Tud valaki bármit Csaba Xenről? Meddig ment a TLC? Bár el tudom képzelni hogy még mindig megy :)
Ha esetleg megvan valakinek a 96-99 időszak logban (teszemazt Blue Wave formátumban), írjon már egy mailt, én az első rendszerösszeomlásomkor elhagytam minden beszélgetésemet, és most szívesen nosztalgiáznék..
ja sajnos ez igy van. :( elhaladt a bbs-ek felett az ido.
mindenesetre en meg orulok neki, hogy meg beleestem ennek az aranykorszaknak a vegebe :) bbs-ek (RaveLand, Ultra, BBSzolnok, LPB...) Scene, lemezujsagok... :)
ha ezekre mar nosztalgiaval gondolok vissza az azt jelenti, hogy oreg vagyok? :D
Igen, enyem volt :-) el is van mentve szepen 2 cdre, ujrainditashoz nem is kene nagyon mast csinalni, csak felmasolni egy vinyora az egeszet :-) meg persze modem+telefon es mar mehetne is. Egy idoben meg gondolkodtam rajta, hogy telnet/www alapon ujraeleszteni, mar csak a poen kedveert is, de tul sok ido lenne, erdekelni meg nem sok embert erdekelne a dolog. Ez van, az internet kinyirta a bbseket.
Akkor talan meg is lehetne allapodni abban, hogy atvonulunk a masik topicba. Oszinten szolva nem is tudtam a masik letezeserol, ezt is csak veletlenul talaltam, nem szoktam a torzsasztal kozeleben se jarni. Tul porgos :)
Ts16lb: a nickedre emlekszem, megkeressem a regi regisztraciodat? valamikor tavaly nezegettem milyen tuti gepkonfigok voltak akkor...:) egeszen vicces viszontlatni, hogy par evvel ezelott milyen gepeket hasznaltunk.
Én örülnék, ha a társaság itt is jelen lenne, de ez már nem az a közeg. Nem lehet TWIT-re rakni a hülyéket, például. Nincs tagline. Hirdetések villognak. Elmúlt az az idõszak, a boldog amatõrizmus. Ha jól emlékszem Slapic akart csinálni valami gatewayt Fidóról netre, de nem tudom, mi lett belõle. Legalább a szöveget jó lenne néha megszondázni, de nemigen látom sehol.
Ciki, de en mar nem is emlekszem... 2:371/27 vagy 26, otthon meg tudnam nezni a BBS menteset :)
[rakerestettem, egesz jol emlekeztem, 27 volt :) ]
Regen volt...