Keresés

Részletes keresés

PomPom8 Creative Commons License 2009.10.31 0 0 461
Megható ez az aggodalom :) Talán kéne írni egy kis levélkét a polgármesteri hivatalba, hogy ha esetleg nem esik nehezükre, árulják már el, hogy a kislánynak most épp mi a sorsa, rendeződött-e a lakásproblémája? És mindezt, mint aggódó választópolgár :)
Flatus Creative Commons License 2009.10.19 0 0 460
Mar majdnem elfelejtettem... de aztan megse.

Mi lehet a kis Demszky lannyal? Megoldodott a lakasproblemaja? Ugy aggodom.
Flatus Creative Commons License 2007.12.03 0 0 459
Nos, vajon hogyan oldodott meg a Demszky lany lakasproblemaja?
PomPom8 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 458
Nekem az egészben az a legfurcsább, hogy elfogadták a méltányossági lakásigénylést. Jól el van hallgatva az ügy, valószinüleg azért, mert találtak gyorsan egy fideszes ügyet is, igy aztán 1-1, nem érdeke senkinek, hogy tovább foglalkozzon vele. De mi lesz azokkal, akik valóban rászorulnának? Velük sem érdemes foglalkozni? Valahol érthető a dolog a közvélemény részéről is, hiszen sokaknak van hol lakniuk, ha hozzászólnak a témához, előnyük nem származik belőle, igy aztán minek jártassák a szájukat, koptassák a tollat vagy éppen a billentyűzetet. Ez a topic is elhalt, hiszen a netezők többsége nem szorul méltányossági alapon lakásra. Én azért mégis hozzászóltam, mivel valószinüleg kivételnek számitok. Azért csak valószinüleg, mert Almával ellentétben, az én méltányossági lakásigénylésemet elutasitották. Tudom, ilyenkor mindig vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy sok az ügyeskedő, az ingyenélő, a potyaleső, és én is közéjük tartozok, hát minek járatom itt akkor a számat. Öket is szivesen látom szerény hajlékomban, hogy mielőtt véleményt alkotnának, tájékozódhassanak.
Üdv.
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.15 0 0 455
Ja !
Legfejjebb !
A Gyurcsány is kérhetne, legfejjebb Alma !
Alma is kérhet, legfejjebb nem jön be ravasz kis próbálkozása, miért vegyen sok pííízért magának egyet, mikor így is hozzájuthat !
Mácsak így van ez a tűznél melegedőknél !
:O)
Előzmény: zsombi (444)
Fine Tune Creative Commons License 2004.12.13 0 0 454

"Felteszem, ha Demszky Alma tudja, hogy 5, 6, 10 nála sokkal rászorultabb is aspirál, be sem adja a kérelmet. "

Haha. Demszky Alma feltehetően azt gondolta, hogy itt annyi a lakás, hogy feltehetően más is, de ő is kap egyet. Mint amikor a ballib média simán "elhitte", hogy a keresztényeket kiírtani akaró Tilosos mandró éppen részeg volt.

Én inkább arra tippelek, hogy Almának még csak be sem kellett mennie az önkormányzatba.

zsifru Creative Commons License 2004.12.13 0 0 453

Na most tudja már valaki, hogy ki a Dániel? Ha nem a Demszky gyereke, hanem a feleségéé, akkor végképp nem értem, mert ezek szerint a feleség Alma születése után pár hónappal teherbe esett, de nem Demszky-től. Hozzátéve: a feleség ugye az osztálytárs anyukája...

Valaki képben van a Demszky folytatásos regény ezen apró részleteiről?

Előzmény: kígyószisz (445)
Phallus Impudicus Creative Commons License 2004.12.10 0 0 451
Négy és fél mila. Ha már valaki büdös, az legalább lapítson. Ez megint öngól.
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (449)
összecsórt fontok Creative Commons License 2004.12.10 0 0 450

'Mondjuk érdekelne, hogy Kispesten az szdsz-es képviselö miért kaphat szociális bérlakást, ha egyébként a kerületben van saját tulajdonú lakása is. Ez az igazi gáz!'

Tessék megírni azt is. Hulljon a férgese.

Előzmény: zsombi (447)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 449

Jutányos lakáscsere a MIÉP-es rokonnak

http://index.hu/politika/belfold/budapest/fenyv1210/

kábelbúvár Creative Commons License 2004.12.10 0 0 448

Cselovszkynak csak a szája jár....

:(

Előzmény: himfy (443)
zsombi Creative Commons License 2004.12.10 0 0 447

Lehet Demszkyt gyalázni, tényleg elképesztö ami a városban történik ill. nem történik. (2006-ban tuti bukó pálya, ha elindul) de ez a topic nem róla szól, hanem arról, hogy ki, hol milyen feltételek mellett bérelhet lakást.  Ezt kellene megvizsgálni.

Mondjuk érdekelne, hogy Kispesten az szdsz-es képviselö miért kaphat szociális bérlakást, ha egyébként a kerületben van saját tulajdonú lakása is. Ez az igazi gáz!

Előzmény: Törölt nick (446)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.09 0 0 446
Azért a pofátlanság mintha örökletes lenne a Demszky családnál. A nagyarcú főpogármester eddig is többet foglalkozott a saját ügyeivel, semmint azzal ami végüls is a doga vona.
kígyószisz Creative Commons License 2004.12.09 0 0 445

Ezt tőlem kérdezed? Passz :-(((

Lehet, hogy ez a Dániel volt a válóok, ha az időpontokat egybeveted :-))) Csak kombinálgatok.

Előzmény: zsifru (421)
zsombi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 444

Én spec. Demszky lányának is simán megítéltem volna a lakást, ha arra valóban rászoruló. Elegem van abból, hogy bárki előnybe vagy hátrányba kerül csak azért mert valakinek a rokona. Elítélem a körmös bauerezést, AVH-s petőzést, parkolós kupperezést.

Az pedig súlyos demagógia, hogy az adott lakást ki elől foglalta el. A lakásbizottság azért van, hogy felállítsa a rászorultsági sorrendet. Felteszem, ha Demszky Alma tudja, hogy 5, 6, 10 nála sokkal rászorultabb is aspirál, be sem adja a kérelmet. Nyilván nem tudta, mint ahogy Cselovszki sem. Legyen ez az előterjesztő meg a bizottság sara.

Kérdezem Demszky Gábort, miért gondolja úgy, hogy a lánya nem igényelhet szociális alapon lakást? Legfeljebb elutasítják.

himfy Creative Commons License 2004.12.09 0 0 443
Azért van egy kis különbség. Cselovszkynak van önkormányzati lakása, a Demszky-lánynak pedig nincs. Cselovszky szerint jár neki a lakás, Demszky szerint nem jár a lányának.
Fine Tune Creative Commons License 2004.12.09 0 0 442

A nagy lófaszt más. Olyan paraméterekkel mint Demó lánya, senki nem igényelhet önkormányzati lakást, eleve 5 év kerületben lakás a minimum. És nem úgy, hogy itt születtem és itt jártam ki a 8 általánost.

Az másik dolog, hogy olyanokkal sem, amivel a fideszes operált.

Azzal együtt, az önkormányzat annak ad lakást, akinek akar, elméletileg adhat lakást egy vezetőnek azért mert az messze lakik, csak éppen a legtöbb vezető nem pofátlan annyira, hogy kérjen és az önkormányzati képviselők sem annyira párttársak, hogy adjanak.

A csávónak gondolom, megnőtt az egyik gyereke és olcsón akar neki egy belvárosi lakást. Totál hasonló cipő mint Demónál. 

Előzmény: hurkazsírosnápolyi (440)
útlegeázodás Creative Commons License 2004.12.09 0 0 441
Hajtogasd, hoíg egészen más, egészen más, egészen más. Attól az még, kurvára egyforma marad.
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (440)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 440

Egészen más az szerintem, ha valaki -nem lévén saját tulajdonú lakása önkormányzati lakást igényel.

Megint más az, ha valakinek van saját lakása ám kényelmi szempontból mások elől eligényli az önkormányzat biztosította lakást.

Bizonyára a képviselő úr tiszta lelkiismerettel tér nyugovóra esténként és gyújt majd gyertyát karácsony előestéjén, nem gondolva arra a 4 gyerekre akik specc. éppen az Ő kényelmi szempontjai miatt a meglévő 10m2 -n tovább nyomorognak.

Előzmény: útlegeázodás (438)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 439
A képviselő úr ürömi lakásáról beszéltem.
Előzmény: himfy (437)
útlegeázodás Creative Commons License 2004.12.09 0 0 438
Mind a kettő, egyformán gusztustalan. Egyiknek sem járt az a lakás, amire igényt tartott. Ha, egy hétig pörögsz, akkor sincs semmi különbség.
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (434)
himfy Creative Commons License 2004.12.09 0 0 437
Egy 80m2-es belvárosi lakást lakáscélra 100-120, irodának 200-250 eFt-ért adhat ki.
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (436)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 436
Főleg akkor, ha a másik kérót havi 50 vagy 100-ért kiadja...
Előzmény: himfy (435)
himfy Creative Commons License 2004.12.09 0 0 435

Cs. Z. nem egyszerűen volt fővárosi képviselő.  Az Orbán-kormány alatt ő volt a Nemzeti Kulturális Örökségvédelmi Hivatal elnöke vagy mi a szösz. Előtte fővárosi frakcióvezető és a városképvédelmi biz. elnöke. Tavasszal pedig Orbán megbízta a Budapest-központ nevű választási háttérintézmény vezetésével.

Egyébként meggyőző az érvelése.  Képzeljétek, ha sürgősen vagyonkezelni kell a belvárosban, a verda meg nem indul. HÉV-vel kéne bejönni a családi házból, legalább fél óra. Szóval indokolt még egy kéró.

Előzmény: Törölt nick (426)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 434
Szerinted mi a gusztustalanabb: ha valaki lakást igényel és nem kap vagy az, hogy valaki lakást igényel úgy, hogy egy van már neki, de kényelmi szempontok vezetik az igénylés során?
Előzmény: útlegeázodás (431)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 432

Teljesen kiokádjátok magatokat D. lányára akinek szerintem joga van lakást igényelnie, közben a volt képviselő úr hasonló tettét simán elfogadjátok.

útlegeázodás Creative Commons License 2004.12.09 0 0 431
Kért lakást, és majdnem kapott is. Akárhány ügyet kapartok elő, attól Demszky ügye nem lesz fehérebb, marad olyan gusztustalan amilyen. Amúgy, elő kell kaparni ezeket az ügyeket, talán ezentúl valóban csak rászorulók kapnak szociális lakást.
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (429)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 430

Mond mi a különbség?

És mi a különbség egy saját lakással rendelkező volt képviselő és egy lakcímmel sem rendelkező 4 gyerekes család között?

hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.12.09 0 0 429

Kapott lakást vagy kért lakást?

Mi alól kellene felmenteni D. lányát?

Bűnözöt?

Előzmény: útlegeázodás (427)
útlegeázodás Creative Commons License 2004.12.09 0 0 427
És, ez a szemétség mennyiben menti fel, Demszky lányát?
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (425)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!