38 van 34 17 igen 2 Lakatlan sziget kék alma lecsó sör Bruce Willis Nicole Kidman saw Ossian Sörivó vagyok nudizás szoknya bal 20 bajúszos nem dohányzok kutya semmilyet egy csajjal kettesben nudizni valahol...-)
Mióta tart a kapcsolat? Ahogy Boborján mondaná: nagyon régóta, például 14 éve
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? igen
Milyen színű a hajad? sötétbarna
Foglalkozásod? informatikus vagyok
Nyelvtudásod? angol, esetleg némi orosz Gyermekeid száma? nulla Hová szeretnél utazni? Mindegy, csak víz is legyen, és ne legyen túl messze. Vagy ha igen, akkor legyenek pálmafák is! Kedvenc színed? kék
Kedvenc gyümölcsöd? sok ilyen van, de legyen például a nektarin
Kedvenc ételed? például a rántott sajt Kedvenc italod? rostos őszilé, vagy szűrt almalé
Kedvenc színészed? elég sok van, és közülük többen megtalálhatók az Üvegtigris stáblistáján Kedvenc színésznőd? az is több van, pl. Nastassja Kinski, Nicole Kidman, Rosanna Arquette... Kedvenc filmed? az is több van, pl. a Mátrix első része, vagy a Men in Black, vagy a fenti színésznők filmjei (Egy tiszta nő, Párizs, Texas, A nagy kékség, vagy a Bangkok Hilton c. sorozat) Kedvenc együttesed? elég sok van. Pink Floyd, Dire Staits, U2, R.E.M., Republic, Lord, Irigy Hónaljmirigy...
Kedvenc dalod? ha csak egyet mondhatok, akkor R.E.M.: Everybody hurts (főleg az eredeti klippel együtt). De mégis mondok még egyet: Bonanza Banzai: Valami véget ért.
Kedvenc csapatod? mármint foci? Mert akkor a Barca és a Milan. Meg a brazil válogatott. Hobbid? Filmek, könyvek, zene, sport, állatok... Szoknya vagy nadrág? csakis nadrág, kivéve, ha a partneremről van szó. Jobboldal? Baloldal? csakis bal (de ha politika, akkor az MSZP csak végső esetben) 20as? 30as? 70es? 30
Bajuszos? Szakállas? igen
Szőrös? Fazon? Borotvált? fazon, de nem túlságosan
Napi cigi adagod? az éves adagom is nulla Milyen állatod van otthon? kutya, cica És milyet szeretnél? esetleg halak, madarak A legszebb álmod? az, hogy talán lesz még egy igazi kapcsolatom valakivel, akit szeretek
Nyelvtudásod? angol haladó, német kezdő Gyermekeid száma? nulla Hová szeretnél utazni? jelenleg jó itt:) kedvenc színed?kék
Kedvenc gyümölcsöd? banán
Kedvenc ételed? rakott krumplis, pizza
kedvenc italod? gyümölcslevek(ŐSZILÉ)
Kedvenc színészed? Leonardo di caprio:)
edvenc színésznőd? nincs kdvenc filmed?Mezítlábas szerelem
Kedvenc együttesed? sok van: Depresszió,Junkies, Rómeó vérzik, ROAD
Kedvenc dalod? sok van: plJunkies:ennyi kell , Road:nézz rám,The haunted: drowning
Kedvenc csapatod? nincs hobbid? gobelin, zene, röpi... szoknya vagy nadrág?inkább naci Jobboldal? Baloldal? jobb
Bajuszos? Szakállas? én ne legyek egyik se:) barátom se...max enyhén borostás:)
Szőrös? Fazon? Borotvált? borotvált
Napi cigi adagod? 0 szál:) Milyen állatod van otthon? kutya(dobi) milyet szeretnél? pont kutyát:) csak mondjuk egy kis szőrmókot mellé:) A legszebb álmod? Együtt maradni a mostani barátommal életem végéig:):)
Hány éves vagy? 30
Most van partnered? van is - nincs is
Ő hány éves? ha van akkor 24
Mióta tart a kapcsolat? ha az kapcsolat akkor 2 éve
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? igen
Milyen színű a hajad? fekete, de 21 éves korom óta őszülök. Azt gondoltam ennyi éves koromra már teljesen az leszek, de nem, pedig várom!
Foglalkozásod? gazdási végzettségem van több diplomámból adódóan
Nyelvtudásod? angol,orosz, most szlovénül tanulok Gyermekeid száma? nulla Hová szeretnél utazni? ahogy jön. csak a cél legyen érdekes az ingereimnek Kedvenc színed? bordó
Kedvenc gyümölcsöd? ribizli
Kedvenc ételed? makaróni, tócsi. de szinte mindegyik, ha ízletesen van elkészítve Kedvenc italod? manapság házi készítésű szörpök, zöldséglevek, alkohol egyre kevesebb. az is inkább vörösbor vagy fehérborból nagyfröccs
Kedvenc színészed? Al Pacino, Robert de Niro Kedvenc színésznőd? legyen mondjuk Meg Ryan Kedvenc filmed? van pár, köztük a Keresztapa, Heat,.. Kedvenc együttesed? van pár. Metallica, Szécsi Pál, Iron Maiden, Unique,
Kedvenc dalod? sok van..
Kedvenc csapatod? gyerekkortól a milan, honvéd, Hobbid? csajok:) sport, nézni és művelni ha van lehetőségem, gazdasági jellegű témák. Szoknya vagy nadrág? attól függ Jobboldal? Baloldal? attól függ 20as? 30as? 70es? utóbbi kettő
Bajuszos? Szakállas? voltam , vagyok, leszek is mindkettő, attól függ.
Szőrös? Fazon? Borotvált? fazon
Napi cigi adagod? több hónapja nem szívtam Milyen állatod van otthon? cica És milyet szeretnél? kutya A legszebb álmod? inkább apró lépésekben elérni a váagyinkat. az álom az álom marad. én meg megvalósítani szeretek.
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem Gyermekeid száma?2 Hová szeretnél utazni? tengerpart Kedvenc színed?metálfekete, ezüst Kedvenc gyümölcsöd? banán, eper, ribizli Kedvenc ételed? sok olyan van, nem tudok választani Kedvenc italod? sűrű körtelé sok jéggel Kedvenc színészed? nincs olyan Kedvenc színésznőd?michelle pfeifer Kedvenc filmed? a hülyeségeket szeretem, dumb és dumber, a miniszter félrelép, stb Kedvenc együttesed? olyan sincs
Kedvenc dalod?sok van Hobbid? olvasás, autózás, bulik, utazás, nyelvtanulás Szoknya vagy nadrág? szoknya:) Jobboldal? Baloldal?jobb 20as? 30as? 70es?30-as
Bajuszos? Szakállas?szakállas.. de akkor már legyen bajúsza is
Napi cigiadatod? eddigi életem alatt talán egy doboz, utoljára 20 éve:) Milyen állatod van otthon? kutya És milyet szeretnél? csak őt A legszebb álmod? az autóm radiant ebony színben sok extrával:)
Hány éves vagy? 31 lassan
Most van partnered? óóó jesz
Ő hány éves? 31 Mióta tart a kapcsolat? 3 éve
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? most nem igazán.. Gyermekeid száma? 1 Hová szeretnél utazni? Fjordok Kedvenc színed? fekete, vzöld, Kedvenc gyümölcsöd? málna Kedvenc ételed? pacalpöri ( hehe ) Kedvenc italod? facsart narancs Kedvenc színészed? nincs Kedvenc színésznőd? nincs Kedvenc filmed? nincs Kedvenc együttesed? Queen
Kedvenc dalod? Madonna: rengeteg ilyen van Hobbid? Kreatív kézimunkák Szoknya vagy nadrág? nadrág Jobboldal? Baloldal? közép 20as? 30as? 70es? 20-as
Bajuszos? Szakállas? akár mindkettő
Napi cigiadatod? pfujj Milyen állatod van otthon? poratkák És milyet szeretnél? ennyi elég A legszebb álmod? lebegés
Ő hány éves? süket vagy? most mondom, hogy nincs! Mióta tart a kapcsolat? hát ez nem igaz! találd ki!
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem is tudom... asszem Gyermekeid száma? zéró áthúzva Hová szeretnél utazni? sehova, de néha muszáj Kedvenc színed? mivan? Kedvenc gyümölcsöd? saláta (mármint a gyümölcssaláta!) Kedvenc ételed? pizza, és a szecsuáni csirke sült tésztával Kedvenc italod? cola, sör, tokaji aszú Kedvenc színészed? nincs, a komikusokat bírom általában Kedvenc színésznőd? van egy pár Kedvenc filmed? ha elkezdeném soroléni... Kedvenc együttesed? Beatles (igen, maradi vagyok)
Kedvenc dalod? nincs Hobbid? DVD-zés Szoknya vagy nadrág? che? Jobboldal? Baloldal? arany középútról még nem hallottál? 20as? 30as? 70es? 20-as, de miért?
Bajuszos? Szakállas? mindkettő
Napi cigiadatod? mondtam én, hogy dohányzom? Milyen állatod van otthon? én magam És milyet szeretnél? nőstényt A legszebb álmod? egyik szebb, mint a másik, csak mire felébredek, legtöbbsazör elfelejtem, mi is volt
Hány éves vagy? 23
Most van partnered? állandó nincs
Ő hány éves? - Mióta tart a kapcsolat? -
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? talán Gyermekeid száma? 0 Hová szeretnél utazni? Los Angeles, Chicago, Tokyo Kedvenc színed? piros Kedvenc gyümölcsöd? banán Kedvenc ételed? pizza, gyros Kedvenc italod? cola Kedvenc színészed? Lukács Andor Kedvenc színésznőd? Udvaros Dorottya Kedvenc filmed? Hair Kedvenc együttesed? Madonna
Kedvenc dalod? Madonna: Jump Hobbid? Zene, koncertek, meccsek. Szoknya vagy nadrág? szoknya Jobboldal? Baloldal? bal 20as? 30as? 70es? 20-as
Bajuszos? Szakállas? mindegy
Napi cigiadatod? 20 Milyen állatod van otthon? semmilyen És milyet szeretnél? hülye vagy? A legszebb álmod? nem álmodozom
Most van partnered? igen Mióta tart a kapcsolat? 9 éve Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem[igen] Milyen színű a hajad? barna Foglalkozásod? IT Nyelvtudásod? magyar, angol, olasz Gyermekeid száma? 1 Hová szeretnél utazni? Skandinávia (voltam, de visszavágyom), USA Kedvenc színed? kék Kedvenc gyümölcsöd? narancs, alma Kedvenc ételed? bab Kedvenc italod? borok (villányiak, jó sörök) Kedvenc színészed? Harrison Ford Kedvenc színésznőd? - Kedvenc filmed? Három szín Kedvenc együttesed? Pink Floyd, Roger Waters és sokan mások Kedvenc dalod? Amused to death Kedvenc csapatod? Real Madrid Hobbid? szex, web, autók, történelem Szoknya vagy nadrág? nadrág Jobboldal? Baloldal? Sz@rok bele 20as? 30as? 70es? Mondjuk 30-as, de nem értem. :)) Én sem... Ha nő, akkor 30-as! Bajuszos? Szakállas? borosta Szőrös? Fazon? Borotvált? Szőrös ha magamra kell érteni Napi cigi adagod? nem dohányzom Milyen állatod van otthon? - És milyet szeretnél? - A legszebb álmod? 3 nővel dugni
Hány éves vagy? 31 Most van partnered? igen Mióta tart a kapcsolat? 1 éve kis megszakításokkal Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem Milyen színű a hajad? vörös Foglalkozásod? szobacica :) Nyelvtudásod? magyar, angol, olasz Gyermekeid száma? 0 Hová szeretnél utazni? Peruba, Erdélybe, Texasba, Írországba Kedvenc színed? fekete, lila, sárga Kedvenc gyümölcsöd? narancs, barackfélék Kedvenc ételed? bármi, oreganoval. Kedvenc italod? ásványvíz, mátrai borok Kedvenc színészed? Hugh Jackman, Johny Depp Kedvenc színésznőd? Helen Hunt, Sandra Bullock Kedvenc filmed? Oscar :)) Kedvenc együttesed? nincs ilyen, mindent megeszek, ami zene Kedvenc dalod? lásd fent. Kedvenc csapatod? fociban? Yuk. Hobbid? szex, színház, könyvek, állatok, tánc Szoknya vagy nadrág? nadrág Jobboldal? Baloldal? Mennyémá'! 20as? 30as? 70es? Mondjuk 30-as, de nem értem. :)) Bajuszos? Szakállas? egyik sem, pfuj! Szőrös? Fazon? Borotvált? ebben a sorrendben, szeszélytől függően Napi cigi adagod? már nem dohányzom Milyen állatod van otthon? kutya, egér, papagájok És milyet szeretnél? tengerimalacot A legszebb álmod? csendes tengerparton heverészek egy partra sodort csónakban, egyedül, lágy szél fúj, locsog a tenger...
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem! Gyermekeid száma? 0 Hová szeretnél utazni? Oceánia Kedvenc színed? vörös Kedvenc gyümölcsöd? eper Kedvenc ételed? halászlé Kedvenc italod? Jagermesiter Kedvenc színészed? Gálvölgyi János Kedvenc színésznőd? Ashley Judd Kedvenc filmed? Híd a Kwai folyón Kedvenc együttesed? Pet Shop Boys
Kedvenc dalod? Igen, igen Hobbid? sok van Szoknya vagy nadrág? nadrág :) Jobboldal? Baloldal? BAL! 20as? 30as? 70es? 70
Bajuszos? Szakállas? -
Napi cigiadatod? -
Milyen állatod van otthon? -
És milyet szeretnél? kutya
A legszebb álmod? hosszú élet a párommal és a gyermekeimmel, egészségben és jólétben
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem Gyermekeid száma? 0 Hová szeretnél utazni? Kedvenc színed? kék Kedvenc gyümölcsöd? körte Kedvenc ételed? Whopper :D Kedvenc italod? Bailey's Kedvenc színészed? - Kedvenc színésznőd? - Kedvenc filmed? Kevin & Perry a csúcsra tör Kedvenc együttesed? Fekete Vonat
Kedvenc dalod? LL Junior & Stefano: Trin zhene Hobbid? versírás, zene Szoknya vagy nadrág? nadrág Jobboldal? Baloldal? JOBB!!!!!!!!!!!!!! 20as? 30as? 70es? 20
Bajuszos? Szakállas? nem kell
Napi cigiadatod? az sem kell Milyen állatod van otthon? semmilyen És milyet szeretnél? pici kutyát A legszebb álmod? kevés a hely, hogy leírjam...
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra?nem Gyermekeid száma?1 Hová szeretnél utazni?Madrid Kedvenc színed?piros-kék Kedvenc gyümölcsöd?banán Kedvenc ételed?pizza,hamburger,palacsinta Kedvenc italod? cola Kedvenc színészed?Jean-Claude Van Damme Kedvenc színésznőd?Tia Carrera Kedvenc filmed?A múmia Kedvenc együttesed?Dolly Roll
Kedvenc dalod?- Hobbid?foci,szex Szoknya vagy nadrág?rajtam nadrág,páromon szoknya Jobboldal? Baloldal?jobb 20as? 30as? 70es?30-as
Bajuszos? Szakállas?-
Napi cigiadatod?0 Milyen állatod van otthon?nincs És milyet szeretnél?- A legszebb álmod?dugni egy szigeten a párommal
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? talán Gyermekeid száma? 2 Hová szeretnél utazni? Chicagi, Tokio Kedvenc színed? Lila Kedvenc gyümölcsöd? őszibarack Kedvenc ételed? gyros Kedvenc italod? cola Kedvenc színészed? Kállai Feri bácsi Kedvenc színésznőd? Udvaros Dorottya Kedvenc filmed? Régi idők focija Kedvenc együttesed? LGT
Kedvenc dalod? Ezüst nyár Hobbid? zene, mozi, színház Szoknya vagy nadrág? szoknya Jobboldal? Baloldal? egyik se 20as? 30as? 70es? 20as
Bajuszos? Szakállas? mindegy
Napi cigiadatod? 0 Milyen állatod van otthon? gyík-)) És milyet szeretnél? még több gyík-)) A legszebb álmod? hogy minden álmom teljesüljön-))
Hány éves vagy? 39 Most van partnered? nincs Ő hány éves? - Mióta tart a kapcsolat? -
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem Milyen színű a hajad? barna Foglalkozásod? munkanélküli Nyelvtudásod? magyar Gyermekeid száma? egy
Hová szeretnél utazni? momentán sehová Kedvenc színed? zöld, kék, fekete Kedvenc gyümölcsöd? szőlő
Kedvenc ételed? sajtos szendvics Kedvenc italod? ásványvíz citromkarikával Kedvenc színészed? Alan Rickman, Jason Isaacs Kedvenc színésznőd? Charlize Theron
Kedvenc filmed? Holt Költők Társasága Kedvenc együttesed? Omega Kedvenc dalod? A Föld árnyékos oldalán
Kedvenc csapatod? fociban? utálom a focit Hobbid? társasjátékozás, főzés
Szoknya vagy nadrág? nadrág
Jobboldal? Baloldal? nem érdekel 20as? 30as? 70es? nem értem
Bajuszos? Szakállas? kicsoda? Szőrös? Fazon? Borotvált? kicsoda? Napi cigi adagod? nem dohányzom Milyen állatod van otthon? kutya, macska
És milyet szeretnél? elég ami van A legszebb álmod? nincsenek álmaim, felébredtem.
Hány éves vagy? 26 Most van partnered? állítólag Ő hány éves? 24 Mióta tart a kapcsolat? most épp 4 hete Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem Milyen színű a hajad? barna Foglalkozásod? multidiszciplináris szakember Nyelvtudásod? angol, spanyol, francia Gyermekeid száma? nulla Hová szeretnél utazni? Baszkföld, Brüsszel Kedvenc színed? zöld, kék Kedvenc gyümölcsöd? narancs, szilva Kedvenc ételed? rakott krumpli Kedvenc italod? vörös portói, Westmalle Brune, Timmermans Kriek, ásványvíz Kedvenc színészed? Gary Oldman Kedvenc színésznőd? 3 (Mrs. Pitt, Mrs. Douglas, Mme. Cassel) Kedvenc filmed? Macska-jaj Kedvenc együttesed? sok Kedvenc dalod? Me gustas tú (Manu Chao) Kedvenc csapatod? fociban? MTK, Liverpool, Osasuna Hobbid? olvas, hallgat, néz Szoknya vagy nadrág? hm, szoknyában érdekesen néznék ki Jobboldal? Baloldal? bal, jobb, bal, jobb 20as? 30as? 70es? 70-es Bajuszos? Szakállas? néha kecske Szőrös? Fazon? Borotvált? utóbbi Napi cigi adagod? lelkiállapottól függően 0-10 Milyen állatod van otthon? max porcicák És milyet szeretnél? semmilyet A legszebb álmod? A saját lakásomban ébredni azzal akire most gondolok. Legalább még 40 évig minden nap.
Mióta tart a kapcsolat? kapcsolat?! 5 hónapja ismerem
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem
Milyen színű a hajad? barna-
Foglalkozásod? "állatgondozó"-->írok, hol ezt, hol azt
Nyelvtudásod? francia;) Gyermekeid száma? nulla Hová szeretnél utazni? egy lakatlan szigetre Kedvenc színed? piros, borvörös, fekete, napsárga
Kedvenc gyümölcsöd? május óta nem eszek gyümölcsöt
Kedvenc ételed? több is van, nincs kedvenc
Kedvenc italod? ásványvíz, vörösbor és szívesen megkóstolnám a vajsört Kedvenc színészed? Al Pacino az egyik Kedvenc színésznőd? nincs kedvenc
Kedvenc filmed? Dogma, A vágy forradalma Kedvenc együttesed? már olyan sincs
Kedvenc dalod?több kedvenc van
Kedvenc csapatod? fociban? foci? az mi?:) Hobbid? írok, olvasok, Forma1-et nézek Szoknya vagy nadrág? mindkettő, bár mostanában rákaptam a szoknyára Jobboldal? Baloldal? csak a kezem balos 20as? 30as? 70es? 30-a
Bajuszos? Szakállas? szakállas, de borotválom (viccelek:)) )
Szőrös? Fazon? Borotvált? kopasz barack
Napi cigi adagod? kellemetlen embereknek köszönhetően sajnos nem nulla... Milyen állatod van otthon? időnként egy pasas És milyet szeretnél? időnként egy pasast
A legszebb álmod? egy lakatlan szigetet akarok, ami csaak az enyém és akkor mehessek oda, amikor kedvem van
Foglalkozásod? még semmi, majd kitalálom, mi leszek, ha nagy leszek...
Nyelvtudásod? sok, állítólag, sztem nem... körülöttem hasonló... db-ra: 3 legalább közép szinten, 4-et megértek, ha kell, esetleg vmit tudok is makogni,bár az egyiket már nem beszélik, 1-et meg most kezdtem tanulni, és kissé bonyolult... szal elôször még az írásjeleket kellene leküzdjem..
Most nyitott vagy egy új kapcsolatra? nem Gyermekeid száma? 0 Hová szeretnél utazni? Zöld-foki szigetek, Szent Tamás és Herceg szigetek...., Goa Kedvenc színed? babarózsaszín-fekete kizárólag együtt, különben fekete, türkizkék Kedvenc gyümölcsöd? narancs, grapefruit, mandarin, kiwi Kedvenc ételed? sült krumpli Kedvenc italod? gyümilevek Kedvenc színészed? Richard Gere Kedvenc színésznőd? Julia Roberts Kedvenc filmed? Ha a férfi igazán szeret Kedvenc együttesed? Húúúú, most erre nem tudok válaszolni....
Kedvenc dalod? Savage Garden: Tears of pearls Hobbid? festek Szoknya vagy nadrág? 2 együtt Jobboldal? Baloldal? bal 20as? 30as? 70es? 20
Bajuszos? Szakállas? borostás
Napi cigiadatod? 0, nem dohányzom, kinôttem már abból Milyen állatod van otthon? kutya, macska És milyet szeretnél? csupasz malac, kutya A legszebb álmod? fészek
Nyelvtudásod? angol, spanyol Gyermekeid száma? még nincs Hová szeretnél utazni? Spanyolországba megint Kedvenc színed? kék
Kedvenc gyümölcsöd? eper, málna, őszibarack
Kedvenc ételed? hú, sok van
Kedvenc italod? sangría Kedvenc színészed? Nicolas Cage Kedvenc színésznőd? fogalmam sincs, sok van
Kedvenc filmed? A tuti dolog Kedvenc együttesed? nincs, rockban mindegyiket szeretem
Kedvenc dalod? Dinamit: Tinédzser dal
Kedvenc csapatod? fociban? talán a Real Betis másban nincs Hobbid? kert, állatok, főzés Szoknya vagy nadrág? nadrág Jobboldal? Baloldal? ezt nem értem... 20as? 30as? 70es? 20-as
Bajuszos? Szakállas? legyen szépen frissen borotvált
Szőrös? Fazon? Borotvált? fazonigazított
Napi cigi adagod? leszokóban nem dohányzom Milyen állatod van otthon? kutya, macska, hal És milyet szeretnél? még egy kutya(szerintem egyedül érzi magát)
A legszebb álmod? Épp teljesülőben van, 8 hónap múlva megmondom mi a következő
Nyelvtudásod? angol Gyermekeid száma? nincs Hová szeretnél utazni? USA Kedvenc színed? legyen mondjuk a vörös
Kedvenc gyümölcsöd? szőlő, barack
Kedvenc ételed? máj sokféleképpen, csoki Kedvenc italod? legtöbbet vizet iszom, szeszesben vodka Kedvenc színészed? legyen mondjuk Nikolas Cage Kedvenc színésznőd? legyen mondjuk Michelle Pfeiffer Kedvenc filmed? Különvélemény Kedvenc együttesed? inkább stílus, rock, blues-rock, de sok más is
Kedvenc dalod? legyen mondjuk Queen: Who wants to live forever
Kedvenc csapatod? sportban csak az olimpiát nézem Hobbid? fotók, kert Szoknya vagy nadrág? szoknya Jobboldal? Baloldal? jobb 20as? 30as? 70es? T mobil
Bajuszos? Szakállas? nem bejövős, kivételek vannak
Szőrös? Fazon? Borotvált? 3
Napi cigi adagod? leszokóban :-) Milyen állatod van otthon? egy macska És milyet szeretnél? semmi mást, legkevésbé sok kiscicát :-) A legszebb álmod? nem vagyok álmodozós, persze céljaim vannak, pl jól jönne egy új munka