Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2006.01.11 0 0 11
Én majdnem középen törtem a tengelyt, ha nem húzódom jobbra:)))))) Mindig jobbra húzódom!!!!! Tegyétek ti is, ugyanis baloldalon a szembeforgalom van!!!!! Pfujjj de undurító!!!!:(((((((((((((((((( És büdös is:DDDDDDDDDDD
Előzmény: banánfa (10)
banánfa Creative Commons License 2006.01.11 0 0 10
a kátyú párt- és oldalfüggetlen. Ha közlekedsz, nézd meg mindig az úpálya jobb és bal szélével van a gond....
Előzmény: Fine Tune (7)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.11 0 0 9
Hát akad belőle pár darab.Azt nem lehet mondani, hogy nem tudunk válogatni belőlük.
Előzmény: Patriarsije Prudi (8)
Patriarsije Prudi Creative Commons License 2006.01.11 0 0 8
Mikről maradok én le :-((( viszont a kátyúkat a maguk valójában élvezhetem.
Előzmény: l-a (-)
Fine Tune Creative Commons License 2006.01.11 0 0 7

Na igen, a gyülölet csakis jobbról jöhet. Még ha régebben levitézlett párttitkár is volt az illető.

Igy könnyű:) 

Előzmény: HitetlenTamaska (6)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2006.01.11 0 0 6

Nekem iszonyatosan tetszett a metro reklam, mert az onreflexio a magunkra valo kivulrol nezes jozansaganak igenyet ereztem ki belol

e.

Mint ahogy elirigyeltem a Zurichben lathato gunyoros es polgarpukkaszto szobrokat a mi kozteren lathato patetikus - demagog es indoktrinalo - borzalmainkkal szemben.

Ezt a hozzaszolast egy masik Hungaricum a Cool TV-n lathato szosszenet kapcsan irtam, ami a Monthy Python szellemenek kivalo magyarorszagi folytatasa.

Arra persze kivancsi vagyok, hogy az angol konzervativok is epp olyan boszulten gyulolik-e az MP-t, mint a magyar "konzervativ jobboldal" a magyar adaptaciot, vagy a kesonjottek, neofitak, nemzeti kisebbrendusegi komplexusban szenvedok, parttitkarokbol templomjarokba advedlettek tulreagalasa itt is megteszi a magaet.

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 4
te kapsz egy csontot, morzsi. gyors voltál
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.12 0 0 2
stadionok (és vitykáék pártízmilliárdos bouygues csodáját meg ne pocskondiázd, mert mindjárt itt terem egy eligazítótiszt a társadalom jobbik feléről)
Előzmény: l-a (1)
l-a Creative Commons License 2004.12.11 0 0 1
Én az piros metró megállójában láttam, az Örs felé menő oldalon, elölről úgy a második-harmadik lehetett. Ja, a megálló neve nem ugrik be, az, ahol elfüstölték a stadiont és a helyére azóta leszállt egy UFO.
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.11 0 0 0
Affrancba, én is akartam már topicot nyitni róla. :) Én a Lehel térnél látam, de semmilyen civil vagy politikai szervezet logója nem szerepel a poszteren. Lehet, hogy titokban a dudanyomogatós Demszky kampányol? :) 
l-a Creative Commons License 2004.12.11 0 0 topiknyitó

Ma a metróban megragadta a figyelmemet egy ilyen feliratú plakát. Ez a fő felirat (azaz egyetlen, ha jól rémlik), a poszter, azaz a kép közepén egy átlagos, töredezett szélű kis demszki (=kátyú), alul-fölül népi hímzést idéző motívumok, úgy rémlik, pirosas színnel.

Semmiféle egyéb felirat, ami utalna rá, hogy ez micsoda, kié, miért van egyáltalán, nincs a gigantposzteren.

Ki tudja, mi a csoda ez? Reklámkampány? Politikai hirdetés (most?)? Stb?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!