Kb két hete Jenőben egy credoból folyt a gázolaj a motortérben,csak az nem gyulladt ki. Alkatrész hiánya és minősége illetve hozzá értő munkaerő hiánya egyre több ilyen vagy hasonló problémát fog eredményezni.
Július végén fotóztuk még forgalomban, meg mentünk vele egy kört, iszonyatos állapotban volt, igazi szégyenfolt volt az eIkarusok meg a Reformok között.
A 370-et (ami ugyanúgy proto volt) ezen a héten kedden is fotóztam még, az sincs sokkal jobb formában, de még fut. Ha mindenképpen meg akarják valamelyiket tartani, az lehet jobb választás lenne.
Ennyi erővel mindegyik buszt meg lehetne menteni. Ha a Volán értékmentő programjára gondolunk, onnan is rengeteg típus hiányzik, amiket már nem is lehet pótolni. Ha jól tudom, csak 1 Rába került megőrzésre, régi MAN-ek, Credok, egyéb epizódszereplők pedig egyáltalán nem. Ez a 2 busz csak itt Fehérváron számít különlegességnek, de a 369 már 6-7 éve lángvágóért könyörög
Apu még régebben beszélt az egyik sofőrrel aki ment vele az azt mondta hogy ha még egyszer rá vezényelik akkor le számol. Ez szerintem mindent elmond az állapotáról
Nem kell aggódni, meg lesz ez csinálva szerintem. Ha mégsem, akkor is számomra jó szájízzel távozik az "élők" sorából, mert Én dolgozhattam vele utolsó utasforgalmi napján, Én adtam le műszakira. Imádtam minden métert megtenni vele, bár sajnos a többi sofőr rémálma (volt).