- Legalább konzekvensen hülye.
hirzel Creative Commons License 2005.07.27 0 0 89

Hi!

Nyugodtan olvass el még egy-két velvetes cikket, ezek a szigetre is az újságíróknak fenntartott vip-táborból ugranak ki 3 percre, semmi több. Azt meg ne várd, hogy UP (gyk. Uj Péter) is lenézzen , benne van annyi sznobság és finnyásság, h az efott kevés legyen, csak sziget meg esetleg Mezőtúr, oszt csá.

Te ott voltál és tudod mi történt, az is mókás, h egyáltalán írtak az indexen az efottról (mivel nem sziget-közeli rendezvény, alig van marketingje, mint pl a Volt-nak!), meg  h kedden már írtak prg-ot...

Nekem egy évben 2 nagy fesztivál van : Gastroblues és Efott! (...pedig a sziget csak 6 hév-megálló!)

További szép nyarat!

Visszaszámlálás! kb 355?

koncertkep.hu Creative Commons License 2005.07.26 0 0 88

EFOTT-os képek a www.koncertkep.hu oldalon!

Z1z0u Creative Commons License 2005.07.26 0 0 87

Indexes (Velvet-es?) EFOTT-cikk:

http://index.hu/kultur/showbiz/efott050725/

Szemelvények:

"EFOTT-menü nyolcszáz" - hirdette a kedvezményes étkezési lehetőséget egy velencei vendéglő, innen tudtuk, hogy jó helyen járunk, de mivel egy nyamvadt tábla sem volt kirakva, ami jelezte volna, hogy merre haladjunk, közel egy órát autókáztunk a péntek délutánban a több évezredes múlttal rendelkező városban, mire megtaláltuk az egyetemisták és főiskolások találkozóhelyét"

Én életemben először jártam Velencén, de érdekes módon minden elsőbbségadás-táblára fel volt akasztva egy EFOTT parkoló erre-arra. Egyből megtaláltunk mindent, 0 perc kóválygással.

"Pedig esküszöm, nincs gond a tájékozódási képességeinkkel és átlagos intelligenciahányadossal bírunk."

Devan, DEVAAAN! :) Azt az átlagot meg lehet hogy az elmegyogyóban mérték ;)) (Én kérek elnézést az ápoltaktól)

"Hajnalban aztán elvesztettem a sátorszüzességem. Életemben először feküdtem be egy sátorba aludni, és azt hiszem, utoljára. Göröngyös, koszos és kényelmetlen."

Bazz... Ezt a nőt péntek délelőtt zavarták ki minden előzmény nélkül az EFOTT-ra?! Asse tudta hogy mi fog rá várni? Hát a Westend padlója valóban tisztább és simább, de talán nem ártana cikkírás előtt is már egy kicsit világképet tágítani. Vagy nem kell cikkeket fabrikálni és nincs gond:)

Wolfy Creative Commons License 2005.07.26 0 0 86
hat igen, a szervezes mindenkepp hagyott maga utan kivannivalokat, de amellett hogy a szervezok igyekezhettek volna jobban is, szerintem a rendszer is kicsit hibas (legalabbis ha ugy nez ki, mint ahogy gondolom). mert minthogy minden evben mas rendezi az EFOTT-ot, ezert aztan minden rendezogardanak valamennyire uj a rendezveny (legalabbis ami a szervezes buktatoit illeti). mindenkeppen jo lenne a palyazat kiirasaba beletenni azt, hogy a szervezes tanulsagairol egy valahany oldalas beszamolot kelljen leadniuk a szervezoknek, ami alapjan a kovetkezo ev(ek) rendezoi elkerulhetik, hogy ugyanazon hibakba essenek.
Előzmény: yasha (85)
yasha Creative Commons License 2005.07.25 0 0 85

Sziasztok!

Jok a kepek, tok jo, hogy ennyit es ennyien fotoztatok (en feltem volna, hogy kisse becsipve megserul v. elhagyom a masinat...).

A szervezeshez igy utolag annyit hozzatennek, hogy lett volna mit tanulni a tavalyiaktol. A bortura a MOL-kut melle _nagyon gaz_ volt, 40 embert bezavarni a 20 fos mini pincebe, kozejuk vagni par zsiroskenyeret (fejenkent csak fel szelet!) meg par kancso igenytelen bort az azert eleg kinos szervezes.

Pl. ide sokkal szivesebben mentem volna: http://maylath.axelero.net//services/borkert2.htm

Esetleg Sukoron es Agardon is vannak jo pincek, ha szervezok hajlandoak buszt keriteni es atvinni a nepet. Gyongyoson 2 eve ezek nagyon klasszul voltak megoldva.

A wc plusz zuhany kerdeshez inkabb nem mondanek semmit, mert kimoderalnak.

Az elso napi beengedes koruli gondok miatt elnezest kertek, de ezzel is ugy vagyok, hogy nem utolag kene gondolkodni...

Szinten a fejetlenseg jele volt, hogy akar orankent valtozott, hogy mibol mennyit lehet bevinni, 4, 2 v. 1 sort fejenket, uditobol hasonlokeppen.

A szervezoket csokoltatom, legkozelebb tobb esszel es erovel kene nekivagni. Vagy inkabb ne is.

Mindezek ellenere is azert azt hiszem mi jol ereztuk magunkat :)

Yash

ferkeindex Creative Commons License 2005.07.25 0 0 84

Sziasztok!

Végre fenn van az egész Efott galériám.

www.ferke.hu

Jó nézelődést!

Alhazred Creative Commons License 2005.07.25 0 0 83
Én marha vacakul vagyok, punnyadtság, enyhe nyomás a fejben.
Előzmény: hirzel (82)
hirzel Creative Commons License 2005.07.25 0 0 82

még pár kép...:

http://www.vekep.hu/galery.php?func=list&subdir=Efott2005&start=0

és van aki kipihente már?

glycerin Creative Commons License 2005.07.24 0 0 81
glycerin Creative Commons License 2005.07.24 0 0 80
pár órán belül fent lesznek a képek, ha a tár.hu is úgy akarja..
glycerin Creative Commons License 2005.07.24 0 0 79
király képek és szép a dizájn is! :)
Macskanadrágon fel is fedeztem magamat a háttérben, mert a másik széléről fotóztam..

Macskanadrág
Előzmény: ferkeindex (77)
glycerin Creative Commons License 2005.07.24 0 0 78
hali!

Ferke: én is csináltam 400 képet, de a kötsög atw-től még nem kaptam visszaigazoló mélt, így nem tudom feltölteni...

ízelítő:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

:))
ferkeindex Creative Commons License 2005.07.21 0 0 77

Bocs, hibas az elozo link..

a helyes:

www.ferke.hu
Előzmény: ferkeindex (76)
ferkeindex Creative Commons License 2005.07.21 0 0 76

Efott 2005 második nap:

http://www.ferke.hu

ferkeindex Creative Commons License 2005.07.20 0 0 75

Sziasztok!

tegnap esti EFOTT kepek:

Jó nézelődést!

Előzmény: ferkeindex (73)
yaminka Creative Commons License 2005.07.20 0 0 74

haliho:)

a tegnapi beengedesnel nem voltak a 'fiuk' a helyzet magaslatan, mi kb erkezestol szamitva 7 ora utan jutottunk be, mondjuk ebbe benne van a rohangalas is ossze-vissza:)

tuti nem keszultek fel ekkora embertomegre... szoval kerdes anyazzunk vagy mar anyaztak elegen?:) vegul is miota bejottunk mindenki kedves minden szep es jo, kiveve a hidegviz a zuhanyzoban:)

ferkeindex Creative Commons License 2005.07.19 0 0 73

Sziasztok!

Délután voltam kinn az Efotton, az érkezés pillanatai:

Az album folyamatosan frissül, egész héten fotózok!

Üdv: FeRkE

halcsávó! Creative Commons License 2005.07.18 0 0 72
kedden 23 órakor fish! koncert a gödör sátorban. szeretettel várunk minden tankcsapda rajongót is, útba esik pont.
Alhazred Creative Commons License 2005.07.18 0 0 71
Basszameg most hallom, h esős idő várható a Dunántúlon...
Wolfy Creative Commons License 2005.07.17 0 0 70
hali

en holnap (hetfon) zuzok le Velencere, hogy kielvezzem a 0. napozas minden oromet. :)
irany a delibol 13:25-kor indulo vonat!
Alhazred Creative Commons License 2005.07.17 0 0 69
Én csak kedden megyek, szintén öregségi okokból...
A.M. Creative Commons License 2005.07.17 0 0 68

Földönfutás...IN-DUL!:-)))

A.M. Creative Commons License 2005.07.16 0 0 67

Mégis elindulok holnap délután, majd lassan megyek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!