Szabina szerintem a jövő egyik legnagyobb magyar játékosa lesz. És az sem elhanyagolhaó tényező hogy mellesleg gyönyörű:)
Várok ide mindenkit aki hasonlóan gondolkozik.
Miután Zácsik Szani a Fradiban kiesett hónapokra egy következő csere nem lenne jó Szabinának? Háfra Noémi visszajön a Fradiba és Szabina meg az MTK-ban folytatná?
Tegnap tévés közvetítésben is láthattuk a Fradi ellen. Úgy tűnik, Németh András megtalálta a neki megfelelő helyet és szerepkört a váci csapatban. Itt és ilyen szinten elkézilabdázhat még akár egy jó ideig. Az a fura, hogy az ő fizikai adottságaival, meg a mai egyre keményebb védekező játékra épülő kézilabdában sokkal többet nem is nagyon lehet várni tőle. Irányítóként és alkami Jolly Jokerként jó, de hogy átlövőként ő vigyen egy csapatot 190 cm körüli játékosokból álló védelmi falak ellen, eléggé irreálisnak tűnik.
Ez Németh András véleménye: „Tápai Szabinát kevésbé kell bemutatnom. Két éve Dániába ment, egy évet ott, majd egy évet Franciaországban játszott. Amikor a Hypóval Viborgban jártunk, mondtam neki, hogy sokkal többet látok benne, mint amit elért a kézilabdában. A lehetőség most jött el. Hiszek benne, hogy ebben a közegben bebizonyítja, hogy komoly értéke a magyar kézilabdának. Temes Berninél is láthatjuk, hogy olyan fejlődésen ment át ebben az évben, hogy be tudott kerülni a magyar válogatottba. Szabinával kapcsolatban is ezt reméljük.”
Megvallom én már leírtam, de ez csak azt mutatja, nem ismerem elég jól.
Részlet egy a magyar női kézicsapat EB szereplését értékelő cikkből: "Ebben az összetételben azonban a nyolcadik helyezést el kell fogadnunk realitásként. Mert azt ugyan sokan, sok helyen elsorolták, a jelenlegi keretből ki nem való a válogatottba, de arra valamiért sehonnan nem jöttek tippek, kiket kellene behívni az elküldendők helyére. Illetve a különféle szurkolói fórumokon gyakorta felbukkan Tápai Szabina neve, de az irányító egyelőre nem alkot maradandót dán klubjában, úgyhogy ez az igény momentán inkább esztétikai eredetű." (Forrás: M. Nemzet, 2008. dec. 13.) A szerzőnek nyilván igaza van, de az érem másik oldala, hogy ezt az eredményt a csapat valószínűleg Tápai Szabinával is produkálta volna, plusz esztétikai színvonal tekintetében többet mutatott volna.