Ezegyolyan topic ahová álomképeket lehet felrakni tündérekröl,Sárkányokról,Szép hölgyekröl és bármiröl ami álomba illő fantasy alkotás.Aki nem tud ilyet az se baj mert véleményeket is várjuk a már felrakott képekröl.....
Szia:) Örülők,hogy benéztél:)A babák nőnek mint a gomba:) Rajzolgatásra mindig kell egy kis időt szánni.Megnyugtat:)Az ihlet meg alkotás közben úgy is megjön:)
Dear Mister Fantasy play us a tune Something to make us all happy Do anything take us out of this gloom Sing a song, play guitar Make it snappy You are the one who can make us all laugh But doing that you break out in tears Please don't be sad if it was a straight mind you had We wouldn't have known you all these years Traffic: Dear Mr. Fantasy
Sziasztok:)Valóban sok sok idő eltelt azóta mióta itt jártam én is..néha bekukkantottam követtem a babák születését:)Sajnos sokkal kevesebb idő türelem van mint régen de nosztalgiázni képeket nézegetni ma is feljárok:)Talán összefügg azzal hogy már jó ideje se festés se rajzolás nincs valahogy mintha elszállt volna az ihlet:(De jönnek a téli esték és már tervbe vettem az ujrakezdést:)
Addig is fel felnézek és ha nem futtában akkor irok is:)mindenkinek szép estét:)