Keresés

Részletes keresés

vicc Creative Commons License 2004.11.30 0 0 45
csúnya módon krosszposztolok egyet:

Az Ikershow-nak sikerült lenyomnia Bochkor Gábor vetélkedőjét. Az RTL Klubot az éppen tévé előtt ülők 41,9 százaléka, azaz 1 926 581 ember választotta, míg a Ciao, Darwinra 23,8 százalék, vagyis mindössze 1 165 745 néző volt kíváncsi. Az RTL Klub különleges vetélkedője a hirdetők szempontjából fontos 18 és 49 év közötti korcsoportban is diadalmaskodott, a fiatalok 38,8 százaléka választotta ezt a műsort, míg a konkurens csatornára 27,3 százalék tévedt.

a tanulság (amit eddig is midenki tudott, remélem) az, hogy a magyar tévénéző zombi.
a magyar tévénéző szerint csak 2 csatorna van.
a magyar tévénéző, ha nem akar filmet nézni, akkor a másik kereskedelmit nézi - halál mindegy, hogy mi van rajta.

magyarul a darwin-nál nem a tv2-őt nézték az emberek, hanem 'nem az rtl-t' - 1,5 hét múlva az ország tesztje fog menni a darwin ellen - nem kétséges, hogy simán nyer ismét az rtl.

(az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor lennének a számok hitelesek, ha újra ütközne a 2 műsor, mert ugye az ikershow az újdonsága miatt is hozott jóval nagyobb eredmény, mint a darwin.)
Krokofánt Creative Commons License 2004.11.29 0 0 44

Kedves KrEdEnC, félreértettél valamit.

1) nem a műsor előtt indult a fórum, hanem a műsor vége előtt.

2) én éppen azt kifogásoltam, hogy egy darwin-szintű megalázó sótól az ember azt várja hgoy sz@r lesz, de ez tényleg jó_lehetett_volna, ha el nem rontják. Nem kellett volan hozzá más, csak még kb. öt (max tíz) értelmes magyar összetett mondat, és egy icike picike mondanivaló, az ikerek mutogatása mellé.

 

Én soha nem azért haragszom ha bevallottan sz@rt adnak el, hanem azért ha valamit, ami jó is lehetne, csúnyán elrontanak.

 

a fikázással kapcsolatban meg az volna a jvaslatom, hogy te se fikázz másokat, és akkor téged se fognak. (avagy: a faszér okoskodsz- mikor te se vagy okosabb senkinél ezen a fórumon?!?)

Előzmény: KrEdEnC (32)
CILLI Creative Commons License 2004.11.29 0 0 43

Rájöttem, hogy azért olyan k**a jó ez az Index fórum (nem ez a topic, hanem általában az intézmény), mert a legnagyobb baromságokon is képesek vagytok olyan vérre menő vitát folytatni, mintha legalábbis a világ folyásának megváltoztatása lenne a tét. Az egyiknek tetszik valami, a másiknak nem (no így is van ez rendjén, mert milyen szörnyű is lenne ez a világ, ha minden mindenkinek egyformán tetszene vagy nem tetszene) és erre akinek nem tetszett az rögtön nekiugrik a másik torkának (vagy fordítva).

Szóval azért jó ez, mert így legalább nem a közvetlen  környezete torkának ugrik...Itten levezeti a fölös agresszív hajlamokat, otthon meg mosolyog a családra (remélhetőleg..)

Na bocs az OFF-ért, de nagyon kikívánkozott belőlem!

johevi Creative Commons License 2004.11.29 0 0 42
Azt nem értem, hogy miér nem a feladatok alapján hirdettek győztest, mért a SMS-ek szerint. Szerintem azok a legikrebbek, akik a versenyszámokban legjobban teljesítettek, nem azok akiknek a legtöbb SMSbuzi ismerősük van... ( szerencsére reális eredmény született )
taki bá Creative Commons License 2004.11.29 0 0 41
Nem volt ez olyan borzasztó műsor. Ha eltekintünk attól, h a kereskedelmi tévék régóta csak azért csinálnak ilyen műsorokat, hogy ketyegjen az SMS-bevétel.

Szóval amúgy szombat este egy nézhető valami volt, semmi több. Egy nagy gondom viszont tényleg volt (a Stohl-majmon kívül) a mondanivalójával (ha van nekie):

miközben a műsorban a szakértők arról beszéltek (és ezáltal a mondanivaló is az volt), h az ikrek különálló személyiségek és hogy úgy is kell nevelni őket (pl. különböző öltöztetés), a műsor lényege mégis az volt, hogy "találjuk meg a legegyformábbakat"...
Timna Creative Commons License 2004.11.29 0 0 40
én biztos voltam hogy ez lesz, hogy tesztelik majd őket, mennyit tudnak egymásról és mennyire egyformák. sokkal szórakoztatóbb lett volna. ez a bevállalás is milyen baromság, főleg ha el se mondják előre, mit kell bevállalni...
Előzmény: vicc (39)
vicc Creative Commons License 2004.11.29 0 0 39
jaja, a tesztekre én is kíváncsi lettem volna. engem pl. tuti érdekelt volna még felvételről is ki mennyit ér el, ki a legjobb/legrosszabb. még egy verseny is, a tesztek alapján izgalmas lehetett volna - élőben.
Előzmény: Timna (37)
Timna Creative Commons License 2004.11.29 0 0 38
iker-só: szórakozató? igen. érdekes? többé-kevésbé. színvonalas? annyira nem. tartalmas? abszolút nem.
ezaz, kb ez a véleményem nekem is. (+az idegesítő füttyögés miatt +1 feketepont :)))
Előzmény: vicc (34)
Timna Creative Commons License 2004.11.29 0 0 37
mit okoskocc itten he? :) nem tetszett, megírtam. jogom van hozzá. uncsi volt és a háttérben loopoló 5 másodperces füttyögés kinyírta a maradék idegsejteimet is, ezért csak idegbeteg módon tudok véleményt mondani :))) egyébként még így is 100x jobb volt az ikershow mint az okádék csaódarwin című megalázóshow, és ha történt is volna benne valami, akkor azt mondanám jó volt. pl sokkkal érdekesebb lett volna, ha azokat a teszteket itt és most élőben csináltatják meg velük, amiket a bejátszásokból láttunk. azon a véleményen vagyok, miszerint ez egy baszott jó műsor lehetett volna, ha nem hagyják ki ezt a hatalmas ziccert.
Előzmény: KrEdEnC (32)
Timna Creative Commons License 2004.11.29 0 0 36
1) Te meg sem tudnál szólalni!
alkoholmennyiség kérdése, de egyébként nem véletlenül programozó vagyok és nem műsorvezető :)))

2) Nagyon kevés ember tud így szerepelni, a szar hangulatát is így feldobni, minden hülyeségnek örülni
ez most a műsorvezetőkre vagy az ikrekre vonatkozott? :)

egyébként felőlem vállalhatják ingyen, csak nem tartom logikusnak, ennyi :)
Előzmény: Tegom_ (31)
Tegom_ Creative Commons License 2004.11.28 0 0 35
Szerintem a Balázs show a műfajhoz és az elvárásokhoz képest szinvonalas. Kövezzetek meg de BAlázs is egy jó képességű műsorvezető, nagyon kevés van belőle az utánpótlás terén! Ha pl egy adás résztvevői Barbarához ülnének be, ott meglátszódna a különbség a 2 műsorvezető terén!
Előzmény: vicc (34)
vicc Creative Commons License 2004.11.28 0 0 34
ja, és nyilván látni kell egy műsort, hogy utána lehessen véleményt mondani. én pl. nyilván megnéztem az első darwint, és utána nyilván nem néztem meg a többit (bár igazából illene két adás után mondani csakvéleményt) - bár az igaz, hogy sokan csípőből köpnek, gondolom nézés nélkül mondjuk (random ON) a balázs-show-ra, pedig ki tudja - lehet, hogy a szerdai adás meglepően színvonalas volt.

iker-só: szórakozató? igen. érdekes? többé-kevésbé. színvonalas? annyira nem. tartalmas? abszolút nem.
Előzmény: KrEdEnC (32)
vicc Creative Commons License 2004.11.28 0 0 33
bár nem én vagyok a címzett, 2 dolog.

- az a meglepetés, hogy nem a műsor előtt készült el a topik. úgy szokott lenni.
- szerintem ez azon műsoros-topikok egyike, amelyikben nem csak 100% fika van, hanem pozitívum is.
Előzmény: KrEdEnC (32)
KrEdEnC Creative Commons License 2004.11.28 0 0 32

Miért van az, hogy tulajdonképpen akármilyen műsor is megy a tvben ti fikáztok és fikáztok. Ha semmi nem tetszik, akkor meg minek néztek tv-t. Az nem válasz h most azt hitted végre  jó lesz a műsor. Nem lesz jó. Gondolom csak ilyen szart tudnak csinálni. Látom magam előtt, hogy ülsz a tv előtt és várod mit tudnál lefikázni mert ej de jó fej emberke vagy és ej de jól megmondod a véleményed. Néha azt gondolom, hogy ha egyszer tetszene nektek egy műsor, akkor az a műsor biztos csak kamu. Nekem tetszett az ikersó, és azt gondolom, hogy egy aranyos kedves 2 órát töltöttem el a tv előtt. tudom tudom én vagyok a sivárlelkű, de ez van. Érdekes, hogy már a műsor alatt sikerűlt létrehozni ezt a fikázó fórumot. Biztos jófej öregek lesztek majd, akiken az unoka jókat derűl mert annyira vicceseket mond. Gyakorlatilag majdnem mindenki címzett, mert azt gondolom lehet h egy műsor nem tetszik, de érdekes olyat nem olvastam még, hogy a sarki pék ej de szarul gyúrja a kenyeret. Mert az is meg ez is egy szakma, amibe ha nem értesz hozzá a faszér okoskodsz!

 

Nah üdv jókedvű emberkék.

 

Egy

Tegom_ Creative Commons License 2004.11.28 0 0 31

1) Te meg sem tudnál szólalni!

 

2) Nagyon kevés ember tud így szerepelni, a szar hangulatát is így feldobni, minden hülyeségnek örülni

 

3) Ezek ismert arcok, fizetni kell nekük

 

Keresnek rajtuk - ez igaz, de önként vállalták! Nézd meg  a Mónikát, Balázst bármit elmondanak az emberek egy kis szereplésért, kortól függetlenül múltkor még a 60X-en túl lévő nagypapa is arról panaszkodott Mónikának, hogy "anyus" nem hajlandó már az újjításra, nem tudja meggyőzni az orális sex szépségéről. Na ha így lejáratja magát egy idősebb ember, akkkor ne csodákozzunk semmin....

Előzmény: Timna (28)
vicc Creative Commons License 2004.11.28 0 0 30
nem akarom túlértékelni a műsorvezetői hivatást, de egy 2,5 órás élő adás levezetése azért nem olyan egyszerű.
Előzmény: Timna (28)
Tegom_ Creative Commons License 2004.11.28 0 0 29
akkor mi marad általában 7végére programként?
Előzmény: Törölt nick (25)
Timna Creative Commons License 2004.11.28 0 0 28
csak azért, mert mosolyognak ás aranyosak, nehogymár hozzéjuk vágjanak benetikai alapon bruttó 1M forintot:)

hé! amit ők csináltak, semmivel se rosszabb, mint amit Jáksó vagy a f*szfej Stohl csinált! keresnek rajtuk, sokáig zaklatják őket kamerával, szerepelnek, ezér' lóvé jár.
Előzmény: vicc (27)
vicc Creative Commons License 2004.11.28 0 0 27
1. szerintem nem kellett bohóckodniuk. ott álltak és nem csináltak semmit - ezért nem volt semmi kokcenpciója az egésznek (az sms-eken kívül) (najó, a 2,5 óra alatt az egyik megsimogatott egy nagymacskát, egy másikon 5 mp-et mászott valami ízeltlábú, a 3.-at megdobálták késsel (mellé), a 4. pedig megivott fél liter paradicsom levet) + a végén táncoltak egyet. ez _szerintem_ még messze van a bohóckodástól, ellenben csak azért, mert mosolyognak ás aranyosak, nehogymár hozzéjuk vágjanak benetikai alapon bruttó 1M forintot:)

2. meg aztén valaki ingyen is szívesen szerepel a tévében. (ha valaki néz tv2-őt, akkor elég gyakran láthat valami mitológus társaságos fószert, aki ma pl. a naplóban az ogrék magyar eredetét bizonyította, pár hete egy aktívban filmeket tekert és közben a hollywood-i kliséket magyarázott, vagy pár hónapja ugyancsak a naplóban szárszor ismert filmes bakikat tekercselt a videó/dvd-jén)
Előzmény: Timna (26)
Timna Creative Commons License 2004.11.28 0 0 26
nemtom, de nekem igen alapos ok kéne hogy a nagy nyilvánosság előtt bohóckodjak. karóra szóba se jöhet. kivéve ha milliókat ér :D
Előzmény: vicc (24)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.28 0 0 25

Egyetértek. Ez egy szórakoztaó műsor volt, ami engem pl. szórakoztatott. CSak igy szimplán. Helyes, aranyos műsor volt.

Darwint én kb 3 percig birtam nézni még a legelső alkalommal....

Előzmény: CILLI (14)
vicc Creative Commons License 2004.11.28 0 0 24
én nem hiszem, hogy ez a nyereményért ment volna.
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.28 0 0 23
és végül boldog volt a legikrebb ikerpár a hűtőszekrénnyel meg a karórával a külföldi utazáson? ilyen gáláns nyeremény-felajánlásokat a van benne valami óta nem láttam, nagyon kitettek magukért
CILLI Creative Commons License 2004.11.28 0 0 22
ööööö, biztos vagy te abban, hogy ez Ikershowban volt? Mert hogy mintha a Darwin beharangozójában láttam volna valami fradidózsa dolgot, de az sem mostanában....Na most Darwint meg nem néztem, ahogy említettem volt korábban is, szóval nem igazán értem, hogy mire is válaszoltál...
Előzmény: Törölt nick (19)
vicc Creative Commons License 2004.11.28 0 0 21
nem tudom miről beszélsz, de ez azt jelenti, hogy nézted.
Előzmény: Törölt nick (19)
Timna Creative Commons License 2004.11.28 0 0 20
Nah faszán el is aludtam közben, rendkívül nem is bánom :D
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.28 0 0 19
Beszelgettem az egyik operatőrrel aki a a fradi dozsa parbajnak az ejtőernyos filmet csinalta. Pontosan a dozsással ugrott. Hat nahgy kamu az egesz musor. Nem is az ugrott aki a tvben ki lett valasztva.
Előzmény: CILLI (14)
CILLI Creative Commons License 2004.11.28 0 0 18
:-)))
Előzmény: Tombolda (17)
Tombolda Creative Commons License 2004.11.28 0 0 17
Persze. Azt nem állítottuk, hogy senkinek nem tetszhet... Csak gumicsirkéztünk. Szerintem... :-)
Előzmény: CILLI (14)
CILLI Creative Commons License 2004.11.28 0 0 16

hát akire végig tippeltem :)

na a nevét nem tudom, de az a két csaj, akiknek gyerekük is van, a piros pulcsisok. helyesek voltak nagyon.

Előzmény: nyulbocs (15)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!