Az Origo szavazása szerint igen (ami természetesen manipulálható, etc.). A kérdés egyszerűen az: szerinted melyik csoport számára mi volt a népszavazás IGAZI CÉLJA, és elérte-e azt.
A Fővárosi Ítélőtábla (FÍT) hivatalból elutasította azt a fellebbezést, amelyet a Heves megyei közgyűlés Polgári Frakciója (PF) nyújtott be az egri kórház népszavazási ügyében.
A PF kérdése az alábbi lett volna: Elutasítja-e Ön, hogy a Markhot Ferenc Megyei Kórház működtetése kikerüljön nem önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaság kezébe? Az aláírásgyűjtő ív mintapéldányát a Heves Megyei Területi Választási Iroda vezetője hitelesítette, ám a Heves Megyei Bíróság már nem. A PF emiatt fordult a FÍT-hez. A mostani döntés ellen a Legfelsőbb Bíróságnál lehet 15 napon belül jogorvoslattal élni.
A baromarcú Orbán igy viseli a vereséget, láthatjuk. Nem lát be semmit, egy életveszélyes sunyi egy csóka a gyerek. A kudarca miatt ma felállittatja a honatyákat, holnapután talán hadba küldi az ártatlan embereket, az ilyentől minden kitelik. Nem beszámitható, no
Mit "akkor"?! Nem értem! Már bocs, de talán az igazság is fontos lenne! Azon kívül, hogy 1,2 milla perköltséget fizetett a kts.vetés Keller APU KOHOLT VÁDJAI MIAtt, azért talán érdemes elgondolkodni... hogyis van ez!? Egyébként most hallgattam a rádiót, a MILLENÁRISON megint áll a "bál". (Persze, csak véletlen, hogy az egyik érdekes leváltás-kinevezés során véletlenül éppen a Pénzügyminiszter volt felesége került vezető pozicióba. Ez tudom csak egészen véletlen, az eddigi vezetők, mind buták voltak, kellett egy "szakértő" s ki lehetne jobb szakértő mint az említett hölgy!
..és ez csak az egyik ilyen elvesztett per a Keller apu által indított perekből...
Nem mentél el szavazni? Nemmel szavaztál???? Nemzetvesztő, hazaáruló, judeoprutokrata féreg vagy? Itt az oldal amire mindig is vártál! igenigenmost.gportal.hu
Az mszp-nél már megszoktuk a korrupciót, az mdf-nél is, a kisgazdapártról nem is beszélve, de egyedül a fidesz korrumpált úgy, hogy közben ájtatos pofákat vágott és szentnek tetette magát.
Tudod elég baj az nekem ha meglopnak, de hogy a tolvaj még erkölcsnemesítő prédikációkat is vágjon a fejemhez... azért az sok embernek megfekszi ám a gyomrát.
De mint említettem volt, én a vitát lezártam, úgysem fogjuk meggyőzni egyműást, nem is ez a célom, különben is kezdődik egy jó kis horror az egyik kereskedelmi adón, most azt fogom nézni. Hogy még jobban elbutuljak. Te meg hallgass komolyzenét.
Alice, te ezzel csak azt illusztráltad, hogy egyesek milyen legendákkal próbálják indokolni a zsigeri utálatukat. Miért nem tudsz csak úgy önmagáért, őszintén gyűlölködni, mindenféle intellektuális manír nélkül?
Hát bizony'- ezek aztán konkrét, igaz érvek! Bravo!
Légyeg, hogy akit utálunk, az mindig, minden rossz, akit szeretünk azt mindig mindenben jó!
Azért érdekes, hogy a korrupciót is csak az egyik oldalon veszitek észre, és feltétel nélkül hitelt adtok minden gyanusításnak.
Például: hetekig, hónapokig zengett a média a MILLENÁRIS "korrupciós" ügyeitől. AMikor a Főügyész azt mondta, nincs olyan indok, ami a bírósági vádhoz elegendő, jött az Ügyészség elleni támadás. Erre Keller apu magánindítványon elindíttatta a pert, AMIT EL IS VESZTETT JOGERŐSEN ez év juliusában, igaz 1,2 milla perköltségbe került ez a KÖLTSÉGVETÉSNEK , mint vesztesnek,- na de ki bánja! Nahát ezekről a korrupciós ügyekről ennyit!
Csak úgy megjegyzem:
ha végig nézed a 100 leggazdagabb listáját, érdekes a mindent összelopó, kirabló, korrupt OV és fideszes vezetőket nem találod sehol a jelenlegi Miniszterelnökhöz és a jelenlegi kormánypártok jeles személyeihez képest.
Gy.F. is egy kis szerény, vagyontalan KISZ vezető volt 1989 környékén, s láss csodát milliárdos lett! Persze, teljesen korrekten, szabályosan, semmi összeköttetés, átjátszás, stb..., Tudod OV és társai "vagyona" zsebpénznek felel meg GyF és társai vagyonához képest. Akkor, hogyan is van ez a korrupciós dolog?
Az a korrupt, akinek kevesebb van, DE minél gazdagabb, annál tiszteségesebb?!
Igen, talán ez volna a megoldás. Ha a jótündér kérdezné mijaza bizonyos három kívánság: 1 dögöljön meg a zOrbán, vele együtt a Fidesz, és persze a szomszéd tehene is. 2. hirtelen tünjenek el a ht. magyarok. mindig csak a gond van velük. Na jó esetleg maradhatnak, de akkor nem mondják magyarnak magukat. 3. a fideszes szavazók térjenek meg a ballib kebelére végre. Ottan nagy a tolerancia, még az ilyen nácibarát, etnicista csürhét is megtűrik ottan, csak nem ellenkezzen.
A Fidesz más stratégiát választott. Polgári körök kampányoltak, tucatszám kaptam ismerőseimtől a leveleket. Még a szavazás napján is felhívtak, hogy meggyőzzenek. Plusz a szórólapok. Plusz a teméntelen KÁP plakát, amiket a városunkban meszeltek rá egyenest az MSzP plakátjaira. Plusz a naggyűlések.
Majd ha arról fogunk vitázni, hogy ki kampányolt óriásplakáttal és ki nem, akkor te fogsz nyerni.
Ha az életem párja azt kéri, vagy annak örül, ha viszek neki virágot, akkor természetesen megteszem. Amennyiben nem kér/követel mondjuk havasi gyopárt. Mert azt nem. Ritka, védett és nem is lakásba való. Ha emiatt a nejem hisztizik, akkor biza elgondolkodom azon, hogy jól nősültem- e.
Én nem az individuum győzelméről vagy vereségéről beszéltem. A pártok tették, amit jónak láttak, szvsz nagyon nem is érdekelte őket, hogy a tagjaik mit gondolnak. Volt olyan párt, amelyik jól tippelte meg, volt olyan amelyik kevésbé. Ilyen az élet.
Kérlekszépen, ha a négy párt valóban megegyzik, és csinálnak nem ijesztgetős, hanem valóságos hatástanulmányt, és az oyan lesz, hogy a büdzsé elbírja, akkor nem lesz egy szavam sem a kettősállampolgársáűg ellen - azaz mégis lesz: nem kívánom, hogy az asok nacionalista valami módon mégis csak átszivárogjon szavazni az Orbánra. Mert hogy neki csakis erre a célra kell az hétszentség
Sokat, de nincsen kedvem végigmenni mind a 4 évén amit a korményon töltött és a két és felen amit ellenzékben.
De azért mondok: retorikájában és minden egyebekben visszazúdította ezt az országot a Balkán szélére.
Tudatosan leépíti a parlamentáris demokráciát azzal, hogy állandóan az utcára viszi a tömegeket, ahelyett, hogy a parlamenben állna ki érvekkel.
Fittyet hány még a diplomáciai udvariasságra is, az államfők közti vitákról elmenekül.
Egy szomszéd ország parlamentbe jutó magyar pártjánál nem tapsolnak... (RMDSZ).
De még ezt megelőzően: azt az utolsó illúzóit is elvette az emberektől, hogy egyáltalán létezik olyan párt amelyik csak kicsit korrupt.
Pártjánál a kőkemény bolsevik vezetés van.
Módszereiben kiváló tanitványa a valódi kommunistáknak és nem pedig ezeknek a se hús se hal üzletembereknek, akiket ma mszp-nek mondanak. Még sorolhatnám, de unom, ráadűsul te úgyis azt mondod, hogy á ez nem úgy van.
Nins is kedvem ezen vitatkozni, én csak szemléltetni akartam, hogy egyesek miért is utálják őt annyira.
1/ Mo. össz-lakósága kb. 10 milió, tehát ha a fele kérde állampolgárságot 5 milliónak kellene kérni. Erről szó sincs!! Tehát ezt kilőhetjük a kifogásokból.
2/ KÖrülöttünk MINDEN ország MÁR MEGTETTE ( pl. Ausztria, ROMÁNIA és a többi európai ország), és magyar állampolgárok -kettős állampolgársággal - is élnek vagy 3 millióan szerte a világban.
3/ A lényeg éppen az, hogy NEM KOLLEKTIVAN, automatikusan adandó és letelepülők állampolgárságáról van szó, hanem pont az a LÉNYEGE, hogy NE KELLJEN AHHOZ ITT LETELEPEDNI, HOGY ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPHASSON!!!- ÚGY, MINT AZ A MÁR ELŐBB EMLÍTETT KB.3 MILLIÓ magyar állampolgár, aki szerte a világban él!
Mit szólnál a halálkommandókhoz? Végül is, van ennek hagyománya, ha nem is nálunk. Bár tudok mégjobbat, az afrikai példák igazán tanulságossak. A szegényeket legegyszerűbb zsoldosnak felfogadni saját megmozdulásaik ellen, ezt gyerekrablásokkal lehetne a legcélszerűbben elintézni. A kölyköknek átnevelőtáborokban kimosnánk az agyát, a kamaszkor előtt elkezdve ez 100%-ban lehetséges, egy sima gyilkológép lenne belőle, feltétel nélkül végrehajtanák a parancsokat. Persze a lehetséges megoldások közül a legköltséghatékonyabbat kéne választani.