Keresés

Részletes keresés

BéDéKá Creative Commons License 2022.10.22 0 0 27

Korábban ez valóban hatékony módszer volt és széles körben alkalmazták a keresőmarketing ügynökségek és SEO-szakemberek. De mára már inkább a nem javasolt módszerek egyike lett. Ugyanígy értelmét vesztette a fórumokba, blogokba, közösségi felületekre való marketing célzatú hivatkozások szapora (és nem ritkán esztelen mennyiségű) elhelyezése. Kedvenc keresőnket a Spam Link Algorithm fejlesztés alkalmassá teszi ezek kiszűrésére. Google barátunk mindezeket megcímkézi, spam link signal alá helyezi. És mint ilyeneket, jó esetben figyelmen kívül hagyja. Rossz esetben maga a célzott weboldal is kaphat egy fekete pontot.

 

Jelenleg tehát az a helyzet, hogy csupán a magas keresőmarketinges értékű weboldalakon elhelyezett linkek, illetve az ezeken publikált piár cikkek pozíciójavító hatása jelentős

Törölt nick Creative Commons License 2021.10.27 -1 0 26

Sziasztok, Tudtok ajánlani olyan céget, személyt, aki nem csak feltérképezi a SEO hibákat, hanem ki is javítja azokat? Értem itt a honlap tartalmát, szerkezetét érintő hibákat és nem linképítést.

Előzmény: GenshinKun (25)
GenshinKun Creative Commons License 2021.09.19 0 0 25

Ez bizony így van! De nem minden esetben. Vannak olyan marketing/digitális marketing cégek, akiknél van in-house fejlesztő és grafikus is a SEO specialistán kívül és az ilyenek teljeskörű keresőoptimalizálást tudnak biztosítani! Mondjuk az is igaz, hogy maga a SEO specialista ritkán kódol,maximum annyit kell tudnia, ami a weboldal technikai SEO-jának rendbetételéhez kell (mi lassíthatja a betöltést, jók legyenek az URL-ek, meta leírások és hasonlók). Olyannal még tényleg nem találkoztam, aki az egészet le is fejleszti, hacsak nem valami nagyon könnyen kezelhető, egyszerű weblapról van szó ami pl. Wordpressben vagy hasonló készül.

A másik dolog meg, hogy a klienseknek sokszor már a "megéri-e egyáltalán a marketing?" is egy fogós kérdés, szóval nehezen nyelhető béka az, amikor egy nagyon hosszan megtérülő folyamatnak a fontosságáról próbálod meggyőzni őket...A SEO pedig ugye ilyen.

Előzmény: BéDéKá (24)
BéDéKá Creative Commons License 2021.06.08 0 0 24

Tanácsadás Google-szempontú optimalizáláshoz

A honlaptulajdonosok azt várják a szakértőként működó SEÓstól, hogy sikerre vigye a rá bízott  portált, webáruházat, céges oldalt. Itt a megbízás, itt a havidíj, kilátásban a magas prémium – legyek mielőbb az első helyen a Gugliban. Azonban a kliens honlapja a legtöbb esetben nem versenyképes: készítője az alapvető elvárásoknak sem tett eleget, és persze a kulcsszavas megfeleltetések sorra hiányoznak. A szakember ezt a munkát nem szívesen vállalja át, nem a tartalomfejlesztés dolga, nem a webmesteri teendők vagy a programozói beavatkozás – inkább csak szakmai tanácsot ad arra nézvést, mi lenne itt a teendő. Folytatás: Google helyezés javítás. SEO tanácsadás.

Zoer Creative Commons License 2020.04.06 0 0 21

Budapesti könyvelő irodánk honlapja nem régiben frissült. Előtte egyáltalán nem volt foglalkozva vele.

Szeretnénk előre kerülni a könyvelő, könyvelés, bérszámfejtés, gazdasági tanácsadás, adótanácsadás kifejezésekre és egyéb könyveléssel, pénzügyekkel, cégvezetéssel kapcsolatos témákra.

Illetve ezek budapest, esetleg 11. kerületi változataira.

Könyvelőirodánk weboldalát itt tudják megnézni: http://balance.hu/

troglodita Creative Commons License 2020.01.28 0 0 20

"tivábbi", de mélyokos ;-)))

Előzmény: BéDéKá (19)
BéDéKá Creative Commons License 2019.12.07 0 0 19

A prémium linképítés ára

2020-ban a havidíjas prémium linképítés ára a vállalt kulcsszavak számától és az ezekkel versenyben lévő konkurens weboldalak mennyiségétől és erősségétől függ: a gyakran igen kiélezett versenyben nyilvánvalóan több idő és nagyobb erőfeszítés kell a Google-helyezések javításához és a weblap organikus keresőforgalmának látható növeléséhez. A linképítési prémium csomagok ára és a végzett programok várható futamideje a feladat nehézségétől és a megbízó konkrét elvárásaitól függően 3-4, de inkább 5-6 hónap. Tivábbi részletek: Honlap-seo - prémium linképítés

BéDéKá Creative Commons License 2019.08.25 0 0 18

A SEO-szakember kiegészítése a Google-véleményhez

Honlap-SEO-szakértői tapasztalatomra hagyatkozva ezeket kiegészíteném még néhány fontos formai és tartalmi aspektussal, amelyeket a weboldal optimalizálás során az adott körülmények és lehetőségek között szintén érdemes figyelembe venni:

  • Biztosítani kell a webhely könnyű feltérképezhetőségét, gyors betöltődését.
  • Kifelé mutató hivatkozások és backlinkek révén biztosítani kell a honlap webes beágyazottságát.
  • A website legyen keresőbarát, átlátható, hierarchiás szintek szerint tagolt és könnyű navigálást tegyen lehetővé.
  • Weboldalunk tartalmának egészén megfelelő kulcsszavas reprezentációt kell biztosítani, azaz – elkerülve a halmozást és ügyelve a változatosságra – érdemes a kulcsszavakat elhelyezni a meta-tagekben, címekben, tipográfiai kiemelésekben, képek, táblázatok és linkek attribútumaiban.

Forrás: Weboldal tartalom optimalizálása

bonsaifacska Creative Commons License 2018.10.25 0 0 17

Akit érdekel a keresőoptimalizálás, annak az alábbi oldalt tudom ajánlani:

https://seomagus.hu/

Vajk Creative Commons License 2017.04.19 0 0 16

Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem,hogy hol lehet keresni magára a keresésre?

Konkrétabban arra lennék kíváncsi, hogy pl az elefánt szóra mennyien és milyen földrajzi környezetből kerestek rá.

 

Van olyan oldal, ahol ez kereshető?

Sajnos angol és magyar nyelven keresve állandóan a kereső marketinges oldalak jönnek be.

 

BéDéKá Creative Commons License 2017.02.01 0 0 15

Az organikus Google találatok között Ön hányadik helyen látja a támogatott laptopszervíz weboldalát - https://www.laptophardware.hu/ - például a laptop akkumulátor csere vagy a billentyűzet tisztítás kulcsszóval? Tudja-e, hogyan érhető el ilyen előkelően jó TOP helyezés a weboldala számára legális online marketing módszerekkel? - http://laptop.balla.biz/

BéDéKá Creative Commons License 2016.04.22 0 0 14

Google top10 helyezés

A Google tesztelni kezdte a Pingvin algoritmust: sok top10 helyezés átrendeződött. A Google top10 a keresőoptimalizálás szempontjából mágikus erővel rendelkezik : minden honlaptulajdonos ebbe az elitbe szeretne tartozni. Ami teljesen érthető: üzleti értéke igazán csak ennek van[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

kulcsszo Creative Commons License 2015.10.10 0 0 13

Friss keresőoptimalizálási híreket és tanácsokat itt is lehet olvasni a szerzője már 2005-től foglalkozik a témában, így kellő tapasztalattal is rendelkezik amit valljunk meg a SEO-ban eléggé fontos.

MaksziMix Creative Commons License 2013.09.07 0 0 11

Ha siekrült indexelned a Google barátunknál az oldaladat, akkor a találati listákon való jó elhelyezés érdekében keresőoptimalizáld az oldalad, gyakorta böngészem a netet hazsnos anyag után s találtam egy tűrhető online marketing blogot, ahol további cikkeket is találhatsz a keresőoptimalizálásról és a honlapkészítésről.

vanmitt Creative Commons License 2013.05.15 0 0 9

Megbízható SEO céget a legegyszerűbb találni, mivel a rákereséssel már kiderül mennyire jók. Keresőoptimalizálás kulcsszóra nekem ez volt az első a találati helyen: http://www.keresooptimalizalas.org/ Ennél jobb referencia nem kell.

dvzs1 Creative Commons License 2012.12.17 0 0 8

Keresőoptimalizálás | SEO | Tananyag

www.keresooptimalizalasa.hukeresőoptimalizálás, weboldal keresőoptimalizálásával foglalkozó tananyag, weboldal keresőoptimalizálása szaktudással, keresőoptimalizálás árakról érdeklődjön, SEO eszközök, SEO tananyag, keresőoptimalizálás lépésről Google keresőoptimalizálás szakértelemmel : http://keresooptimalizalasa.hu
Qqberci Creative Commons License 2004.11.24 0 0 7
Egyrészt update-eld a lapodat naponta-kétnaponta vagy három hónapig, másrészt meg nézd meg ezt: http://www.behsci.sote.hu/ismert1.htm
Előzmény: iqbéla (5)
Tombolda Creative Commons License 2004.11.24 0 0 6
iqbéla Creative Commons License 2004.11.24 0 0 5

Az nem baj számomra, ha a google kiírja, hogy sponsored link...

Azt én sem komálnám, hogy a pénzzel támogatott oldalak úgy jöjjenek, mint a többiek, csak 100x gyakrabban...

Az alatt mit értetek, hogy annál előrréb van a listában, minél többen hivatkoznak rá? Minél több felhasználói klikkett kapott, vagy mit?

Kösz

www.arvai.hu Creative Commons License 2004.11.24 0 0 4
Van olyan kereső, aminek a használatáért is fizetni kell.
Ma a Google a legjobb. A többiek fényévnyi távolságra vannak tőle.
A Google-ba bekerülhesz úgy is, hogy ő talál meg. (Egy robot folyamatosan pásztázza a hálót új dolgok után kutatva) Regisztrálni is lehet. Ingyenes, és nem kötelezhető semmire!
Nem árt a headban beállítani néhány metatagot. Bár állítólag ezekre már nem figyelnek a robotok.
Hogyan lehet a lista elejére kerülni? Fizetéssel nem! Egyébként ez a módszer a net halálát jelenti. A google bizonyos kulcsszavak esetében tesz ugyan javaslatott szponzorált linkre, de ennek aránya elenyésző. Feltételezem, hogy csak meghatározott feltételekkel teljesít ilyen fizetős "reklámokat". Egy-egy keresésnél max. 1 ilyen fordul elő.
A keresők különböző módszerrel súlyoznak. A sorrend ettől függ.
Előzmény: iqbéla (-)
Catman Creative Commons License 2004.11.24 0 0 3
A legegyszerubb, ha megadod a googlenak a honlapodat, es akkor indexelni fogja. Valahol van ehhez egy link a google oldalan... Egyebkent meg annal elorebb van a lapod a listaban, minel tobb helyrol hivatkoznak ra...
Előzmény: iqbéla (-)
jazz560 Creative Commons License 2004.11.24 0 0 2
Adj hozzá egy ilyen sort:

content="itt vannak azoka szavak ami alapján a google keres">
Előzmény: iqbéla (-)
maydayray Creative Commons License 2004.11.24 0 0 1
:-)))))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (0)
iqbéla Creative Commons License 2004.11.24 0 0 topiknyitó

Tisztelt Fórum,

az a nagy álmom, hogy honlapomat a google.com és hasonló nagy keresők is megtalálják.

Hogy lehet ezt elérni? Regisztrálni kell? Vagy a kereső automatikusan ráakad? Vagy hogy?
Gondolom ahhoz, hogy elsők közt jelenjen meg a lapom, fizetni kell, de ettől sem zárkózom el....

Adjatok tanácsot, köszönöm

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!