Nem bírtam Vágó "beképzelt" István köcsögölését ma este, ezért nyitottam ezt a topicot.
Szóval, nyilvánosan kérjen bocsánatot a ma esti játékostól, aztán pedig szedje a sátorfáját, mert méltatlan a továbi játékvezetésre! A "vetélkedőkirály".:(
Mojo
és persze ezeket már reggeltől nyomatják a hírekben, a butarcú szőke a fókuszban, képernyő sarkában 72-es sárga betűkkel, scroll-csíkban a perui sorozat alatt, stb.
1. Vágó István lekever egy sallert egy sokáig habozó játékosnak, akiről kiderül, hogy valójában álbajszos Kokó
2. Vágó István izeg-mozog, majd leesik a székről, deréktől lefelé megbénul, de aztán hirtelen rendbejön
3. Vágó Istvánt a stúdióban megharapja egy wombat
ócska kamú az egész. Kezd uncsi lenni a műsora és most be van szarva, hogy mi lesz, ezért találják egymás után az álbalhékat. mer a pénzt az igen szereti..
2004. december 9. 8:43, Velvet, hír Egy hölgy hívta fel telefonon Vágó Istvánt, és felajánlotta, szívesen felezné vele a a nyereményt, ha a műsorvezető hajlandó segíteni a kérdésekben.
A "tökönszúrom magam" kifejezés sztem jó szöveg volt, a sok hülye, köcsög néző meg megsértődik. Persze az ilyen gagyi müsorok, mint a tahó világ, szőr vájvör, meg anyátok közt az kell mi ? Ebből él a hülye magyar, és azért nem tud semmit, nem csoda, hogy az ilyen analfabéta emberek még a vágót is felhúzzák.
Pivovar nem ezt írta! Olvasd el mégegyszer.
Vágónak vannak olyan mondatai, amit csak művelt emberek értenek. És ezek között van olyan, amin ők derülni tudnak.
Vágó mindig is bunkó volt. Emlékszem egyszer egy vidéki csaj játszott - aki a párjával jött pestre - és mivel vége lett az adásnak előjött a téma, hogy majd alszanak szállodában, erre vágó valami hihetetlen ócska alhasi poénkodásba kezdett a szállodai tartozkodással kapcsolatban, én égtem helyette ezerrel. :(
A "tököm szúrom magamat" beszólása meg szerintem bőven elég lenne ahhoz, hogy azonnal eltakarodjon a képernyőről. Nagyon sok gyerekis nézi a műsort tudniillik!
nincs olyan szabaly, hogy 10 percnel tovabb nem lehet egy kerdesen gondolkodni.
mas kerdes, hogy 2 napja azert hagytunk abba egy snapszer partit, mert az egyik jatekos abszolut nem figyelt oda, es mindig szolnunk kellett neki, hogy most o kovetkezik. de az nem a kamerak elott zajlott, nem milliokert ment, es egy barati tarsasag volt. ertem en, hogy bosszanto, de ez is olyan, mint amikor egy politikus azt mondja, lehet, hogy etikatlan volt, de nem torvenytelen.
nemtom Jakupcsek mitől jobb, de ha jobb lenne se nézném, mert kifejezetten utálom a ketyegést, nem véletlen nem tűrök meg mechanikus órát sem 10m-es körzetemben.
csakhogy ÉN tudom magamról hogy a műveltségem kevés egy ilyen műsorhoz, valamint kamera láttán sikítozva futok el, ergo NEM fogok nevezni. akinek nincs ilyen minimális önismerete, az megérdemli hogy leégesse magát. a Megasztárban is kiröhögjük azokat a lúzereket akik a legkisebb énektudás nélkül májernek hiszik magukat.
akármeddig lehet gondolkodni, hetente vannak olyan kérdések és játékosok amik kb 10 perces vajúdást hoznak, de az a vajúdás nem abból áll hogy hümmögünk és halvány fogalmunk sincs, sőt meg sem próbálunk valamiféle következtetéses úton eredmény felé evickélni, vagy Vágót burkolt hintek kiadására bírni... Nem a gondolkodási idő volt a gáz, hanem az, hogy ez döntésképtelenség miatt volt ennyi.
te most tényleg azt gondolod hogy a lassú játékos miatt valóban le kellett mondania Vágónak valamit? ennyire sötét hogyleheccmá? :DDD nem volt itt semmi gond, iszonyatosan töketlen pöcs volt a játékos, de a műsornak érdekesnek kell lennie. Vágó gondoskodott róla, ennyi.
Engem meg az idegesített, hogy egy ilyen szerencsétlen balf@sszal ment el az egész műsoridő, aki az 50e-s kérdésen 10 percig görcsölt. Nem az a baj, hogy nem tudja, hanem nem ismeri fel, hogy ha 10 percig gondolkodik, vagy 10 évig, akkor sem jut közelebb a megoldáshoz. Szó sincs róla, hogy a Vágó alázta meg, önmagát alázta és irta le a lúzer. Én azon csodálkoztam, hogy a Vágó milyen jól bírja, és hogy a játékra várakozók közül nem megy oda senki, és húzza ki a székből végre ezt a szerencsétlen idiótát.
Te nagyon segg vagy, már ne is haragudjál, Vágó ez egyetlen normális játékvezető, a többit meg csak az utcáról szedték föl. A játékosok többsége setét, mint az éjszaka.
Mindenki tudja, hogy a műsor felvételről megy, tehát nem gond, hogy a játékos meddig gondolkozik. Az RTL csak egy műbalhét csinált, ami ránk, nézőkre nézve elég megalázó. Vágó tökéletes volt a szerepében, rossz ripacs. Figyelemreméltó alakítás
(ha ugyan ezt meg kellett játszania). Szerintem nem igazán áll jól neki. Az infantilizmus és "műveltségi" vetélkedő együtt nagyon rossz végeredményt produkál.