Keresés

Részletes keresés

babi1 Creative Commons License 2006.07.30 0 0 63

Épületgépészet és fürdőszoba

minden ami kell annak aki épitkezik!

Aqua-Maxima Üzletház

Szigetszentmiklós

Bercsényi u. 7.

Remek kiszolgálás, megfelelő hozzáértés, elfogatható árak!

www.aqua-maxima.hu

Csacskamacka Creative Commons License 2006.05.02 0 0 62

Jaja!

Hozzá is fűzök valamit üstöllést:

SZÍNES ÖTLETEK BOLTJA 

1067 Budapest, Teréz krt. 7
Telefon: 351-0412
E-mail: cser@chello.hu
Honlap: www.cserkiado.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10.00-18.00, szombat: 10.00-14.00

Ha vki ajándékot szeretne készíteni sk vagy valamit a lakás csinosítására, esetleg ékszert, stb, térjen be ide. Saját tapasztalat, hogy a legalább 1 órás időtöltés garantált:-))

Előzmény: griselle (61)
griselle Creative Commons License 2006.05.02 0 0 61

Nagyon jó ez a topik! Be ne gyepesedjen!

Bizony kell egy kis osztályozás, figyelem felhivása a jókra, de a rosszakra is!

Csacskamacka Creative Commons License 2006.01.08 0 0 60

Hahá!

Újabb üzletet fedeztem fel:

KORNER AUDIÓ
MP3 Pont

1067 Budapest, Szondi utca 31.

Telefon/Fax: 332-5545

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00

Csacskamacka Creative Commons License 2005.11.19 0 0 59

Viszont szép a színe. Mint egy pocoktanyának...

Előzmény: UnitedParcelService (58)
UnitedParcelService Creative Commons License 2005.11.10 0 0 58
Az egy szar! Lehúznak meg gyökerek is. Sose megyek oda többé se. Nem. Gööö...
Előzmény: Csacskamacka (57)
Csacskamacka Creative Commons License 2005.11.09 0 0 57
Van egy zárbolt a VII. kerületben. Nemtom pontosan hol, de remek kis hely!
nevető kislexikon Creative Commons License 2005.08.11 0 0 56
eMM Creative Commons License 2005.06.29 0 0 55
Ügyes!
Én még azért fokoznám.
Térjen be hozzánk, mert a száj és körömfájás kezelésének költségeit magunk nem bírjuk fizetni.:)
Előzmény: Kis fekete Corsa (52)
Kis fekete Corsa Creative Commons License 2005.06.28 0 0 54
Örülök.
Előzmény: UnitedParcelService (53)
UnitedParcelService Creative Commons License 2005.06.28 0 0 53
Hihi. Jó!
Előzmény: Kis fekete Corsa (52)
Kis fekete Corsa Creative Commons License 2005.06.28 0 0 52
  Vendégcsalogató? :)
Kis fekete Corsa Creative Commons License 2005.06.22 0 0 51

Douglas az Árkádban. Ha parfümhöz van éppen kedvem, én Marionnaud párti vagyok, de abban az üzletben nagyon kellemesen eltöltöttem az időm.

Nem tudom mennyire tartozik ide, van egy kedves kis kuckó (iciri-piciri kávézó) a pólusban. Barátaimmal (amennyiben a pólusban randizunk) mindig ott ücsörgünk egy darabig. Van viszont egy másik hasonlóan kisméretű kávézó (testvérem kedvence), ahova múltkor együtt mentünk. Nagyon kellemes volt, a hölgy mosolygós és érdeklődő, viszont amikor fizettem, úgy baszta elém a visszajárót, mint valami féreg elé. Általában elég jól adok borravalót (szerintem). Sokak szerint 10%, én ezt keveslem, ha a kiszolgálás megérdemli. Nem vagyok vendéglásós, sem kereskedő, ők biztos többet tudnak erről.

babi1 Creative Commons License 2005.05.29 0 0 50
A fürdőszobabolt elköltözött tudomásom szerint, a XVIII. Üllői út 626. szám alá a telefonszám viszont maradt a régi, úgymint a segítőkész kiszolgálás is, viszont a választék sokkal nagyobb! 
Előzmény: babi1 (36)
UnitedParcelService Creative Commons License 2005.05.26 0 0 49
Zamat kifőzde, Izabella utca. Amióta tulajváltás volt mindenki kedves, a kiszolgálás meg szuperzöld. Vagyis gyors.
MERLINN Creative Commons License 2005.02.21 0 0 48
A Zsóka pékség a Vásárcsarnokban. Rendesek az eladók. :-)
Csacskamacka Creative Commons License 2005.02.21 0 0 47
Na örüjjé:-)) Signal Computer Kft. XIII. Béke úti boltja. 3409195 Kedvesek, gyorsak, értenek ahhoz, amit csinálnak, és bármit beszereznek, aminek köze volt, van vagy valaha is lesz a számítástechnikához! CSM azt a süllyedet gondold át még egyszer ;-)
Előzmény: UnitedParcelService (46)
UnitedParcelService Creative Commons License 2005.02.21 0 0 46

Sűlyed a topicom. Ne má!

Nem bolt de kedvenc autószerelő műhely: Szeles művek, Dunakeszi, Rezeda utca egynéhány. Rugótörés javítását szombaton délután, munkaidőn túl, korrekten, olcsón megjavít. Ajánlott.

Előzmény: Otto Normalverbraucher (45)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2004.12.23 0 0 45

Na végre egy "sorstárs"! :-) Én is úúúútálom a lesziázást. Pontosan a nem őriztünk együtt disznót/libát mondást szoktam emlegetni. A tegeződés egy bensőségesebb, közelibb viszony, akar a kánya ezekkel a plázacicákkal közelebbi viszonyba kerülni! :-) De a pasikkal se!  Engem ne sziázzon, hanem szolgáljon ki. Azért van ott. Én se tegezem le az ügyfeleket a bankban. Jól is néznénk ki...

Konkrét kedvenc bolt most nem jut eszembe (de majd megírom, ha eszembe jut :-) ). Azokat szeretem, ahol az eladók pontosan tudják, mikor van rájuk szükségem. Tehát nem nyomulnak rám az első pillanatban, mikor nyilvánvalóan csak bámészkodni van kedvem. De nem is mélyülnek el a saját halaszthatatlan ügyeikbe (sms-ezés, mobiltelefonálás) mikor ott toporgok és láthatóan kérdezni szeretnék.  A műszaki boltokban meg a régi szakikat kedvelem, akik nem a legdrágább gagyit akarják rámsózni, hanem megmondják, hogy egy 2 ft-os anyacsavarral megoldható a problémám.

Előzmény: UnitedParcelService (42)
UnitedParcelService Creative Commons License 2004.12.22 0 0 44

Amúgy a nemtommelyik Tescoban ma meglepően kedves volt a pénztáros hölgy. Tényleg igazi hölgy volt, nem olyan unott képű, "dögöjjémeg" típusú alibipénztáros hanem kedves, udvarias, segítőkész, szívélyes.  Öreg bútordarab volt úgy a hatvan felé már, de készséggel zacskózott, pedig nem nagyon szoktak, pötyögés közben kedvesen útbaigazított egy vásárlót az ügyfélszolgálat irányába és mellékesen elnézést kért egy olyan hibáért amiért nem ő hanem egy kollegája a felelős. Gondolom nem most kezdte a kereskedelmet, kár hogy ritka példány az ilyen.

Le a kalappal. Rég láttam ilyet.

ncsk Creative Commons License 2004.12.22 0 0 43

Te néha olyan vicces vagy:-)) Rendben, ezennel én szentté avatlak és vigaszként elmondom, hogy ha a boltban kellemes ünnepeket kivánnak nekem, akkor én is viszont szoktam kivánni:-) Tehát ez most mindenki nevében egy viszont kellemes karácsonyi ünnepeket kivánság:-)

Előzmény: UnitedParcelService (42)
UnitedParcelService Creative Commons License 2004.12.22 0 0 42

Én ma MINDENKINEK kellemes ünnepeket kívántam!!! Valaki avasson má' szentté! :-)

Fura de volt aki nekem is kívánt. Tényleg nem megszokott. Köszönés detto, bár az annyira még nem ment ki a divatból.

Ami bosszantó: Mindenhol lesziáznak.

Bemegyek, szóhoz sem jutok, már is szíven szúr egy sziával.

Bánja halál ha fiatal vagy ha én vagyok az, ha én nem tegezek le akárkit elvárom ezt a tiszteletet másoktól is. Nem őriztünk mi együtt disznót. Többnyire visszaköszönök egy mezei jónapottal. És akkor megkérdi:

-Mit parancsolsz?

És akkor nekem hullik a hajam.

De néha veszek valamit.

Előzmény: GPF (41)
GPF Creative Commons License 2004.12.22 0 0 41
Nekem a Media Markt-ban kívánt az egyik eladócsaj boldog ünnepeket. Meglepett. De a kérdéseimre nem tudott válaszolni. 
ncsk Creative Commons License 2004.12.22 0 0 40
Studio Uomo Westend férfidivat. itt végre nem 3000 egy pár zokni és az eladók is roppant kedvesek. Idén itt kivántak nekem először boldog karácsonyt (végre).
starck Creative Commons License 2004.12.22 0 0 39

Szerintem tök jó ez az oldal.

Szerintem))

Hali                            Starck

Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2004.12.22 0 0 38
na csak lett ilyen topik is, én a másik oldalról kezdtem, rekviem a kereskedelemért c. topikom hamar elhalt, remélem ez nem jár így.

de hogy legyen ON is, virágbolt, éjjelnappali, Margit-híd pesti hídfő, pozsonyi u. végében, szép áru, udvarias kiszolga, kellemesünnepek kívánás, vevőorientált szellem. ahogy a régi szép időkben... pontot neki!
Orso-borso Creative Commons License 2004.12.22 0 0 37
WCC-ben ha a hátsó bejáraton megyünk be, fölmegyünk egy emeltet, ott egy mozgóárus bizsukat árul. Fizetésnél mondta, tegyem el a blokkot, mert a fülbevaló 3 hónapig garanciális. :-O
babi1 Creative Commons License 2004.12.21 0 0 36
Sziasztok! Találtan egy nagyon jó fürdőszoba boltot, a X. kerület Mázsa utca 6. szám alatt! Nagyon jó és szép csaptelepek, szaniterek, kiegészítők és burkolólapok vannak. Még burkolási szerszámokat is kapni. Ráadásul nem is olyan vészesen drága! Ha valakit érdekel hétfőtől péntekig vannak nyitva 9-17 óráig, most a két ünnep között zárva lesznek. Végre egy hely ahol szakszerű tanácsadással találkoztam és nagyon kedvesek az eladók is. Érdemes megnézni, mert olyan termékeket láthatsz ami tényleg minőségi termékek. Telefonszámuk: 06-1-431-7934
ikeakonyha Creative Commons License 2004.12.21 0 0 35
Asszem pince. De csak azért, mert tudom, hogy az a bolt az alsó szinten van:)
Előzmény: Törölt nick (33)
ikeakonyha Creative Commons License 2004.12.21 0 0 34

Kedvenc közértem: a Tompa utcában, jobb oldalon az első sarok. Nem tudom, hogy honnan szerzik be, de van mindig mindenféle máshol drága tejtermék (puding, Müller rizs, stb) sokkal olcsóbban. Még csak azt se lehet mondani, hogy azért, mert mind másnap lejár, olyan is van, de olyan is, ami még sokáig eláll.

Tegnap a WCC-beli Arénában az eladó kedvesen felajánlotta, önként, hogy megkérdezi a DP-beli üzletüktől telefonon, hogy a keresett cuccból van-e ott jó méret. Neki egy pirospont jár.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!