Keresés

Részletes keresés

VulcaN Creative Commons License 2004.12.02 0 0 3
UP
VulcaN Creative Commons License 2004.12.01 0 0 2
Aham, ilyesmiről van itt szó. Már csak egy normális magyar hely címe érdekelne. Lehetőleg pesti. Londonba momentán nem ugrok át ezért. :)
Girland Creative Commons License 2004.12.01 0 0 1
Haat en Londonban lattam hasonlot egy jatekboltban vegeztek a muveletet es ha jol emlekszem a legkisebb,ami kb. az az 5x5x5-os meret volt olyan 15 font sterlinget kostalt. "Mar megint a szegenyebb orszagban olcsobb valami!-)))" Na nem olcso, csak a 10 rugonal azert olcsobb, na jo ezert el kell utazni Londonba.
Előzmény: VulcaN (-)
optikus Creative Commons License 2004.11.30 0 0 0

En lattam ilyen gepet a photokinan:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszerre 4 kockat tud 'kifaragni', piszok gyors lezer es mechanika van benne. Lenyeg, hogy a fokuszaban levo pontban megolvasztja az uveget, azaz a fokuszpontot kell gyorsan es pontosan mozgatni. Szerintem ezzel a geppel 5x5-nel nagyobbat nem nagyon tudnak csinalni (persze elvi akadalya nincs csak akkor nagyobb gep kell).

VulcaN Creative Commons License 2004.11.30 0 0 topiknyitó
Ááááá, akkor újra:

Minap a westendben sétálva láttam olyan standot, ahol üvegnek látszó téglatestekbe és kockákba a helyszínen készült 3D-s fotót "fényképeztek". Sem az anyag, sem a módszer nem ismert előttem, az eredmény viszont az, hogy sok-sok apró fehér pont képződik az üvegen belül, egy felületet alkotva, ami a "fényképezett" emberi arcot (vagy akármit) ábrázolja.

Remélem, érthető.
A kérdésem az lenne, hogy normális körülmények között (mert a sötét törülköző háttér és a pláza-stand nem igazán nevezhető annak, az árról nem is beszélve) hol lehet ilyet csináltatni? A westendben egy 5x5x5-ös kocka 10 pénz, gyanúm szerint ennél olcsóbban is megoldható.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!