Keresés

Részletes keresés

pancer1 Creative Commons License 2005.04.10 0 0 339
Néhány perce én is emeltem azt a színvonalat..:-) Amúgy tényleg jó.
Előzmény: DJ Bill (338)
DJ Bill Creative Commons License 2005.04.10 0 0 338
Azon a fórumon jelentős színvonalnövekedés tapasztalható, ez jó.
Előzmény: pancer1 (337)
pancer1 Creative Commons License 2005.04.10 0 0 337

Nem érdekli őket? Nagy lelkesedés az sehol sincs, nem nagy a tét, ahogy elmondódott összel.

A Sopron forumjain van vita, azt nézegetem.

Előzmény: DJ Bill (336)
DJ Bill Creative Commons License 2005.04.10 0 0 336
Ja, de ezeket a pártok csinálják. De az emberek nagy ívben leszarják az egészet, úgy látom. (Gyűjtöttem ajánlókat, hát, ne tudd meg...)
Előzmény: pancer1 (335)
pancer1 Creative Commons License 2005.04.10 0 0 335
Óriásplakátok, meg postaláda tartalma. Mást még én sem. Ja meg hívtak számlálni.
Előzmény: DJ Bill (334)
DJ Bill Creative Commons License 2005.04.10 0 0 334
Té földim, te érzel valamiféle választási hangulatot itten? Mert én lószart sem.
Előzmény: pancer1 (333)
pancer1 Creative Commons License 2005.04.10 0 0 333
mamami Creative Commons License 2005.03.28 0 0 332
"Sopron már egyszer bizonyított Trianon idején!!!:))))) " Az télleg szép vót, oct mostanság a zegyetlenként indult igazat sem vótak hajlandóak megválasztani.... Valamit tudhatnak...
Előzmény: originalqszi (328)
DJ Bill Creative Commons License 2005.03.28 0 0 331
Április végén ismét választások. Namost a kedves földijeim olyan szinten beleszarnak az egészbe, hogy szerintem ez is érvénytelen lesz.
Turulkoma Creative Commons License 2004.11.27 0 0 329
Olvastad? 324? Nyuszifül Viktorka beszállt a második forduló kampányába? Nem !!Cserben hagyta Sopront a FIDESZ fellegvárát!! vagy csak menekül?
Előzmény: originalqszi (328)
originalqszi Creative Commons License 2004.11.27 0 0 328
Sopron már egyszer bizonyított Trianon idején!!!:))))) Most sem fogja cserben hagyni Mo-t:))))))))
Hy Creative Commons License 2004.11.27 0 0 327
Nem lesz az 25%, csak ha az összes jobbra szavazó elmegy!
zálycsik Creative Commons License 2004.11.27 0 0 325
vagy csak egy időközi választásra 10-ből kilencszer mindig ennyien mennek el!
Előzmény: borsosalma (324)
borsosalma Creative Commons License 2004.11.26 0 0 324
Ezért várom kiváncsian a választás eredményét. EU választás után még 2/3 többségről volt szó. Most meg a FIDESZ fellegvárában a 25% is bizonytalan, hogy meglesz. Nagyon megutálták az emberek a politikát/politikusokat.
Előzmény: alfredoo (323)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.26 0 0 323

bs

szecsenyben a vb formai okokra hivatkozva visszautasitotta az allampolgari bejelenteseket. 3 beadvany 3 napon tul tortent meg es VOLTAK benne konkretumok egy meg ugyan hataridon belul volt de konkretumok nem VOLTAK benne.

mi lett volna ha kozositik...

oktoberi csalast most jelentettek be. ugy latszik ezek a dolgok minden valasztasra tokeletesen jellemzoek es elfogadottak.

csak most kranitznal a fidesz boritotta a bilit.

Előzmény: borsosalma (320)
Oscon Creative Commons License 2004.11.26 0 0 322
nem viszont ilyen röplapot találtam a postaládában:

Ne hagyjuk hogy sopron szégyenszemre képviselő maradjon.
Ha már nem lesz képviselőnk, elesünk minden állami támogatástól
ez utóbbi mondat úgy ahogy van hazugság, nem véletlen hogy senki sem írta alá a szórólapot, és pártembléma sincs rajta.
persze nem kell nagy logika, hogy az a baaaj, hogy a fosnak hogy a kópházi krobótjukra nem akarnak szavazni az emberek.
nem mintha a kránitz különb lenne egyébként. mind a kránitz, mind a firtl megélhetési politikus.
akkor már inkább ne legyen.
szájer is az volt 1ébként. szépen elhúzott az európai parlamentbe, és szarik a soproni szavazóira.
Előzmény: borsosalma (316)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.11.26 0 0 321

Bayer-féle DVD-lemezekkel kéne a lagymatag MSZP-seket az úrnákhoz csalogatni.

;-)

Előzmény: kábelbúvár (319)
borsosalma Creative Commons License 2004.11.26 0 0 320

Eltévedtél. Legalább a jelöltek nevét ismerhetnéd. Nagy Andor Szécsényben osztogatott DVD lejátszókat. OTT inditott ellene eljárást a választási bizottság..Az másik topik..

Előzmény: kannibál Kovács (318)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.11.26 0 0 319
Kénytelen lesz a zsebébe nyúlni....
Előzmény: borsosalma (316)
kannibál Kovács Creative Commons License 2004.11.26 0 0 318

FIRTL MÁTYÁS!

NAGY ANDOR!

SZAVAZZ, MAGYAR!

Nyögő Creative Commons License 2004.11.26 0 0 317
Jobb ma egy visszalpés, mint vasárnap egy kinos vereség :-)))))
borsosalma Creative Commons License 2004.11.26 0 0 316

Révész Máriusz ma még nem könyörgött a szoci szavazokért?

alfredoo Creative Commons License 2004.11.25 0 0 315

elemes

ez meglehetosen gusztustalan. en egeszen MAASRA gondoltam...

Előzmény: elemes2 (313)
Wic Creative Commons License 2004.11.25 0 0 314

az nem hazugság.

ebben a topicban:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9086506

ez:

http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=39950333&t=9086506

és:

http://www.fotlap.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=480

http://www.fotlap.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=475

"Október 27-én tartotta rendkívüli ülését a képviselő-testület, melyen a következő határozatok születtek:

A testület tagjai 110 millió forint folyószámla-hitel felvételéhez járult hozzá az OTP Bank Rt-nél, melynek célja a munkabérhitel visszafizetése, bér- és személyi jellegű kiadások teljesítése"

úgyhogy Te mehecc a Mea Culpába.

Előzmény: evangeline (291)
elemes2 Creative Commons License 2004.11.25 0 0 313
ja, akinek nyal csorog le az arcan, azt mar nem kell megkerni hogy jojjon szavazni.
Előzmény: alfredoo (310)
kannibál Kovács Creative Commons License 2004.11.25 0 0 312

Nemcsak az MSZP volt hülye, hanem az MDF is. Kár volt ilyen hamar visszaléptetni a jelöltjüket, mert most demonstrálhatták volna az erejüket a Fidesszel szemben. Milyen kommunikációs fegyver lett volna a Kalapkirálynő részéről, ha elmondhatja, hogy a nyolcvan százalékos Fidesz-győzelem mellett ő is meg tudott szerezni tíz-tizenkét százaléknyi szavazatot. Így viszont gubbaszthat vasárnap este a tévé előtt és izgulhat a kommunisták és a szadisták mellett, hogy érvénytelen lesz-e a szavazás. Pista bátyánknak meg a Jobbiknak több esze volt, mert így szinte laboratóriumi körülmények között gyűjthetik a szavazatokat, a szavazóik mozgósításával árthatnak a kommunistáknak, közben szerencsés esetben demostrálhatják az erejüket a Fidesszel szemben.

(Egy apró kis megjegyzés: Lehet, hogy Ibolyavirág éppen attól félt, hogy szemtől-szemben kellene bizonyítania a "konzervatív alternatívát" a Fidesszel szemben? Lehet, hogy több mint kínos lett volna számára a végkimenetel?)

arnyekxxx Creative Commons License 2004.11.25 0 0 311
Én pusztán a tényekböl indulok ki. Spec. pont nálunk az elözö önk. választáson döntetlen volt az eredmény, ha itt valamelyik oldal +100 nyugdijast el tud vinni akkor az gyöz, tehát 100 szavazat megvásárlása nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is eldönthet egy választást. Az hogy melyik lefizetett nyugdijas eredetileg kire szavazott volna, nem több mint hasraütéses feltételezés. Egy mszp-s politikus választási kampányában nem feltétlenül a fidesz fanatikus nagyik fognak elmenni az mszp-s "jotékonykodási" gyülésére. Mint ahogy kedden se volt szolnokon fideszes nyugdijas a gyurcsány show-n, legalábbis az átszellemült arcu vad tapsolásbol ugy tünt:) De legalább gyurcsány nem szort a nézök közé ajándék utalványt csak demagogiát osztott, azt meg sehol semmi nem tiltja:) Off máshol is csak és kizárolag nyugdijas koru emberek járnak mszp-s gyülésekre? On
Előzmény: alfredoo (302)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.25 0 0 310

elemes

tudok egy jo jelolesi modszert. bar lehet hogy neked is az jart a fejedben...

Előzmény: elemes2 (307)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.25 0 0 309

elemes

ha a baloldal itt horogne hogy mekkora nagy buncselekmenyt kovetett el kranitz akkor ertheto lenne a dolog. ha zuschlag fele felhordulest mutatna a baloldal, amit amugy en nem tartottam teljes mertekben indokoltnak az is ertheto lenne.

de itt a jobboldal horog. nem gondolod hogy egy kicsit fel is hergelte magat a mi jobboldalunk?

foleg ha eevi szokasos esemenyrol volt szo. foleg ha valogatas nelkul voltak ott az oregotthon lakoi?

nincs benned valami keetely hogy esetleg a jobboldal celszerusegi okoknal fogva jar igy el ahogyan jar? egy nagyon pici keetely sincs benned?

vagy most jon a visszafizetes (no 2) orban gyerekelhagyasi ugyere. ha igen akkor tenyleg vedhetetlen...

es meeg az atyai pofont nem is torlesztettetek...

Előzmény: elemes2 (306)
alfredoo Creative Commons License 2004.11.25 0 0 308

elemes

osszefutott a szajamban a nyal. en meg itt eszem ezt a szar tokehalmajat. citrommal. na mindegy...

kranitz tenyleg? emberolesben is benne volt? ezt nem tudtam. akkor termeszetesen igazatok van.

Előzmény: elemes2 (306)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!