Gyurcsány és Juhász Iraba készül, meglátogatni a magyar alakulatot. Több mint ötven magyar vesz részt a az utazás biztosításában, emellett folyamatosan udvarolni kell az amerikaiaknak, hogy egyáltalán el tudjanak jutni a reptérről a bázisra. Persze a konkrét cselekvésterv, és pénzügyi keret hétpecsétes titok (ez rendben is van). Közben bejelentették, hogy 2004-ben az utolsó magyar katona is elhagyja Irakot. Szüksége van a kiruccanásra az országnak?
Minek-Minek?Hát azért, mert egy régi sérelmét akarta így metorolni, mivel anno alkalmatlanság miatt nem lehetett Katona, s most megmutatta, hogy Ő csakazért is magára ölti az angyalbőrt.Legény Ő a gáton nehogy má kissebbségi érzése legyen a katonaviseltekkel szembe.Hát ami ígaz, az ígaz elég viccesen állt rajta a mundér meg a kalpag, de így bebizonyitotta, hogy Ő egy Hazafi, s védi hazánk határait.
Mindenkibnek van hobbija:Gyurcsány lepukkant repülőn Irakba utazik, Orbán különrepülőn nevenincs díszdoktoti kitüntetésért,ha közelebbi a cél néhány székelyföldi templom avatás is szóba jöhet.....nem tehetenek egymásnak szemrehányást.....Gyurcsány viszont egyházi vonalon még nem indult.....
Volt egy olyan érzésem, hogy fényezték egy kicsit Ferit. Bár hiányoltam azt, hogy lőjjenek rájuk, és Feri a kezében egyetlen egy AK-val visszaverje a gonosz, terrorista (fideszgyanús) ellenséget.
beszelgettem tegnap az egyik szomszeddal (osszefutottunk az utcan), mondta, hogy egyebkent utalja ezeket a siita meg hasonlo terroristakat, de most megis drukkolt, hatha leszedik azt a helikoptert...
ez olyan foku gyulolet amire mar csak hummogni tudtam... :-\