Én majdnem középen törtem a tengelyt, ha nem húzódom jobbra:)))))) Mindig jobbra húzódom!!!!! Tegyétek ti is, ugyanis baloldalon a szembeforgalom van!!!!! Pfujjj de undurító!!!!:(((((((((((((((((( És büdös is:DDDDDDDDDDD
Nekem iszonyatosan tetszett a metro reklam, mert az onreflexio a magunkra valo kivulrol nezes jozansaganak igenyet ereztem ki belol
e.
Mint ahogy elirigyeltem a Zurichben lathato gunyoros es polgarpukkaszto szobrokat a mi kozteren lathato patetikus - demagog es indoktrinalo - borzalmainkkal szemben.
Ezt a hozzaszolast egy masik Hungaricum a Cool TV-n lathato szosszenet kapcsan irtam, ami a Monthy Python szellemenek kivalo magyarorszagi folytatasa.
Arra persze kivancsi vagyok, hogy az angol konzervativok is epp olyan boszulten gyulolik-e az MP-t, mint a magyar "konzervativ jobboldal" a magyar adaptaciot, vagy a kesonjottek, neofitak, nemzeti kisebbrendusegi komplexusban szenvedok, parttitkarokbol templomjarokba advedlettek tulreagalasa itt is megteszi a magaet.
Én az piros metró megállójában láttam, az Örs felé menő oldalon, elölről úgy a második-harmadik lehetett. Ja, a megálló neve nem ugrik be, az, ahol elfüstölték a stadiont és a helyére azóta leszállt egy UFO.
Affrancba, én is akartam már topicot nyitni róla. :) Én a Lehel térnél látam, de semmilyen civil vagy politikai szervezet logója nem szerepel a poszteren. Lehet, hogy titokban a dudanyomogatós Demszky kampányol? :)
Ma a metróban megragadta a figyelmemet egy ilyen feliratú plakát. Ez a fő felirat (azaz egyetlen, ha jól rémlik), a poszter, azaz a kép közepén egy átlagos, töredezett szélű kis demszki (=kátyú), alul-fölül népi hímzést idéző motívumok, úgy rémlik, pirosas színnel.
Semmiféle egyéb felirat, ami utalna rá, hogy ez micsoda, kié, miért van egyáltalán, nincs a gigantposzteren.
Ki tudja, mi a csoda ez? Reklámkampány? Politikai hirdetés (most?)? Stb?