Keresés

Részletes keresés

tom.bo Creative Commons License 2005.02.01 0 0 2

Remélem, neked nem az a problémád mint nekem:

Kölcsönadtam a kamerát és a haver úgy dugta össze a géppel, hogy be volt kapcsolva. El is szállt a kamera dv paneljén az IC. Három hónapja pihen a szervízben, hogy kicseréljék (45 k!).

Később olvastam én is róla, hogy a firwire csati kicsit bizonytalan, közel vannak az érintkezők és ha mindkét gép feszültség alatt van előfordulhat, hogy ha nem pont a jó szögből dugják össze áthúz. Meg is purcan valamelyik...

A DV in-t nekem is kiírta, mást se csinált...

Előzmény: Dr. V (-)
sziszi1967 Creative Commons License 2005.02.01 0 0 1

Üdv!

Nekem is ezt csinállta a sony 7000-em miután a fiacskám rosszul fordítva dugta be a fire vire kariba ,mert sajnos belemegy kiírja dv in azt annyi.

 

Előzmény: Dr. V (-)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.01.26 0 0 0
r0ssz?
Előzmény: Dr. V (-)
Dr. V Creative Commons License 2004.12.18 0 0 topiknyitó

Üdvözlet!
Megpróbálom értelmesen elmondani mi bajom van, de jelenlegi állapotomban nem lesz egyszerű :)
Szóval in medias res:
miért nem müxik!!??
Videot szeretnék digitalizálni, szokásos mozdulatsor: kamerába a kábel DV-s fele, gépbe a firewire, kamera bekapcs és várom a pittyegést hogy új hardvert talált a rendszer, blabla...
De nem!
A pityenés elmaradt, tök süket a vindóz. a kamera kiírta hogy DV-in, a kábel zsír új. Így kikezdhetetlen logikával arra következtettem, hogy a géppel van baj... De mi? Hát ezen agyalok már egy ideje mert nem akarom elhinni hogy minden egyes port müxik csak a firewire ment tönkre.
Tehát, ha vkinek van építő jellegű javaslata akkor kérem ossza meg velem! Jah most volt formattálva a gép és előtte működött, kerestem vmi drivert vagy ilyesmit de nem találtam és nem is emléxem rá hogy kellett volna régebben. Létezik olyan hogy letiltottam vhol vagy vmi?
Köszöntem, a mielőbbi válasz reményében (fontos lenne):
Goldfish

"Jobb ma egy sör, mint nem"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!