Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2005.04.16 0 0 36

 

Tisztelt Wágner úr és segítői!

 

Ugyan a "Kérdéseink a vezető-adminisztrátorhoz" című topicban szerettem volna megtenni, de annak törlése miatt, itt köszönöm meg klubfórumunkkal kapcsolatos intézkedést!

 

Ugyanakkor kérem azokat a Klubtagjainkat, kik nem veszítették el teljesen kedvüket a fórumélettől, szíveskedjenek az elmúlt hónapok méltánytalanságait feledve, még mindig sajátságosan egyedi klubfórumunk tartalmas építésére koncentrálni!

Mellőzve az "átmutogatást", mellőzve az "idézgetést", mellőzve azokat a módszereket, melyek leginkább a mi provokálásunkat szolgálják. Lényegében ilyeneknek köszönhetően váltunk ismét olvashatóvá. Következésszerűen, mi tartózkodjunk ilyesmiktől, jelenjen meg bármi is máshol klubfórumunk vonatkozásában.

Ha valaki egyéni sérelmet szenved, azt kérem ne itt, a klubfórumban fájlalja, hanem vagy a klubmoderációs topicban (Megkérdeztük a régiómoderátort), vagy jelezze Wágner úrnak a wagnerur@wagnerur.hu emailcímen! De én is rendelkezésre állhatok közvetítőként, a bajairegioforum@index.hu emailcím révén.

 

Köszönettel: Muity Mijo

Baja

 

 

Mijo Creative Commons License 2005.04.02 0 0 35

 

Kedves Klubtagok!

 

Az Index fórumainak mérvadó illetékesei állítása szerint, zártkörű klubfórumunkon nincs technikai "rés"!

Az itt rögzített hozzászólások kimásolásai, eszerint kizárólag belépési jogosultsággal rendelkező klubtak segítségével történhet. Következésszerűen, minimum egy valaki nem méltó klubtagságra! Eldönteni, hogy ki az, nagyon nehéz, de igyekezni fogunk ennek kiszűrésével gátat vetni az utóbbi időkre jellemző "indiszkrécióknak".

Ehhez segítséget kíván nyújtani Wágner úr is, ki igen keményen el akar járni olyanokkal szemben, kik a tőlünk történő idézgetésekkel kívánnak önmaguk és mások számára infantilis szórakozást nyújtani.

Kérek mindenkit, ha ilyesmivel találkozik, annak pontos meghatározásával erről klubfórumunkban szíveskedjen jelzést adni!

 

Köszönettel: Mijo

 

 

OBER26 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 28

Mi annak a cime?

(mielött törlik hadd nézzem még meg,holnap is csak délután jutok internethez)

Előzmény: Mijo (26)
Mijo Creative Commons License 2005.01.26 0 0 27

 

Már úgy gondoltam ideig-óráig, lévén lesz sürgős dolga az SWI Kommunikációs Kft-nek!

 

 

Előzmény: Mijo (26)
Mijo Creative Commons License 2005.01.26 0 0 26

 

Egyébként a freewebes linkben gyönyörködhetsz, ha érdekel.

 

 

Előzmény: OBER26 (24)
OBER26 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 24

Azért kiváncsi lettem volna rá.A  multkor is volt egy ilyen link,délutánra törölve lett.

 

De egyszer emlitetted hogy a "bandavezérnek" van valami "receptje",hogy hogyan lehet ide benézni.Engem érdekelne,nem mintha nem tudnék egyszerüen a nevemmel belépni,csak technikai érdekességként.

Előzmény: Mijo (23)
Wágner úr Creative Commons License 2005.01.22 0 0 20

Mondjuk, volt többek között egy ilyen kérés:

 

 

"Tisztelt Wágner úr!

Az ellehetetlenült légkör, valamint a klubfórumunkra nehezedő megfélemlítettség miatt, javaslom december 10-től a Bajai Régió Klub működése három hónapon keresztüli szüneteltetését!

...............

Köszönettel: Muity Mijo"


 

Nem szüneteltetünk, de "a klubfórumra nehezedő megfélemlítettség miatt" (!!!) csak a Mijo által megadott embernickek olvashatnak és írhatnak ebbe a klubba. Igazán nem szeretném, ha bármiféle félelem, vagy veszélyeztetés miatt lenne akadályoztatva a fórumozás. Kíváncsian figyelem, hogy akkor most mi történik, akad-e még mindig valaki, aki zavarná, veszélyeztetné, megfélemlítené a klubtagokat, de főle azt, hogy egyáltalán vannak-e ilyenek.

 

Itt is megismétlem, hogy azoknak a klubtagoknak a véleményére vagyok kíváncsi, akik a listán szerepelnek, eképpen ezt olvasni tudják és szabadon írhatnak is, mégpedig:

 

.JiM.
Bellami
D.Vince
Deak Tamas
Demiurgosz
Free Bird
GR.A
Géla9
Gőgös Gúnár Gedeon II.
HerbArt
Knipf Tamás
Kumin Ferenc
Kury
LaciD
LöSZöS19
MALWIN
Markó Előd
Marusa Róbert
Mijo
Noby-ka
OBER26
Pausch Róbert
PÉBÉLA
Pépö
Radix
S.Piroska
S.TAJCS
S.Zoltán
Slepi
Somolygo
Svraka
SzappanosGabor
Széll Péter
V.J.
WOLFI
_if
adamax
barkasarja
darazs24
deakmisi
elpy
eperlaci
farkasanti
felsoszentivani poptars
ferenczijózsi
gazo2
gibbon75
glavatity
hard
helen_olah
hella.6
hu washizu
i65536i
igen
jujo01
kaposzta1986
khram
lecsó
lepkinga
llívia
lovretity
marfai
minden lila
mmugy
ne tudd ki
nita14
nobeige
oleewear
pb76
penelon
petee111
petibátyó
petikejozsi
pj6521
rhynn
rkozma
siamna
story
striegl
sydbaj
szarvasdr
szucslaci
tiborhornyakBAJA
tt65
twolffi
zsebia


 

farkasanti Creative Commons License 2005.01.20 0 0 19

TE Mijó, hogy is van ez a letiltásod, meg a " Mijo Baja Klubja ", meg ez az egész hercehurca??????

 

Igazán nem értem az egészet, mi a többi klubtag nem "bántottuk" meg a Wágnert, akkor nekünk miért is kell "bűnhödnünk???????????????????

Előzmény: Mijo (18)
Mijo Creative Commons License 2005.01.18 0 0 18

 

Igen, Lajoskám, ez számodra és számomra így volt, így lenne ma is természetes (szerintem sokan vannak ezzel hasonlóan), egykor ez így volt Wágner úr esetében is!

 

Tudod az, ha Wágner valamiért féktelen haragra gerjedt velem szemben (fogalmam sincs miért), még nem lenne szabad ok legyen arra, hogy egy nevesített kollektíva tagjait is azzal a hatalmi gőggel kezelje le, ami tőle olvashatatlanított zártkörűsítésünk óta tapasztalható. Még akkor sem, ha e kollektíva tagjai a velük, velünk szembeni megaláztatások miatt egyáltalán nem meglepő módon nem igazán érzi szükségét annak, hogy szájtépő módon aktív tagja legyen egy latrinába nyomott fórumnak.

 

Wágner, ha megszólal, zömében ködösít, a legritkább esetben hajlandó egyenes és közérthető választ adni. Számára rendkívül kényelmes a Wágneri szerepkör, ember legyen a talpán, ki képes akként értelmezni esetleges mondandóját, hogy az később ne lehessen átértelmezhető.

 

Tartom: Wágner alapból tisztességes! Még azt is el tudom képzelni, hogy vívódik mindamiatt, amit velünk tett (és itt magamról még szó sincs). Hogy erre mi késztette, az változatlanul rejtély. Magyarázat nélküli rejtély ... Ugyanakkor viszont, ha a dolgok tisztánlátása érdekében őt bárki is "túllépné", na az aztán azonnyomban ki lenne kiáltva mindenféle galád szemétládának, árulónak, besúgónak, egyebeknek! Hogy kik lennének a kikáltók? Na ezt aztán nem nehéz kitalálni ..., mindazok, kik előnyét élvezik a mostani állapotnak, mindazok, kik olvashatatlanságunk ellenére változatlanul úgy olvasnak bennünket, mintha ugyanolyan belépési jogosultságuk lenne, mint neked és nekem :(.

 

Lajos (de ez szólhat minden klubtagunknak)!

 

1. Wágnerre vagy rákényszerítették azt, ami klubfórumunkat (és engem) érint. (Kemény karakterként ismerve őt, ez számomra nehezen hihető róla ...)

 

2. Vagy pedig "valakik" csontkeményen megvezették, bekonspiráltak ellenünk (ellenem). Ez az elszaporodott nickbitorlások és egyéb technikai visszaélések mellett egyáltalán nem lenne meglepő. 

 

Ha az első igaz: minősítse magát feladata ellátására alkalmatlannak!

 

Ha a második igaz: ideje lenne végre felébrednie!

 

Mijo

 

 

Előzmény: sydbaj (17)
sydbaj Creative Commons License 2005.01.18 0 0 17
 Valamikor réges-régen  ugy tanitottak, hogy ha valaki tisztességesem megszólit, ugy ismertlemül is, akkor tiszteletudóan illik válazolnom..
sydbaj Creative Commons License 2005.01.10 0 0 16

 Tisztel Wagner úr,sziveskedjék kissé reálissan biráskodni,sziveskedjék elolvasni hogy a hirtelen nagy "szólás-szabadság" képviselői triviális személyekedést hajtanak végre megtorlás nélkül.Ezt a kis forumot nem a felsöbbrendi kiváltágosok érdekei figyelembevételével illene szankcionálni. Az ön feledata lenne biztositani azt,hogy mindenki részére olvasható legyen az itt megjelent észrevételek. Tudom, hogy ezt nehéz betartani,deha  ragaszkodik  a jómodorhoz akkor vegye azt is észre, hogy minden éremnek van két oldal, ez nem egy ördögi feladat, csupán a másikfelét figyelmessen kellene nézni. Reménykedve abban hogy képes revidálni elfogultságát, és lehetöséget biztosit az oldal szabad olvasására minden érdeklödönek.. 

 

Mijo Creative Commons License 2005.01.06 0 0 15

 

Wágner úr, mi értelmét látod a továbbiakban olvashatatlanságunknak, ha olvashatatlanságunk első pillanatától változatlanul adott zártkörű klubfórumunk olvashatósága azok számára, kik miatt szankcionálod fórumunkat, szankcionálsz bennünket résztvevőket!?

 

Ha bárki - kiragadott példa - olvashat bennünket azok közül, kik e társaságból igénylik az informatikai "zsenialitással" megáldott "kondavezér" "receptjét", csak azok az egyszerű mezei érdeklődők nem, akik nem tartoznak ebbe a "kiváltságos körbe", nem igazán látom megvalósulni ama "védelmünket", ami miatt meglépted azt, amit még senkivel szemben sem léptetek meg előtte az Index fórumain.

 

Ennélfogva arra kérlek, szíveskedj felülbírálni általam ismeretlen oknál fogva hozott döntésedet, és állítsd vissza ismét olvashatóságunkat, ahogy ez egy nyílt színi vitafórumnak kijár. Kijár számtalan olyannak is, kik fórumviselkedése igencsak megkérdőjelezhető (hány példa kell?), hát akkor talán járjon ki már végre nekünk is, akik csupán a magunk sajátságos módján élni szeretnénk kulturált fóruméletünket.

Régiónkat megváltó és kisajátítani szándékozó idegenek és álbajaiak, valamint ilyenekkel "testvéries viszonyt" tápláló bajaiak, Baja környékiek, és régiónkból elszármazottak nélkül abban a 'sajátneves' szellemiségben, ami a bajai régió fogalomkörhöz kötődik círka öt esztendeje. Gondolom te magad is látod, hogy öt-hat fő kivételével senki sem igyekszik fórumtagjaink közül abba a csacsogó virtuális világba, ami ma a Bajai Régió cím alatt zajlik.

A mi klubfórumunkban meggyőződésem szerint zömében tartalmas témakörök találhatók, értelmes gondolatokkal, amit jóval nívósabbnak ítélek, mint az ugyan több kattintással járó, de valójában infantilis ellenpólusunkat, ha ilyesmiről szó lehet egyáltalán.

 

Muity Mijo

 

Mijo Creative Commons License 2004.12.29 0 0 14

 

Muszáj beidéznem egy magánlevelet, mely egyike a minap tragikus módon elhunyt Bozsity Jován hercegszántói barátom leveleinek, ki szerb orthodox lelkészként töltötte be hivatalát Székesfehérváron.

Megtisztelő és megható volt számomra e szép gesztus, értem még soha nem mondott pap misét, különösen nem ilyen apropóból.

Ekkor még nem gyanította Jován, ez a nagyszerű egyéniség, mi vár rá pár nap múlva :(.

 

 

"From: Bozsity Jovan

Sent: Monday, December 13, 2004 6:07 PM

To: Muity Mijo

 

Kedves Mijo,

Külön érted, családodért mondok egy misét, annyira sziveden viseled a

fórum létét.

Tegnap még hozzá tudtam szolni, ma már nem enged a Mijo Baja klubjába.

Gondolom karbantartás van.

üdv. Jován"

 

 

Mijo Creative Commons License 2004.12.28 0 0 13
sydbaj Creative Commons License 2004.12.21 0 0 12

 EZ A TÉVEDÉSEMMEL JÁR,SZIVESSEN ELFOGADOM HA ÉRDEMESNEK TALÁLNAK ........

 

KIVÁNOKM MINDRNKINEK KELEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, HÍVÖKNEK, HITETLENEKNEK EGYARÁNT,RMÉNYKEDVE HOGY A KÖVETKEZÖ ÉV KEVESEBB BAJOKKAL FOG  BEKÖSZÖNTENI.

                                                          B.U.É.K.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Mijo (9)
Mijo Creative Commons License 2004.12.21 0 0 11

 

Ennek kiegészítéseként azok számára, kik esetleg még nem vették volna észre azt, ami a megaláztatást okozza.

 

Tehát, Wágner úr most csak azok számára ad belépési jogosultságot e zártkörű klubfórumba, akik az általam számára megadott névsorban szerepelnek (ez a névsor bizonyos kontrollok után ki fog egészülni szinte a teljes eddigire, hiszen kevés azok száma, kik ellehetetlenítésünkön fáradoznak).

 

A gond nem azzal van, hogy zártkörű klubként vagyunk "ketrec", hanem azzal, hogy Wágner olvasási lehetőséget is kizárólag az itt megszólalók számára biztosít.

 

Na ez az, ami egy KÖZÉLETI FÓRUM esetében nonszensz módon tűrhetetlen!

 

Mijo

 

 

Előzmény: Mijo (10)
Mijo Creative Commons License 2004.12.20 0 0 10

 

Tisztelt Mindenki, lefejezésünkről itt is szó esik a gazdával: ! Bajai Régió - önálló Fórum!!

Aki nem tudná: Wágner úr az Index összes fóruma felett gyakorol ellenőrzést, az ő irányítása alatt fejtik ki működésüket a mindenkori moderátorok.

 

Tehát ő nem egy kommersz nicknév, hanem az Index egyik legjelentősebb góréja!

 

Lefejezésünk ugyan neki köszönhető, de ő lesz az is, aki ezt az áldatlan állapotot belátó módon fel fogja oldani.

 

Erre a lépésre rosszindulatú tippadók késztették, az viszont csak az itteni, élő személyeket takaró nickneveken múlik, hogy felülbírálja önmagát. Képes rá, ha szembesítjük sértettségünkkel.

 

Aki úgy érzi, nyilvánítson neki címezve véleményt, akár nemtetsző véleményt is ZÁRTKÖRŰ "KETREC" mivoltunk miatt. Kulturáltan gyepálhatjátok, nem sértődékeny.

 

Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2004.12.20 0 0 9

 

Julika egy vagány lány, biztos vagyok benne, hogy el fogja nézni tévedésedet!

Legfeljebb ha hazajössz, meghívjuk a férjével együtt egy engesztelő rundóra :).

 

 

Előzmény: sydbaj (7)
Mijo Creative Commons License 2004.12.20 0 0 8

 

Csessszki, Lajoskám, tudom én jól, hogy a jogos felháborodás szól belőled és védeni akarsz (köszönet), én is jól látom mit művelnek felsőbb hatalmasságok elnézése mellett még mindig velem kapcsolatban, de hát ez van, ezzé vált az Index :(!

 

 

Előzmény: sydbaj (7)
sydbaj Creative Commons License 2004.12.20 0 0 7

 Arany haverom Mijó...... Mindig az indulataim kerekednek elötérbe  amikor valakit támsdás éri azért mert szellemi képességével képes a dolgokat ugy megvilágitani ahogy azt a körülmények lehetövé teszik. Egyáltalán nem volt szándékomban sértegetni, csupán a puszta tényeket probátam ecsetelni.Mivel a nagy VÖRÖS BETÜK KISSÉ FELNYOMTÁK A PUMPÁMAT. Nem is emlitem azokat a megjegyzéseket amit elötte olvastam rólad. Tudom, hogy nincsen szükséged partonokra akik védjenek, mert az te megteszed magad is "AZ ÉN SEGITSÉGEN NÉLKÜL", de én is ember vagyok és én is tévedhetek, még akkor is ha a mondotakkal valakit ártatlanul megbántottam. Ezért elnézést kérek a högytöl.

MIKOR JÖN MÁR EL AZ AZ IDÖ AMIKOR EGY EMBER  SAJÁT ÉNJÉT TUDJA ADNI, ÉS NEM KELL TARTANIA AZ ESETLEGES KONZEKVENCIÁKTÓL???????

Előzmény: Mijo (6)
Mijo Creative Commons License 2004.12.20 0 0 6

 

Kedves Lajos, most a címzést eltévesztetted: Sárközi Julika nem a klubfórumunk vesztét kívánok közé tartozik. Ő nekem jó barátom, ki hol itt bukkan fel, hol ott (ahogy te is). Szíve joga, szívetek joga. Téged igaz ettől többször is óvtalak, lévén nem szeretném vesztedet. Ami a pakliban van, lásd, mi történt klubfórumunkkal is :(.

 

Bizonyára megtévesztett az, hogy mostanában többet láthattad azok között, kik azt a jól behatárolható kört képviselik, akiknek mondandódat szántad. Ezek viszont nem jelennek meg itt.

 

 

Előzmény: sydbaj (5)
sydbaj Creative Commons License 2004.12.20 0 0 5

  Egy percre figyeljél csak.. kérdésedre kisbetükkel válaszolok,ne orditozom, halkan mondom, mert tudom, hogy jó hallásal rendelkeztek, söt nagyon jóval.Általában azt haljátok meg  elöször amiben bünösök vagytok,azért üvöltöztök, szeretnétek az igazatokat magatokkal is elhitetni,nincsen önálló véleményetek.Amit elengedtek az éter hullámain abbol czöpög a mult szennyvize. Értelmesebbek mosojognak ,sajnálkoznak rajtatok, mielöt vitába keverednének. Magamrészéröl elmondom a meglátásaimat teljessen nyugott vagyok mert tudom a válaszotokat, még akkor is ha a sértegetések tömkelegével kell megbirkoznom.  a De a grémiun tagok akiket te keresel megvannak,és ha egyszer elérkezik az idő, hogy szabadon, retorzióktól mentessen írhatnak akkor megfognak jelenni ismét. De ti megtaláltátok mgatokat, azon a másik oldalon, ahol egymásnak bizonygassátok, hogy tiétek a TUTI. 

 

Előzmény: jujo01 (2)
Mijo Creative Commons License 2004.12.16 0 0 4

 

Julika kedves, hogy lásd (hogy "mindenki" lássa), mennyire nem vicc ez és nem képzelődés, beidézek ide egy rendkívül durva mondatot.

 

"A majomketrec (és a többi "zárt" fórum) olvasásának mikéntjéről felvilágosítás Skype-on vagy levélben kapható! (Igény esetén az írást is megcsinálom.)"

 

(Ha részletek érdekelnek, böngéssz "kedvenc" honlapom "fórumában" :(.....)

 

Ugyan hatalmas indulatok dúlnak bennem, mégis rendkívül ügyelek minden egyes általam leírt betűre, hiszen csak mondvacsinált ürügy kérdése a végleges elhallgattatásom. Viszont amíg ez nem következik be, addig nem vagyok már tovább magambafojtani az igazságot. Amiből még így is csak részben van módom rámutatni fontosabb elemekre. Pedig a nüansznyi részletesek a "legérdekesebbek".

 

És hogy az elhallgattatás mily mélységű lehet: míg mindenki más azt írhat nickneve "bemutatkozó ablakába", amit csak akar, addig én még ennek a lehetőségétől is el vagyok tiltva! Mint Index úgy kezel, mintha egy köztörvényes bűnöző lennék.

 

 

Előzmény: Mijo (3)
Mijo Creative Commons License 2004.12.16 0 0 3

 

Senki, Julika, már senki, de akik voltak, mind a hatan már a süllyesztőben vannak! Míg "működött" a grémium, le lett ugyanúgy fejezve, ki lett herélve, mint a klubfórum (az ok hosszas mese, külön majd erre is ki fogok térni később), éppen emiatt viszont ma már okafogyott a szerepköre.

Egy "külső befolyás alá vont" bajai 'klubtag' folyamatosan azt állította az Index illetékeseinek, hogy őt a grémium egy tagja rendszeresen informálja a grémium számára nyílott konzultáló topik tartalmáról, mitöbb saját honlapjára az ott folyó konzultációkat folyamatosan át is másolta, és ezt közszemlére is tette (ma is látható). E topik létrejötte ma már úgy van beállítva, mintha ezt nem "felsőbb hatóságok" nyitották volna önmaguktól, hanem ezt titokzatoskodási célból a tagok által kérve lett volna. Nem lett kérve! Viszont rövid időn belül nyilvánosságra került a grémium tagjai névsora. Pedig a főmodera alapból szavatolta a tagok anonimitását. Védendő őket, ne járjanak, ne járhassanak úgy, ahogy jómagam éveken át. Tehát senki se kérte, evidens módon lett biztosítva, ahogy más klubfórumok grémiuma tagjainál is. Esetünkben - a történések viszonylatában - ennek még nyomatékosított oka is van, illetve hát lett volna.

Lett volna, ha az egy "technikai rés" miatt nem került volna nyílt terítékre bárki számára, aki nyitott szemmel jár. Ez pár tagját a grémiumnak a szavatolás miatt irritálta, ahogy a gyanúsítgatás is, hiszen konkrét nevesítés nélkül rajtam kívül mindenkire árnyék vetült. Volt akinél ez azt váltotta ki, hogy ilyen vérlázító körülmények miatt egyszerűen kiszállt. Mégcsak nem is csak a grémiumból, hanem az Indexes fórumozásból is!

A lényeg, a "külsős" nem tudott erről a folyamatról, ahogy arról sem, hogy a grémium tagjai nevezett topikba jogosító belépése egyenként meg lett vonva. És az információ áramlás még ekkor sem állt le, ekkor egyértelművé vált, hogy "belső" segítséggel juthattak az "érdeklődők" mindahhoz, amihez a grémium tagia egymással szembeni bizalmatlansága keltésével akartak látszatot kelteni.

Mesélek még, ha érdekel.

 

 

Előzmény: jujo01 (2)
jujo01 Creative Commons License 2004.12.16 0 0 2

KIK A GRÉMIUM TAGJAI?

ÉS HOL VANNAK?

 

ÜDV:JUJO

Előzmény: Mijo (1)
Mijo Creative Commons License 2004.12.15 0 0 1

 

Bajai Klub grémium-tanácsterem 1

 

Folyik a takarítás! Nyoma se maradjon mindannak, ami ide vezetett :(((......

 

Az az egyes szám, ha jól gyanítom azt kívánja jelenteni, hogy ebben a topikban egyetlen hozzászólás van. Tehát a pár tucatnyi helyett egy maradt .... Olyanok helyett, melyek sokmindenről árulkodtak. Gyanakvásról, belső anarchiáról, gyanúsítgatásokról, vádakról, tisztázó jellegű kérdésekről, simlis válaszokról, maszatolásokról, majd a valós helyzet leleplezéséről.

Ismét kimondom: SENKI SEM VOLT A GRÉMIUM TAGJAI KÖZÜL MOCSKOS!!! Bármennyire is ezt szerette volna egy labilis idegzetű, velejéig romlott mocsadék aljas módon ezt a látszatot kelteni.

 

 

Mijo Creative Commons License 2004.12.14 0 0 0

 

Szólok úgy, hogy fogalmam sincs kik rendelkeznek belépési jogosultsággal.

Azt hiszem még sokáig nem fogok tudnik észheztérni.

Különösen, ha ilyesmire bukkanok: Moderátori hiba a bajafórumon (?)

Itt beszélték meg az "arra illetékesek", mi legyen a sorsunk. Olyanok, kiknek semmi, de semmi közük sincs Bajához, azon kívül, hogy abban látják "úri passziójuk" megvalósíthatóságának helyszínét.

Morbid módon, nem bajaiak veszekednek egymással azon, kinek van/nincs köze Bajához. Szánalmas és eredményre vezető. Betoppan egy fene sem tudja kiféle-miféle nick, és rágalmakkal, fikciókkal túlzsúfolva ontja az écát, majd megáll az ész, bennünket kiherélő ötlete meghallgatásra talál.

E lépésre a következő "magyarázatot" kaptam: megelégelték az "átüzengetést"! Ezért bennünket cellába zártak. Hogy ne tudja senki sehol sem beidézgetni, és mocskolódó véleményekkel illetni mindazt, ami itt rögzítésre kerül.

 

Magyarán: amiatt az öt-hat bajai és Baja környéki nick, valamint az általuk osztódással létrejött további nicknév, illetve hozzájuk csapódott nickek miatt, melyek mögött lévő regisztrálók ismeretlenek, bennünket súlyt az Index, bennünket, kik ident státusszal a "sajátnevesség" égisze alatt civil nevünket adjuk mindekori mondandónkhoz! Aki önmagát vállalja azt eldugják, aki anoním, az gátlástalanul írkálhat össze bárkiről bármit, rólam például kisregénnyit tudok ilyent mutatni.

Olyan vád is ért, hogy amit én a "külsősökkel művelek".

Hosszú hónapok óta nem írok sehol máshol a klubfórumunkon kívül sem a Mijo, sem a Muity Mijo nicknevemmel! Se reagálni, se védekezni nincs módom, mitöbb mindazok a kéréseim is süket fülekre találtak, melyekben egyes személyemmel kapcsolatos szélsőségesen durva egzisztenciális ellehetetlenítések ellen emeltem kifogást!

És ez módszeresen folyik hónapok, évek óta! Azóta, mióta miután kiismertem, mertem egy kétes hírű moderátor útját kiadni (ma már csak jó belső kapcsolatokkal bíró exmoderátor), ki nem egy alkalommal személyes vendégem volt anno Baján. Evett-ivott az asztalunknál, aludt az ágyunkban .....

Előre borzongok, mire derülhet még fény :((.......

 

 

Mijo Creative Commons License 2004.12.13 0 0 topiknyitó

 

Ilyen rondán talán még életemben nem húztak csőbe, mint ami az elmúlt pár napot jellemzi.

Akkora döbbenet és csalódottság lakozik a lelkemben, hogy most képtelen vagyok szavakba önteni zakatoló gondolataimat amiatt, amit az Index portál fórumai élén, főmoderátori tisztséget betöltő Wágner úr okozott többünknek.

Még most sem akarom elhinni, hogy ő önmagától képes volt arra, hogy hermetikusan befalazzon bennünket, hogy a belépési jogosultsággal rendelkezőkön kívül senki sem olvashatja fórumunkat, egy olyan közéleti fórumot, melyben jegyzetteket számtalan ember kísérte figyelemmel e hátbaszúrás pillanatáig nap, mint nap. Az ilyen kézi irányítású elhallgattatás ismerős lehet sokunk előtt, de az azért hihetetlen, hogy még ma is szembesülnünk kell ilyesmivel.

 

Nem tudom mi lesz tovább, hogyan lesz tovább, lesz-e bárhogy is tovább, lévén ez egy utolsó csepp a pohárban, sokan nem is gyanítják miféle konspiratív erők működnek itt hosszú hónapok óta ("működésük" archiválva van), de amíg módom nyílik itt szólni, ahogy az időm engedi mindent ki fogok teríteni, nem vagyok hajlandó tovább tűrni.

 

Ha még ennél is jobban elhallgattanak, akkor viszont kérni fogom az Index illetékes vezetőitől, hogy úgy Mijo, mint Muity Mijo nicken eddig írott minden egyes betűt töröljenek hosszú évekre visszamenőleg! Ebben az esetben csak ezzel nem fogok megelégedni, mivel ragaszkodni fogok ahhoz is, hogy minden olyan dehonesztáló mocskolódás hasonképpen tűnjön el a fórumokról, melyek velem kapcsolatban bicskanyitogatón vérlázító módon megtalálhatók.

 

Muity Mijo

Baja

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!