Keresés

Részletes keresés

toloba Creative Commons License 2007.09.27 0 0 104
Egri kórház: vesztésre áll a fideszes népszavazás

2007-09-27 17:56:22

A Fővárosi Ítélőtábla (FÍT) hivatalból elutasította azt a fellebbezést, amelyet a Heves megyei közgyűlés Polgári Frakciója (PF) nyújtott be az egri kórház népszavazási ügyében.

A PF kérdése az alábbi lett volna: „Elutasítja-e Ön, hogy a Markhot Ferenc Megyei Kórház működtetése kikerüljön nem önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaság kezébe?” Az aláírásgyűjtő ív mintapéldányát a Heves Megyei Területi Választási Iroda vezetője hitelesítette, ám a Heves Megyei Bíróság már nem. A PF emiatt fordult a FÍT-hez. A mostani döntés ellen a Legfelsőbb Bíróságnál lehet 15 napon belül jogorvoslattal élni.

http://www.hevesmegyeihirlap.hu/index.php?apps=hirek&a=5&f_id=160393
nisnis Creative Commons License 2005.12.06 0 0 103
A baromarcú Orbán igy viseli a vereséget, láthatjuk. Nem lát be semmit, egy életveszélyes sunyi egy csóka a gyerek. A kudarca miatt ma felállittatja a honatyákat, holnapután talán hadba küldi az ártatlan embereket, az ilyentől minden kitelik. Nem beszámitható, no
felméri ignác Creative Commons License 2004.12.14 0 0 101
"AKKOR?"-

Mit "akkor"?! Nem értem! Már bocs, de talán az igazság is fontos lenne! Azon kívül, hogy 1,2 milla perköltséget fizetett a kts.vetés Keller APU KOHOLT VÁDJAI MIAtt, azért talán érdemes elgondolkodni... hogyis van ez!? Egyébként most hallgattam a rádiót, a MILLENÁRISON megint áll a "bál". (Persze, csak véletlen, hogy az egyik érdekes leváltás-kinevezés során véletlenül éppen a Pénzügyminiszter volt felesége került vezető pozicióba. Ez tudom csak egészen véletlen, az eddigi vezetők, mind buták voltak, kellett egy "szakértő" s ki lehetne jobb szakértő mint az említett hölgy!

..és ez csak az egyik ilyen elvesztett per a Keller apu által indított perekből...
Előzmény: kobaltselyem (98)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.12 0 0 100
Nem mentél el szavazni? Nemmel szavaztál????
Nemzetvesztő, hazaáruló, judeoprutokrata féreg vagy? Itt az oldal amire mindig is vártál!
igenigenmost.gportal.hu
kobaltselyem Creative Commons License 2004.12.12 0 0 99

Csak úgy megjegyzem:

ha végig nézed a 100 leggazdagabb listáját

Te azt hiszed, hogy az a valóság? Annyijuk van és csak azoknak van, akik szerepelnek benne? LOL...

Előzmény: felméri ignác (86)
kobaltselyem Creative Commons License 2004.12.12 0 0 98

igaz 1,2 milla perköltségbe került ez a KÖLTSÉGVETÉSNEK , mint vesztesnek

Aha.

Akkor magyarázd már el nekem, hova kerül a perköltség. Ha megosztják, milyen arányban.

Mert - bár nem vagyok jogász - annyit sejtek, a perkültség nem magánzsebekbe megy.

AKKOR?

HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.12.12 0 0 97
Megint rossz a hasonlat:
A mamámmal kötöttem egy generációs szerződést, a határon kivüliekkel pedig nem,.
Előzmény: 11.p (74)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.12 0 0 96
No,látom,ha lassan is,de azért veszed a lapot...
Előzmény: Kovács Béla Sándor (95)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2004.12.12 0 0 95

"nekem is van erről topicom."

Ja, akkor tényleg. Ez az érv mindent eldöntött.

Előzmény: Törölt nick (94)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.12 0 0 94
Természetesen az-nekem is van erről topicom.
póráz Creative Commons License 2004.12.11 0 0 93
Olvastam én valakinek a felhívását egy újságban.
Sajt. hiba??
Előzmény: Törölt nick (89)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2004.12.11 0 0 92
Alice, te a Heti Hetest horrornak nevezed? Nem lesz ebből bajod?
Előzmény: AliceCsodaországban (88)
fenderstrato Creative Commons License 2004.12.11 0 0 91
Egyetértek
Előzmény: 11.p (84)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.12.11 0 0 88

Az mszp-nél már megszoktuk a korrupciót, az mdf-nél is, a kisgazdapártról nem is beszélve, de egyedül a fidesz korrumpált úgy, hogy közben ájtatos pofákat vágott és szentnek tetette magát.

Tudod elég baj az nekem ha meglopnak, de hogy a tolvaj még erkölcsnemesítő  prédikációkat is vágjon a fejemhez... azért az sok embernek megfekszi ám a gyomrát.

De mint említettem volt, én a vitát lezártam, úgysem fogjuk meggyőzni egyműást, nem is ez a célom, különben is kezdődik egy jó kis horror az egyik kereskedelmi adón, most azt fogom nézni. Hogy még jobban elbutuljak. Te meg hallgass komolyzenét.  

Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2004.12.11 0 0 87
Alice, te ezzel csak azt illusztráltad, hogy egyesek milyen legendákkal próbálják indokolni a zsigeri utálatukat. Miért nem tudsz csak úgy önmagáért, őszintén gyűlölködni, mindenféle intellektuális manír nélkül?
Előzmény: AliceCsodaországban (73)
felméri ignác Creative Commons License 2004.12.11 0 0 86

Hát bizony'- ezek aztán konkrét, igaz érvek! Bravo!

Légyeg, hogy akit utálunk, az mindig, minden rossz, akit szeretünk azt mindig mindenben jó!

Azért érdekes, hogy a korrupciót is csak az egyik oldalon veszitek észre, és feltétel nélkül hitelt adtok minden gyanusításnak.

Például: hetekig, hónapokig zengett a média a MILLENÁRIS "korrupciós" ügyeitől. AMikor a Főügyész azt mondta, nincs  olyan indok, ami a bírósági vádhoz elegendő, jött az Ügyészség elleni támadás. Erre  Keller apu magánindítványon elindíttatta a pert, AMIT EL IS VESZTETT JOGERŐSEN ez év juliusában, igaz 1,2 milla perköltségbe került ez a KÖLTSÉGVETÉSNEK , mint vesztesnek,- na de ki bánja! Nahát ezekről a korrupciós ügyekről ennyit!

Csak úgy megjegyzem:

ha végig nézed a 100 leggazdagabb listáját, érdekes a mindent összelopó, kirabló, korrupt OV és fideszes vezetőket nem találod sehol a jelenlegi Miniszterelnökhöz és a jelenlegi kormánypártok  jeles személyeihez képest.

Gy.F. is egy kis szerény, vagyontalan KISZ vezető volt 1989 környékén, s láss csodát milliárdos lett! Persze, teljesen korrekten, szabályosan, semmi összeköttetés, átjátszás, stb..., Tudod OV és társai "vagyona" zsebpénznek felel meg GyF és társai vagyonához képest. Akkor, hogyan is van ez a korrupciós dolog?

Az a korrupt, akinek kevesebb van, DE minél gazdagabb, annál tiszteségesebb?!

11.p Creative Commons License 2004.12.11 0 0 84
Igen, talán ez volna a megoldás. Ha a jótündér kérdezné mijaza bizonyos három kívánság:
1 dögöljön meg a zOrbán, vele együtt a Fidesz, és persze a szomszéd tehene is.
2. hirtelen tünjenek el a ht. magyarok. mindig csak a gond van velük. Na jó esetleg maradhatnak, de akkor nem mondják magyarnak magukat.
3. a fideszes szavazók térjenek meg a ballib kebelére végre. Ottan nagy a tolerancia, még az ilyen nácibarát, etnicista csürhét is megtűrik ottan, csak nem ellenkezzen.
Előzmény: AliceCsodaországban (48)
carl solomon Creative Commons License 2004.12.11 0 0 83
A Fidesz más stratégiát választott. Polgári körök kampányoltak, tucatszám kaptam ismerőseimtől a leveleket. Még a szavazás napján is felhívtak, hogy meggyőzzenek. Plusz a szórólapok. Plusz a teméntelen KÁP plakát, amiket a városunkban meszeltek rá egyenest az MSzP plakátjaira. Plusz a naggyűlések.
Majd ha arról fogunk vitázni, hogy ki kampányolt óriásplakáttal és ki nem, akkor te fogsz nyerni.
Előzmény: l-a (79)
l-a Creative Commons License 2004.12.11 0 0 81

Itt egyvalaki viszi az utcára az embereket: Ron Werber és tanítványainak tömege, a werberjugend.

Ron Werbert meg a Kormány (és az MSZP) alkalmazza.

carl solomon Creative Commons License 2004.12.11 0 0 80
Ha az életem párja azt kéri, vagy annak örül, ha viszek neki virágot, akkor természetesen megteszem. Amennyiben nem kér/követel mondjuk havasi gyopárt. Mert azt nem. Ritka, védett és nem is lakásba való. Ha emiatt a nejem hisztizik, akkor biza elgondolkodom azon, hogy jól nősültem- e.
Előzmény: 11.p (69)
l-a Creative Commons License 2004.12.11 0 0 79

Mutass olyan Fideszes gigantposztert, amely kifejezetten a káp esetében igent mutat. Mondom: kifejezetten a káp esetében.

Mert MSZP-s káp nem plakát volt még utánfutókon meg kamionokon is.

A Fidesz viszont csak a kórházprivatizáció leállításának igenje mellett kampányolt! - nem volt nekik fontos a káp, de ez nem is meglepő.

Előzmény: AliceCsodaországban (13)
carl solomon Creative Commons License 2004.12.11 0 0 78
Én nem az individuum győzelméről vagy vereségéről beszéltem. A pártok tették, amit jónak láttak, szvsz nagyon nem is érdekelte őket, hogy a tagjaik mit gondolnak. Volt olyan párt, amelyik jól tippelte meg, volt olyan amelyik kevésbé. Ilyen az élet.
Előzmény: 11.p (65)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.12.11 0 0 77
MIlyen lehet ha kiáll???
Előzmény: l-a (76)
l-a Creative Commons License 2004.12.11 0 0 76
Nem kérlek, itt élek. A Fidesz nem állt ki a káp mellett.
Előzmény: things (9)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.12.11 0 0 75
Kérlekszépen, ha a négy párt valóban megegyzik, és csinálnak nem ijesztgetős, hanem valóságos hatástanulmányt, és az oyan lesz, hogy a büdzsé elbírja, akkor nem lesz egy szavam sem a kettősállampolgársáűg ellen - azaz mégis lesz: nem kívánom, hogy az asok nacionalista valami módon mégis csak átszivárogjon szavazni az Orbánra.  Mert hogy neki csakis erre a célra kell az hétszentség
Előzmény: felméri ignác (72)
11.p Creative Commons License 2004.12.11 0 0 74
Na és a mamádnak miért viszel? Már megszült téged, érdeked nem fűződik hozzá:-)
Előzmény: HitetlenTamaska (70)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.12.11 0 0 73

Sokat, de nincsen kedvem végigmenni mind a 4 évén amit a korményon töltött és a két és felen amit ellenzékben.

De azért mondok: retorikájában és minden egyebekben visszazúdította ezt az országot a Balkán szélére.

Tudatosan leépíti a parlamentáris demokráciát azzal, hogy állandóan az utcára viszi a tömegeket, ahelyett, hogy a parlamenben állna ki érvekkel.

Fittyet hány még a diplomáciai udvariasságra is, az államfők közti vitákról elmenekül.

Egy szomszéd ország parlamentbe jutó magyar pártjánál nem tapsolnak... (RMDSZ).

De még ezt megelőzően: azt az utolsó illúzóit is elvette az emberektől, hogy egyáltalán létezik olyan párt amelyik csak kicsit korrupt.

Pártjánál a kőkemény bolsevik vezetés van.

Módszereiben kiváló tanitványa a valódi kommunistáknak és nem pedig ezeknek a se hús se hal üzletembereknek, akiket ma mszp-nek mondanak. Még sorolhatnám, de unom, ráadűsul te úgyis azt mondod, hogy á ez nem úgy van.

Nins is kedvem ezen vitatkozni, én csak szemléltetni akartam, hogy egyesek miért is utálják őt annyira.   

Előzmény: felméri ignác (68)
felméri ignác Creative Commons License 2004.12.11 0 0 72

Bocs!- de valami tévedés van a dologban!

1/  Mo. össz-lakósága kb. 10 milió, tehát ha a fele kérde állampolgárságot 5 milliónak kellene kérni. Erről szó sincs!! Tehát ezt kilőhetjük a kifogásokból.

2/ KÖrülöttünk MINDEN ország MÁR MEGTETTE ( pl. Ausztria, ROMÁNIA és a többi európai ország),  és  magyar állampolgárok -kettős állampolgársággal - is élnek vagy 3 millióan szerte a világban.

3/ A lényeg éppen az, hogy  NEM KOLLEKTIVAN, automatikusan adandó és letelepülők állampolgárságáról van szó,  hanem pont az a LÉNYEGE, hogy NE KELLJEN AHHOZ ITT LETELEPEDNI, HOGY ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT KAPHASSON!!!- ÚGY, MINT AZ A MÁR  ELŐBB EMLÍTETT KB.3 MILLIÓ magyar állampolgár, aki szerte a világban él!

Előzmény: AliceCsodaországban (64)
11.p Creative Commons License 2004.12.11 0 0 71
Mit szólnál a halálkommandókhoz? Végül is, van ennek hagyománya, ha nem is nálunk. Bár tudok mégjobbat, az afrikai példák igazán tanulságossak. A szegényeket legegyszerűbb zsoldosnak felfogadni saját megmozdulásaik ellen, ezt gyerekrablásokkal lehetne a legcélszerűbben elintézni. A kölyköknek átnevelőtáborokban kimosnánk az agyát, a kamaszkor előtt elkezdve ez 100%-ban lehetséges, egy sima gyilkológép lenne belőle, feltétel nélkül végrehajtanák a parancsokat.
Persze a lehetséges megoldások közül a legköltséghatékonyabbat kéne választani.
Előzmény: HitetlenTamaska (66)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2004.12.11 0 0 70

"micsoda hülyeség, hogy a párodnak virágot viszel, örömmel veszi,"

Na igen, de a páromnak azzal a hátsószándékkal viszem a virágot, hogy jól megdughassam utána, ez egy racionális cél.

A határon tuli magyarokkal kapcsolatban nincs ilyen tervem.
Előzmény: 11.p (69)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!