Keresés

Részletes keresés

Kolima Creative Commons License 2007.01.19 0 0 24
Jó régi ez a szarság, de nem állom meg a beírást. Aki ráakad, s hátha ideírt régen, meg hát manapság is mennek ilyen olyan ocsmányságok a TV-ben: az egész RTL Klub meg a szaros valóságshow-k a filmjeikkel együtt mind egy nagy 0! Aki akkor elhitte, hogy ezek a szaros tetvek tényleg életveszélynek vannak kitéve, akkor megérdemelné, hogy lezuhanjon valahol a sztyeppén észak-Szibériában ahol tényleg a lét a tét! És akkor nyomathatná a túlélőképességét. Ezek a kis férgek Stohllal együtt két nap alatt megdöglenének ha igazából túl kéne élniük. Mostanában visszavettek az ilyen reality szarokból, ami roppant pozitívum a szememben, főleg azért,, mert nincs ebnne semmi valóságos.
sicc!! Creative Commons License 2004.12.09 0 0 23
Már én is bele vagyok zavarodva ebbe a ki Bereményi Géza lánya és miért nem ő nyerte meg dolgoba, de egy biztos. Szőrtelenítve volt a lányok lába.
Pluto_d Creative Commons License 2004.12.08 0 0 22
Hát a ki kicsoda c. könyv azt írja, hogy bereményinek egy lánya van, és annak nem is anna a neve, ráadásul 78ban született. :P
Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.07 0 0 21
sajnos orromnál fogva vezetett a subbacultcha hírlevél, belehazudtak az olvasók szemébe, nem is a csajszi nyerte a versengést, ez a nagydarab élére állított tetraéder alfahím pedig nem lehet bereményi géza lánya
Előzmény: sicc!! (18)
sicc!! Creative Commons License 2004.11.29 0 0 20
Igazad van, én nem vagyok képben az összes szabállyal.
Előzmény: ifj. Téglagyári Megálló (19)
ifj. Téglagyári Megálló Creative Commons License 2004.11.25 0 0 19
Szerintem már nem lesz több szavazás! Vagy tévednék?
Előzmény: sicc!! (16)
sicc!! Creative Commons License 2004.11.25 0 0 18

Bocsi, de nem vagyok képben.

Anna Bereményi Géza lánya?

Előzmény: Törölt nick (17)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.25 0 0 17

egy tavalyi subbában ezt írták (2003.IX.25.):

 

"Ismét bajba kerültünk jövõbe látó képességünk miatt. A Survivort valóban
Bereményi Géza lánya nyeri, ahogy ezt már hetek óta állítjuk, csak
sajnos nem az elsõ szériát, hanem a már szintén leforgatott és most a
raktárban porosodó másodikat. Bocs a kellemetlenségekért!"

Előzmény: sicc!! (14)
sicc!! Creative Commons License 2004.11.25 0 0 16

Meg két oldalt két kis szarvacska, meg apró székelyfonatokba is volt fonva.

De már ha csak a két copfnál maradunk. Csináld meg egyszer, hogy nem mosod egy hónapig a hajadat, közben párszor megfürdesz a sós tengerben, aztán fésű nélkül készíts megadnak két copfot és hasonlítsad össze Annáével. Másmilyen lesz.

 

Lehet, hogy Miklóst is kiszavazzák a többiek, pont azért, amiért Jolánt.

Nekem egyébént szimpatikus a srác, már amennyire meg lehet valakit ismerni heti egy órás önkényesen összevágott összefoglaló alapján, ahol kétféle dolgot mutogatnak:

 

1. Vajon Miklós vagy Dave ugrik-e magasabbat az erdő közepén felálított, törzsi jelekkel díszitett gumiágyról?

 

2. Szereplők elmondják, hogy éppen most kit utálnak a legjobban a többiek közül.

Előzmény: ifj. Téglagyári Megálló (15)
ifj. Téglagyári Megálló Creative Commons License 2004.11.25 0 0 15

Csak ülök itt és tíz perce Anna frizuráin gondolkodom. Van ugye a sima lófarok, a kibontott, meg a diáklányos kétoldali copfocska. Segíts kérlek, mert több extrém frizura nem jut eszembe...

 

A leendő győztesen én is sokat agyalok. Vajon ugyanolyan lesz a végjáték mint az első részben? Ez esetben Miklóst várom a döntőbe - legalább annyira ügyes mint amennyire ellenszenves -, Viki pedig szinte biztos kieső. Anna és Dave játszanak a másik döntős helyért. (Egyben a végső győzelemért is, mert kizártnak tartom hogy Miklós akármilyen közönségszavazáson nyerni tudjon.)

sicc!! Creative Commons License 2004.11.25 0 0 14
Én valami olyasmit hallottam, hogy Anna és Dávid lesz a két utolsó emberke.
Előzmény: ihda (10)
sicc!! Creative Commons License 2004.11.25 0 0 13

Aha, és Anna a hónapja nem mosott, nem fésült hajából készít fésű és minden hajápoló kellék nélkül adásról, adásra új extrém fizurákat úgy, hogyha egy fodrász munkája lenne, akkor sem lenne benne hiba.

 

Azt én is láttam, amikor Viki dicsekedett, hogy leszőrtelenítették a lábait. Közben odadugta a pracliját Anna ugyanolyan szőrtelen lába mellé. Tök jót röhögtem.

 

Egyben viszont nagyon igazad van, Sthol András zsenialitásához nem férhet kétség. Mindenkit lesöpör, egyszerűen nem jutok szóhoz, amikor nézem azt a pasit.

Előzmény: ifj. Téglagyári Megálló (8)
NB2 Creative Commons License 2004.11.24 0 0 12
www.szexplaza.hu
Előzmény: ihda (11)
ihda Creative Commons License 2004.11.24 0 0 11

Elküldöd ezeket a linkeket? :) Hadd nééézem má!

Előzmény: siorac75 (3)
ihda Creative Commons License 2004.11.24 0 0 10

Tudja valaki ki nyeri a 2. Survivort?

 

azért annak örülök, hogy Péter és Szilvi kiestek.

 

Én Miklósnak és Annának szurkolok!

kataaaa Creative Commons License 2004.11.24 0 0 9
Eleonóra+Ákos lesz az új "álompár" a szopatóshow végén :)
ifj. Téglagyári Megálló Creative Commons License 2004.11.22 0 0 8

Üdv!

 

Előrebocsájtom, elfogult vélemény következik. Rabja vagyok ennek a fantasztikus műsornak, nem hagynám ki egyszer sem. Az ötlet maga - zseniális. A megvalósítás nemkülönben. Legyőzni éhséget, fáradtságot, undort, harcolni a természet és a társak ellen - borzongva várom a szombat 7 órát, újra és újra. Már az elsőt szériát is néztem, de most - megítélésem szerint - sokkal jobb csapatot sikerült összeválogatniuk. Stohl András pedig zseniális, a valóságshow-k Vágó Istvánjává nőtte ki magát az évek során.

 

És most lássuk a vádakat.

 

1. A lányok nincsenek leszőrtelenítve, ez különösen a sötét hajúakon látszott. Mikor pedig Jolán és Viki - a dagonyázós jutalomjáték után - elmehettek egy komplett szépészeti szeánszra, Viki első dolga volt a szőrtelen lábával büszkélkedni a csapatnak.

 

2. Nincs frissen mosott haj. Nézd csak meg Dave-et.

 

3. Mindenki győzni akar, ezért szabadulnak meg az erősektől. 10 millió legtöbbjük számára megér egy kis koplalást.

 

4. Tényleg lehet életveszély - nem foghatják a kezüket napi 24 órában. Én ezt úgy képzelem hogy az RTL-klub felelőssége valamilyen módon korlátozva lehet. (Amikor először voltam vizitúrán, még meglepődtem amikor a túravezetők az orrom alá toltak egy papírt - aláírtam hogy tudok úszni és hogy teljesen a saját felelősségemre... satöbbi satöbbi. Szerintem itt is így lehet.)

Előzmény: sicc!! (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.22 0 0 7

De igen feltették, sőt különbeket is. Nagy kamu az egész....mellesleg Melinda nem feküdt le, csak úgy állította be a stáb:mintha.

Én már nagyon rühellem ezeket  a "kísérleti" műsorokat. Mármint, hogy kísérleteznek...összezárnak embereket:lássuk párzanak-e? A BB, VV, meg egyéb nyalánkságok...mind erről szól. Remélem majd az Iker show is:-))

siorac75 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 5
Azért bőgött, mert elhagyta a karkötőjét vagy mi..  nem nézem igazán, háttal ülök neki és számitógépezek közben:)) De eléggé "bugyika" a csaj az biztos...
Előzmény: Aval (4)
Aval Creative Commons License 2004.11.22 0 0 4

Na az a másik műsor, amit csak akkor nézek, ha nagyon nincs semmi más sehol, és fáradt vagyok minden máshoz, éppen ezért nem is nagyon tudom ki az a Melinda???

 

De egyébként van egy csaj, aki lefeküdt (???) egy hapsival, és utána még meg volt sértődve, hogy a pasija hullarészegre itta magát, és kikérte magának, mert ő megígérte, hogy nem iszik :-)))

 

Nagggyon vicces volt az a kiscsaj! De miért bőgött????

 

Av

Előzmény: siorac75 (3)
siorac75 Creative Commons License 2004.11.22 0 0 3
Ha már a sok népbutitó műsornál tartunk.. A "Kisértés" c. fergeteges műsor Melindájáról már kering a neten egy sorozat pornókép... Szóval azt sem bizzák a véletlenre...
Előzmény: Aval (2)
Aval Creative Commons License 2004.11.22 0 0 2
Az utolsó pont engem is érdekelne! Szerintem ez is csak olyan szemfényvesztés, mint bármi más, ami mostanában a tv-ben megy.
Előzmény: sicc!! (-)
sicc!! Creative Commons License 2004.11.22 0 0 1
Már van. A tied a 0.
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (0)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.11.22 0 0 0
Hiányzik a 0. pont.
Előzmény: sicc!! (-)
sicc!! Creative Commons License 2004.11.22 0 0 topiknyitó

A Survivor II-ben van pár pont, ami sehogy sem megy a fejembe:

1. Ha tényleg annyira nomádul élnek, hogy a lányok még betétet sem kapnak, akkor miért van minden lány tökéletesen leszőrtelenítve, de olyan profin, hogy még a tépdesés után látható piros pöttyöket sem vettem észre rajutk?

2. Miért van mindenkinek firssen mosott haja?

3. Ha tényleg az életük a tét, és nekik kell a semmiből elővarázsolniuk az ételt, akkor a kiszavazásnál, miért nem számít semmit sem, hogy ki mennyi ételt gyűjt?

4. Amikor Miklós elvesztette a szigonyt és Jolán meg még nem tudom ki beúszott érte, ott úgy próbálták beállítani a dolgot, hogy ők most az életüket kockáztatták a csapatért. Ha tényleg életveszélyes lett volna, akkor az RTL-klub nem akadályozza-e meg?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!