Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2004.12.18 0 0 29

Agyagos, nem te vagy Patrubány egyik klónja??

..

Mer csak!

wizes.

Előzmény: Törölt nick (27)
wizes Creative Commons License 2004.12.18 0 0 28

Patrubány nem gentleman hanem genyaman.

wizes.

Előzmény: Kiss G. Eszter (5)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.18 0 0 27
Badarság. Az újraszámolást szépen elszabotálták, ezért van helye újabb fellebbezésnek. Miféle ellenőrzés az, hogy nem nyitják ki az urnákat? Kommunista ellenőrzés. A bizottságokban a hivatalosan delegáltak, ezek sokszor a többség a Rytkó emberei.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.18 0 0 26
Miért lenne érdekes, okostojás, nem ő írta, hanem egy kommentár volt. Az Index hány tetű, sértegető cikket írt már, mégsem vélte senki, hogy a lead egyenlő mondjuk a cikkben szereplő politikussal. Az Index szándékosan hazudott, nem is igazított helyre, de majd jól fizet a bíróságon az MVSZ-nek pár százezret.
Előzmény: Kiss G. Eszter (5)
incidens Creative Commons License 2004.12.17 0 0 25

 

A kalandorokat, az elmebetegeket és a bűnözőket nem szabadna összemosni. Az előbbieknek köszönhetjük Amerikát, az utóbbiaknak Ausztráliát, a középenállóknak pedig azt, ami éppen nálunk folyik. 

 

incidens

 

Előzmény: Törölt nick (16)
sanyi Creative Commons License 2004.12.17 0 0 24
Sok penzt igertek be ennek a fazonnak, most aztan gorcsosen kapaszkodik.
Előzmény: vörösbáró (23)
vörösbáró Creative Commons License 2004.12.17 0 0 23

Ide is beteszem, mert talán ide jobban illik:

 

Sopronban 4 körzetben számoltak újra és egyetlen egy esetben egy 2. kérdésre eddig érvényesnek elfogadott NEM szavazatot nyilvánítottak érvénytelennek. Azt viszont senki nem tudta megmondani, hogy miért éppen ebben a nég ykörzetben kellett újraszámolni.

 

"Patrubány Miklóst, a Magyarok Világszövetsége elnökét a cyberpress telefonon kérdezte. Patrubány Miklós elmondta: a néhány esetben beigazolódott bejelentéseket követően azokban a szavazókörökben kezdeményezték az újraszámlálást, amelyekben a két feltett kérdésre az igen-nem-ek aránya kevesebb mint 10 százalékos eltéréssel egymás tükörképét mutatta.
Mégpedig azért, mert ,,ez nem tipikus választói magatartás" - fűzte hozzá Patrubány, hiszen a pártok igen-igen, vagy nem-nem szavazatra buzdítottak. "

 

 

Nnnna, kérem. Itt azért sok hamut és szőrcsuhát várok a Patrubanit istenítőktől. Mert ugye elhangzott itt többször olyan, hogy "bebizonyosodott, hogy több mint 1100 választókerületben csaltak" meg hasonlók, és közben éppen a Patrubani mondja, hogy ők egyszerű matematikai arányt állítottak fel a saját igényüknek megfelelően és ami nem passzolt ehhez az arányhoz azt megfellebbezték. Hagyjuk tehát a süketeléseket, hogy a "súlyos bizonyítékok" meg ilyenek alapján... Egyszerűen ezek az eredmények nem tetszettek a Patrunak és ezért ismételten költségbe hisztizte a magyarokat. Politikai hulla ez a pasi....

Előzmény: verz (19)
második maflatoxin Creative Commons License 2004.12.17 0 0 22
Én sokkal inkább Patrubány riasztóan ostoba megnyilvánulásainak tudom be azt a már-már általános véleményt, hogy ezt a fajta kultúrát(?)  hordozó, bármilyen náció előtt legyenek ajtóink becsukva!  
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.17 0 0 21

Szerintem te élsz a legsötétebb szellemi Balkánon a magyarok ellen megnyilvánuló rasszista idegengyűlöleteddel. Gondolom, a feketék, kínaiak, arabok, zsidók bevándorlását is szorgosan ellenzed.

A te szégyenletesen fasisztoid nézeteid alapján nyugodtan mondhatná bárki egy Izraelből visszajött zsidónak, hogy: "Aki Izraelben szocializálódott, politizáljon továbbra is ott és ne avatkozzon egy szomszéd állam belügyeibe!" De csak te mondasz ilyen ocsmányságot. Vagy Werbert is szidtad?

Előzmény: kilenctizenegy (20)
kilenctizenegy Creative Commons License 2004.12.17 0 0 20
Patrubani elvtárs egy személyes bizonyíték arra, hogy Trianon mennyire visszacsinálhatatlan, mennyit távolodott 84 év alatt az anyaországi és a balkáni politikai kultúra. Ő a "NEM" legfőbb reklámhordozója. Aki Romániában szocializálódott, politizáljon továbbra is ott és ne avatkozzon egy szomszéd állam belügyeibe!
verz Creative Commons License 2004.12.17 0 0 19
Hát különben honnan tudták volna, h csaltak??? És pont azokban a választókörzetekben? :)))
Előzmény: nagytibi (17)
things Creative Commons License 2004.12.17 0 0 18
Ez jó volt!!
Előzmény: nagytibi (17)
nagytibi Creative Commons License 2004.12.17 0 0 17
Az OVI honlapján meg lehet nézni, hogy a szavazatszámláló bizottságokba melyik szervezetek delegáltak képviselőket. Érdekes módon az állítólagos csalások helyén, ha volt delegált, akkor köztük biztosan volt fideszes vagy mvsz-es. Sok helyen csak fideszesek és mvsz-esek voltak, és mszp-sek nem! Tehát, ha csaltak, akkor a fideszesek és az mvsz-esek felügyelete alatt tették.
Spurius Titus Mamma Creative Commons License 2004.12.16 0 0 15
A zannya, e' mán döfi! Lassacskán már a Kerti 0rbántörpe topikba is bekerül ;-)
Előzmény: Törölt nick (14)
Spurius Titus Mamma Creative Commons License 2004.12.16 0 0 13
>0V-t látjuk most kicsiben.

 

Még annál is kisebben??? :-OOO

Előzmény: Törölt nick (7)
incidens Creative Commons License 2004.12.16 0 0 12

Na de a kormányoldalon is? :)

 

incidens

Előzmény: Ariel (10)
Ariel Creative Commons License 2004.12.16 0 0 10
"Valami nagy gáz lehet..."

csak nem pukkantott a patrubani? :DD
Előzmény: incidens (9)
incidens Creative Commons License 2004.12.16 0 0 9

Amilyen botrányt rendez most Patrubány, legalább ekkora volt a paláver a népszavazás előtt a kormánypártok részéről.

Valami nagy gáz lehet, ha ekkora a felhajtás.

 

incidens

Előzmény: Tecs (8)
Tecs Creative Commons License 2004.12.16 0 0 8

..."határozottan kérjük, hogy a kifogásolt szavazókörökben az egyes újraszámolási időpontokról előre, írásban szíveskedjen tájékoztatást adni, ugyanis a dolgok mai állapotában nincs biztosítva részünkre az újraszámolással kapcsolatosan, hogy a Ve-ben biztosított határidőben gyakorolhassuk jogorvoslati jogainkat."

 

Tudja valaki, hogy szól a törvény az ilyen újraszámolásról? Ha a Patrubányékat írásban kell felkérni és csak az ő jelenlétükben történhet meg az aktus, akkor az újraszámolás el fog tartani jövő Mikulásig, mert valamelyik emvéeszes mindig igazoltan hiányozni fog.

Előzmény: incidens (4)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2004.12.16 0 0 5

Mino erdekes, hogy nem bocsanatot kert a sajat szervezetenek a honlapjan beirt sertes miatt, hanem sajat magat vedi es a helyerigazitast kuldi el neki.

 

Micsoda egy gentleman ez a Patrubany...

Előzmény: incidens (3)
incidens Creative Commons License 2004.12.16 0 0 4

Patrubány Miklós újabb nyílt levele Rytkóhoz - Szabotálják az újraszámlálást?



Az MVSZ elnöke újabb levelet intézett az Országos Választási Iroda vezetőjéhez. A világszövetség értesülései szerint a helyi választási irodák többnyire nem hajtják végre a Legfelsőbb Bíróság döntését, kaotikus állapotok uralkodnak az újraszámlálások körül, illetve sok helyütt megtagadják a szavazóurnák kibontását. (kettosallampolgarsag.hu)


Rytkó Emilia részére, az
Országos Választási Iroda Vezetőjének
Budapest
FAX: 456-6519

Tisztelt Rytkó Emilia Úrhölgy!

A mai nap folyamán számos jelzés érkezett a különböző településekről és a budapesti kerületekből a szavazatok újraszámlálásával kapcsolatosan. Egy-két kivételtől eltekintve megállapítható, hogy a választási irodák vezetői nem hajtják végre a Legfelsőbb Bíróság Kv.IV.37.315/2004/2. valamint a Kvk. III. 37. 316/2004/2. számú végzéseiben foglaltakat, nevezetesen

„A Legfelsőbb Bíróság az Országos Választási Bizottság 196/2004. /XII. 11./ számú határozatát megsemmisíti, és a 2004. december 5. napjára kitűzött országos népszavazás eredményének megállapítására vonatkozó eljárást megismételteti.”

Értesüléseink szerint a szavazatok újraszámolása során több helyen kaotikus állapotok uralkodnak, a delegáltjainkat nem értesítik ki, vagy nem megfelelően, előre megírt jegyzőkönyvet íratnak alá a szavazatszámláló bizottsági tagokkal, amelynek tartalma szerint nem kívánják az urnákat újrabontatni.

A Legfelsőbb Bíróság végzésének indokolásában a végrehajtásra vonatkozóan többek között a következő megállapítás található:

„Ezekben a szavazókörökben ezért a szavazás tényleges eredménye csak akkor állapítható meg, ha a bejelentett szabálytalanságok kivizsgálása a szavazatok ellenőrzésével megtörténik.
A Legfelsőbb Bíróság ezért – mint a szavazás eredménye ellen benyújtott kifogás elbírálására kizárólagos hatáskörrel rendelkező szerv – nem tekinthet el attól a törvényes követelménytől, hogy a bizonyítékokkal alátámasztott szabálytalanságokat kivizsgálják.”

Kérem Önt, hasson oda, hogy – a választások tisztasága, a köztisztviselők hírneve érdekében is – a Legfelsőbb Bíróság hivatkozott végzései a továbbiakban maradéktalanul végrehajtásra kerüljenek!

Mint a népszavazást és a jogorvoslatot kezdeményező szervezet, határozottan kérjük, hogy a kifogásolt szavazókörökben az egyes újraszámolási időpontokról előre, írásban szíveskedjen tájékoztatást adni, ugyanis a dolgok mai állapotában nincs biztosítva részünkre az újraszámolással kapcsolatosan, hogy a Ve-ben biztosított határidőben gyakorolhassuk jogorvoslati jogainkat.

Tisztelt Rytkó Emilia Úrhölgy!

Mellékelten megküldöm Önnek a különböző médiumokban megjelent, és személyemnek tulajdonított ízléstelen irományokat cáfoló és helyreigazítást kérő levelemet, melyet eljuttattam az érintett sajtóorgánumoknak is.

Tisztelettel:

Patrubány Miklós
elnök

Magyarok Világszövetsége

Forrás: (MVSZ)

incidens Creative Commons License 2004.12.16 0 0 3

"Tisztelt Rytkó Emilia Úrhölgy!

Mellékelten megküldöm Önnek a különböző médiumokban megjelent, és személyemnek tulajdonított ízléstelen irományokat cáfoló és helyreigazítást kérő levelemet, melyet eljuttattam az érintett sajtóorgánumoknak is.

Tisztelettel:

Patrubány Miklós
elnök

Magyarok Világszövetsége"

 

Ezt már lehet vitatni, cáfolni vagy elfogadni.

 

incidens

Előzmény: incidens (0)
verz Creative Commons License 2004.12.16 0 0 1
Sőt, most töltik ki az új szavazólapokat! Hülye 00 ez a pali!
Előzmény: incidens (0)
incidens Creative Commons License 2004.12.16 0 0 0
forrás:www.kettosallampolgarsag.hu
Előzmény: incidens (-)
incidens Creative Commons License 2004.12.16 0 0 topiknyitó

 

 

Patrubány Miklós újabb nyílt levele Rytkóhoz - Szabotálják az újraszámlálást?


A jelen fejlemények kaótikus helyzetről árulkodnak.

 

incidens

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!